Μπορεί ένα μοντέλο εργασίας για περισσότερο από ένα Μοντελοποίηση Οργανισμού;

Posted on

Μπορεί ένα μοντέλο εργασίας για περισσότερο από ένα Μοντελοποίηση Οργανισμού;

Με απλά λόγια, το μοντέλο, τα περισσότερα γραφεία που συνεργάζονται με, τη μεγαλύτερη έκθεση που θα πάρετε. Αυτό σημαίνει περισσότερες ακροάσεις, περισσότερες κρατήσεις και περισσότερα χρήματα.

Ένας άλλος λόγος για να υπογράψει με πολλούς φορείς είναι, αν θέλετε να εξερευνήσετε άλλες αγορές. τρέχουσα πράκτορα σας δεν θα μπορούσε να έχει εμπειρία έξω από την περιοχή τους «σπίτι» και, ως εκ τούτου, δεν διαθέτει τους πόρους ή τις πληροφορίες για να σας πάρει τις κρατήσεις που χρειάζεστε. Αυτό είναι όπου ένα δεύτερο παράγοντα σε μια άλλη πόλη, πολιτεία, ή ακόμα και της χώρας μπορεί να είναι χρήσιμη.

Λάβετε υπόψη ότι η προσθήκη ενός οργανισμού μεγάλο όνομα στο ρόστερ σας δεν είναι πάντα ο καλύτερος λόγος για την ανάληψη πρόσθετων εκπροσώπηση. Το πρόβλημα με τα μεγάλα γραφεία είναι ότι τα μοντέλα που εργάζονται περισσότερο και που φέρνουν τα περισσότερα χρήματα θα έχετε πάντα πρώτη προτεραιότητα.

Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να πάρει πολύ χρόνο για τον οργανισμό πραγματικά να σας καταλάβουν και να σας εκπροσωπεί με τον τρόπο που επιθυμείτε. Επιπλέον, πολλά από τα κορυφαία πρακτορεία έχουν αποκλειστικές συμβάσεις οι οποίες ορίζουν ότι τα μοντέλα τους δεν μπορεί να λειτουργήσει για οποιαδήποτε άλλη υπηρεσία στις Ηνωμένες Πολιτείες ή οπουδήποτε αλλού. Αυτό περιορίζει τις επιλογές σας σημαντικά και πιθανότατα θα σημαίνει ότι θα πρέπει να αφήσετε την τρέχουσα υπηρεσία σας.

Μπορεί ένα μοντέλο έχει πολλαπλές Πράκτορες που τους εκπροσωπούν;

Είτε μπορείτε να έχετε πολλούς φορείς που εκπροσωπούν σας κάθε φορά εξαρτάται από τα πρότυπα της βιομηχανίας. Δεν είναι ασυνήθιστο για εμπορικά μοντέλα που βασίζονται σε μεγαλύτερες αγορές, όπως η Νέα Υόρκη και το Λος Άντζελες για να έχετε περισσότερες από μία εμπορική εταιρία που εκπροσωπεί τους.

Μπορούν επίσης να έχουν μια προσωπική διαχειριστή. Ποιά είναι η διαφορά? Ο οργανισμός θα είναι υπεύθυνος για τις ακροάσεις κράτησης και την απασχόληση, και ο διαχειριστής θα ενημερώσει το μοντέλο ως προς το αν πρέπει ή όχι να δέχονται κρατήσεις και να διαχειρίζονται τη συνολική πορεία της σταδιοδρομίας του μοντέλου. Έχοντας ένα διαχειριστή, εκτός από έναν οργανισμό είναι συχνότερη μεταξύ των φορέων και το ταλέντο από ό, τι για τα μοντέλα.

Υψηλή μόδα ή συντακτικά μοντέλα σχεδόν ποτέ δεν έχουν περισσότερους από έναν οργανισμό που τους εκπροσωπούν σε μια συγκεκριμένη αγορά. Ωστόσο, είναι επιθυμητό για την εκδοτική μοντέλα να έχουν ένα γραφείο σε κάθε μία από τις μεγάλες αγορές, όπως η Νέα Υόρκη, το Παρίσι, το Μιλάνο, το Τόκιο και το Λονδίνο.

Χρειάζεται εγώ να έχετε περισσότερα από ένα συνεργάτη;

Σιγουρα οχι. Αν είστε ευχαριστημένοι με τον πράκτορά σας και εάν έχετε υποβάλει με άφθονο ακροάσεις και να πάει-βλέπει, τότε δεν χρειάζεται να υπογράψει με πρόσθετες υπηρεσίες. Μερικές φορές το μόνο που χρειάζεστε είναι μια καλή σχέση συνεργασίας με κάποιον που σας καταλαβαίνει και κάνει ό, τι είναι δυνατόν για να προαγάγει τη σταδιοδρομία σας. Αν τα πράγματα πάνε καλά, είναι απολύτως εντάξει για να μείνετε εκεί που είστε.

Χρειάζομαι να ζητήσει την άδεια από την τρέχουσα Υπηρεσίας μου πριν Συνδεθείτε με κάποιον άλλο;

Εφ ‘όσον το συμβόλαιό σας είναι μη αποκλειστική, ή σας επιτρέπει να συνδεθείτε με άλλους φορείς εκτός από ένα ορισμένο γεωγραφικό χώρο, τότε δεν χρειάζεται να ζητήσει άδεια. Είστε ελεύθεροι να υπογράψει με όσες υπηρεσίες θα θέλατε. Αν δεν είστε σίγουροι για το τμήμα αποκλειστικότητα του συμβολαίου σας, ρωτήστε πάντα τον πράκτορά σας για να διευκρινιστούν οι λεπτομέρειες πριν την υπογραφή με κάποιον άλλο. Αν πάτε κατά τη σύμβαση και να υπογράψει ούτως ή άλλως, θα μπορούσε να πέσει από τη σύμβασή σας.

Τούτου λεχθέντος, θα πρέπει να εξακολουθεί να είναι ανοιχτή και ειλικρινής με τις τρέχουσες το γραφείο σας, ειδικά αν θέλετε να συνεχίσετε με μια θετική σχέση εργασίας. Η πιο οργανισμός σας καταλαβαίνει τους στόχους σταδιοδρομίας σας, τόσο περισσότερο θα είναι σε θέση να σας βοηθήσει να τους φτάσετε. Επιπλέον, είναι η επαγγελματική πράγμα που κάνει.

Ποια είναι τα μειονεκτήματα της ύπαρξης πολλαπλών παραγόντων;

Έχοντας πολλούς παράγοντες σε μία αγορά κάνει τη ζωή λίγο πιο περίπλοκη. Επειδή τα μοντέλα σπάνια επιτρέπεται να υπογράψουν τις συμβάσεις με πολλαπλές υπηρεσίες στην ίδια πόλη (που θα περισσότερο από πιθανό ότι το βιβλίο για τις ίδιες θέσεις εργασίας, η οποία προκαλεί σύγχυση όταν πρόκειται για την εξεύρεση των προμηθειών), θα πρέπει να υπογράψει με τους οργανισμούς που ειδικεύονται σε διάφορους τομείς. Αυτό σημαίνει ότι, τα ταξίδια, τα ταξίδια, και περισσότερα.

Ακόμη και αν οι υπηρεσίες βρίσκονται στην ίδια κατάσταση, όλα αυτά τα έξοδα ταξιδίου πραγματικά να προσθέσει επάνω. Και ενώ μπορείτε να διεκδικήσετε τα πράγματα όπως τα διανυθέντα χιλιόμετρα, πάρκινγκ, και τα τέλη διοδίων για τη φορολογική σας δήλωση, θα εξακολουθούν να πληρώνουν προκαταβολικά για το 100% των δαπανών αυτών. Σε αντίθεση με δημοφιλή πεποίθηση, οι οργανισμοί δεν πληρώνουν για τις τρέχουσες δαπάνες μοντέλα τους.

Επίσης, έχοντας πολλαπλές παράγοντες σημαίνει να έχει ένα γεμάτο πρόγραμμα. Μπορεί να είναι δύσκολο να ταχυδακτυλουργία όλα αυτά τα ακροάσεις, go-βλέπει, και κρατήσεις με την καθημερινή σας ζωή (εργασία, οικογένεια, σχολείο), ειδικά αν έχετε να οδηγήσετε ή να πετάξετε. Θα πρέπει να είναι πάνω από όλα ανά πάσα στιγμή να εξασφαλίσει τις δεσμεύσεις σας δεν αλληλεπιδρούν μεταξύ τους.

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *