Όταν θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα δισέλιδο βιογραφικό

Posted on

 Όταν θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα δισέλιδο βιογραφικό


Μία από τις πιο κοινές παραδοχές σχετικά με τα βιογραφικά είναι ότι δεν πρέπει να είναι μεγαλύτερη από μία σελίδα. Είναι σημαντικό να κρατήσετε τις πληροφορίες που παρέχετε σύντομο, απλό, και to-the-σημείο. Για πολλούς αιτούντες όμως, ότι δεν μπορεί να επιτευχθεί σε μία μόνο σελίδα, και είναι σκόπιμο να γράψετε ένα βιογραφικό σημείωμα δύο σελίδων.

Για ορισμένους αιτούντες εργασία, μια περίληψη μιας σελίδας θα είναι αρκετή. Αυτές περιλαμβάνουν τους αιτούντες entry-level, οι άνθρωποι που κάνουν μια αλλαγή σταδιοδρομίας, και τα μεγαλύτερα επαγγελματίες που έχουν εργαστεί στην ίδια επιχείρηση για το μεγαλύτερο μέρος της σταδιοδρομίας τους.

Γιατί θα πρέπει να δημιουργήσετε ένα δισέλιδο βιογραφικό

Αν είστε μέσα του επιπέδου επαγγελματίες, υπάρχουν πολλοί καλοί λόγοι για τη δημιουργία μια περίληψη δύο σελίδων. Ίσως το πιο σημαντικό από αυτά είναι ότι πολλές εταιρείες χρησιμοποιούν τώρα ένα αυτοματοποιημένο σύστημα αιτούντα παρακολούθησης (ATS) για την εκτέλεση της αρχικής εξέτασης των βιογραφικών που λαμβάνουν (κυρίως μέσω των διαδικασιών ψηφιακής εφαρμογής).

Τέτοια συστήματα έχουν προγραμματιστεί για το προνόμιο συνεχίζει ότι η χρήση και  επαναλάβετε  συγκεκριμένες φράσεις-η λέξη-κλειδί bots εκτιμήσει τόσο την τοποθέτηση και τη  συχνότητα  της βιομηχανίας-συγκεκριμένες λέξεις-κλειδιά σε ένα βιογραφικό. Μπορούν επίσης να αναζητήσουν τη διάρκεια της εμπειρίας έχει κανείς στη χρήση ιδιαίτερες ικανότητες εργασίας.

Συμβουλή: Επέκταση βιογραφικό σας σε δύο σελίδες θα σας δώσει τη δυνατότητα να επαναλάβει αυτές τις βασικές λέξεις-κλειδιά σε όλη την επαγγελματική ενότητα εμπειρία σας.

Αν και αυτό μπορεί να φαίνεται δύσκολη και απολυμένους στυλιστικά, είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να εξασφαλίσει ότι το βιογραφικό σας είναι ένα από τα σαρωμένα βιογραφικά που πραγματικά το κάνει στο στάδιο όπου θα εξεταστεί από το ανθρώπινο μάτι ενός διαχειριστή μίσθωσης.

Πότε να χρησιμοποιήσετε ένα Δίκυκλα (ή περισσότερα) Σελίδα Βιογραφικού

Εδώ είναι μερικές περιπτώσεις όπου είναι αποδεκτό να χρησιμοποιήσετε ένα βιογραφικό με πολλές σελίδες:

Όταν έχετε περισσότερα από 10 χρόνια εμπειρίας

Εάν έχετε 10 ή περισσότερα χρόνια εμπειρίας στον κλάδο σας με πολλούς εργοδότες, ή ιστορικό προώθηση και την επαγγελματική επιτυχία, σίγουρα θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα βιογραφικό σημείωμα δύο σελίδων. Αυτό θα σας δώσει το χώρο που χρειάζεστε για να περιγράψει τα επιτεύγματα και τις εισφορές που θα σας θέσει εκτός από τον ανταγωνισμό σας.

Όταν κάνετε αίτηση για μια θέση εργασίας σε ανώτερο επίπεδο

Οι περισσότερες εταιρείες που προσλαμβάνουν για τις θέσεις C-επίπεδο ή ανώτερη διοίκηση αναμένει να λάβει δύο ή ακόμα και τριών σελίδα βιογραφικά που παρέχει ένα λεπτομερές ιστορικό των ρόλων ηγεσίας του εκτελεστικού υποψηφίου και τα επιτεύγματα.

Όταν έχετε εκτεταμένη επιτεύγματα της σταδιοδρομίας, πιστοποιήσεις, ή τεχνικές δεξιότητες

Αν είστε σε ορισμένους κλάδους, όπως η πληροφορική, μηχανική, την ακαδημαϊκή κοινότητα, ή την επιστημονική έρευνα, οι εργοδότες θα ήθελα να επανεξετάσει τις λίστες των επαγγελματικών σας πιστοποιήσεις, τεχνολογίας δεξιότητες, βασικά έργα, και τις δημοσιεύσεις. Οι βιομηχανίες αυτές εξακολουθούν προνόμιο επαγγελματικές πιστοποιήσεις όσο το κάνουν προσόντα, και έτσι μια δεύτερη ή τρίτη σελίδα είναι αναγκαία προκειμένου να παρέχει μια συνοπτική αναφορά φόντο κατάρτιση κάποιου και το έργο της ιστορίας.

Όταν κάνετε αίτηση για μια ομοσπονδιακή εργασία

Αν και η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για τις ομοσπονδιακές (κυβέρνηση) θέσεις εργασίας ήταν σημαντικά βελτιωμένο κατά τη διάρκεια της διοίκησης Ομπάμα, ομοσπονδιακό βιογραφικά εξακολουθούν να υποχρεούνται να παρέχουν μακρά λεπτομέρειες σχετικά με την ιστορία το έργο του υποψηφίου. Λίγα ομοσπονδιακό βιογραφικά είναι μικρότερη από δύο σελίδες, και οι περισσότεροι χρειάζονται τρεις ή τέσσερις.

Συμβουλές για να γράψεις ένα δισέλιδο βιογραφικό

  • Τοποθετήστε τα σημαντικότερα προσόντα σας στην πρώτη σελίδα:  Και τα δύο συστήματα αιτούντα παρακολούθησης και διευθυντές ανθρώπινου προσλήψεων θέλετε να δείτε περισσότερες σχετικές δεξιότητες του υποψηφίου δοθεί εξέχουσα θέση στην αρχή του βιογραφικού σημειώματος. Ο καλύτερος τρόπος να γίνει αυτό είναι να χρησιμοποιήσετε μια συνοπτική περίληψη για να παρέχει μια σύντομη περίληψη της τεχνογνωσίας και των επαγγελματικών δεξιοτήτων που κάνετε ένα ισχυρό υποψήφιο για τη δουλειά κάνεις αίτηση.
  • Ενσωμάτωση φράσεις-κλειδιά:  Χρησιμοποιήστε λέξεις-κλειδιά συνοπτικά το βιογραφικό σας, και στη συνέχεια ξεπλύνετε και επαναλάβετε όλη την ενότητα σας «Επαγγελματική Εμπειρία». Αιτών συστήματα παρακολούθησης υπολογίζει τον αριθμό των ετών που έχετε ασκήσει μια συγκεκριμένη δεξιότητα, ώστε η βιομηχανία-συγκεκριμένες λέξεις-κλειδιά πρέπει να επαναλαμβάνεται σε κάθε περιγραφή εργασίας.
  • Βιτρίνα μετρήσιμα επιτεύγματα:  Ένα από τα βασικά πλεονεκτήματα της χρήσης ένα βιογραφικό σημείωμα δύο σελίδων είναι ότι σας δίνει χώρο για να αναδείξει τα επιτεύγματά την καριέρα σας. Κάνετε αυτό στην ενότητα «Επαγγελματική Εμπειρία» περιγράφοντας τις ευθύνες εργασίας σας σε μια σύντομη παράγραφο, και στη συνέχεια να παρέχουν παραδείγματα σημαντικές συνεισφορές σε τρεις ή τέσσερις στοιχείο λίστας.
  • Μήκος σελίδας δύο: Αν και δεν χρειάζεται να καλύψει ολόκληρη την δεύτερη σελίδα του βιογραφικού σας, θα πρέπει να έχετε αρκετό κείμενο για να συμπληρώσετε τουλάχιστον το ένα τρίτο της σελίδας (κατά προτίμηση περισσότερο). Αν το κείμενό σας τρέχει πολύ γρήγορα, δοκιμάστε να προσθέσετε περισσότερες σχετικές πληροφορίες, λέξεις-κλειδιά, και κουκκίδες επιτεύγματα (ιδανικά, ποσοτικά με αριθμούς, ποσοστά ή ποσά σε δολάρια). Παίξτε με τα μεγέθη γραμματοσειράς και περιθώρια. Εάν αυτές οι στρατηγικές δεν λειτουργούν, όμως, μάλλον θα πρέπει να κολλήσει με ένα μονοσέλιδο βιογραφικό.

Συμβουλή : Συμπεριλάβετε ένα τραπέζι δεξιότητες των «βασικών δεξιοτήτων» ή «βασικών δεξιοτήτων» στην περίληψη βιογραφικό σας για να αναδείξει την επαγγελματική ή / και τεχνικές σας ικανότητες.

Σημαντικές βελτιώσεις

Το βιογραφικό μιας σελίδας είναι ένας μύθος Ενώ συνεχίζεται μίας σελίδας είναι κατάλληλο για υποψηφίους entry-level, οι περισσότεροι επαγγελματίες mid-level καλύτερα εξυπηρετείται από τη χρήση βιογραφικά δύο σελίδων.

ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ προσφεύγων συστήματα εντοπισμού περισσότερες μεγάλες εταιρείες χρησιμοποιούν πλέον αυτοματοποιημένα αιτών συστήματα παρακολούθησης να κάνει την αρχική επιλογή των υποψηφίων συνεχίζεται. Μια περίληψη δύο σελίδων που επιτρέπει το χώρο και την ευκαιρία να επαναλάβει τις βιομηχανία-συγκεκριμένες λέξεις-κλειδιά αυτά τα συστήματα προτεραιότητα.

ΔΩΣΤΕ STRONGEST προσόντα σας εξέχουσα θέση Ακόμα κι αν είναι μια έξυπνη στρατηγική, για πολλούς ερευνητές εργασίας, για να χρησιμοποιήσετε ένα βιογραφικό σημείωμα δύο σελίδων, πρέπει να παρουσιάζονται στην κορυφή της σελίδας ένα, ιδανικά σε μια συνοπτική περίληψη ισχυρότερα προσόντα σας.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *