Скільки грошей робить Автор Make?

Posted on

Скільки грошей робить Автор Make?

Скільки може автор зробить? Це питання виникає багато, і відповідь сильно варіюється, від майже нічого (або навіть втратити гроші) до мільйонів доларів. Але розуміння трохи про те, як автори платять може допомогти дати розуміння того, що нижня лінія може бути.

Для більшості авторів, їх збір і ліцензійні платежі узгоджуються агентом або іншим представником. Навіть якщо ви знаєте, всі входи і виходи, то краще не намагатися впоратися з умовами контракту безпосередньо з видавцем.

Автор Інвестиція в книзі

Автори проводять довгі години дослідження, розробки, написання та переписування їх книги, і є витрати, пов’язані з часом. Деякі книги вимагають фактичної грошової інвестиції автор, наприклад, в подорожі для дослідження або, в разі авторів куховарської книги, гроші, витрачені на інгредієнти для тестування рецептів і вартості фотографування їжі.

Тип книги пише автор зачіпає потенційний дохід. Роман або публіцистичне? Поточні (і легко від) або вічнозелений (і багаторічний вибір «каталог книг»)? Вигаданий персонаж, чиї пригоди бігти багато книг або тему наукової літератури, що книги у пресі, мають більше шансів збільшити потенційний дохід для автора.

Досягнення і Ліцензійні

Автори, які роблять угоду з одним з великої п’ятірки книжкових видавництв або деякі великих незалежних видавництв, як правило, платять відсоток роялті для кожної проданої книги і отримують аванс проти тих роялті авансом, до дати публікації. Це узгоджується агентом і / або автора, а потім зробив договірне зобов’язання.

Сума авансу залежить від цілого ряду чинників, в тому числі, але не обмежуючись: публікації автора і продажів відстежувати записи, як «гаряча» тема книги, загальне почуття з боку редактора / видавця та інших бере участь в процесі того, як спеціальний і ходко книга, коли приймається в повному обсязі (наприклад, лист, розповідь, текти і т.д.), і, що дуже важливо, платформа (и) автора.

Самопублікація

Це справедливо сказати, що більшість самвидавних авторів не ламаються навіть при їх публікації витрат. Це засновано на тому факті, що середній самоіздана автор продає менше 200 примірників і, ймовірно, виклали по крайней мере, трохи грошей, щоб публікувати в першу чергу, наприклад, в фріланс редакційних послуг.

Проте, самвидавчу автор, який виробляє високоякісну книгу, знає ринок для книги і як досягти цього ринку, і поміщають необхідні ресурси в цьому, є хороший шанс побачити деяку віддачу від їх автора інвестицій ,

У деяких випадках, самвидавні автори, чиї книги отримати продажу тяги можуть поставити на кін, що (якщо він / вона хоче) в книзі справу з традиційним книговидавцем.

Аманда Хокінг є паранормальних роман автора, який зробив мільйони доларів, що продають її самоізданние електронні книги, а потім пішов далі, щоб отримати кілька мільйонів доларів книгу угоду від прес-Мартіна в.

Донна «Фас» Фасано написав для традиційних видавців, а потім став автором інді. Як інді-автор, вона була проникливим маркетологом, зробила хорошу життя, і врешті-решт повернулася до того, традиційно опубліковано.

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *