Καλύτερη Εργασία για την Επιστήμη των Υπολογιστών Σημαντικές Grads

Posted on

Best Καριέρα για την Επιστήμη των Υπολογιστών Σημαντικές Grads

Ίσως έχετε πάντα ήθελε να λύσουν προβλήματα ή να αποκρυπτογραφήσουν τους κώδικες. Ίσως έχετε μια ικανότητα για την εκμάθηση νέων γλωσσών, ή ίσως ήταν κέντρισε το ενδιαφέρον αρκετά για τον υπολογιστή σας για να καταληστεύουν το κάλυμμα και πειραματιζόμαστε με τις εσωτερικές λειτουργίες. Αν ναι, επιστήμη των υπολογιστών θα μπορούσε να είναι μια ιδανική επιλογή για την καριέρα σας.

επιστήμη των υπολογιστών μεγάλες εταιρείες πρέπει να σκεφτούμε αναλυτικά για να επινοήσουν συστήματα και προγράμματα, αλλά πρέπει επίσης να είναι λεπτομέρεια προσανατολισμένη αρκετά για την αντιμετώπιση προβλημάτων. Πρέπει να είναι σε θέση να επικοινωνούν με τους μη τεχνικούς ανθρώπους να αξιολογήσουν τις ανάγκες τους και να μεταφέρουν τις τεχνικές πληροφορίες σε απλή γλώσσα.

Η δημιουργικότητα είναι απαραίτητη για την εν λόγω επιστήμη των υπολογιστών μεγάλες εταιρείες που ελπίζουν να καταλήξει με την τελευταία λέξη της εφαρμογής ή της τεχνολογίας gadget. Δεδομένου του γρήγορου ρυθμού των αλλαγών στο εσωτερικό της τεχνολογίας, της επιστήμης των υπολογιστών μεγάλες εταιρείες πρέπει να έχουν μια δίψα για μάθηση για να συμβαδίσει με τις τελευταίες εξελίξεις.

επιστήμη των υπολογιστών μεγάλες εταιρείες, επίσης, πρέπει να είναι περίεργος για τον κόσμο γύρω τους αφού τα προγράμματα και τα συστήματα που εφαρμόζονται σε κάθε πιθανό τομέα της ζωής και του εμπορίου.

Με δεδομένη την διεισδυτικότητα της τεχνολογίας των υπολογιστών στη σημερινή κοινωνία, υπάρχουν πολλές διαφορετικές δυνατότητες απασχόλησης για την επιστήμη των υπολογιστών μεγάλες. Η σωστή δουλειά για σας θα εξαρτηθεί από τις προσωπικές σας ικανότητες, τις αξίες και συμφέροντα.

Προγραμματιστής λογισμικού

προγραμματιστές να δημιουργήσουν τα προγράμματα λογισμικού που επιτρέπουν στους χρήστες να εκτελούν συγκεκριμένες εργασίες για διάφορες συσκευές, όπως υπολογιστές ή φορητές συσκευές. Είναι υπεύθυνοι για το σύνολο της ανάπτυξη, τη δοκιμή και τη συντήρηση του λογισμικού.

Οι προγραμματιστές πρέπει να έχουν την τεχνική δημιουργικότητα που απαιτείται για την επίλυση προβλημάτων με μοναδικό τρόπο. Πρέπει να είναι σε άπταιστα τις γλώσσες προγραμματισμού που χρησιμοποιείται για να γράψει τον κώδικα για τα προγράμματα.

δεξιότητες επικοινωνίας είναι ζωτικής σημασίας για την εξασφάλιση των απαραίτητων πληροφοριών και τη διορατικότητα από τους τελικούς χρήστες σχετικά με το πώς το λογισμικό λειτουργεί.

Σύμφωνα με το Bureau of Labor Statistics (BLS) , οι προγραμματιστές λογισμικού κέρδισε ένα μεσαίο εισόδημα $ 103 560 Μάιο του 2017 και την απασχόληση αναμένεται να αυξηθεί κατά 24% 2016-2026, πολύ πιο γρήγορα από το μέσο όρο για όλα τα επαγγέλματα.

διαχειριστής της βάσης δεδομένων

διαχειριστές βάσεων δεδομένων αναλύσει και να αξιολογήσει τις ανάγκες δεδομένων των χρηστών. Θα αναπτύξουν και να βελτιώσουν τους πόρους των δεδομένων για την αποθήκευση και ανάκτηση κρίσιμων πληροφοριών.

Χρειάζονται τις δεξιότητες επίλυσης προβλημάτων της επιστήμης των υπολογιστών μεγάλες για να διορθώσει τυχόν δυσλειτουργίες σε βάσεις δεδομένων και να τροποποιήσετε τα συστήματα και τις ανάγκες των χρηστών εξελίσσονται.

Σύμφωνα με την BLS , διαχειριστές βάσεων δεδομένων κέρδισε ένα μεσαίο εισόδημα $ 87.02 χιλιάδες Μάη 2017 και την απασχόληση αναμένεται να αυξηθεί κατά 11% 2016-2026, η οποία είναι ταχύτερη από το μέσο όρο.

Μηχανικός Υπολογιστές και προσωπικοί υπολογιστές

Οι μηχανικοί hardware υπολογιστών είναι υπεύθυνη για το σχεδιασμό, την ανάπτυξη και τη δοκιμή εξαρτήματα υπολογιστών, όπως πλακέτες κυκλωμάτων, routers και συσκευές μνήμης.

Οι μηχανικοί hardware του υπολογιστή χρειάζεται ένας συνδυασμός της δημιουργικότητας και τεχνικές γνώσεις. Πρέπει να είναι μανιώδεις μαθητές που μένουν στην κορυφή της αναδυόμενες τάσεις στον τομέα για να δημιουργήσει το υλικό που μπορεί να φιλοξενήσει τα τελευταία προγράμματα και εφαρμογές.

Οι μηχανικοί hardware του υπολογιστή πρέπει να έχουν την επιμονή να εκτελέσει πλήρη δοκιμές των συστημάτων, ξανά και ξανά, για να εξασφαλίσει το υλικό λειτουργεί σωστά.

Σύμφωνα με την BLS , μηχανικοί ηλεκτρονικών υπολογιστών κερδίσει μεσαίο εισόδημα $ 115 120 Μάιο του 2017 και την απασχόληση αναμένεται να αυξηθεί κατά 5% 2016-2026, περίπου όσο πιο γρήγορα κατά μέσο όρο.

Υπολογιστικών Συστημάτων Αναλυτής

Τα συστήματα πληροφορικής αναλυτές αξιολογούν τα συστήματα πληροφορικής ενός οργανισμού και να προτείνει αλλαγές στο hardware και λογισμικού για την ενίσχυση της αποδοτικότητας της επιχείρησης.

Επειδή η εργασία απαιτεί τακτική επικοινωνία με τους διευθυντές και τους υπαλλήλους, τα συστήματα πληροφορικής αναλυτές πρέπει να έχουν ισχυρές διαπροσωπικές δεξιότητες. Αναλυτές συστημάτων πρέπει να είναι σε θέση να πείσει το προσωπικό και τη διαχείριση να υιοθετήσουν τεχνολογικές λύσεις που ανταποκρίνονται στις οργανωτικές ανάγκες.

Επίσης, αναλυτές συστημάτων χρειάζονται την περιέργεια και δίψα για συνεχή μάθηση για την παρακολούθηση των τάσεων στα συστήματα αιχμής της τεχνολογίας και της έρευνας.

Συστήματα αναλυτές πρέπει επίσης επιχειρηματικές δεξιότητες για να ξέρετε τι είναι καλύτερο για ολόκληρο τον οργανισμό. Στην πραγματικότητα, παρόμοια τίτλους εργασίας είναι αναλυτές των επιχειρήσεων ή τα συστήματα των επιχειρήσεων αναλυτές.

Σύμφωνα με την BLS , συστήματα πληροφορικής αναλυτές κέρδισε ένα μεσαίο εισόδημα $ 88 270 Μάη 2017 και την απασχόληση αναμένεται να αυξηθεί κατά 9% 2016-2026, περίπου όσο πιο γρήγορα κατά μέσο όρο.

Αρχιτέκτονας Δίκτυο Υπολογιστών

Αρχιτέκτονες δίκτυο υπολογιστών σχεδιασμό, την υλοποίηση και τη συντήρηση των συστημάτων δικτύωσης και επικοινωνίας δεδομένων, συμπεριλαμβανομένων των τοπικών δικτύων, δίκτυα ευρείας περιοχής, extranets και intranets. Θα αξιολογήσει τις ανάγκες των οργανισμών για την ανταλλαγή δεδομένων και επικοινωνιών.

Επιπλέον, οι αρχιτέκτονες δίκτυο υπολογιστών αξιολογούν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που διατίθενται στην αγορά. αρχιτέκτονες δίκτυο υπολογιστών δοκιμή των συστημάτων πριν από την εφαρμογή και την επίλυση των προβλημάτων που προκύπτουν μετά την εγκατάσταση είναι στη θέση του.

αρχιτέκτονες δίκτυο υπολογιστών πρέπει να έχουν τις αναλυτικές ικανότητες για την αξιολόγηση των δικτύων υπολογιστών.

Σύμφωνα με την BLS , αρχιτέκτονες δίκτυο υπολογιστών κέρδισε ένα μεσαίο εισόδημα $ 104 650 Μάιο του 2017 και την απασχόληση αναμένεται να αυξηθεί κατά 6% 2016-2026, περίπου όσο πιο γρήγορα κατά μέσο όρο.

Web Developer

Οι προγραμματιστές Web αξιολογήσει τις ανάγκες των χρηστών για τους πόρους που βασίζονται σε πληροφορίες. Δημιουργούν την τεχνική δομή για ιστοσελίδες και βεβαιωθείτε ότι οι ιστοσελίδες είναι προσβάσιμες και εύκολα κατεβάσει μέσα από μια ποικιλία των browsers και των διεπαφών.

Web προγραμματιστές sites δομή για να μεγιστοποιηθεί ο αριθμός των προβολών σελίδων και των επισκεπτών μέσω της βελτιστοποίησης μηχανών αναζήτησης. Πρέπει να έχουν την ικανότητα επικοινωνίας και τη δημιουργικότητα για να βεβαιωθείτε ότι η ιστοσελίδα ικανοποιεί τις ανάγκες του χρήστη.

Σύμφωνα με την BLS , τους web developers κέρδισε ένα μεσαίο εισόδημα $ 67.99 χιλιάδες Μάιο του 2017 και την απασχόληση αναμένεται να αυξηθεί κατά 15% 2016-2026, πολύ πιο γρήγορα από το μέσο όρο.

Αναλυτής Ασφάλειας Πληροφοριών

Οι αναλυτές της ασφάλειας των πληροφοριών δημιουργούν συστήματα για την προστασία των δικτύων ενημέρωσης και ιστοσελίδες από τις επιθέσεις στον κυβερνοχώρο και άλλες παραβιάσεις της ασφάλειας. Ευθύνες τους περιλαμβάνουν επίσης την έρευνα των τάσεων στην ασφάλεια των δεδομένων να προβλέπει και την εγκατάσταση συστημάτων για την πρόληψη θέματα πριν αυτά συμβούν.

οι αναλυτές ασφαλείας πρέπει επίσης ισχυρές δεξιότητες επίλυσης προβλημάτων για τη διερεύνηση παραβάσεων, τον προσδιορισμό των αιτίων και την τροποποίηση ή επισκευή συστημάτων ασφαλείας.

Σύμφωνα με την BLS , οι αναλυτές της ασφάλειας των πληροφοριών, κέρδισε ένα μεσαίο εισόδημα $ 95.510 Μάη 2017 και την απασχόληση αναμένεται να αυξηθεί κατά 28% 2016-2026, πολύ πιο γρήγορα από το μέσο όρο.

Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Πληροφορικής Έρευνας επιστήμονες

Υπολογιστών και έρευνα των πληροφοριών επιστήμονες εφευρίσκουν και να σχεδιάσουν νέες προσεγγίσεις για την τεχνολογία των υπολογιστών και να βρούμε καινοτόμες χρήσεις της υπάρχουσας τεχνολογίας. Μελετούν και την επίλυση σύνθετων προβλημάτων στον υπολογισμό για τις επιχειρήσεις, την επιστήμη, την ιατρική, και σε άλλους τομείς.

Υπολογιστών και πληροφορίες ερευνητές γράφουν αλγόριθμους που χρησιμοποιούνται για την ανίχνευση και την ανάλυση πρότυπα σε πολύ μεγάλα σύνολα δεδομένων. Μερικά υπολογιστή και πληροφορίες της έρευνας οι επιστήμονες δημιουργούν τα προγράμματα που ελέγχουν ρομπότ.

Σύμφωνα με την BLS , υπολογιστή και πληροφορίες ερευνητές κέρδισε ένα μεσαίο εισόδημα $ 114520 Μάιο του 2017 και την απασχόληση αναμένεται να αυξηθεί κατά 19% 2016-2026, πολύ πιο γρήγορα από το μέσο όρο.

Υπολογιστών και Πληροφοριακών Συστημάτων Διαχειριστές

διαχειριστές συστημάτων υπολογιστών και πληροφοριών αναλύσει τις ανάγκες της τεχνολογίας της εταιρείας και επιβλέπει την εφαρμογή των κατάλληλων συστημάτων δεδομένων. Πρέπει να είναι σε θέση να αξιολογήσει το λογισμικό, το υλικό, τη δικτύωση, και άλλων τεχνολογικών πόρων για την αγορά ή την ανάπτυξη.

Επειδή οι διαχειριστές υπολογιστών και συστήματα πληροφορικής μίσθωση, τρένο και να εποπτεύει το προσωπικό, διαπροσωπικές δεξιότητες είναι ζωτικής σημασίας σε αυτό το ρόλο. Θα πρέπει να είναι ισχυρή ηγέτες που μπορούν να επικοινωνούν αποτελεσματικά με το προσωπικό τους.

Σύμφωνα με την BLS , διαχειριστές υπολογιστών και συστήματα πληροφορικής κέρδισε ένα μεσαίο εισόδημα $ 139.220 Μάιο 2017 και την απασχόληση αναμένεται να αυξηθεί κατά 12% 2016 – 2026, ταχύτερα από το μέσο όρο.

Υπεύθυνος Έργου

Διαχειριστές του έργου στον  τομέα της πληροφορικής συντονίζει τις προσπάθειες μιας ομάδας προγραμματιστών και αναλυτών  για την ολοκλήρωση των έργων. Μπορούν επίσης να αναλύσει τεχνικά προβλήματα για την επιχείρησή τους ή οργάνωση πελάτη, προτείνοντας λύσεις και συμβουλές για τη βελτίωση της παραγωγικότητας.

Δεξιότητες επίλυσης προβλημάτων και μια ευρεία γνώση των συστημάτων τεχνολογίας και πληροφορικής βοηθήσει επιστήμη των υπολογιστών majorsexcel σε αυτόν τον ρόλο. Οι ισχυρές δεξιότητες επικοινωνίας που απαιτούνται για να αποκρυπτογραφήσει τις ανάγκες των χρηστών και να μεταφέρει τις τεχνικές προδιαγραφές για τους προγραμματιστές.

Σύμφωνα με PayScale, οι διαχειριστές του έργου κερδίζουν κατά μέσο όρο εισόδημα $ 86.126.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *