Как да се покаже на работодателя имате добавената стойност на работното място

Posted on

Как да се покаже на работодателя имате добавената стойност на работното място

Един от най-важните неща, които можете да направите по време на търсене на работа е да показвам наемане мениджър това, което може да донесе на компанията. Работодателите търсят кандидати, които ще добавят стойност към организацията му, а една от целите на наемането на мениджъра е да се уверете, че хората, които те наемат, са най-добрите изпълнители, които ще успеят в позицията. Можете да направи по-лесно за тях, като демонстрира, което много добре квалифициран за тази работа.

Вашата автобиография, мотивационно писмо, както и други материали за работа могат да покажат, как сте добавена стойност в предишните си позиции. Ако бъдете избрани за интервю, да споделят примери за постиженията си, за да покажат как ще бъде идеалното мотика за ролята.

Съвет: С което ясно показва начините, по които успяха в предишните позиции, ще помогне на работодателите да видят защо бихте бъде ценен служител.

Как да се покаже на потенциалния работодател Вашата стойност

Определяне на “успех” в предишните си позиции. Преди дори да пише за ефективността на работата, помислете как се измерва успеха в предишните ви роли. Ако сте работили в продажбите, успехът може да е била измерена чрез броя на клиентите си имал. Ако бяхте учител, вашия успех може да са били измерени в част от класове на учениците, така и на резултатите от тестовете. Уверете се, че знаете какво успех изглеждаше като във всяка позиция сте проведе.

Направете списък на начина, по които са постигнали успех . След като сте определили “успех” в предишните си работни места, направете списък с пъти отиде отвъд, за да го избави. Например, може да се отбележи, един месец, когато сте придобили редица нови клиенти, или по време, когато резултатите от изпитите на учениците са се подобрили значително в течение на годината.

Количествено този успех. След като вече имате списък с постижения и постиженията, помислете за начини да се измерят, че успехът . Numbers помогне наемат мениджъри виждат как точно сте добавили стойност към компанията. Тези цифри не трябва да са свързани с рентабилността. Вместо това, те могат да се отнасят до спестено време, разходи намаляват, или процеси подобрени. Например, ако сте административен сътрудник, може да се обясни, че преходът за вашия офис на електронна файлова система, която спаси компанията около $ 1000 на година в хартиени стоки.

Направете списък с награди, които сте получили. Споменаването никакви награди или други форми на признаване, който сте получили при работа също показва, че вашият работодател ви призната значение за компанията.

Използвайте свързани стойност ключови думи. Използвайте активни глаголи и други ключови думи във вашата автобиография и мотивационно писмо, че помощ, за да покажем как можете добавена стойност, като в предишните си компании. Някои думи може да се използват, включват:

  • Постигната / номиниран / вона
  • Създаден
  • Намалено / увеличи
  • Разработено
  • Генериран
  • Подобрен
  • стартира
  • Приходи / печалби
  • Запазени
  • При бюджет

Кога и как да се спомене Вашата стойност

Подчертайте вашите постижения в автобиографията си

В историята на работа част на автобиографията си, не просто да се изброят задълженията си за всяка предишна работа. Вместо това, да включва примери за това как можете добавена стойност на всяка компания. Един от начините да направите това е да се използват отделни точки, за да маркирате вашите постижения във всяка роля.

Можете да подчертае някои от вашите най-много примери значителни добавена стойност във вашето резюме автобиография , ако имате такъв. Например, редактор може да напише резюме на автобиография, която казва: “На свободна практика редактор с 10-годишен опит преразглеждане статии, есета и книги. Редактира средно по 200 страници седмично в продължение на десетки наградени автори и списания. ” Това резюме автобиография количествено успех на редактора по отношение на способността й да се справя с голям обем на страниците и брой клиенти. Той също така подчертава своя опит с такива писане на качеството.

Споделете Story в мотивационното си писмо

В мотивационното си писмо, маркирайте две или три умения или способности , които показват как сте прави годни за тази работа . За всяко умение, спомена път, когато го използва, за да се постигне успех за вашата фирма.

Например, може да се каже, че сте учител, който има силни умения за управление на класната стая. Можете да укажете да управлявате класни стаи до 35 студенти и сте спечелили три учебни награди за ефективно управление на класната стая.

Съвет: По количествено вашия успех и да наблегнат на вашите награди, ще покаже, че работодателите предишния вашата организация ви оценяват.

По време на интервю за работа

В интервюто си, може да получите на конкретен въпрос, като “Кажете ни как сте добавена стойност в предишните си работни места.” Ако го направите, да споделят примери за успехи от списъка ви, създадени преди интервюто.

Можете също така да се спомене как сте добавена стойност, когато отговаряте на други въпроси на интервю. Например, ако се занимават с работа като стюардеса и интервюиращият пита дали, или не можете да се справите стрес по време на работа, може да се спомене, средният брой на хората, които седяха на делнични вечери и уикенди в предишния си hostessing работа. Това ще покаже на работодателя можете да управлявате по-посещаван ресторант среда.

Примери за Как да се покаже, че сте върху добавената стойност

Използвайте тези проби за вдъхновение, когато пишете автобиография и мотивационно писмо и при подготовката за интервю.

Примерен заетостта История раздел на Resume

Историята на работата
координатор Старши събитие , ABC събития, Бостън, Масачузетс 2017-настояще

  • Планира и изпълни над 125 събития, включително корпоративни уединение, за набиране на средства, както и семинари за групи до 300 участници.
  • Управлявани бюджети за събития до $ 50 000, завършващи събития в рамките на бюджета на 100% от времето.
  • Получени средно 4.81 от 5 звезди от клиенти.

Сватбеният агент асистент координатор , Клер Смит Сватби, Хартфорд, Кънектикът 2015-2017

  • Co-планирана и съвместно изпълняват над 25 сватби с лица в размер до 250 души.
  • Отговаря за управлението на взаимоотношенията с над 20 търговци в цяла голяма зона на Нова Англия.
  • Управлявани бюджети в размер до 100 000 $.
  • Повишен от помощник асистент координатор поради отличната ми бюджетиране и организационни умения.

Примерен Параграф от мотивационно писмо

Вие заявявате, в длъжностната характеристика, която искате барман с богат опит в забързан среда. Аз съм изключително удобни и запознати с работата в големи, натоварени ресторанти. Като домакиня в ресторант ABC продължение на три години, седнах средно по 300 маси на ден. Когато преминахте към бегач и след това барман в XYZ Бар и кръчмата, аз служих 200-400 клиенти уикенд нощи. Моят ръководител веднъж присъдена ми “Служител на месеца”, защото на моята способност да се справят с натиска на един зает работна среда.

Примерен отговор на въпрос за интервю

Следното е пример за това в отговор на въпрос на интервю: “Защо трябва да ви наемат?”:

Имам много близки отношения, които работят в стартираща среда като твоя. Наслаждавам се на възможността да бъдат иновативни и креативни, която осигурява стартиране. Ти каза, че в работата обявата искате иновативна мислител, който може да използвате креативност, за да увеличи ефективността. Това е вида на работата, аз обичам да правя. Така например, в предишния ми позиция като директор на операции, служители често са закъснели за срещи. Разбрах, едно решение е да се създаде по-ефективна система за планиране на срещи. Аз преминах нашия офис на нова система за планиране, който намалява пропуснати срещи и грешки в задачи стая с 20%. Аз също предлагат три обучителни курсове в новата система, така че имаше малко потребителска грешка, дори и в първата седмица на използване на системата.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *