Лесно Работа от дома Работа Computer

Posted on

Лесно Работа от дома Работа Computer

Броят на работа надомна компютърни работни места се е увеличил през последните години, с повече компании стават запознати с концепцията и дистанционно технологията сътрудничество все по-често срещано явление.

Въпреки че много от тези работни места-например, софтуерни разработчици, уеб дизайнери, инженери данни-склонни да се изисква по-специфични умения, има много лесно, входно ниво, работа надомна компютърни работни места там. Ти просто трябва да знаете къде да търсите и какво да търсите.

Виртуален асистент

А виртуален асистент осигурява дистанционно административна подкрепа за една компания, екип или изпълнителната. Това включва и множество административни дейности като срещи за планиране, резервация за пътуване, които отговарят на имейли, телефонни обаждания или съобщения на социалните медии, които влизат на данни или поддържане на регистри и още много други.

Подобно на много отдалечени работни места, виртуални асистенти позиции се предлагат както на свободна практика и на пълен работен ден основа. Можете да търсите за дистанционно и концерт работни места за заглавия като “Вирджиния”, “виртуален асистент”, “виртуална изпълнителен асистент” или “виртуален офис мениджър”, и др. Можете да намерите тези видове работни места на свободна практика и гъвкава работа сайтове като FlexJobs , Upwork , Guru , и Fiverr , например.

При кандидатстване, трябва да се даде приоритет на вашите организационни , комуникационни и управленски умения време . В допълнение, тъй като ще се работи изцяло онлайн, това е важно за един виртуален асистент да имат опит с най-новите технологии.

Вие трябва да сте запознати с индустриалните стандарти за комуникации и съвместна платформи, включително онлайн календари; текстообработка софтуер и електронни таблици; Електронна поща и съобщения инструменти като Gmail и Слак; аудио-видео-конферентна връзка платформи като Skype, Отпускане и Google Hangouts, и инструменти за споделяне на екрана. Според PayScale, средно, виртуални асистенти правят $ 15 на час .

Дистанционно за поддръжка на клиенти сътрудник

Повечето сътрудници отдалечени поддръжка на клиентите да служат като “първа линия” за всички клиентски комуникации. Те включват разрешаването на проблеми, отговаряйки на въпроси, предоставяне на информация, както и повече, и може да се осъществи чрез електронна поща, онлайн чатове или телефонни обаждания.

По-малките организации могат Пакет до всички тези канали в едно, докато при средни или по-големи компании, е по-вероятно да се види работата разделят; например, “хелп деск сътрудник” ще се отговори на всички запитвания, идващи чрез електронна поща или онлайн чатове и “кол център сътрудник” ще се справят с клиенти телефонни разговори.

(Важно е да се отбележи, че работните места външен кол център са склонни да бъдат за поддръжка на клиенти роли, в които сте приемате входящи обаждания от клиенти. От друга страна, изходящи обаждания работни места център са там, където се обаждате, за да потенциални клиенти или потенциални клиенти и са обикновено е по-фокусиран върху продажбите.)

Имате няколко възможности, когато става въпрос за намиране на дистанционно обслужване на клиенти сътрудник на работни места. Можете да търсите всеки отдалечен сайт за позиции за поддръжка на клиенти, които могат да се появят под заглавия като “представител за обслужване на клиенти”, “мениджър успех на клиентите”, “специалист обслужване на клиенти”, или “обслужване на клиенти агент”, например.

Можете също да разширите търсенето на редовни работни площадки . Само не забравяйте да се добави “дистанционно”, “виртуална” или “работа от дома” в предната част на заглавието. (Въпреки това, когато става въпрос за намиране на законните работа надомна работа, обяви в сайтове като FlexJobs , Remote.co , Jobspresso и WeWorkRemotely , може да бъде по-надежден от отдалечени обяви за конвенционални двигатели за търсене на работа.)

При прилагане на отдалечени работни места за обслужване на клиенти, се опита да подчертае всички предишни за обслужване на клиенти или гостоприемство работни места, както и отлични комуникативни и решаване на конфликти умения . Според Glassdoor, средната асоциираното предприятие за поддръжка на клиенти прави около $ 35 000 годишно .

Дистанционно въвеждане на данни Клерк

А дистанционно влизане чиновник данни въведе ръчно, ъпдейти или манипулира цифров или буквено-цифров данни (например, цифри или съчетание от букви и цифри) в база данни чрез собствения си компютър.

Подобно на работните места по-горе, отдалечени работни места за въвеждане на данни са на разположение както на пълен работен ден и основа на свободна практика. Можете да търсите за термини като “дистанционно въвеждане на данни”, “влизане дистанционно данни чиновник”, “оператор дистанционно данни” или “виртуален въвеждане на данни”, например.

Когато кандидатствате за влизане дистанционно данни работни места, работодателят ви вероятно ще поиска машинописни показатели – например “KPH” или клавиши за час, а “WPM”, или думи в минута. Би трябвало да можете да пишете на минимум 8000 KPH (въпреки че 10 000 е за предпочитане), както и най-малко 50 WPM.

Според ZipRecruiter, а заплатите варира данни влизане чиновник средата на ниво от $ 27 000 до $ 56 000, а средната заплата е $ 37 000 на година. Чиновници влизането на ниво, обаче, обикновено започват с по-ниска скорост, и почасово заплащане могат да се потопят само $ 9 – $ 10 на час.

Онлайн “Од-Job” Worker

Въпреки че може да звучи странно, има много отдалечени “временна работа”, можете да намерите онлайн. Въпреки че не трябва да очакваме да изкарват прехраната си от само един от тях, можете да използвате един като страничен блъскане или да ги комбинирате за доход по-голям. Поради естеството на термина “странна работа”, това неизбежно се променя. Ключът е да се знае къде да се търсят тези видове работни места и какво да за външен вид.

Вие ще намерите най-широка гама от работни места на свободна практика сайтове като Upwork, и можете да търсите за работни места, които отговарят на вашия интерес или опит. Може би, ще вземем един проект влизане 2-ден на данни през тази седмица и аудио транскрибиране на проекти за следващата.

Craigslist е друг добър ресурс, за да се консултира. Проверете дали в секцията “Компютър” в “концерти” и сканирате обявите или търсене на тази категория за термини като “дистанционно”, “работа от вкъщи” или “виртуални”. Тя може да бъде на стойност търсите основната категория “Концерти” с тези условия също.

Други онлайн временна работа включват полагане проучвания, участие в изследователски групи панел и завършването на микро-задачи на Амазонка Механична Turk платформа (или други подобни сайтове като SwagBucks или Clickworker). Има и за правене на пари от вас приложения могат да използват , за да се запишете за бързи концерти или за предоставяне на професионални услуги.

Важно е да останем усърдни и изследвания легитимността на всяка платформа, преди да се регистрирате; Това е да се гарантира, че не е измама.

Можете да търсите за мнения онлайн, или да видим дали компанията има списък с добро бизнес бюро. И накрая, ако искате да бъдат привличани за работа, а не за да го потърсите, вие също може да се регистрирате и да продават своите услуги на Fiverr.

Заплащането неизбежно ще варира в този случай, и то ще зависи изцяло от вашата продукция и за колко време отделяте за работа на тези видове работни места. На Amazon Mechanical Turk, средното заплащане варира от $ 6-12 на час. Може да откриете, концерти, които плащат повече на свободна практика сайтове или на Craigslist. Имайте предвид, че всяка работа или платформа, която позиции себе си като възможност “получи бързо забогатяване” е много вероятно измама ; ако това звучи прекалено хубаво за да е истина, то вероятно е.

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *