Νέα Ανακοίνωση εργασίας: Μήνυμα και επιστολή Παραδείγματα

Posted on

Νέα Ανακοίνωση εργασίας: Μήνυμα και επιστολή Παραδείγματα

Είσαι ενθουσιασμένος για τη νέα δουλειά που μόλις πήρε προσληφθεί για και θέλετε να το ανακοινώσει σε όλους τους γνωστούς σας; Μπορείτε επίσης να έχουν μια επαγγελματική ευθύνη να προειδοποιεί τα μέλη της ομάδας σας ή / και τους πελάτες σε αυτό της ανοδικής κίνησης έτσι ώστε να έχουν χρόνο για να προσαρμοστούν. Εδώ είναι ο καλύτερος τρόπος για να μοιραστείτε την είδηση.

Ο συγχρονισμός είναι ζωτικής σημασίας

Πρώτα απ ‘όλα, δεν αναφέρουν νέα θέση εργασίας σας μέχρι προσφορά εργασίας σας επιβεβαιωθεί, θα έχουν ημερομηνία έναρξης, έχετε υπογράψει τη διακεκομμένη γραμμή με σύμβαση μίσθωσης σας, και αυτό είναι μια τελειωμένη υπόθεση. Δεν είναι καλή ιδέα να ανακοινώσει τίποτα μέχρι να είστε απόλυτα σίγουροι ότι πρόκειται να συμβεί. Οι εργοδότες ήταν γνωστοί για να αποσύρει τις προσφορές θέσεων εργασίας, ή κάτι άλλο μπορεί να συμβεί όταν η δουλειά δεν λειτουργεί έξω.

Τι να γράψετε

Τι λέτε στην επιστολή ή e-mail το μήνυμά σας εξαρτάται από το ποιος είστε γραπτώς για να. Θα μπορούσατε να πείτε συνεργάτες σας πόσο απολαμβάνουν εργάζονται μαζί τους και πόσο θα λείψουν, ακόμα κι αν είναι ενθουσιασμένοι με το νέο σας θέση.

Τα μηνύματά σας στους πελάτες και επιχειρηματικές επαφές θα πρέπει να είναι σύντομη και να περιλαμβάνει τα βασικά – το γεγονός ότι κινείστε και πού μπορείτε να φτάσετε. Όταν λέει τις συνδέσεις σας, αναφέρουμε πόσο ικανοποιημένος είστε να αρχίζει νέα δουλειά σας. Εάν κάποια από τις επαφές σας βοηθήσει με την αναζήτηση εργασίας σας, αυτή είναι μια καλή στιγμή για να τους ευχαριστήσω για τη βοήθειά τους.

Σε όλες τις περιπτώσεις, να κρατήσει το ύφος του μηνύματός σας θετικά, ακόμη και αν είστε αφήνοντας λόγω των προβλημάτων στο χώρο εργασίας ή με την εταιρεία. Δεν υπάρχει κανένα σημείο στην ανατροφή κάτι αρνητικό σχετικά με την αναχώρησή σας.

Σε γενικές γραμμές, η επιστολή σας θα πρέπει να περιλαμβάνει τα εξής στοιχεία:

  • Είσαι αφήνοντας την τρέχουσα εργασία σας
  • Όταν φεύγετε
  • Τι νέα θέση σας θα είναι
  • Όταν ξεκινάτε τη νέα δουλειά
  • Πόσο ψάχνετε προς τα εμπρός για το νέο σας ρόλο
  • Πώς να παραμείνετε συνδεδεμένοι (μερίδιο ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τηλεφώνου, LinkedIn, πληροφορίες social media)

Τα ακόλουθα θα είναι ειδικά για το πρόσωπο που γράφετε σε:

  • Ευχαριστώ για τις ευκαιρίες στην παλιά δουλειά
  • Θα χάσετε το πρόσωπο
  • Ευχαριστώ για τη βοήθεια στην εξασφάλιση της νέας θέσης εργασίας
  • Πώς μετάβασή σας θα επηρεάσει τη σχέση πελάτη

Τήρηση της Ανακοίνωσης

E-mail ή ένα μήνυμα LinkedIn είναι τόσο κατάλληλα για την ανακοίνωση της αλλαγής θέσης ή σταδιοδρομίας. Ωστόσο, αν θέλετε να κάνετε μια πιο επίσημη ανακοίνωση, να εξετάσει την αποστολή e-mail, σημείωση, ή κάρτα με νέα στοιχεία επικοινωνίας σας.

Είναι μια καλή ιδέα για να συζητήσουν το πώς θα πρέπει να ενημερώσετε τους πελάτες σημερινή της εταιρείας σας με το διευθυντή σας πριν σας στείλει μια ανακοίνωση για να βεβαιωθείτε ότι είστε και οι δύο στην ίδια σελίδα. Θα αποκλείουν επίσης τυχόν ζητήματα εμπιστευτικότητας, αν έχετε υπογράψει μια συμφωνία. Αν έχετε υπογράψει μια συμφωνία μη-αποκάλυψης (ΜΔΠ) που περιλαμβάνεται ρήτρα ότι οι λίστες πελατών είναι εμπιστευτικές και την ιδιότητα του εργοδότη σας, τότε θα μπορούσε ενδεχομένως να ανοίξει τον εαυτό σας σε νομικές ενέργειες πρέπει εσείς ο ίδιος να προσπαθήσει να επικοινωνήσετε με έναν εν ενεργεία ή πρώην πελάτη για να τους ενημερώσει της αλλαγής σταδιοδρομίας σας.

Νέα Ανακοίνωση Job Δείγμα μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Θέμα: Μετακίνηση On – Το όνομά σας

Είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι θα ενώνει το τμήμα δημοσίων σχέσεων της Εθνικής Media Services στις 3 Ιανουάριο. Θα αποχωρήσει από τη θέση μου σε Δυτικές Πολιτείες Marketing και της 16ης Δεκεμβρίου.

Είμαι ευγνώμων για τα τέσσερα χρόνια που πέρασα εργασίας για τη Δυτική μέλη, και αυτή η νέα θέση θα μου επιτρέψει να επικεντρωθεί σε κοινωνικό μάρκετινγκ μέσων μαζικής ενημέρωσης, η οποία είναι η περιοχή μου εμπειρία.

Η πιο θλιβερή μέρος θα είναι πόσο θα χάσετε ως πελάτη. Ωστόσο, είναι παρήγορο να γνωρίζουμε ότι ο συνάδελφός μου, ο Barry Άντερσον, θα αναλάβει τους λογαριασμούς μου, και έτσι θα είναι σε καλά χέρια.

Σας ευχαριστώ πολύ για την εμπιστοσύνη που μου με τις ανάγκες σας μάρκετινγκ και αν ποτέ θα μπορεί να βοηθήσει να σας στο μέλλον, παρακαλώ επιτρέψτε μου να ξέρω.

Με εκτιμιση,

Το όνομά σας
Αριθμός τηλεφώνου σας
Διεύθυνση E-mail

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *