Може ли Модел Работа за Агенция повече от един моделиране?

Posted on

Може ли Модел Работа за Агенция повече от един моделиране?

Казано по-просто, като модел, толкова повече агенции, с които работите, толкова по-често ще получите. Това означава повече прослушвания, повече резервации и повече пари.

Друга причина да подпише с няколко агенции е, ако искате да изследвате други пазари. Текущата агент не може да има опит извън техния регион “дом” и, следователно, не разполага с ресурсите, или информацията, за да можете да получите резервации имате нужда. Това е мястото, където втори агент в друг град, държава или дори държава може да бъде полезен.

Имайте предвид, че добавянето на Агенция големи имена в списъка ви не винаги е най-добрата причина за предприемане на допълнителни представителство. Проблемът с големи агенции е, че моделите, които работят най-много и които носят в най-много пари, винаги ще получите най-висок приоритет.

Това означава, че може да отнеме много време за агенцията наистина да разбирате и сте представител в начина, по който бихте искали. Освен това, много от водещите агенции, имат ексклузивни договори, които предвиждат, че техните модели не могат да работят поради някаква друга агенция в САЩ или другаде. Това ограничава опциите си значително и най-вероятно ще означава, че ще трябва да напусне сегашния си агенция.

Може Модел имате няколко агенти, които ги представляват?

Дали може да има няколко агенции вас, представляваща по едно време, зависи от индустриалните стандарти. Това не е необичайно за търговски модели, базирани в по-големи пазари като Ню Йорк и Лос Анджелис, за да имате повече от един търговско представителство, които ги представляват.

Те могат също така да имат личен мениджър. Каква е разликата? Агенцията ще отговаря за резервация прослушвания и работни места, както и мениджърът ще съветва моделът за това, дали да приеме или не определени резервации и управление на цялостната кариера пътя на модела. Като мениджър в допълнение към една агенция е по-често сред участници и талант, отколкото за модели.

Висша мода или редакторски модели почти никога не са повече от една агенция, които ги представляват на даден пазар. Въпреки това, че е желателно за редакционни модели, които да имат една агенция във всяка от най-големите пазари като Ню Йорк, Париж, Милано, Токио и Лондон.

Трябва ли да има повече от един агент?

Определено не. Ако сте доволни от вашия агент и ако са ви представяне с много прослушвания и минаване вижда, а след това не е необходимо да се регистрирате с допълнителни агенции. Понякога всичко, което трябва, е на добри работни отношения с някой, който ви разбира и прави всичко възможно за по-нататъшно кариерата си. Ако нещата вървят добре, това е съвършено глоба за престой, където и да сте.

Трябва ли да се иска разрешение От моя Текущ Агенция Преди да подпише с някой друг?

Докато договорът ви е неизключително, или ви позволява да влезете с други агенции, извън определена географска област, а след това не трябва да се иска разрешение. Вие сте свободни да подпише с толкова агенции, както бихте искали. Ако не сте сигурни за изключителност част от договора си, винаги попитайте вашия агент, за да се изяснят подробностите, преди да подпише с някой друг. Ако отидете срещу договора и знак, така или иначе, може да бъде премахнат от вашия договор.

Това заяви, че все още трябва да бъде открит и честен със сегашната си агенция, особено ако искате да продължите да има положително работни отношения. Колкото повече си агенцията разбира кариерата си цели, толкова повече те ще бъдат в състояние да ви помогне да ги достигне. Освен това, той е професионалист, което трябва да се направи.

Какви са недостатъците на която има множество агенти?

Наличието на множество агенти в една пазарна прави живота малко по-сложно. Тъй като модели са рядко могат да сключват договори с няколко служби в същия град (те ще повече от вероятно книга за същата работа, която се объркват, когато става въпрос за фигуриращ комисионна), ще трябва да подпише с агенции, които специализират в различни области. Това означава, че за пътуване, пътуване, и повече движение.

Дори ако агенциите са в същото състояние, всички тези пътни разходи наистина се добави. И докато може да твърди такива неща пробег, паркинг и магистрални такси в данъчната си декларация, че ще продължава да се плаща авансово 100% от тези разходи. Противно на общоприетото схващане, агенциите не плащат за текущите разходи на техните модели.

Също така, има множество агенти означава да имат натоварен график. Тя може да бъде трудно да жонглирам всички тези прослушвания, отидете-вижда и резервации с ежедневието (работа, семейство, училище), особено ако трябва да шофирате или да лети. Вие ще трябва да бъде на върха на всичко по всяко време да гарантират вашите ангажименти не са в противоречие помежду си.

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *