Изненадващи неща, които могат да продават онлайн

Posted on

Изненадващи неща, които могат да продават онлайн

Благодарение на интернет, Отдавна са отминали дните на schlepping си неща, за да предния двор, лепнали някои признаци и надеждата не вали, така че хората ще дойдат купуват вашите нежелани неща. Сега имате толкова много възможности за продажба на нещата си онлайн.

А има толкова много да се продават! Вече не сте ограничени до продажбата на видовете неща, които можете да намерите в старомодна разпродажба. Тук са 7 изненадващи неща, които могат да продават онлайн, за да донесе някои допълнителни пари.

На семейството ви и дрехите си

След като в центъра на двор продажби, продажба на дрехи не е просто по-лесно с помощта на интернет, че е по-изгодно. В старите дни, че трябваше да цена неща ниска поради ограничения размер на клиентската база на продажба ентусиасти двор, който също вероятно са били по-пестелив куп. Сега, ако имате хубав неща, можете да получите добри цени за него онлайн.

Тъй като децата растат и дрехите толкова бързо, родителите често както за покупка и продажба дрехите си онлайн. Но няма причина да се ограничите само до продажба на вашите деца от местни предмети. ThredUp, един от първите търговци на дребно купуват и продават употребявани дрехи онлайн, започна като начин да се продават детски дрехи, но сега е разширена до дамско облекло и аксесоари. Начинът, по който тя работи е поръчка на “изчистване чанта”, се опаковат с вашите без дефекти, най-търсените артикули маркови и да го изпратите на разстояние с помощта на предплатен етикет. ThredUp ще определи стойността на вашите елементи и ви плаща чрез PayPal или предплатена Visa. Няма гаранция, че вашите елементи ще бъдат приети и няма такса, че са вашите елементи върнати. Въпреки това, компанията не разполага с доходи оценител на сайта, за да можете да разберете дали вашите елементи биха могли да бъдат приети.

Снимки

Ако обичате да правите снимки (и сте добър в това), можете да направите пари от продажба на снимки онлайн. В много отношения интернет е голямата рампа на възможностите. Няма значение толкова много, какви са вашите идентификационни данни са, колкото е колко добре вашата работа е.

Има десетки онлайн стокова фотография агенции, където можете да качите вашите снимки, видео или илюстрации и се плащат всеки път, когато някой сваляния един. Или можете да нахлуват в бизнеса на недвижими имоти фотография с един от онлайн компании, които предлагат тази услуга за агенти. Това не е страшно изгоден, но тя ще ви позволи да се изгради портфолио, което може да бъде прехвърлена и повече работа с недвижимост в местния пазар.

Ако сте един художник по душа, продават разпечатки на работата си, но нека компания за онлайн направим всичко изморителна работа на печат, рамкиране и представянето му на клиентите си.

Вашата сватба Предмети

Ако сте имали голям или дори средно голяма сватба, най-вероятно прекарва много пари за неща, които никога не сте искали да купят или да се използва отново. Така че сега, че това е просто една голяма щастлив спомен, тогава ви свещници и класиралият се на второ пътеката да го запомним с?

Ако не, можете да използвате интернет, за да се продават тези неща онлайн с други булки и ги пращам с помощта на услуга като Tradesy (което отнема комисионна) или да ги публикувате в Ebay. Друг начин за използване на интернет е да се продават неща на местно ниво чрез онлайн обяви за квартални страници, като Nextdoor или във Фейсбук и Craigslist. Когато купувачите могат да вземат на предмети и да не плащат за корабоплаване, нещата ви може да донесе по-висока цена.

Разбира се, сватбена рокля е голям елемент на билета. Ако не се чувствате твърде сантиментална за продажбата на имота, има много места, където да продават вашата сватбена рокля онлайн. Можете да го направите по-добре да го продават онлайн, а не на местно ниво, защото вие ще имате по-голяма група потенциални купувачи. Също така е по-добре да го продадат скоро след сватбата, докато той все още е в стил, отколкото да се изчака няколко години. Това са места, където да продават вашата сватбена рокля онлайн:

 • PreOwnedWeddingDresses.com
 • StillWhite .com
 • NearlyNewlywed.com
 • Tradesy.com
 • SellMyWeddingDress .org

В допълнение към тези места, можете да опитате с продажбата на роклята с местни онлайн продажби двора или суап отговарят сайтове в социалните медии. Много булки излъскване тези сайтове за сделки, особено за всички аксесоари. Вие сте по-малко вероятно да се намери друг булка във вашия район, който е само от вас размер и който иска си рокля. Но ако го направите, това може да ви спести комисията.

Вашето мнение

Знаеш ли какво казват за мнения правилните? Всеки получи един. В такъв случай, вашето мнение вероятно не е един от най-ценните неща, които могат да продават. Въпреки това, становищата са свободни да идват от, така че защо да не се направи малко пари от твоя в свободното си време.

Продажба на вашето мнение, като онлайн проучвания е имало възможност за печелене на пари в интернет в продължение на почти толкова дълго, колкото тя е съществувала. Сега, с правене на пари мобилен телефон приложения е по-лесно от всякога да се правят пари с проучвания, когато имате малко време, за да убие; Например, когато се чака да вземете детето си в училище или в обществения транспорт.

Какво сте наистина продажбата е гледната точка на някой от вашата демографска група. Когато се регистрирате, за да попълните изследвания ще трябва да даде много информация за себе си: местоположение, образование, интереси, покупателните навици, възраст, пол и т.н. След това ще бъдат съчетани с анкети за продукти и услуги, които се насочват за хора като вас. Така че колко проучвания, които получавате зависи от това колко търговци се интересуват от привлекателни за хора като вас и колко други, които отговарят на вашите демографски правят проучвания.

Имайте предвид, обаче, някои от капаните на вземане проучвания : Проучвания не винаги плащат в брой. Понякога те плащат в карти за подарък или купони. Понякога те плащат в бонус точки. Има обикновено печелят прагове за получаване на плащания. Онлайн проучвания също имат потенциала да бъдат измами. За да се избегнат тези работят у дома си измами, не се отказвайте от кредитната ви карта или номер на банкова сметка в някоя анкета. Да не се плаща за възможности или списъци на проучването компании. Това са винаги сигнали за измама.

Места да се вземат онлайн проучвания:

 • InboxDollars .com
 • OpinionOutpost .com
 • SwagBucks .com

своя опит

Много по-ценно от вашето мнение е вашият опит. И има много различни начини да продават своя опит. Ако имате специални познания или почти всеки предмет, със сигурност има някой там, готов да плати за него. Въпросът е как да се пазар и осигуряване на приходи от знания.

Можеш:

 • публикува електронна книга
 • работа като онлайн учител
 • създадете свой собствен онлайн съдържание за електронно обучение на място, като Udemy
 • се създаде уеб сайт или блог, или да стане писател на свободна практика
 • или изграждане на кариера на свободна практика като консултант.

Всички те вземат инвестиция от време и евентуално пари, за да се отплати в дългосрочен план. Все пак, ако искате бързо да започне да продава своя опит, да тествате сайтове или отговаряте на въпроси в сайтове като PrestoExperts или Createpool .

Твоята коса

Пазарът на човешки косъм е голям бизнес, както и в интернет го прави лесно за почти всеки, който има желания тип коса да продават косите си.

Така че това, което е най-желания тип коса? Тя трябва да е дълга, гъста и здрава. Минималната дължина е 6 инча, но колкото по-дълго толкова по-добре. Тегло е ключов фактор в стойност; Въпреки това не може да се измерва точно, докато косата се реже, така дебелина, измерена от обиколката на косата, когато се обединили, може да е добър размер за дебелината. 1- или 1,5-инчов опашка ще се счита тънък. Що се отнася до здравето, идеалът е “девствена коса”, което е коса, която никога не е оцветена, се изправи, третирана с химически вещества или дори изгорял суха. Ако сте пушач, който може да се намали стойността на вашата коса. Цветът не е толкова важен фактор, но по-рядко естествения цвят на косата (например рус и червен) за по-ценно косата.

Колко струва да коса? Минимумът може да се очаква за девствена коса е около $ 10 на инч. Non-девствена коса може да донесе по-малко $ 5 на инч или може да има просто няма пазар за него. Местата за продажба на косата онлайн са пазари, така че продавачите купуват реклами за косата си и купувачи се свържете с тях. Обикновено по пазарите, да не вземат комисионна но четат условията за ползване внимателно. Ето и някои от пазарите онлайн косата:

 • BuyandSellHair.com
 • OnlineHairAffair.com
 • HairSellOn .com
 • SellHairOnline .com

Кърма

Какво е стар е ново. За пореден път в интернет позволява на нов въртене на стара практика. Преди формула е изобретен, жени, които не могат да кърмят децата си биха могли да наемат дойка да осигури кърма за детето си. Това не е направено доста по същия начин вече, но сега с гърдата помпи и интернет има пазар за кърма. Кърмещите жени могат да изпомпват и замръзват и превозване на кърмата си и да се плати за него.

Ето някои места, за да продават кърмата онлайн:

 • OnlytheBreast .com
 • Mothersmilk.coop
 • BreastMilkShare .com
Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *