Πώς να γίνει ένα πρότυπο μόδας

Posted on

Πώς να γίνει ένα πρότυπο μόδας

Η πιο συνηθισμένη ερώτηση που μέσα μοντελοποίηση και πρόσκοποι λαμβάνουν από επίδοξους μοντέλα είναι, «πώς μπορώ να γίνω μοντέλο;» Υπάρχουν τόσες πολλές πληροφορίες σε βιβλία, σε ιστοσελίδες, και στροβιλίζονται γύρω από το μοντελοποίηση φόρουμ ότι μπορεί να φανεί πολύ συγχέοντας και συντριπτική σε ένα νέο μοντέλο που μόλις ξεκινάμε. Εδώ είναι πέντε βήματα απλά για να σας βοηθήσει να ξεκινήσετε.

Πάρτε μερικές βασικές Στιγμιότυπα

Στην αρχή, οι μόνες φωτογραφίες που πρέπει να υποβάλει στο μοντελοποίηση πράκτορες και οι ανιχνευτές είναι μερικά βασικά στιγμιότυπα. Που ψάχνουν για ένα όμορφο πρόσωπο shot-τόσο χαμογελαστός και δεν χαμογελά, αριστερά και δεξιά προφίλ του προσώπου σας και το σώμα, ένα στιγμιότυπο πλήρους μήκους και ένα πίσω πυροβολισμό. Φοράτε μορφή-τοποθέτηση ρούχα όπως στενά τζιν ή κολάν και ένα απλό φανελάκι ή t-shirt. Εάν είστε άνετα φορώντας ένα μαγιό, περιλαμβάνουν μερικά πλάνα μαγιό, καθώς και? είτε ένα μονοκόμματο ή δύο τεμαχίων μαγιό είναι μια χαρά.

Αρσενικά μοντέλα πρέπει να δείχνουν οι πράκτορες επίπεδο φυσικής κατάστασης τους, γι ‘αυτό συνιστάται ότι οι άνδρες μοντέλα φορούν κολύμπι κορμούς ή μποξεράκια, ή τζιν φθορά χωρίς πουκάμισο σε τουλάχιστον μία από τις φωτογραφίες τους.

Πάρτε αξιολογούνται από Professional Μοντέλο Agent ή Scout

Πολλά νέα μοντέλα αρχίσετε την αναζήτησή τους, επειδή οικογένεια και τους φίλους τους, τους είπε ότι θα πρέπει να διαμορφώσει, ή ότι είναι το πιο όμορφο κορίτσι ή αγόρι στο σχολείο. Μερικοί άνθρωποι μπορεί να έχουν ακόμη κερδίσει κάποια τοπικούς διαγωνισμούς μοντελοποίηση. Αν και αυτό είναι ένα καλό ξεκίνημα, αυτό δεν μεταφράζεται απαραιτήτως σε αυτό που ψάχνουν οι οργανισμοί για. Είναι σημαντικό ότι παίρνετε το δυναμικό μοντέλων σας αξιολογείται από έναν έμπειρο παράγοντα μοντέλο ή προσκόπων πριν να επενδύσουν πάρα πολύ χρόνο ή χρήματα στην επιδίωξη σας. Αυτό το βήμα μπορεί να πάρει λίγο δύσκολο, διότι είναι δύσκολο να καθοριστεί εάν παράγοντα ή πρόσκοπος που είναι η αξιολόγηση που έχει την εμπειρία και τις γνώσεις για να σας βοηθήσει.

Πολλά νέα μοντέλα βρείτε ότι ζουν σε μια μικρότερη αγορά, όπου πολλοί από τους παράγοντες που συνδέονται με ένα σχολείο μοντελοποίηση ή στούντιο φωτογραφίας, και ως εκ τούτου, δεν μπορεί να πάρει μια ακριβή αξιολόγηση, επειδή ο οργανισμός είναι πιο ενδιαφέρον για την πώληση μαθήματα ή φωτογραφήσεις .

Αυτό δεν σημαίνει ότι ο παράγοντας δεν είναι καλή ή ότι τα μαθήματα ή φωτογραφίσεις που προσφέρουν είναι κακό? αυτό σημαίνει απλώς ότι θα πρέπει να σκεφτείτε τι τους ενθαρρύνουν να σας πει αν μπορείτε ή όχι να είναι ένα μοντέλο.

Πάρτε το μεγαλύτερο μέρος της έκθεσης όσο το δυνατόν

Πολλά γραφεία ειδικεύονται σε μία μόνο συγκεκριμένη περιοχή. Κάποιοι μπορεί να αντιπροσωπεύει μόνο υψηλής μόδας (editorial) μοντέλα, και άλλοι μπορεί να αντιπροσωπεύει μόνο την εμπορική, συν-μέγεθος, petite, ή μοντέλα παιδί. Αν κάποιος οργανισμός δεν είναι σε θέση να σας εκπροσωπεί, μην αποθαρρύνεστε? είναι σημαντικό να πάρει θεωρείται από πολλούς ως παράγοντες δυνατόν και σε καθημερινή βάση.

Εάν ζείτε σε μια από τις μεγάλες αγορές, μπορείτε να είστε σε θέση να παρευρεθεί σε μια ανοιχτή πρόσκληση ή να πάτε, δείτε στο γραφείο. Εάν ζείτε εκτός από τις μεγάλες αγορές, ο καλύτερος τρόπος για να πάρετε την έκθεση είναι να στείλετε τις φωτογραφίες σας σε όσες υπηρεσίες όσο το δυνατόν.

Να πάρει η έκθεση μπορεί να είναι μια πολύ χρονοβόρα και δαπανηρή προσπάθεια, ειδικά αν κάνουν αντίγραφα όλων των φωτογραφιών σας και την αποστολή τους. Το κόστος των εκτυπώσεων, φακέλους και γραμματόσημα μπορεί γρήγορα να προσθέσετε έως και πάνω από χίλια δολάρια. Μια άλλη επιλογή είναι να στείλετε email τις φωτογραφίες σας, αλλά με χιλιάδες φωτογραφίες που αποστέλλονται σε μοντέλο οργανισμούς κάθε μέρα, είναι εύκολο για αυτούς να χαθείτε στο μίγμα.

Για να αυξήσετε τις πιθανότητές σας να υπογράφεται από το γραφείο, την εργασία με τους ανθρώπους που έχουν εμπειρία και απευθείας συνδέσεις με γραφεία σε διάφορες αγορές. ModelScouts.com είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να ξεκινήσετε και να προσφέρει το πιο νόμιμο και οικονομικά αποδοτικό τρόπο για να πάρει την έκθεση θα πρέπει να θεωρείται από πολλούς πράκτορες σε όλο τον κόσμο, και με τον ταχύτερο δυνατό τρόπο.

Γνωρίστε την καλύτερη μοντελοποίηση της αγοράς για σας

Ο όρος «αγορά» αναφέρεται στις διάφορες γεωγραφικές περιοχές στις οποίες λειτουργούν τα μοντέλα και να κερδίσουν τα προς το ζην. Νέα Υόρκη, το Λος Άντζελες, το Παρίσι και το Τόκιο είναι παραδείγματα των μεγάλων αγορών μοντελοποίησης. Μια αγορά μπορεί επίσης να αναφέρεται στην κατηγορία ιδιαίτερη ματιά σας πέφτει μέσα, όπως η μόδα, εμπορικό, συν ή petite.

Ενώ τα supermodels που βλέπετε σε μεγάλα περιοδικά και το περπάτημα στους διαδρόμους για τους κορυφαίους πελάτες γενικά το έργο σε κάθε αγορά, πολλά επιτυχημένα μοντέλα μόνο έργο σε μία ή δύο αγορές. Αν δεν έχετε αντιπροσωπεύεται από ένα γραφείο στη Νέα Υόρκη ή το Παρίσι, θα μπορούσε κάλλιστα να είναι τέλεια για το Τόκιο, τη Σιγκαπούρη, ή άλλες ασιατικές αγορές. Ένας έμπειρος πράκτορας μπορεί να βοηθήσει να σας καθοδηγήσει προς τη σωστή αγορά για το συγκεκριμένο βλέμμα σας.

να Επίμονη

Να γίνει επαγγελματίας μοντέλο είναι μια μακρά διαδικασία και σπάνια συμβαίνει μια μέρα στην άλλη. Ακόμα και τα μοντέλα που λένε, «ήμουν απλά περπατώντας κάτω από την οδό μια μέρα και την επόμενη ήμουν στο εξώφυλλο της Vogue,» είναι υπερβολή. Πολλά από τα σημερινά κορυφαία μοντέλα δεν παίρνουν υπογράψει για έναν οργανισμό έξω από την πύλη. Supermodel Gisele Bundchen γύρισαν κάτω πάνω από 40 φορές προτού τελικά υπέγραψε για έναν οργανισμό. Μείνετε θετικά και να θυμάστε ότι μόνο και μόνο επειδή ένας οργανισμός δεν ήταν σε θέση να σας εκπροσωπεί σήμερα, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα ενδιαφερθούν για το αύριο.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *