Πώς να αρχίσουν να εργάζονται από το σπίτι

Posted on

Εύκολη Εργασία από το σπίτι Εργασία Υπολογιστών

Ίσως εργασία στο σπίτι είναι το όνειρό σας, αλλά δεν είστε βέβαιοι πώς να το πραγματικότητά σας κάνει. Εξετάστε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του καθενός μέσα από το φακό των απαιτήσεων της ζωής σας, τις ικανότητές σας, και τις επιθυμίες, στη συνέχεια, ξεκινήστε κάνοντας ένα σχέδιο. Διαβάστε μέσα από αυτές τις 4 τρόποι για ένα άτομο μπορεί να λειτουργήσει από το σπίτι.

Γυρίστε σας τρέχουσα εργασία σε Τηλεργασία θέση

Η πρώτη επιλογή που εξετάζει είναι αυτή που αφορά το ελάχιστο ποσό της αλλαγής, λαμβάνοντας σημερινή σας σε γραφείο εργασίας και μετατρέποντάς την σε μια θέση τηλεργασίας.

Και την έρευνα και τον προβληματισμό είναι τα πρώτα βήματα για τη μετάβαση τρέχουσα θέση σας από μια δουλειά γραφείου με έδρα το σπίτι. Μάθετε τα πάντα είναι εκεί για να ξέρετε για τις πολιτικές τηλεργασία της εταιρείας σας, στη συνέχεια, σκεφτείτε για το πώς αυτά θα μπορούσε (ή να μην) να εφαρμοστεί στην δουλειά σας.

Αν νομίζετε ότι έχετε μια καλή περίπτωση, το επόμενο βήμα είναι να γράψει μια πρόταση τηλεργασίας για το αφεντικό σας.

Βρείτε μια νέα εργασία-at-Home Εργασίας

Έτσι, αν φαίνεται ότι στρέφονται τρέχουσα εργασία σας σε ένα τηλεργασίας είναι ένα μακρινό σουτ, ο επόμενος καλύτερος τρόπος για να αρχίσουν να εργάζονται από το σπίτι είναι να βρουν μια νέα θέση εργασίας. Αν μείνετε στο πεδίο της εμπειρίας σας, θα κάνετε πιθανώς περισσότερα χρήματα από ό, τι αν δοκιμάσετε κάτι διαφορετικό. Ωστόσο, εάν η περιοχή καριέρα σας ακριβώς δεν προσφέρει πολλές ευκαιρίες τηλεργασίας, μπορεί να χρειαστεί να διαγραφεί ό, τι σε κάτι νέο.

Ξεκινήστε τη δική σπίτι σας

Μια επιχείρηση στο σπίτι έχει πολλά πλεονεκτήματα. Μπορεί να πάρει πολλές μορφές – τα πάντα, από κρέμεται από ένα βότσαλο ως σύμβουλος στο έργο που ήδη έχουν (AKA ελεύθερος) από την έναρξη μιας νέας επιχείρησης από το μηδέν για την αγορά μιας υπάρχουσας επιχείρησης ή προνόμιο να εργάζονται σε απευθείας πωλήσεις, την πώληση στους φίλους και την οικογένειά σας . Κάθε μία από αυτές τις επιλογές θα έχουν διαφορετικό κόστος εκκίνησης, τις δεσμεύσεις του χρόνου, και απολαβές.

Pick Up Extra Cash απο το σπίτι

Αν δεν είστε πραγματικά για μια ολόκληρη αλλαγή ζωής / σταδιοδρομίας, αλλά εξακολουθείτε να θέλετε να συμπληρώσουν το εισόδημά σας, δοκιμάστε λαθραία από το σπίτι. Εδώ είναι διάφοροι τρόποι που μπορείτε να κάνετε επιπλέον χρήματα στον ελεύθερο χρόνο σας από το σπίτι:

  • Εισαγωγή Δεδομένων από το σπίτι
  • Συνδεδεμένοι μικροδουλειές
  • Σύντομη Εργασίες (Virtual και του Real World)
  • Συνδεδεμένοι Επιτροπές
  • Δοκιμές Ιστοσελίδα
  • Κερδίστε χρήματα με το κινητό σας

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *