Лесна онлайн работа, която изисква малък или никакъв опит

Posted on

Лесна онлайн работа, която изисква малък или никакъв опит

Не всеки, който иска да работят у дома си търси дългосрочни възможности за професионално развитие. Понякога просто искам нещо сравнително лесно, където можете да се направят някои допълнителни пари в брой бързо. Ако това е вашата цел, следните онлайн работни места могат да представляват интерес.

Процесът на онлайн приложение е прост и ясен с много малко се изисква от кандидатите. Някои възможности могат да бъдат стартирани на същия ден, че кандидатствате за тях. Те също така изискват много малко ангажираност и обикновено може да се направи на вашия график.

Имайте предвид, че тези работни места не плащат много, а те няма да предоставят справка за автобиографията си. Може, следователно, трябва да имате повече от един онлайн работа, за да си желания доход. Също така, както вие сортиране чрез други възможности, знаят как да разпознават и да се избегне работа в дома измами.

Микро работа

А микро работа е обикновено малък онлайн задачи, за която получават също толкова малка такса, обикновено с няколко цента или долара. Понякога те са наричани кратки задачи.

Тези работни места се правят като влезете в сайта и избор на задачи на компанията, понякога просто като кликнете на връзка. Механична Turk на Amazon, Clickworker и ySense предлагат тези видове задачи.

Джобс също могат да бъдат намерени в онлайн пазарите на услуги. Тук работници предлагат малки услуги, обикновено за определен такса, а купувачите преглеждат на пазара да се намерят хора, които предлагат услугите, които те имат нужда.

Възможности за работа включват краудсорсинг проекти, които са подобни на въвеждане на данни, където компаниите се ангажират с една армия от виртуални работници за извършване на една малка част от по-голям проект. Работниците могат да се възползват от наградни програми и проучвания, които са може би най-оригиналните работа в дома работни места в микропредприятия.

Тъй като таксата е толкова малка и задачата отнема толкова малко време, като целта е да се направи колкото се може повече задачи, като е възможно. Въпреки това, трябва да се разбере политиката на заплащане, тъй като много от тези компании имат минимална печалба, което означава, че ако спечелите $ 8.55 прави 20 микро работни места, може да се наложи да изчакате, докато сте спечелили толкова, колкото $ 50 до реално получават парите си.

Онлайн съдебен заседател

Адвокатите готвят за съдебен процес често създават макет жури за получаване на обратна информация от физически лица, подобни на тези, които в крайна сметка може да седне на жури. Тъй като това може да бъде скъпо да има лице в лице макет жури, по-евтини онлайн съдебни заседатели са логичната алтернатива. Те може да слушате аудио и преглеждане на видео презентации, или да прочетете материала и да отговаря на въпроси.

Тъй като адвокати търсят хора, които съответстват на профила на потенциалните съдебни заседатели от реалния живот, онлайн журито фирми искат подробни въпроси на кандидатите. Имайте предвид, че трябва да се никога да оповести си номер или кредитна осигурителен карта или банкова информация. Фирми обикновено плащат $ 10 до $ 60 до онлайн съдебни заседатели. Тъй като повечето онлайн журито компании няма да имат нужда от много съдебни заседатели, записването за множество фирми дава по-голям шанс да се качват за “съдебен заседател”.

За да се превърне в онлайн съдебен заседател, ще трябва да се регистрирате с няколко журито компании, която включва попълване обширен въпросник. Вие също ще трябва да отговарят на определени професионални квалификации, които са различни в различните страни.

Въвеждане на данни

Онлайн въвеждане на данни е все по-голям поле за работа от дома си. Нова технология прави по-лесно за компаниите да наемат независими изпълнители, за да работи по проекти за въвеждане на данни.

оператори за въвеждане на данни, могат да ползват инфраструктурата на компанията от разстояние или да използват краудсорсинг технологии. Въвеждане на данни може да включва области като основно общо транскрипция; Въпреки това, повечето задачи транскрипция изискват допълнително опит.

Фирми, че влизането наем данни работници включват Axion Data Services, Sigtrack и поддръжка нинджа.

Сайт или тестване на приложения

Ако имате мнение по какво работи и какво не в интернет, може да бъде пригоден за работа в отдалечен тест за ползваемост. Потребителски тестери могат също така да вземат допълнителни сайтове работа преглеждане или мобилни приложения, които все още могат да бъдат в развитие. Вие не трябва да бъде много добре осведомен за интернет, защото някои фирми искат гледна точка за начинаещи.

Ползваемост тестери са помолени да извършват тестове въз основа на техните демографски профили, като образование, уеб знания, възраст, и използването на социалните медии. След това те са дадени въпроси към адрес или задачи да изпълнява, като се регистрирате на сайта и след осигуряване на обратна връзка онлайн. Преглед обикновено отнема около 15 до 20 минути и печели обикновено около $ 10. След завършване на мнение, изпитатели няма да бъдат платени до клиента, приема тяхната обратна връзка. Работата може да бъде отхвърлена и безвъзмездно за технически проблеми, липса на детайли, или други въпроси, клиентът определя.

Тези позиции са главно във всяка компания, свързана с електронната търговия, провеждане на търговски сделки по електронен път онлайн. Примерите включват Amazon, иБей и Paypal.

Търсене оценител

Търсене оценители на двигателя проучат резултатите от търсенето в интернет и дават обратна връзка за това дали те са точни, уместни, и без спам. За да направите това, оценителят трябва да бъде информиран за текущото култура и в интернет и да притежават добри умения за комуникация. Понякога колеж степен се изисква или е предпочитан, но пряк опит не е задължително. Тази конкретна възможност за работа от вкъщи, изисква известен опит, но плаща по-висока заплата.

Тези работни места са често за двуезични индивиди, въпреки че има някои само на английски език позиции. Работата на оценка търсене върви с много имена, като например търсене оценител, интернет заседател, качествения дефектоскоп или интернет съдия.

Фирмите, които предлагат този вид работа включват Google, Appen, Lionbridge и работната сила Logiq.

коректор

Ако имате усет към зацапване правописни грешки или правописни грешки, може да бъде много подходящ като коректор. Въпреки това, тази работа може да изисква вземането на коректурата разбира или някакъв предишен опит, или може да се наложи да положат изпит, преди да се наемат.

Виртуален асистент

Като виртуален помощник, ще бъде натоварена с работата, която е подобна на тази на офис асистент. Въпреки, че ще се работи от дома си, трябва да бъде добре организирана, ефективна и надеждна. Задължения обикновено включват подаване и поддържане на регистър, насрочване на срещи и събития, както и отговорите на телефони.

Много компании наемат виртуални асистенти. Например, Servcorp, който е основан през 1978 г. в Сидни, Австралия, осигурява виртуални офиси и услуги в световен мащаб. Той предлага работни станции, заседателни зали, колеги, технологии, както и всичко друго необходимо за подкрепа на вашия бизнес. Timeetc е друга компания, която осигурява виртуални асистенти да помогне на клиентите да постигнат целите си. Фирмата предлага безплатно изпробване чрез създаването на виртуален помощник изпълнява една първоначална задача.

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *