Πώς να δημιουργήσετε ένα βιογραφικό Infographic

Posted on

Σε ένα περιβάλλον υψηλού ανταγωνισμού, μερικά άτομα που αναζητούν εργασία στρέφονται σε εργαλεία όπως το infographic συνεχίζει να ξεχωρίζουν από το πλήθος. Σε περίπτωση που έχετε ένα infographic βιογραφικό; Η καλύτερη απάντηση είναι: εξαρτάται.

Σε γενικές γραμμές, θα πρέπει να δημιουργήσετε μόνο ένα infographic βιογραφικό αν έχετε τους πόρους (είτε τις δεξιότητες και τις γνώσεις σας ή τη δυνατότητα να προσλάβετε έναν σχεδιαστή) να τραβήξει από ένα εξαιρετικό τελικό προϊόν. Οτιδήποτε υπο-par θα βλάψει μόνο την αναζήτηση εργασίας σας, ειδικά επειδή στη συντριπτική πλειονότητα των περιπτώσεων, infographic βιογραφικά, δεν είναι απαραίτητα. Εδώ είναι περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πότε πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα infographic βιογραφικό και πώς να δημιουργήσετε ένα.

Τι είναι ένα βιογραφικό Infographic;

Πώς να δημιουργήσετε ένα βιογραφικό Infographic


Μια infographic βιογραφικό διαφέρει από τις παραδοσιακές μορφές βιογραφικό στο ότι χρησιμοποιεί graphic design στοιχεία. Ενώ ένα παραδοσιακό βιογραφικό θα χρησιμοποιήσει απλώς βασικό κείμενο στη λίστα πληροφοριών από πάνω προς τα κάτω, ένα infographic βιογραφικό χρησιμοποιεί διάταξη, χρώμα, εικόνες και στυλ γραμματοσειράς για να οργανώσετε το περιεχόμενο.

Πότε πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα

Σε γενικές γραμμές, εκτός αν ζητηθεί, διευθυντές προσλήψεων προτιμούν τα παραδοσιακά βιογραφικά πάνω infographic βιογραφικά. Αν δεν είστε επαγγελματίας σχεδιασμό, μπορεί να είναι πολύ δύσκολο να τραβήξει από μια μεγάλη infographic βιογραφικό, και την αποστολή σε μια όχι και τόσο μεγάλη η μία είναι πιθανό να κάνει μεγαλύτερη ζημιά παρά καλό. Ένα άλλο σημαντικό μειονέκτημα ενός infographic βιογραφικό είναι ότι μπορεί να χαθεί κατά τη διαδικασία αίτησης για θέση εργασίας, όπως Εφαρμογή Συστήματος Εντοπισμού μιας εταιρείας, η οποία σαρώνει αυτόματα βιογραφικά για λέξεις-κλειδιά, μπορεί να μην είναι σε θέση να αναγνωρίσει το κείμενο σε ένα infographic βιογραφικό.

Έτσι, όταν θα πρέπει να χρησιμοποιείτε ένα infographic βιογραφικό; Εκτός αν ζητηθεί συγκεκριμένα, το θεωρούν ως συμπλήρωμα για να δημοσιεύσετε στο LinkedIn προφίλ σας, ή να επισυνάψετε αν είστε ηλεκτρονικού ταχυδρομείου άμεσα με την πρόσληψη ή διευθυντής προσλήψεων (αλλά πάντα να είστε βέβαιος να περιλαμβάνει παραδοσιακά, αρχική έκδοση σας).

Πώς να δημιουργήσετε ένα


Για άλλη μια φορά, μεγάλη infographic βιογραφικά είναι δύσκολο να τραβήξει μακριά. Εκτός του ότι έχει τη δυνατότητα να εκτελέσει ένα σχέδιο υψηλού επιπέδου, θα πρέπει επίσης την κατανόηση των κοινών γραφήματα και απεικονίσεις που χρησιμοποιούνται για να εκφράσουν τα δεδομένα. Μετά από όλα, ο ορισμός του INFOGRAPH είναι μια «οπτική εικόνα, όπως ένα διάγραμμα ή διάγραμμα που χρησιμοποιείται για να αντιπροσωπεύσει πληροφοριών ή δεδομένων.»

Έτσι, ας το σπάσει. Πώς να δημιουργήσετε ένα infographic βιογραφικό εξαρτάται από την εμπειρία σας, όχι μόνο με το σχεδιασμό, αλλά με infographs. Messing επάνω θα αντανακλά άσχημα σε σας, όχι μόνο επειδή το τελικό προϊόν θα δούμε κακό, αλλά μια αντικανονική χρήση γραφήματος (για παράδειγμα, χρησιμοποιώντας ένα γράφημα ράβδων ή γράφημα πίτας λανθασμένα) μεταφέρει επίσης μια έλλειψη γνώσης πέρα από το σχεδιασμό. Αν αυτό ακούγεται σαν δύσκολο έδαφος, αυτό είναι επειδή είναι.

Αν είστε εντελώς νέα για το σχεδιασμό και αυτή είναι η πρώτη φορά που έχετε ακούσει τη λέξη «INFOGRAPH», μπορεί να θέλετε να εξετάσει την πρόσληψη ενός σχεδιαστή ανεξάρτητος (δοκιμάστε ένα site όπως Upwork.com, ή ακόμα και Fiverr, αν θυμάστε, παίρνετε τι πληρώνετε για) για να σας καθοδηγήσει στη διαδικασία. Μπορεί να είναι εξαιρετικά δύσκολο (αν όχι αδύνατο) να δημιουργήσει μια καλή infographic βιογραφικό με μηδενική εμπειρία.

Αν είστε εξοικειωμένοι ή εμπειρία με τη γραφιστική, το καλύτερο στοίχημά σας είναι να ξεκινήσετε με ένα πρότυπο. Ακόμα κι αν δεν έχετε πρόσβαση στο λογισμικό σχεδιασμού, όπως το Adobe Photoshop ή Illustrator, ιστοσελίδες όπως το Canva , Easel.ly και Visualize.me , μπορεί να είναι μεγάλες επιλογές. Καμβά είναι εύκολο στη χρήση, δωρεάν και έχει έναν τόνο των επαναλαμβάνει τα πρότυπα, και αν και δεν είναι όλοι τους είναι «αλήθεια» infographs, κάνουν απασχολούν τα στοιχεία του σχεδιασμού, το χρώμα, και τη διάταξη που θα τζαζ μέχρι το βιογραφικό σας. (Ωστόσο, μια λέξη της προειδοποίησης: αν, για κάποιο λόγο, η δουλειά κάνεις αίτηση για να ζητήσει ρητά την «infographic» βιογραφικό, θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε γραφήματα για να αντιπροσωπεύσει το βιογραφικό σας «δεδομένα» και ως εκ τούτου θα πρέπει να κάνετε περισσότερο από απλά χρησιμοποιήστε μια γραμματοσειρά ισχίου και τοποθετήστε το κείμενό σας σε έγχρωμο φόντο.)

Infographic Συνέχιση Συμβουλές & Κόλπα για όλα τα επίπεδα δεξιοτήτων

Ανεξάρτητα από την εμπειρία σας, υπάρχουν διάφορες κατευθυντήριες γραμμές θα πρέπει πάντα να ακολουθείτε.

Κατ ‘αρχάς, Ελαχιστοποίηση της χρήσης σας των Χρωμάτων

Το καλύτερο στοίχημα είναι να επιμείνουμε σε τρία έως τέσσερα χρώματα, είτε διάφορες αποχρώσεις ή ξεχωριστά χρώματα που λειτουργούν καλά μαζί. Μπλε και τα πράσινα είναι ένα καλό σημείο εκκίνησης. Στην ιδανική περίπτωση, το υπόβαθρό σας θα πρέπει να είναι ένα στερεό χρώμα φωτός, με πιο σκούρα κείμενο.

Δεύτερον, θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα επαγγελματικό έγγραφο

Αποφύγετε δυνατά, γλυκανάλατα ή καρτούν-ish γραφικά που θα υποβαθμίσει το περιεχόμενο του βιογραφικού σας. Να λαμβάνει υπόψη της χρήσης της γραμματοσειράς σας. Κάντε αναγνωσιμότητα σας νούμερο ένα προτεραιότητα, και να αποφεύγουν τη χρήση οποιουδήποτε εξωπραγματικές ή πολύ-στυλιζαρισμένο γραμματοσειρές. Ένας καλός έλεγχος για να χρησιμοποιήσετε μπορεί να είναι, «Έχω δει αυτή τη γραμματοσειρά που χρησιμοποιείται συνήθως γύρω από το Διαδίκτυο;» Ή, ακόμα καλύτερα, θα η γραμματοσειρά χρησιμοποιείται στην ιστοσελίδα της εταιρείας; Αν η απάντηση είναι ένα ηχηρό όχι, αυτό είναι ίσως η απάντησή σας, πάρα πολύ.

Τρίτον, Βεβαιωθείτε Διάταξη σας δίνει συνοχή

Στόχος σας θα πρέπει να ακολουθήσει κάποια λογική ή χρονολογική, η ροή των πληροφοριών. Για παράδειγμα, το όνομα και το email σας δεν θα πρέπει να είναι στο κάτω μέρος του εγγράφου. Αν είστε ολοκαίνουργιο, αυτό είναι όπου ένα πρότυπο θα έρθει σε πρακτικό.

Τέλος, το πιο σημαντικό

«Φροντίστε να είναι απλή . » Δεν μπορεί να τονιστεί αρκετά. Ακόμα κι αν το σχέδιό σας απασχολεί μια αριστοτεχνική χρήση των διαγραμμάτων και χρησιμοποιεί όμορφα χρώματα, αν είναι δύσκολο να διαβαστεί ή εάν τα βασικά στοιχεία του βιογραφικού σας δύσκολο να αποκρυπτογραφήσει, το infographic βιογραφικό πρόκειται να λειτουργήσει εναντίον σας. Φροντίστε να είναι καθαρό, κρατήστε το απλό, και να θυμάστε ότι θα πρέπει ακόμα να περιλαμβάνουν πρώτης ανάγκης, όπως το όνομά σας, τα στοιχεία επικοινωνίας, ακαδημαϊκό υπόβαθρο και την εργασιακή εμπειρία.

Όσον αφορά το σχεδιασμό, υπάρχουν τόσα πολλά περισσότερα άγραφους «κανόνες» για να εξετάσουν. Ο καλύτερος τρόπος είναι να ερευνήσει δείγμα infographs και infographic βιογραφικά για να πάρετε μια αίσθηση του τι κάνουν οι άλλοι άνθρωποι. Να στόχος με την εργασία σας, και να πάρετε μια δεύτερη γνώμη από έναν έμπιστο φίλο.

Ειδικά αν το έγγραφο δεν απαιτείται, η πιο σημαντική ερώτηση που εξετάζει είναι: αυτό θα βοηθήσει ή να βλάψει, αίτηση εργασίας μου; Δεν παίρνετε bonus πόντους μόνο για την παροχή infographic βιογραφικό. Για το έγγραφο για να κάνετε χάρες, πρέπει να είναι εξαιρετική.

Kit Tool Infographic βιογραφικό σας

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *