Εύκολη online θέσεις εργασίας που απαιτούν ελάχιστη ή καθόλου εμπειρία

Posted on

Εύκολη online θέσεις εργασίας που απαιτούν ελάχιστη ή καθόλου εμπειρία

Όχι ο καθένας που θέλει να εργασία στο σπίτι επιδιώκει μακροπρόθεσμες επιλογές σταδιοδρομίας. Μερικές φορές απλά θέλετε κάτι σχετικά εύκολο, όπου μπορείτε να κάνετε κάποια επιπλέον γρήγορα μετρητά. Αν αυτός είναι ο στόχος σας, τα ακόλουθα online θέσεις εργασίας μπορεί να είναι ενδιαφέρον.

Η online διαδικασία υποβολής αιτήσεων είναι απλή και εύκολη με πολύ μικρή απαιτείται από τους υποψηφίους. Μερικές ευκαιρίες μπορεί να ξεκινήσει την ίδια ημέρα που θα ισχύουν γι ‘αυτούς. Απαιτούν επίσης πολύ μικρή δέσμευση και μπορεί συνήθως να γίνει στο πρόγραμμά σας.

Σημειώστε ότι αυτές οι θέσεις εργασίας δεν πληρώνουν πολλά, και δεν πρόκειται να αποτελέσει σημείο αναφοράς για το βιογραφικό σας. Μπορείτε, ως εκ τούτου, πρέπει να έχετε περισσότερα από ένα σε απευθείας σύνδεση δουλειά να κάνει επιθυμητό εισόδημά σας. Επίσης, όπως μπορείτε να ταξινομήσετε μέσω άλλων ευκαιριών, ξέρουν πώς να αναγνωρίζουν και να αποφεύγουν την εργασία-at-home απάτες.

Micro εργασίας

Ένα μικρο δουλειά είναι συνήθως ένα μικρό online έργο για το οποίο θα λάβετε ένα εξίσου μικρό ποσό, συνήθως λίγα λεπτά ή δολάρια. Είναι μερικές φορές ονομάζεται σύντομη εργασίες.

Αυτές οι θέσεις εργασίας που έγινε από την καταγραφή με την ιστοσελίδα και επιλέγοντας τα καθήκοντα μιας εταιρείας, μερικές φορές απλά κάνοντας κλικ σε ένα σύνδεσμο. Της Amazon Μηχανολόγων Turk, Clickworker και ySense προσφέρουν αυτά τα είδη των καθηκόντων.

Θέσεις εργασίας μπορεί επίσης να βρεθεί σε online αγορές υπηρεσιών. Εδώ εργαζόμενοι προσφέρουν μικρές υπηρεσίες, συνήθως για ένα σύνολο αμοιβής, και οι αγοραστές να περιηγηθείτε την αγορά για να βρουν τους ανθρώπους που προσφέρουν τις υπηρεσίες που χρειάζονται.

Ευκαιρίες απασχόλησης περιλαμβάνουν crowdsourcing έργα, τα οποία είναι παρόμοια με την εισαγωγή δεδομένων, όπου οι εταιρείες ασχολούνται έναν στρατό των εικονικών εργαζομένων για να εκτελέσει ένα μικρό μέρος ενός μεγαλύτερου έργου. Οι εργαζόμενοι μπορούν επίσης να επωφεληθούν από προγράμματα ανταμοιβής και έρευνες, οι οποίες είναι ίσως οι αρχικές εργασίες στο σπίτι μικρο-θέσεις εργασίας.

Επειδή η αμοιβή είναι τόσο μικρή και το έργο παίρνει τόσο λίγο χρόνο, ο στόχος είναι να κάνουμε όσες εργασίες όσο το δυνατόν. Ωστόσο, θα πρέπει να κατανοήσουν την πολιτική αμοιβών, καθώς πολλές από αυτές τις εταιρείες έχουν μια ελάχιστη πληρωμή, πράγμα που σημαίνει ότι αν κερδίζετε $ 8.55 κάνει 20 μικρές δουλειές, ίσως χρειαστεί να περιμένετε μέχρι να έχετε κερδίσει μέχρι και $ 50 έως λαμβάνουν πράγματι τα χρήματά σας.

Συνδεδεμένοι Ένορκος

Δικηγόροι προετοιμασία για τη δίκη δημιουργούν συχνά μια παρωδία κριτική επιτροπή για να λάβει πληροφορίες από άτομα παρόμοια με εκείνα που μπορεί τελικά να καθίσει σε μια κριτική επιτροπή. Επειδή μπορεί να είναι δαπανηρή για να έχουν μια πρόσωπο με πρόσωπο μακέτα κριτική επιτροπή, φθηνότερες σε απευθείας σύνδεση ένορκοι είναι η λογική εναλλακτική λύση. Μπορεί να ακούσετε τον ήχο και την προβολή παρουσιάσεων βίντεο, ή να διαβάσετε τις υλικές και απάντηση ερωτημάτων.

Επειδή οι δικηγόροι αναζητούν ανθρώπους που ταιριάζουν με το προφίλ των πιθανών ενόρκων πραγματική ζωή, σε απευθείας σύνδεση επιχειρήσεις κριτική επιτροπή να ζητήσει λεπτομερείς ερωτήσεις των αιτούντων. Σημειώστε ότι θα πρέπει να μην αποκαλύψει τον αριθμό ή πιστωτική κάρτα Κοινωνικής Ασφάλισης σας ή τα στοιχεία του τραπεζικού. Οι εταιρείες πληρώνουν συνήθως $ 10 έως $ 60 σε απευθείας σύνδεση ενόρκους. Δεδομένου ότι οι περισσότερες εταιρείες online κριτική επιτροπή δεν θα χρειαστεί πολλή ενόρκων, την εγγραφή σε πολλές εταιρείες σας δίνει μια καλύτερη πιθανότητα να πάρει πήρε για «καθήκον της κριτικής επιτροπής.»

Για να γίνει μια σε απευθείας σύνδεση ένορκος, θα πρέπει να εγγραφείτε με διάφορες εταιρείες κριτική επιτροπή, η οποία περιλαμβάνει συμπληρώνοντας ένα εκτεταμένο ερωτηματολόγιο. Θα πρέπει επίσης να πληρούν ορισμένα προσόντα, τα οποία διαφέρουν μεταξύ των επαρχιών.

Εισαγωγή δεδομένων

Σε απευθείας σύνδεση εισαγωγή δεδομένων είναι ένα αναπτυσσόμενο πεδίο εργασίας-at-home. Η νέα τεχνολογία καθιστά πιο εύκολο για τις επιχειρήσεις να προσλάβουν ανεξάρτητους εργολάβους να εργαστούν σε προγράμματα εισαγωγής δεδομένων.

φορείς καταχώρηση δεδομένων μπορεί να έχει πρόσβαση υποδομής μιας επιχείρησης από απόσταση ή χρησιμοποιήστε crowdsourcing τεχνολογίες. Η καταχώρηση δεδομένων μπορεί να περιλαμβάνει πεδία όπως η βασική γενική μεταγραφή? Ωστόσο, οι περισσότερες εργασίες μεταγραφή απαιτούν επιπλέον εμπειρία.

Οι εταιρείες οι εργαζόμενοι καταχώρηση δεδομένων ενοικίασης περιλαμβάνουν Άξιον Data Services, Sigtrack, και Υποστήριξη Ninja.

Ιστοσελίδα ή δοκιμή εφαρμογών

Εάν έχετε απόψεις για το τι λειτουργεί και τι όχι στο διαδίκτυο, ίσως να είναι κατάλληλο για μια θέση εργασίας σε απομακρυσμένες δοκιμές ευχρηστίας. δοκιμαστές Ο χρήστης μπορεί επίσης να πάρει επιπλέον ιστοσελίδες αναθεώρηση εργασία ή κινητές εφαρμογές που μπορεί να είναι ακόμα σε εξέλιξη. Δεν χρειάζεται να είναι πολύ ενημερωμένη σχετικά με το Διαδίκτυο, διότι ορισμένοι προγραμματιστές θέλουν άποψη αρχαρίων.

Οι Ευχρηστία δοκιμαστές ζητείται να εκτελέσει τις δοκιμές με βάση τα δημογραφικά χαρακτηριστικά τους, όπως η εκπαίδευση, web γνώση, την ηλικία, και τη χρήση των κοινωνικών μέσων μαζικής ενημέρωσης. Στη συνέχεια δίνονται ερωτήσεις για τη διεύθυνση ή τις εργασίες για την εκτέλεση, όπως εγγραφή σε μια ιστοσελίδα και, στη συνέχεια, παροχή ανατροφοδότησης σε απευθείας σύνδεση. Μια ανασκόπηση συνήθως διαρκεί περίπου 15 με 20 λεπτά και κερδίζει συνήθως περίπου $ 10. Μετά την ολοκλήρωση της επανεξέτασης, οι ελεγκτές δεν έχουν καταβληθεί μέχρι ο πελάτης δέχεται τα σχόλιά τους. Οι εργασίες μπορούν να απορριφθούν και οι μη καταβληθέντες για τεχνικά προβλήματα, η έλλειψη λεπτομέρειας, ή άλλα θέματα που ο πελάτης καθορίζει.

Οι θέσεις αυτές βρίσκονται κυρίως σε οποιαδήποτε εταιρεία που ασχολείται με το ηλεκτρονικό εμπόριο, τη διεξαγωγή εμπορικών συναλλαγών ηλεκτρονικά στο διαδίκτυο. Παραδείγματα περιλαμβάνουν Amazon, ebay, και Paypal.

Αναζήτηση αξιολογητής

Αναζήτηση αξιολογητές μηχανή εξετάσει τα αποτελέσματα αναζήτησης στο Διαδίκτυο και να δώσουν ανατροφοδότηση ως προς το εάν είναι ακριβείς, σχετικές, και spam-free. Για να γίνει αυτό, ο αξιολογητής θα πρέπει να γνωρίζει για την τρέχουσα κουλτούρα και το Διαδίκτυο και έχουν καλές δεξιότητες επικοινωνίας. Μερικές φορές ένα πτυχίο κολεγίου απαιτείται ή προτιμάται, αλλά η άμεση εμπειρία δεν είναι υποχρεωτική. Η συγκεκριμένη ευκαιρία εργασίας στο σπίτι απαιτεί κάποια εμπειρία, αλλά πληρώνει μεγαλύτερο μισθό.

Αυτές οι θέσεις εργασίας είναι συχνά για δίγλωσσα άτομα, αν και υπάρχουν μερικές μόνο στα Αγγλικά θέσεις. Η δουλειά της αξιολόγησης της αναζήτησης πηγαίνει από πολλά ονόματα, όπως ο αξιολογητής αναζήτησης, εκτιμητής στο διαδίκτυο, την ποιότητα της διαφήμισης εκτιμητής, ή ο δικαστής internet.

Οι εταιρείες που προσφέρουν αυτό το είδος της εργασίας περιλαμβάνουν Google, Appen, Lionbridge και Εργατικού Δυναμικού Logiq.

Διορθωτής τυπογραφείου

Εάν έχετε ένα μάτι για τον εντοπισμό ορθογραφικά λάθη ή λάθη, που μπορεί να είναι καλά προσαρμοσμένη ως διορθωτής. Ωστόσο, αυτή η εργασία μπορεί να απαιτεί τη λήψη μια πορεία διόρθωσης ή κάποια προηγούμενη εμπειρία ή μπορεί να χρειαστεί να λάβει μια δοκιμή πριν πάρει προσληφθεί.

Virtual Assistant

Ως εικονικό βοηθό, που θα επιφορτιστεί με το έργο που είναι παρόμοια με εκείνη ενός βοηθού γραφείου. Ακόμα κι αν θα πρέπει να εργάζονται από το σπίτι, θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα οργανωμένη, αποτελεσματική και αξιόπιστη. Καθήκοντα συνήθως περιλαμβάνουν την κατάθεση και την τήρηση αρχείων, τον προγραμματισμό ραντεβού και εκδηλώσεις, και απαντώντας τηλέφωνα.

Πολλές εταιρείες ενοικίασης εικονικών βοηθών. Για παράδειγμα, Servcorp, η οποία ιδρύθηκε το 1978 στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας, παρέχει εικονικά γραφεία και υπηρεσίες σε όλο τον κόσμο. Προσφέρει θέσεις εργασίας, αίθουσες συνεδριάσεων, τους συναδέλφους, την τεχνολογία, και ό, τι άλλο χρειάζεται για να υποστηρίξει την επιχείρησή σας. Timeetc είναι μια άλλη εταιρεία που παρέχει εικονική βοηθοί για να βοηθήσει τους πελάτες ολοκληρώσουν τους στόχους τους. Η εταιρεία προσφέρει δωρεάν τη δίκη, έχοντας μια εικονική βοηθός εκτελέσει ένα αρχικό έργο.

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *