Τα πράγματα να μην συμπεριλάβει σε μια συνέντευξη ευχαριστήρια επιστολή

Posted on

Τα πράγματα να μην συμπεριλάβει σε μια συνέντευξη ευχαριστήρια επιστολή

Αποστολή ένα ευχαριστώ email ή σημείωση μετά από μια συνέντευξη για δουλειά μπορεί να σας βοηθήσει να επιλέξει για μια δεύτερη συνέντευξη ή ακόμα και μια προσφορά εργασίας. Από την άλλη πλευρά, γράφοντας το λάθος πράγμα μπορεί να κάνει ένας εργοδότης σκεφτούν δύο φορές για να προχωρήσουμε.

Κρατήστε αυτό Θετική

Η ποιότητα της επικοινωνίας παρακολούθησης σας μετά από μια συνέντευξη θα επηρεάσει την αξιολόγηση του εργοδότη της την υποψηφιότητά σας. Αποστολή ένα ευχαριστήριο σημείωμα θέματα, αλλά πρέπει να είναι ένας καλός δεν είναι ένα απλά ένα γρήγορο «ευχαριστώ για τη συνέντευξη» μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Είναι σημαντικό να τονίσουμε το πόσο καλά τα ταιριάζει δουλειά με φόντο σας, καθώς και ισχυρό κίνητρο σας στην εργασία σε αυτή τη θέση με τον εργοδότη. Επίσης, θα θέλαμε να αποφύγουμε λέγοντας κάτι που θα εγείρει αμφιβολίες για τη στάση σας, τα κίνητρα, ή προσόντα.

10 Πράγματα που πρέπει να συμπεριληφθούν σε μία ευχαριστήρια επιστολή για μια συνέντευξη

Αυτές οι συμβουλές για το τι δεν πρέπει να συμπεριλάβει στο σας παρακολουθεί επιστολή μπορεί να σας βοηθήσει να αποφύγετε στέλνει λάθος μήνυμα στους εργοδότες.

  1. Μην Συμπεριλαμβάνονται κοινοποίηση Βαθμολογία:  Βεβαιωθείτε ότι έχετε επιβεβαιώσει επίσης έντονο ενδιαφέρον σας για τη δουλειά και εν συντομία να εξηγήσει γιατί η θέση είναι μια άριστη εφαρμογή.
  2. Τις ανακοινώσεις σας είναι δείγματα γραφής τις ικανότητές σας και προσοχή στη λεπτομέρεια: Μην ξεχάσετε να διορθώσουν προσεκτικά και να διορθώσει τυχόν ορθογραφικά ή γραμματικά λάθη, και βεβαιωθείτε ότι έχετε τη σωστή θέση, διεύθυνση και όνομα. Αυτή είναι μια ευκαιρία να δώσει συνέχεια με μια ισχυρή θετική εντύπωση, γι ‘αυτό μην κάνετε ακόμη και ένα μικρό λάθος.
  3. Να μην αναφέρω Μισθός Σειρά στην επιστολή σας:  Περιμένετε μέχρι η προσφορά γίνεται να διαπραγματευτεί το μισθό από την επιρροή σας θα είναι η μεγαλύτερη στιγμή που ο εργοδότης έχει αποφασίσει ότι είστε ο προτιμώμενος υποψήφιος.
  4. Μην κάνετε δικαιολογίες ή συγνώμη για κάτι που πήγε στραβά Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης:  Είστε σε καλύτερη θέση να μην εφιστώντας την προσοχή σε αυτά τα θέματα. Δώστε έμφαση θετικές ιδιότητες που θα μπορούσαν να αντιμετωπίσουν τυχόν προβλήματα που προέκυψαν κατά τη διάρκεια της συνάντησης σας. Μια εξαίρεση θα ήταν αν νομίζετε ότι η συνέντευξη ήταν τόσο κακή που είστε εκτός συναγωνισμού.
  5. Δεν αναφέρουν όλες τις πτυχές της θέσης που σας προκαλούν να αμφισβητούν την καταλληλότητα της εργασίας:  Περιμένετε μέχρι η προσφορά έχει επεκταθεί για να αποκτήσουν περαιτέρω διευκρινίσεις σχετικά με τα στοιχεία του ρόλου που σας αφορούν. Μην δίνετε τον εργοδότη τους λόγους για την ερώτηση αν είσαι ένας καλός αγώνας πριν από την οριστικοποίηση της επιλογής τους. Μια εξαίρεση σε αυτή την κατευθυντήρια γραμμή μπορεί να είναι όταν ξέρεις ότι δεν θέλετε τη δουλειά, αλλά σας αρέσει η εταιρεία. Σε αυτή την περίπτωση, θα μπορούσαμε να αναφέρουμε πως εντυπωσίασε ήσουν με την οργάνωση και να ρωτήσω αν θα μπορούσε να υπάρξει μια άλλη θέση που ήταν πιο κατάλληλο.
  6. Μην να αναφέρει την ακριβή ίδια γλώσσα με επιστολές Εάν θέλετε να στείλετε ξεχωριστά σε διαφορετικές ερευνητές:  Σκεφτείτε κάτι που ο καθένας μοιράζεται το οποίο ήταν χρήσιμο ή τροφοδοτήσει το ενδιαφέρον σας. Μια άλλη προσέγγιση είναι να επιβεβαιώσουν τα περιουσιακά στοιχεία που θα σας βοηθήσουν να προτεραιοτήτων διεύθυνση ότι το άτομο είχε αναφέρει. Οι ερευνητές θα εντυπωσιαστεί αν πάρετε το χρόνο για να προσαρμόσετε τις επικοινωνίες σας.
  7. Μην κάνετε Αβάσιμες ή υπερβολικές δηλώσεις του τύπου «η εργασία είναι ένα τέλειο ταίρι για το υπόβαθρό μου.»: Να είστε βέβαιος να περιλάβει μια δήλωση για να υποστηρίξει τα σχόλιά σας Για παράδειγμα, μπορείτε να πείτε, «Είμαι πολύ ενθουσιασμένος για τη δυνατότητα της προσγείωσης. ο δημοσίων σχέσεων συνεργάτης δουλειά, δεδομένου ότι θα μου δώσει τη δυνατότητα να εφαρμόσει ισχυρή γράψιμό μου, διοργάνωσης εκδηλώσεων και δεξιότητες μέσα ενημέρωσης σχέσεις.»
  8. Μην Πάρτε μια υπερβολικά επιθετική προσέγγιση αναφέροντας θα καλέσετε για να ελέγξετε την κατάσταση της υποψηφιότητας σας: Μπορείτε βεβαίως να πραγματοποιήσετε μια κλήση συνέχεια προς το τέλος του παραθύρου στιγμή που ο εργοδότης έχει δηλώσει για την απόφασή τους. Απλά δεν χρειάζεται να το αναφέρω αυτό στην επιστολή σας.
  9. Μην περιλαμβάνουν αναφορές εκτός και αν είστε Ερωτηθείς γι ‘αυτούς:  Δεν υπάρχει καμία ανάγκη να περιληφθούν αναφορές με σας παρακολουθεί αλληλογραφία. Όταν ένας εργοδότης θέλει μια λίστα των αναφορών, θα σας ρωτήσω για ένα.
  10. Δεν περιλαμβάνουν ερωτήσεις σχετικά με τις επιστροφές για τα Συνέντευξη δαπάνες σας:  Παρακολούθηση της επικοινωνίας θα πρέπει να αποσταλούν το συντομότερο δυνατό μετά τη συνέντευξη. Η επιστολή σας θα πρέπει να επικεντρωθεί αποκλειστικά στο ενδιαφέρον σας για τη δουλειά και το πόσο καλά ταιριάζει. Οποιαδήποτε άλλη πληροφορία μπορεί να αποσπάσει την προσοχή από το μήνυμά σας. Στείλτε ένα ξεχωριστό σημείωμα αργότερα για την αντιμετώπιση τυχόν θέματα αποζημίωσης.

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *