Πρακτική Οδηγός επιτυχίας: Πώς να είναι το τέλειο Intern

Posted on

Πρακτική Οδηγός επιτυχίας: Πώς να είναι το τέλειο Intern

Οι εργοδότες αναζητούν συνήθως οι υποψήφιοι που έχουν προηγούμενη εμπειρία στον τομέα, αλλά δεν χρειάζεται να περιμένετε μέχρι να είναι πλήρως απασχολούμενοι να αποκτήσουν πολύτιμες δεξιότητες. Με τρία καλοκαίρια και οκτώ εξάμηνα κολέγιο διαθέσιμη κατά τη διάρκεια της σταδιοδρομίας κολλεγίων σας, είναι πολύ πιθανό να ολοκληρωθεί σε δύο ή τρία πρακτική πριν από την αποφοίτησή του. Για εκείνους που βρίσκονται σε μια συγκεκριμένη καριέρα, ολοκληρώνοντας ένα ή δύο άσκησης με διάφορες εταιρείες ή οργανισμοί μπορούν να στερεοποιηθεί ένα λειτούργημα. Για όσους δεν έχουν ιδέα τι κατεύθυνση που θέλουν να πάνε, την έκθεση σε διάφορες βιομηχανίες θα μπορούσαν να βοηθήσουν την απόφαση.

Δεδομένου ότι ένας από τους κύριους στόχους της ολοκλήρωσης μιας πρακτικής είναι η εξασφάλιση μιας θέσης εργασίας, είναι σημαντικό να γνωρίζουμε πώς να λάμψει στο χώρο εργασίας. Οι πρώτες εντυπώσεις είναι ζωτικής σημασίας, αλλά έτσι είναι η διατήρηση υψηλού επαγγελματικού επιπέδου μέσω της συνεπούς σκληρή δουλειά, μια ισχυρή δέσμευση, και αποφεύγοντας να εμπλακούν σε κουτσομπολιά γραφείου. Εδώ είναι μερικές συμβουλές για μια επιτυχημένη πρακτική.

Σκεφτείτε παρακολούθηση εργασίας

παρακολούθηση εργασίας είναι μια δραστηριότητα φοιτητές μπορούν να συμμετάσχουν στο για να μάθετε περισσότερα σχετικά με συγκεκριμένες σταδιοδρομίες. σκίαση εργασίας συνεπάγεται την τήρηση άλλης επαγγελματικής στη δουλειά, και σκίαση αναθέσεις συνήθως διαρκεί για μία ημέρα έως μερικές εβδομάδες.

Ξεκινήστε την αναζήτησή σας Πρόωρη

Βρίσκοντας το τέλειο πρακτικής άσκησης δεν είναι πάντα εύκολο. Υπάρχει έντονος ανταγωνισμός για το καλοκαίρι πρακτικής άσκησης. Ένας από τους καλύτερους τρόπους για να βεβαιωθείτε ότι μπορείτε να πάρετε μια καλοκαιρινή πρακτική στον τομέα σας είναι να αρχίσει να ασχολείται νωρίς. Ευκαιρίες στον τομέα των οικονομικών, της δημοσιογραφίας, και η κυβέρνηση έχουν συχνά προθεσμίες υποβολής αιτήσεων από τον Οκτώβριο. Με την προετοιμασία βιογραφικό σας και τη συνοδευτική επιστολή εκ των προτέρων, θα είστε έτοιμοι να στείλετε την αίτησή σας, όπως είναι πρακτική δημοσιεύτηκε.

Έρευνα κλάδο σας και την Εταιρεία

Πριν παρευρεθεί σε μια συνέντευξη, μάθετε τόσο πολύ για την εταιρεία, όπως μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της εταιρείας και τη σελίδα του LinkedIn. Επίσης, η έρευνα των εργαζομένων της εταιρείας. Με τη χρήση του κουμπί Για προχωρημένους στην επάνω δεξιά γωνία της σελίδας σας LinkedIn, μπορείτε να βρείτε ακόμη και απόφοιτοι από το κολέγιο σας ότι μπορείτε να συνδεθείτε με πριν από συνέντευξη ή την έναρξη πρακτικής άσκησης ή τη δουλειά σας.

να Δέσμευση

Με την επίδειξη για την εργασία στο χρόνο και δεν γαζών έξω από την πόρτα στο τέλος της ημέρας, που δείχνει τη δέσμευσή σας για να κάνει μια καλή δουλειά και όχι απλώς την έμπηξη ενός καρνέ. Απολαύστε τη δουλειά σας, και να βρούμε καλύτερους τρόπους για την ολοκλήρωση των εργασιών. Αυτό θα σας πάρει παρατηρήσετε από τις εποπτικές αρχές.

Από πρακτική άσκηση είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να εκπαιδεύσει και να αξιολογήσουν πιθανούς μελλοντικούς εργαζόμενους, είναι σημαντικό να ζητήσει την ανατροφοδότηση για να μετρήσετε την απόδοσή σας. Οι πληροφορίες που συγκέντρωσε θα σας βοηθήσει να κάνετε βελτιώσεις. Ως ασκούμενος, που αναμένεται να κάνετε ερωτήσεις. Με αυτόν τον τρόπο, θα σας δείχνουν τον εργοδότη σας ότι είστε κίνητρα και είναι έτοιμος να αναλάβει την πρωτοβουλία και να εφαρμόσει αυτή τη γνώση.

Να είστε ένας παίκτης της ομάδας

Παρά το γεγονός ότι οι εργοδότες θέλουν να δουν τη σκληρή δουλειά και μια ισχυρή ηθική εργασίας, απαιτούν επίσης τους ανθρώπους που παίρνουν μαζί με τους επόπτες και τους συνεργάτες τους. Είναι κατά τη διάρκεια του γεύματος και άλλες πιο κοινωνική εμπειρία, όπου μπορείτε να ξεκινήσετε την ανάπτυξη των σχέσεων που κάνουν για μια πιο ευτυχισμένη και πιο ευχάριστη στο χώρο εργασίας. Κατά την πρόσληψη, οι διευθυντές δούμε για τα άτομα που θεωρούν ένα aswell καλή προσαρμογή με εκείνους που διαθέτουν τις γνώσεις και τις δεξιότητες για να κάνει τη δουλειά.

Χτίστε ισχυρές επαγγελματικές σχέσεις και βρείτε τον εαυτό σας ένα μέντορα

Η οικοδόμηση μιας ισχυρής επαγγελματικό δίκτυο είναι το κλειδί για να πάρει μπροστά στη σταδιοδρομία σας. Κάποιος θα εργαστεί στο παρελθόν μπορεί κάποια στιγμή να παρέχει υποστήριξη και πληροφορίες σχετικά με το δυναμικό επόμενη δουλειά σας. Βρείτε τον εαυτό σας ένα μέντορα ο οποίος μπορεί να σας υποστηρίξει στην πορεία μπροστά στην τρέχουσα ή μελλοντική εργασία σας. Η εύρεση ενός καλού μέντορα μπορεί να κάνει την πρώτη σας χρόνια στην εργασία λιγότερο αγχωτική και σας δίνει τη δυνατότητα να αξιοποιήσει τη σοφία και την εμπειρία κάποιου που ήδη επιτυχημένη στον τομέα.

Αποφύγετε Γραφείο Πολιτική και Κουτσομπολιά

Αποφύγετε το κουτσομπολιό είτε εντός είτε εκτός γραφείου. Ευθυγράμμιση τον εαυτό σας με μια επίλεκτη ομάδα των συναδέλφων σας δίνει την ενέργεια για πιθανά προβλήματα με τα άλλα μέλη της ομάδας. Ως ώριμη εργαζόμενο που θέλει να πάρει μπροστά, να παραμείνει αμερόληπτη και έξω από την πολιτική.

Μείνετε σε επαφή Μόλις Πρακτική σας είναι πάνω από

Το πρώτο πράγμα που ένας ασκούμενος πρέπει να κάνει μία φορά την πρακτική τους είναι πάνω είναι να στείλει ένα ευχαριστήριο σημείωμα στον προϊστάμενο και οποιοσδήποτε άλλος τους που έπαιξε καθοριστικό ρόλο στη λήψη της πρακτικής τους επιτυχία. Μείνετε σε επαφή με αυτές τις επαφές στιγμή που θα επιστρέψει στο κολέγιο είναι επίσης μια μεγάλη ιδέα για να βοηθήσει να διατηρήσει σημαντικές επαφές και να ενημερώνονται για τις μελλοντικές ανοίγματα.

Η Πρακτική Οδηγός επιτυχίας παρέχει πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να εξασφαλίσει ότι η πρακτική σας είναι επιτυχής.

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *