Къде да намерим Законни Micro Джобс

Posted on

Къде да намерим Законни Micro Джобс

Когато сърфирате сайтове за законни микро работа-малки задачи, които правите за плащане да бъде нащрек за признаци на работа в дома измами. (Например, имате ли да се плати, за да се запиша?) Има надеждни сайтове, които предлагат отдалечени работни места, известен също като краудсорсинг, и с течение на времето те са се доказали като надеждни и лесни начини да печелят допълнително пари.

Amazon Mechanical Turk

Един от най-оригиналните микро работодателите за работа, Механична Turk на Amazon изброява правата на разузнавателни задачи (посещения), които отдалечени служители избират и пълна срещу такса, която се определя от заявителя. Налични задачи включват изображения и видео обработка, проверка на данните и почистване, събиране на информация, обработка на данни и др.

Appen

Appen е фирма за преводи и езикови решения, които предлага дистанционно микро работни места, които тя нарича “краудсорсинг”. Всички проекти се извършва с помощта на компютър и варират от транскрибиране на аудио към потребителското проучване на опита на оценка на съдържанието.

Clickworker

Clickworker използва краудсорсинг платформа за разпространение на задачи на работниците отдалечени на свободна практика. Задачите могат да се извършват от компютър или мобилно устройство и включват категоризация на данни, копие Редактиране, корекция, уеб изследвания, като проучвания и др.

ySense

Работници на ySense (известен преди като ClixSense) се задават прости задачи, за да завършите онлайн, заедно с инструкции. Тези задачи могат да включват извършване на Google търсения, категоризиране на изображения и др.

EasyShift

Потребителите могат да изтеглят приложението EasyShift на мобилното си устройство и пълни в дома или за установяване на местоположението “смени”. Повечето от измества включват заснемане на предмети в магазините за потребителски марки, които искат да се проследяват техните продукти, както и време за изпълнение обикновено е 24 часа.

Фигура Осем

Някога известен като CrowdFlower, осморка, казва неговата мисия е “овластяване на учените данни към влака, тестване и настройка на обучението им машина за човешки свят.” Неговите сътрудници отдалечени избират проекти от стената задача, която се актуализира редовно. Някои примери за задачи включват категоризация на социални медийни публикации, умереност съдържание, както и аудио транскрипция.

Fiverr

Регистрирайте се като “продавач” на Fiverr и да стане част от своята общност от преводачи на свободна практика, които предлагат услуги при поискване, като графичен дизайн, дигитален маркетинг, писане, превод, видео продукция, дикторски артистизъм, програмиране и др. Купувачите обикновено са предприемачи и малки фирми, които нужда от помощ за създаването и отглеждане на бизнеса си.

Невярно Agent

Агенти Изтеглете мобилното приложение, изберете работа, която е в близост до тях, а след това да го завършат в рамките на два часа. Работа може да включват цена и показват проверки на продукти в магазини, привидно пазаруване, проверка на бизнес местоположения, както и проучвания.

Gigwalk

За да стане Gigwalker, изтеглете мобилното приложение и се прилага за концерти във вашия район, които отговарят на вашите умения и интереси. Повечето концерти включват проверка, че продуктите са показани и цени правилно на търговци на дребно или маркетинг събития се правят точно и работно време.

Quicktate и iDictate

Транскрибиране аудио файлове, които са в процес на пет минути всяка с Quicktate или преписвам вече аудио файлове с iDictate; и двете са част от една и съща фирма. Медицински транскрипция работни места плащат повече от общите.

Scribie

Scribie е друга аудио транскрипция услуга. Transcribers работят отдалечено на файлове, които са на 6 минути или по-малко с два часа време за изпълнение.

Skyword

Писатели, видеооператори, дизайнери, фотографи и могат да се присъединят басейн на създателите на съдържание Skyword и качване на портфейл от работа. Трябва да бъдат приети в канал, преди да може да претендира за задачи или да представят идеите си. равнище на заплащане се определят от собствениците на канали.

В Smart тълпата

По-рано VirtualBee, Интелигентният тълпата от Lionbridge пита потенциални работници да се регистрирате, отговаря на въпроси, и да вземат оценки за определяне на техните умения. ви контакти на фирмата, когато работата е достъпно; Приемате ли задачите, които искате и да ги попълнят онлайн. Задачи включват данни от изследвания, въвеждане на данни, тестване и др.

TaskRabbit

По-голямата част от концерта този популярен сайт задача са в лице дейности, като извършват доставки, почистване и временна работа. TaskRabbit има много по-обширен процес на прилагане в сравнение с други микро работни места (които обикновено имат много малко), но работните места, плащат повече.

TryMYUI

TryMYUI тестери провери Интернет, като използват записващо екран и да предоставят обратна информация за техния опит. Всеки тест, който трае около 20 минути, плаща фиксирана сума от $ 10. Работа са на разположение на тестери на базата на техните демографски, и те могат да очакват да получат няколко задачи на седмица.

Тестване от потребители

Подобно на TryMYUI, тестери за потребителя, извършваща се плащат $ 10 за да прекарат 10 до 20 минути навигация уеб сайт и предоставят обратна информация с помощта на екран и запис на глас. наличност на работа се основава на демографията на тестера.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *