Які плюси і мінуси фріланса?

Posted on

Які плюси і мінуси фріланса?

Якщо ви прийняли рішення , що ви хочете працювати з дому, наступне питання для багатьох є:  Повинен чи я працювати для себе або знайти положення , дистанційна зайнятість?

Відверто кажучи, обставини дуже часто роблять це рішення для нас. Однак, якщо ви досить щасливі, щоб бути зважуючи гідності самозайнятості (або фріланс) проти традиційної зайнятості, вважають ці плюси і мінуси самостійної зайнятості.

Pros

Більше свободи в плануванні і виконавської праці

Свобода вибору розкладу є одним з найбільш привабливих переваг фрілансу. Оскільки IRS визначає незалежний підрядник, як хтось, що компанія не направляти «засоби і методи», за допомогою яких вони працюють, вони, природно, мають більше свободи в їх розкладі. Незалежні підрядники часто дають роботу на проектній основі і виплачуються по закінченню роботи.

Легше знайти роботу

Коли компанії наймають фрілансерів, вони не роблять, як велика частина зобов’язань, як вони, коли вони наймають працівника, і тому вони можуть бути готові найняти кого-то за один робочий день в с менш вражаючим резюме. Так фріланс може бути способом проникнути в нову лінію роботи. Але робота буде довести свої здібності, якщо ви хочете, щоб отримати більше.

Робота на дому позиції Ймовірніше,

У той час як незалежні підрядники можуть працювати в офісі, тому що вони не так близько, як під контролем співробітників, вони, швидше за все, буде базуватися в домашніх умовах. Це може бути перевагою для компанії, щоб найняти підрядників, тому що не потрібно надавати службові приміщення для них.

Податкові-франшиза Бізнес витрати

Самозайнятих можна списати багато різних комерційних витрат на їх сплати податку на прибуток. Серед податкової самозайнятості відрахувань працюючих на будинку підрядники користуються є домашнім офісом відрахування.

Немає податків, що стягуються з платежів

Перевірки, незалежні підрядники отримують від клієнтів, як правило, більше, ніж вони б як співробітників, тому що ніяких податків виймають. Це не означає, що вони не зобов’язані податки, але вони отримують більше грошей авансом.

Компенсація може бути вище

Оскільки найм підрядника може бути дешевше для компанії, це може бути в змозі запропонувати більш високий рівень компенсації. Однак, це далеко не завжди так.

Cons

Останні про на попередньому списку, здається, йде врозріз з першим кін в цьому списку. Пам’ятайте, що компанії завжди шукають в їх нижній частині, і тому компенсація може широко варіюватися в залежності від навичок і необхідних на ринку для цих навичок.

Не потрібно отримати мінімальну заробітну плату

Оскільки незалежний підрядник часто робиться на основі проекту, немає ніякої гарантії, що погодинна ставка може бути або чи є він більше, ніж мінімальний розмір оплати праці.

Більш високі податки

Роботодавці платять половину вартості соціального забезпечення та Medicare податків співробітника. Підрядники платити всі ці податки за рахунок податку на самозайнятості.

податкові платежі

Роботодавці збирають доходи і податки на заробітну плату через відрахування із заробітної плати та відправити їх в уряд. Незалежний підрядник повинен взяти на себе відправку в цих платежах, а також щоквартальні оцінки податкові платежів можуть знадобитися.

Вартість ведення бізнесу

Хоча приємно, що витрати на ведення бізнесу є податком, це навіть краще, коли хтось платить за підключення до Інтернету, канцтоварів та інших потреб бізнесу. Як правило, роботодавці платять за ці види витрат.

немає Переваги

Такі переваги, як медичне страхування, відпустка, пенсійні плани і т.д. пропонуються тільки для співробітників,

Менше безпеку роботи

Компанії наймають незалежних підрядників часто, тому що вони мають короткострокові проекти або нерегулярний робочий процес. Підрядники роботи можуть прийти в свята або голоду потрапляв.

Платежі Часто Приходьте на нерегулярній основі

Так само, як робота може бути нерегулярним, тому може платежі. Це може зробити особистий бюджет важко.

Виставлення рахунків і збір Чи Відповідальність Виконавця

На відміну від зарплати, який поставляється за графіком без будь-яких дій з боку працівника, підрядник зазвичай повинен послати фактуру до оплати. І якщо приводу не буде оплачений вчасно, то підрядник, який повинен стежити за забезпечення сплати. І в деяких випадках клієнти можуть ніколи не платити взагалі, що означає, що вона падає на підряднику прийняти правові заходи або прийняти будучи кинув.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *