Πώς να υποβάλουν τις φωτογραφίες σας για να Πρακτορεία Μοντέλων

Posted on

Πώς να υποβάλουν τις φωτογραφίες σας για να Πρακτορεία Μοντέλων

Ουσιαστικά, υπάρχουν τέσσερις τρόποι για να στείλετε τις φωτογραφίες με τους τοπικούς και διεθνείς πρακτορεία μοντέλων. Μπορείτε να τους στείλετε στον εαυτό σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή αλληλογραφίας, έχουν υπάρχον γραφείο σας αποστολή τους, έχουν ένα online μοντέλο scouting της εταιρείας στέλνετε για σας, ή να δοκιμάσετε την τύχη σας με τα social media.

Έχοντας έναν έμπειρο παράγοντα ή επαγγελματική εταιρεία μοντέλο scouting να κάνει τη δουλειά για σας είναι πάντα η καλύτερη προσέγγιση. Ωστόσο, αν θέλετε να το κάνετε μόνοι σας, είναι σημαντικό να το κάνουμε σωστά. Πολλά νέα μοντέλα δεν συνειδητοποιούν ότι δεν είναι μόνο οι φωτογραφίες ότι οι οργανισμοί που κοιτάτε. Είναι, επίσης, το πώς θα παρουσιάσει τις φωτογραφίες σας για να τους ότι τα θέματα.

Αν στείλετε τις φωτογραφίες σας σε μια ατημέλητη μόδα, τότε θα κάνει μέσα αναρωτιέμαι αν δεν έχετε την απαραίτητη προσοχή στη λεπτομέρεια δεξιότητες μοντέλο χρειάζεται. Εάν είστε casual στην αλληλογραφία σας και όχι επαγγελματίες, οι παράγοντες μπορεί να πιστεύετε ότι έχετε μια αυξημένη αίσθηση της αξίας. Υπάρχουν και κάποιες άλλες έννοιες που πρέπει να θυμάστε κατά την υποβολή των φωτογραφιών σας σε ένα πρακτορείο μοντέλων.

Ελέγξτε Πώς ο οργανισμός δέχεται υποβολές

Πριν από την αποστολή των φωτογραφιών σας σε πολλούς οργανισμούς, έλεγχο για να δούμε πώς θέλουν φωτογραφίες που υποβάλλονται. Κάποιοι μπορεί να δεχτεί μόνο φωτογραφίες μέσω e-mail και άλλες μόνο ταχυδρομικώς.

Ακολουθήστε τις οδηγίες τους στο έγγραφο για να αποδείξει την προσοχή σας. Αν στείλετε τις φωτογραφίες σας μέσω e-mail και δέχονται μόνο ταχυδρομηθεί φωτογραφίες σας δείχνουμε τους παράγοντες που δεν ξέρουν πώς να ακολουθήσετε τις οδηγίες.

Ελέγξτε ότι ο οργανισμός δέχεται Τύπου σας

Να είστε βέβαιος να στείλει μόνο τις φωτογραφίες σας σε οργανισμούς που δέχονται το είδος του μοντέλου που είναι. Αν έχουν μόνο ανοίγματα για τα μοντέλα συν-μεγέθους, και δεν είστε συν-μεγέθους, είστε απλά σπατάλη του οργανισμού και το χρόνο σας. Μπορείτε επίσης να εκτελέσετε τον κίνδυνο ανάπτυξης μια φήμη για την ύπαρξη unattentive.

Stick για τα γεγονότα

Όπως δελεαστική δεδομένου ότι μπορεί να είναι να πει πράκτορες πόσο καιρό έχετε ονειρευτεί να γίνει ένα μοντέλο, το μόνο που χρειάζεται ορισμένες πληροφορίες:

  • Το όνομα σου
  • Ηλικία
  • Υψος
  • Οι μετρήσεις (αποτυχία, μέση και τους γοφούς για τις γυναίκες, και τη μέση και σακάκι μέγεθος για τους άνδρες)
  • Τωρινή τοποθεσία
  • Στοιχεία επικοινωνίας (αριθμός τηλεφώνου, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου)
  • Ιθαγένεια (όπου το διαβατήριό σας εκδόθηκε)
  • Φορείς που προς το παρόν, αν υπάρχουν

Κατά την αποστολή των φωτογραφιών σας μέσω e-mail πρέπει να συμπεριλάβετε όλες αυτές τις πληροφορίες στο e-mail σας. Αν ταχυδρομική φωτογραφίες σας, είναι σημαντικό να έχουμε αυτές τις πληροφορίες στο πίσω μέρος κάθε φωτογραφίας.

Με αυτόν τον τρόπο, αν πάρετε τις φωτογραφίες σας διαχωρίζονται μεταξύ τους ή τη συνοδευτική επιστολή σας, τότε οι παράγοντες που θα γνωρίζουν ποιοι είστε και πώς να επικοινωνήσουμε μαζί σας.

Ελέγξτε το μέγεθος των φωτογραφιών σας

Αν θέλετε να στείλετε τις φωτογραφίες σας μέσω e-mail, να είστε σίγουροι ότι δεν είναι πολύ μεγάλο. 1MB ανά φωτογραφία θα πρέπει να είναι η μέγιστη, 500 KB είναι καλύτερη. Αν οι φωτογραφίες σας είναι πολύ μεγάλο, μπορεί να πάρει πολύ χρόνο για να κατεβάσετε και το email σας θα μπορούσε να καταλήξει να διαγραφούν πριν από την κριτική για τις φωτογραφίες σας.

Μην στέλνετε τις φωτογραφίες σας σε ένα αρχείο zip και δεν περιλαμβάνουν την προσωπική σας ιστοσελίδα. Παράγοντες κατά πάσα πιθανότητα δεν θα ανοίξει το αρχείο ή κάντε κλικ στο σύνδεσμο, λόγω ζητημάτων ασφαλείας με τη σύνδεση και τη συμπίεση αρχείων.

Διεύθυνση Κάθε οργανισμός Ξεχωριστά

Πάρτε το χρόνο για την αντιμετώπιση κάθε οργανισμό ξεχωριστά στο e-mail σας ή τη συνοδευτική επιστολή. Για παράδειγμα, αρχίζουν επιστολή ή e-mail σας με «Αγαπητέ ABC Μοντέλα».

Ποτέ μην στείλει ένα γενικό μάζα email με τις διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου των πολυάριθμων φορέων που αναφέρονται στην ενότητα «CC» του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Κανείς δεν θέλει να σκέφτεται ότι δεν ήταν η πρώτη σας επιλογή.

Σκεφτείτε φωτογραφίες και πληροφορίες όπως το βιογραφικό σας. Θα πρέπει να το προσαρμόσουν για κάθε εταιρεία που ισχύουν για. υποβολές Φωτογραφία δεν είναι διαφορετικό από το γεγονός ότι θα πρέπει να πάρετε το χρόνο για να εντυπωσιάσουν τους παράγοντες.

Δώστε προσοχή στην λεπτομέρεια

Πράκτορες αρέσει ευφυείς μοντέλα. Να είστε βέβαιος να αποδείξεις την αλληλογραφία σας. Κακή γραμματικής και ορθογραφίας θα προτείνει να τους ότι δεν μπορεί να είναι η σωστή επιλογή.

Τα μοντέλα μπορούν να γίνουν δημόσια πρόσωπα, μιλώντας και αλληλεπιδρούν με τους ανθρώπους. Εάν δεν είστε σε θέση να αρθρώσει τις σκέψεις σας με σαφήνεια, παράγοντες μπορεί να μην θέλετε να επικοινωνήσουμε μαζί σας.

Αν θέλετε να στείλετε τις φωτογραφίες σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, βεβαιωθείτε φάκελό σας είναι καθαρά και ευανάγνωστα. Μην βάλετε τις φωτογραφίες σας σε ένα συνδετικό υλικό, άλμπουμ φωτογραφιών, ή το φάκελο. αυτοκόλλητα καρδιά, φανταχτερό χρωματιστό χαρτί, ή χαριτωμένα μηνύματα σε φακέλους ή μέσα στο πακέτο θα αφήσει πράκτορες ξέρουν ίσως να μην είναι αρκετά ώριμοι για να χειριστεί μια εργασία μοντελοποίησης.

Ενημέρωση τηλεφωνητή σας και Έλεγχος Spam Φάκελοι

Αφού έχετε πάρει το χρόνο για να υποβάλουν τις φωτογραφίες σας και να έχετε πληρώσει προσοχή σε κάθε λεπτομέρεια, δεν το χάλι από την κατοχή μιας αντιεπαγγελματική μήνυμα στον τηλεφωνητή ή λείπει ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

μήνυμα στον τηλεφωνητή σας πρέπει να είναι σύντομη και στο σημείο. Θα πρέπει να αναφέρετε το όνομά σας, και να πω ότι θα επιστρέψει την κλήση, το συντομότερο δυνατό. Μίλα αργά και προφέρω τα λόγια σας κατά την εγγραφή.

Ελέγξτε το γραμματοκιβώτιό σας τακτικά για να βεβαιωθείτε ότι δεν είναι πλήρης. Επίσης, ελέγξτε τους φακέλους spam e-mail και σκουπίδια σας τακτικά για μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που μπορεί να έχουν αυτόματα δρομολογούνται εκεί.

Είναι επαγγελματίας σε κάθε στάδιο

Να θυμάστε ότι τα πρακτορεία μοντέλων που αναζητούν ένα πλήρες πακέτο. Χρειάζεται κάτι περισσότερο από καλή εμφάνιση για να είναι ένα επιτυχημένο μοντέλο. Τα μοντέλα πρέπει να είναι επαγγελματίες σε κάθε πτυχή της συμπεριφοράς τους. Αν ένας οργανισμός που συζητά ανάμεσα σε εσάς και ένα άλλο μοντέλο, το πιο επαγγελματικό να ενεργήσει και εμφανίζονται μοντέλο θα είναι πιο πιθανό να προσληφθεί.

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *