6 начина за започване на работа у дома

Posted on

6 начина за започване на работа у дома

Работя от вкъщи

Животът за работа от дома си може да изглежда като недостижим фантазия на тези, които до този момент в кариерата си са намерили себе си връзват на работното място. Но с малко творческо мислене, самоанализ и упорита работа, не е недостижим на всички, ако го дългосрочна цел да направи.

Ако работите от дома е целта ви, а след това в краткосрочен план е необходимо да се определят мерки за вземането на това да се случи. Вероятно най-първата стъпка е помисли, ако имате личността да работят у дома си. Това не е за всеки. Виж, ако имате тези 5 основни качества в telecommuter.

Ако мислите, че правя, то е време да погледнем как бихте могли да работят у дома си, като се има кариера имате следват този момент и уменията, които са придобили по протежение на пътя. Някои хора Telecommute за работодател; други свободна практика като консултант. Започването на бизнес у дома е друг възможен път.

Всички тези възможности има плюсове и минуси. Прочетете, за да видите как всеки може да работи за вас.

Включете Вашият Настояща работа в Telecommuting работа

Най-логичното място да се започне с това, което знаете най-добре. Помислете за това, дали е изпълнимо превърне настоящата си работа в положение телекомуникационна. Отговорът ще зависи от вида на работата, което правите, и си работодател.

Помислете върху длъжностната характеристика и да прецени дали тези задължения може да се направи у дома си. Какви са потенциалните пречки? Имате ли вече се направят някои работи от дома си? Как би могъл да премине към правите повече? Политиката за научни изследвания на вашата фирма на телекомуникационна мрежа и с колеги, за да видите колко телекомуникационна се случва във вашата компания. След това, взети заедно предложение за работа от разстояние за вашия пряк ръководител. Вижте повече за това как да убеди шефа си, за да ви позволи да работите от.

Намиране на нова работа

Ако типа работа, която извършвате може да се направи от разстояние, но така или шефа си или вашата фирма не изглежда благоприятно върху телекомуникационна, а след това може би е време да се намери нова работа. При търсене на нова работа за работа от дома си, можете да отидете по същите канали, които може да премине, за да се намери в офис работа в кариерата си, т.е. местни обяви за работа, сайтове за работа за вашата кариера поле и социалните медии. С някои от тези перспективи, ще трябва да разбера по правилния начин, за да попита дали позицията може да бъде telecommuted.

Отидете на свободна практика

Друг вариант, ако работата Ви може да се telecommuted но не са били успешни в убеждаването на вашата компания да ви позволи да го направи, е да се превърне в свободна практика или консултант. В зависимост от вашата област кариера, може да бъде в състояние да започне изграждането на свободна практика или консултантски бизнес, докато сте все още на работа. Въпреки това, вие ще трябва да бъдете внимателни да не се създават конфликти на интереси или да нарушават политиката на компанията.

Обърната да се започне вашия бизнес консултиране, докато все още се работи, е, че като облекчава финансовата щам на липсата на паричен поток, което е типично за всеки нов бизнес. Недостатъкът е, че не може да се включи в един от най-вероятните източници на работа – текущата си работодател и / или нейните клиенти. Вашият работодател може да каже не на вас като служител-telecommuter, но компаниите могат да имат напълно различни правила, когато става дума за независими изпълнители.

Започнете собствен бизнес

Подобно на свободна практика, като се започне бизнес у дома може да позволи по-голяма гъвкавост в графика си, отколкото традиционната заетост, но първоначалните разходи могат да бъдат стръмни и времето преди рентабилност дълго. Това заяви, започване на бизнес у дома е начин да се заличи и да направим нещо съвсем ново. Липсата на някои вход и / или образование, не са ограниченията те биха могли да бъдат и в други области. Изборът на правилния бизнес, проучване и създаване на интелигентен бизнес план и много упорита работа са далеч по-важно за вашия успех.

Начало бизнеса, започват от гледна точка на инвестиции на време и пари. Има такива с относително малки задължения и за двете, като за директна продажба на продукти като Avon. А има и такива, като се започне занималня, което би могло да изисква ремоделиране на къщата си, или закупуване на франчайз.

Започне нова кариера

Какво правите, когато текущата си кариера не се поддава на телекомуникационна или сте изморени от него, но не сте на предприемаческия тип? Помислете за нов career.Starting над може да означава, започвайки от дъното, а това може да означава по-ниска заплата. Все пак, ако си най-важният приоритет е да се придобият гъвкавост, свързана с работа у дома, а след това може да си заслужава.

За да се намали този потенциал по-ниска заплата, потърсете кариери, където ще се оценяват уменията, които се качват в последната си работа. В същото време прекарат известно време оценяване това, което всъщност се насладите правят.

Moonlight от дома

Всички тези начини да работят у дома ще отнеме време за изпълнение (а някои ще изисква пари също). Ако не сте съвсем готови да инвестират време и пари, помислете просто се опитвам да вземете някои допълнителни пари от дома.

От друга страна, ако сте готови да направите промяна, понякога това е просто по-практично е да започнете бавно. Moonlighting от дома може да бъде начин да се спаси за черни дни, за да започнете, че бизнес у дома или да инициира свободна практика кариера, така че можете да работите от дома си на пълен работен ден някой ден.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *