Начини да печелят пари с вашия смартфон

Posted on

Начини да печелят пари с вашия смартфон

Следващите начини да печелят пари с телефона си, не е задължително да са начин да се печелят истински живот, но ако се използва разумно–те могат да ви помогнат да компенсират част от разходите за сметката ви за мобилен телефон и може би поставят няколко допълнителни разходи в долари джоба ви.

Както и при други микро работни места, идеята зад тези приложения е да се направят допълнителни пари, така че бъдете внимателни, че всъщност не губят пари в този процес. Изброените по-долу са осем приложения, които можете да използвате, за да печелят пари, който варира от краудсорсинг за рекламиране в социални мрежи, така че можете да сравните и да намерят тези, които наистина ще ви позволи да се направят някои допълнителни доходи.

EasyShift

Тип на програмата: Ориентирано краудсорсинг, известен още като microlabor уебсайт

Технически изисквания: iPhone

Местоположение: САЩ, въпреки наличието на промени в някои области може да бъде ограничено

Как работи: Изтеглете приложението и да създадете акаунт, за да започнете да получавате “смени”. Като приключите смени, вие печелите точки. Можете също така да получите по-добре платени задачи, както добре. Видовете работни места тази краудсорсинг оферти на фирмата са склонни да бъдат по потребителските марките, които искат да проследят своите продукти, така че снимки на продукти с проверки на цените са в основата на тази фирма.

Как да го плаща: Плаща пари в сметки в PayPal. Плащания Изместване варират от $ 2 до $ 20. Те се изплащат в рамките на период от 48 часа.

В крайна сметка: Въпреки, че това е на разположение в цялата страна, тъй като толкова много от своите смени са на базата на местоположението, осъществимост си за наистина зависи от това колко от тях са близо до вас. Вие не искате да прекарате един час във времето за пътуване да печелите $ 2.

Невярно Agent

Тип на програмата: Ориентирано краудсорсинг

Технически изисквания: iPhone

Локация: САЩ, Канада, Норвегия и Австралия

Как работи: След като изтеглите приложението, трябва да изберете работа. Списъкът включва дейности като проучвания, анкети, поставяне брошура, проверки на цените, както и проверката на продуктите. Задачи трябва да бъдат завършени в рамките на два часа прозорец. Като агент, се натрупват точки за задачи, които завършат успешно. Но вие също губят точки за всякакви незавършени работни места.

Как да го плаща:  Заплащането за работни места, като се регистрирате в диапазона между $ 3 до $ 12 всеки в брой. Трябва да имате предвид PayPal, тъй като това е мястото, където се отлага заплатите си.

В крайна сметка: Приложението не е като другите, защото кандидатите получат работа върху пристигнал първи, първи обслужен. Но някои работни места тръгнете в зависимост от йерархията, така че ако имате повече точки, ще се класират за повече работни места. Това означава, че няма да прекарват твърде много време на работа няма да получите.

EMBEE Mobile

Тип на програмата: Мобилните награди

Технически изисквания: На разположение за повече от 300 мобилни оператори, включително AT & T и Verizon.

Локация: Повече от 100 страни

Как работи: Инсталирайте своята “мобилна м изпълнение” и спечелете подарък карти

Как да го плаща: Подарък карти

В крайна сметка: Потребители инсталират приложението от Google Play и тези в САЩ печелят карти за подарък от места като Amazon, Домино пица и Dell. Извън САЩ, точките могат да се търгуват за мобилни ефирно време. Това не е налична във всички градове, така че трябва да имате инсталиран, за да видите дали той ще работи, където и да сте.

Gigwalk

Тип на програмата: Ориентирано краудсорсинг

Технически изисквания: iPhone (Планирано е приложение за Android)

Локация: Повече от 6000 градове в САЩ

Как работи: Хората влизат и да намерят “концерти” или задачи. Тези задачи могат да бъдат почти всичко, но някои от най-типичните са проверки на цените, тестване на приложението, проверка на данни, като снимки, привидно пазаруване, както и проучвания. Те се прилагат за тези задачи на клиента търси работа, и ако е избран, да представи работата. Те получават обратна връзка от клиентите си. Положителна обратна връзка им позволява да достъп по-доходоносни концерти.

Как да го плаща: Плаща пари в сметка в PayPal. Задачи обикновено плащат $ 3 до $ 5; обаче, за опитни Gigwalkers има някои задачи, които плащат до $ 100. Плащане за задачи се извършва в рамките на 7 дни. Gigwalkers трябва да плащат такси за транзакции PayPal, но могат да избират по-висока минимална печалба, за да се намали тяхната честота.

В крайна сметка: Няколко неща, които трябва да се измисли, за да се определи колко изгоден ще е това приложение за правене на пари за вас: не само времето, необходимо, за да изпълни задачата, но времето, което отнема да се прилага по отношение на задачите и за пътуване, необходим за цялостни концерти. В $ 3 до $ 5, концерт, вероятно не си струва да пътуват далеч. Конкурсът, обаче, е по-голяма за концерти, които не изискват пътуване или които са в гъсто населена област.

iPoll

Тип на програмата: Проучвания

Технически изисквания: iPhone и Android платформи

Местоположение: САЩ, въпреки че може да има някои международни изследвания на разположение от време на време

Как работи: Изтеглете безплатното приложение; попълните профила с информация, като вашето име, адрес, пол, дата на раждане, както и състоянието на заетостта. След това ще се свърже с електронна поща, известия за предаване, или по телефона, за участие в проучвания, които съответстват на вашия профил.

Как да го плаща: Плаща в бонус точки, които могат да бъдат изплатени в брой в сметка в PayPal или карта за подарък. Има праг за изплащане $ 35.

В крайна сметка: Като цяло, аз не съм голям фен на изследвания, тъй като те може да отнеме много време, само за малко възнаграждение. Фактът, че можете да направите това на телефона си, обаче, означава, че може да ги направи във времето, които иначе биха могли да бъдат напразни, като чака децата да завърши дейността си или в чакалнята. Това се каза, колко изследвания са изпратени до вас не е под ваш контрол, така че ако ви профил не съответства на много проучвания, може да не стигнат до прага.

Мнение разузнаване

Тип на програмата: Социалните медии реклама

Технически изисквания: iPhone и Android с профили в социални медии в Twitter, Tumblr и / или YouTube

Местоположение: Anywhere

Как работи:  Можете да свържете профилите си в социалните медии профили в профила си, след като го настроите. След това имате възможност да изберете от списък с кампании, свързани с профила ви. Всичко, което трябва да направите е да споделите текст или видео връзка. Но ти са ограничени до колко можете да публикувате-обикновено няколко пъти всеки ден.

Как да го плаща:  Имате две възможности за плащане: В брой в сметка в PayPal или с Amazon подарък карти. Pay зависи от броя на мнения или кликне публикациите си да получат по време на кампанията. Променя с цена на клик, основани на кампанията. Но можете да получите представа за това колко можете да получите, като Mylikes ще ви даде прогноза за това колко плаща всяка кампания въз основа на вашите последователи.

В крайна сметка: Това приложение не е за хора, които използват социалните медии умерено. Вместо това, тя е предназначена за тези, които използват социалните медии, много. Ако това си ти, можете да направите малко пари-стига да имате никакъв проблем одобрява продукти.

ShopKick

Тип на програмата: Пазаруване възнаграждава програма

Технически изисквания: iPhone или Android смартфон

Локация: САЩ

Как работи: Събиране “удари” или точки, когато просто въведете магазини, като Target, Мейси, Best Buy, Crate & Barrel, Old Navy, Toys’R’Us и Exxon Mobil и магазини. С помощта на GPS на вашия смартфон, той знае местоположението ви и изпраща подходящи оферти. Сканиране на баркодове за допълнителни точки и дори повече точки, когато се правят покупки, макар и да печелят точки от покупки, които трябва да се свържат вашата кредитна карта към нея.

Как да го плаща: Плаща точки, договорени за ползване за карти за подаръци и отстъпки.

Изводът: За разлика от някои други търговски възнаграждава приложения, този път не се нуждае от покупки, така че можете да печелите пари, докато просто пускането на вашите поръчки.

Viggle

Тип на програмата: Лоялност / възнаграждава програма

Технически изисквания: устройства с Android и Apple (включително таблетки)

Локация: Юридически жителите на САЩ, включително Пуерто Рико

Как работи: Използвайте вашия смартфон, за да влезете ви гледали по телевизията в час и да се плаща за това. Когато влезете в Viggle, той записва аудио и идентифицира телевизионното шоу. Докато точки са възнаградени за всяко гледане на телевизия до 12 часа на ден, това е най-Viggle спонсорирани тези, които печелят най-много точки. Потребителите също така да получите точки, като взаимодейства с това, което дават по телевизията, като отговорите на въпроса любопитни факти, право на глас в анкети и т.н., и чрез използване на социалните медии и като се позова на нови клиенти. Клиентите DirecTV получават допълнителни бонуси.

Как да го плаща: Плаща бонус точки, които са договорени за ползване след компании като Groupon, 1-800-Flowers, Фанданго и Foot Locker. Награди изтичат ако остава за сметките на Viggle пасивни в продължение на 12 последователни месеца. Стойността на наградите (без никакви печалби в състезания) е ограничена до $ 550, освен ако това ограничение е снет от Viggle.

В крайна сметка: Може би трябва да гледам много телевизия, за да направи тази заплата. Кушетка картофи, да вземат под внимание!

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *