Какво трябва да попитате, преди да подпише с модна агенция

Posted on

Какво трябва да попитате, преди да подпише с модна агенция

Като модел, трябва да бъдат на интервю с модна агенция, колкото са ви интервюира като бъдещият модел. Когато за първи път се срещат с модна агенция, те ще ви помоля всякакви въпроси за това защо искате да бъде модел, вида на моделиране, което искате, и защо сте избрали своята агенция. Тези основни въпроси ще помогнат на GET агенция за вас и вашата личност знае, така че те може да се определи, ако сте подходящи за техния бизнес.

Въпреки това, точно както те са ви преценяваше за място в тяхната фирма, трябва да бъде оценката на агенцията, за да се види дали те ще бъдат най-добре за вас.

Въпроси към Попитайте модна агенция

Колкото и важно анкетьорски въпросите към вас и вашите отговори на са, също така е важно да се помни, че сте интервюиране на агенцията, както добре. Преди да се регистрирате с модна агенция, трябва да ги ви покажа сте професионалист, ангажирани и се вълнуват от вашата моделиране кариера като направите най-много изследвания е възможно (прекарат малко време да ги потърсите с Google или разговори в цял) и като им задавате правилните въпроси.

Нека агенцията доведе интервюто, но не се страхувайте да кажа това, което си мислите, когато времето е подходящо. И не забравяйте, че няма срам в иска на агента да повторя нещо, или да го обясня по-подробно. Присъединявайки се към една агенция е голяма работа, а вие трябва да бъдете 100% сигурни в това, което се регистрирате за.

Бъдете готови да направите някои активно слушане, както ви попитам тези въпроси. Може дори да искате да имате един бележник и химикалка под ръка, за да нахвърлям техните отговори.

Трябва ли да присъства на Вашата Училище за модели?

Няма нищо лошо в това ще моделиране-ти училище просто не се нуждаят от моделиране на класове, за да се превърне в модел. Нито една от най-големите агенции за модели в Ню Йорк, Париж, Милано или Токио изискват модел отива в училище за модели, преди да бъде подписан.

Ако една агенция изисква се регистрирате за техните класове, преди те да ви представлява, може да искате да се търсят другаде.

A Boutique агенция или по-голяма агенция?

Кацане на договор с голяма агенция трябва да ви бъде основен приоритет, но размерът на агенцията е също толкова важно, колкото и неговата репутация. Големи агенции с много модели в своя списък, могат да имат безкраен поток от клиенти чука на прага им, но това също така означава, че има по-голяма конкуренция между моделите. Като нов модел особено, може да не получите персонално внимание, което трябва да продължат кариерата си.

Така че, ако сте само началото, може да откриете, че по-малък, бутиков стил агенция е по-вашия стил.

Кои са някои от клиентите на агенцията?

Изслушване за топ клиентите на агенцията ще ви даде представа за качеството на агенцията, както и видовете пазари, които обхващат. Някои агенции са насочени повече към блясък тип моделиране, докато други могат да резервират повече работни места за търговски или редакторски модели. Няма никакъв смисъл в подписването с висока мода агенция ако сте предимно търговски модел.

Какви видове работа Имате ли книга за вашите модели?

Това е полезно да се знае разпределението на видовете моделиране на работни места в рамките на агенцията. Колко е пистата и колко много работа е редакционна? Също така, попитайте за процента на търговската работа, излагане печатни медии, както и промоционална.

Техният отговор ще ви помогне да определите дали кариерата си цели съвпадат с това, агенцията може да предложи.

Какви са вашите Комисията курсове?

Трябва да се разбере по договора, която използват. В Съединените щати, законните агенции правят парите си от комисията. Цената варира, но като цяло, агенции приспадат 10% до 20% от това, което печелят. С други думи, те се плаща само когато ти се плаща. Агенцията може също така да се зарежда на клиента допълнително до 20%, както е такса за обслужване.

Имайте предвид, че моделите се счита за самостоятелно заетите предприемачи, а не служителите на агенцията. Това означава, че това е напълно нормално за модели, за да инвестират в собствените си начални разходи, които нямат нищо общо с агенцията, като модел Скаутинг услуги, профили на уебсайтове, комп карти и фотосесии. Също така е до вас да подадете данъчната си декларация и да направи тримесечна очакваните данъчни плащания.

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *