Νέα επιστολή Ανακοίνωση της θέσης εργασίας σε Πελάτες

Posted on

 Νέα επιστολή Ανακοίνωση της θέσης εργασίας σε Πελάτες


Φεύγοντας από τη δουλειά σας, ενώ παράλληλα οι πελάτες σας θα απαιτήσει ένα μεγάλο γράμμα και ακόμη καλύτερη χρονική στιγμή. Γράφοντας το γράμμα ανακοίνωση για τη νέα σας θέση είναι αναμφίβολα ένα συναρπαστικό εγχείρημα. Εάν ελπίζετε να φέρει τους πελάτες σας μαζί, να επικεντρωθεί σχετικά με το περιεχόμενο της επιστολής σας, με τον ιδανικό χρόνο, και την παρακολούθηση. Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε πώς να καρφί και τα τρία.

Σκεφτείτε πώς ο εργοδότης σας Ανακοινώνοντας τη νέα

νέος εργοδότης σας μπορεί να θελήσει να ανακοινώσει τη συναρπαστική είδηση ​​στο τμήμα τοπική εφημερίδα σας «Movers και Shakers», στην ιστοσελίδα τους, σε ένα ενημερωτικό δελτίο, ή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Αν είστε σε μια βιομηχανία που βασίζεται σε παραπομπές πελάτη, τότε θα θέλετε να φέρει τους πελάτες σας μαζί σας. Έτσι, αποφεύγεται η blindsiding τους, ανακοινώνοντας την είδηση ​​για να μπορέσουν να το ακούσετε από άλλη πηγή.

Ρωτήστε τον νέο εργοδότη σας εκ των προτέρων, εάν προτίθενται να δημοσιοποιήσουν την είδηση. Αν ναι, μάθετε πότε και πώς θα συμβεί. Αν προηγείται προγραμματισμένη ημερομηνία ανακοίνωσης σας, ζητήστε του να κρατήσει μακριά μέχρι να ενημερώσουν τους πελάτες σας. Ας πούμε ότι δεν θέλουν να διακινδυνεύσουν αυτών των επιχειρηματικών σχέσεων. Αν κατώτατη γραμμή τους είναι σε κίνδυνο, νέα εταιρεία σας κατά πάσα πιθανότητα θα υποβάλει αυτή την επιθυμία.

Οι συνάδελφοί σας μπορεί να είναι η μεγαλύτερη απειλή για τη διατήρηση πράγματα στο σκοτάδι. Για να αποφευχθεί κάποιος άθελά του να ανακαλύψει, να ενημερώσετε τους πελάτες σας μέσα σε 24 ώρες από την προειδοποίηση. Η επιστολή σας θα πρέπει να είναι ήδη έτοιμα να ξεκινήσουν.

Μην ενημερώσετε LinkedIn μέχρι να έχουν αρχίσει. Στην πραγματικότητα, λένε μόνο πιο αξιόπιστη μέλη της οικογένειας και τους φίλους σας για να αποφευχθεί μια κρίση δημοσίων σχέσεων. Δεν θέλετε 500 χρήστες του Facebook να ξυπνήσει με την είδηση, όλα αυτά επειδή ο θείος Bill δεν μπορεί να αποκρυπτογραφήσει μεταξύ ενημέρωση κατάστασης και ένα προσωπικό μήνυμα.

Δημιουργήστε ένα χρονοδιάγραμμα για την Ανακοίνωση

Για να εξασφαλιστεί η ομαλή μετάβαση και πρόσχαρο την αναχώρηση, την ευθυγράμμιση της στρατηγικής ανακοίνωσή σας με αυτή των δύο πρώην και νέους εργοδότες σας. στρατηγική εξόδου σας θα πρέπει να εξετάσει τρία πράγματα. Η επιστολή σας θα πρέπει να περιλαμβάνει αυτά τα τρία στοιχεία σε ένα ελάχιστο.

  1. Ενημερώστε τους πελάτες σας μέσα σε 24 ώρες από την προειδοποίηση
  2. Πείτε στους πελάτες ημερομηνία έναρξης ισχύος σας
  3. Προσφορά ευγνωμοσύνη για την εταιρική

Χρησιμοποιήστε μια επίσημη επιστολή εκτύπωσης ή μια ανακοίνωση Τύπου για τις κοινοποιήσεις επιχειρήσεων. Χρησιμοποιήστε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, LinkedIn, και της άτυπης e-mail για να ενημερώσει τους φίλους, την οικογένεια και άλλα απαραίτητα μέρη δεν συνδέεται άμεσα με τις επιχειρηματικές δραστηριότητες σας.

Γράψτε μια αποτελεσματική επιστολή προς τους πελάτες σας

Να είστε επαγγελματίας, θετικό και ευγενικό στην επιστολή σας, ευχαριστώντας τον πρώην εργοδότη σας και τους τρέχοντες πελάτες για το ρόλο που έπαιξαν στην επιτυχία σας. Στη συνέχεια, εκφράζουν αισιοδοξία για το συναρπαστικό μέλλον στο κατάστημα. Τέλος, αφήστε τους πελάτες σας γνωρίζουν πότε θα ξεκινήσει επίσημα να διασφαλιστεί ότι μπορούν να προετοιμαστούν επαρκώς για την αλλαγή.

Οι πελάτες σας θα πρέπει επίσης να γνωρίζουν τι να περιμένουν. Τι, αν μη τι άλλο, θα αλλάξει για να κάνει επιχειρήσεις με σας; Ή, αν πρόκειται να διαμείνουν με τον πρώην εργοδότη σας, ο οποίος θα αναλάβει τον λογαριασμό τους;

Παράδειγμα μιας επιστολής Ανακοίνωση Νέες Job

Παρακάτω είναι ένα παράδειγμα μιας νέας επιστολής ανακοίνωση δουλειά που ένας διευθυντής μάρκετινγκ μπορεί να αποστείλει στους πελάτες του.

Θέμα: Νέα Θέση Ανακοίνωση

Αγαπητοί επικοινωνίας Ονοματεπώνυμο,

Είμαι ενθουσιασμένος για να ανακοινώσει ότι έχω ενταχθεί NEWMarketing και θα αρχίσει στις 7 Αυγούστου Είμαι τόσο ευγνώμων για έξι υπέροχα χρόνια στο OLDMarketing και για τον πρωταγωνιστικό ρόλο που έχουν παίξει στην επιτυχία μου. Σας προσκαλούμε να έρθεις μαζί μου σε αυτό το συναρπαστικό νέο κεφάλαιο για να συνεχίσει αμοιβαία επωφελή συνεργασία μας. Θα απολαύσετε την ίδια δέσμευση και την αφοσίωση από μένα, με πρόσθετη υποστήριξη από ένα κορυφαίο οργανισμό με εκατοντάδες επιτυχημένες καμπάνιες που γύρισε μάρκες των πελατών τους σε γνωστά ονόματα.

Είμαι βέβαιος ότι αυτή η αλλαγή θα μου επιτρέψει μεγαλύτερη αυτονομία και το χρόνο για να σας εξυπηρετήσει σε όλες τις προσπάθειες μάρκετινγκ και τους στόχους σας. Ωστόσο, αν επιλέξετε να μείνετε με NEWMarketing, Laura σήματα θα είναι το νέο σας πράκτορα αρχίζουν 7η Αυγούστου.

Παρακαλώ μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με οποιεσδήποτε ερωτήσεις και να ξέρετε ότι θα κάνω ό, τι μπορώ για να κάνουν αυτό μια ομαλή μετάβαση.

Ειλικρινά δικός σας,

John Stewart

john@newmarketing.com
123 Park Street
Anytown, USA
(800) 123-4567

Κανονίστε μια συνάντηση παρακολούθησης

Τώρα που έχετε ανακοινώσει τα νέα στους πελάτες σας, ήρθε η ώρα για τη συνάντηση συνέχεια – μέσω τηλεφώνου ή πρόσωπο με πρόσωπο -για να ενεργοποιήσετε μια πριν και μετά τη στρατηγική της αναχώρησης για την ομαλή μετάβαση. Εάν δεν έχουν ακόμη αποφασίσει πώς θα προχωρήσει όσον αφορά την συνεργασία σας, ετοιμάστε μια διαφήμιση για τη συνάντηση.

Γράψτε μια λεπτομερή λίστα με όλους τους τρόπους με τους οποίους έχετε βοήθησαν να γίνει η εταιρεία επιτυχία. Από τις νικήτριες καμπάνιες που με αιχμή του δόρατος και των εσόδων που έφερε στους πελάτες της υψηλού επιπέδου που εξασφάλισε, βεβαιωθείτε ότι κάθε συνεισφορά είναι εκεί. Θα πρέπει να πείσει τους πελάτες σας που είναι κρίσιμη για την επιτυχία τους. Έτσι, να προωθήσει αυτές τις δεξιότητες και τα χαρακτηριστικά που ξεχωρίζουν από το υπόλοιπο του πακέτου.

Αν αποφασίσετε να μείνετε με τον πρώην της εταιρείας σας, μην το πάρετε προσωπικά, όπως ευκολία μπορεί να είναι ο λόγος για τον οποίο. Να θυμάστε ότι τίποτα δεν είναι πεπερασμένο. Μπορεί να θέλουν να σας όρους μετάβασης στο μέλλον. Έτσι, εξασφαλίζουν μια ευχάριστη αποχώρηση που καταλήγει σε μια θετική σημείωση.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *