Как да стана фотомодел

Posted on

Как да стана фотомодел

Най-честият въпрос, който моделиране агенти и разузнавачи получават от амбициозните модели е: “Как да стана моден модел?” Има толкова много информация в книгите, на уеб сайтове и се въртят в моделирането на форуми, че тя може да изглежда много объркващо и да претоварваме с нов модел, който е само началото. Ето пет прости стъпки, за да ви помогнат да започнете.

Вземете някои основни Моменти

В началото, единствените снимки, които трябва да присъстват на моделиране агенти и разузнавачи някои основни снимки. Те търсят по-хубаво лицето изстрел-и двете се усмихва и не усмихнат-леви и десни профили на лицето и тялото, удар в цял ръст, а изстрел назад. Wear форма прилепнали дрехи като тесни дънки или клин и прост потник или тениска. Ако ви е удобно бански, включва няколко бански изстрела, както и; или от една част или от две части бански е добре.

Мъжките модели трябва да се покаже на агентите им фитнес ниво, така че е препоръчително, че мъжките модели носят бански или боксерки или да носят дънки без риза в най-малко един от техните снимки.

Се оценяват от професионален модел агент или Scout

Много нови модели започват похода си заради семейството и приятелите им каза, че трябва да се моделира, или че те са най-красивото момиче или момче в училището. Някои хора може да са дори спечелиха някои местни конкурси за моделиране. Въпреки, че това е едно чудесно начало, това не води непременно до това, което агенциите търсят. От съществено значение е, че можете да си моделиране потенциал оценена от опитен модел агент или разузнавач, преди да инвестират твърде много време или пари в преследването си. Тази стъпка може да получи малко трудно, защото е трудно да се определи дали агент или разузнавач, който е оценката ви има необходимия опит и знания, за да ви помогне.

Много нови модели открият, че те живеят в по-малък пазар, където много от агентите са свързани с моделиране на училище или фотография студио, както и в резултат на това те не могат да бъдат намалени точна оценка, тъй като агенцията е по-заинтересовани от продажбата на курсове или фотосесии ,

Това не означава, че агентът не е добра или че курсовете или фотосесии, които предлагат са лоши; това просто означава, че трябва да се мисли за това, което се мотивира ги да ви кажа дали сте или не сте може да бъде модел.

Толкова голямо присъствие като възможен

Много агенции се специализират само в една определена област. Някои може да представлява само висша мода (редакционни) модели, а други могат да представляват само търговски, плюс-размер, дребничка, или деца модели. Ако една агенция не е в състояние да ви представлява, не се обезсърчават; това е важно да се види от най-много агенти, както е възможно и на рутинна основа.

Ако живеете в една от най-големите пазари, може да имате възможност да присъстват на открита процедура или да се види в агенцията. Ако живеете извън една от най-големите пазари, най-добрият начин да получите експозиция е да изпратите вашите снимки, за да колкото се може повече агенции, както е възможно.

Първи експозиция може да бъде много времеемко и скъпо начинание, особено ако правите копия на всичките си снимки и да ги поща. Цената на отпечатъци, пликове и марки могат бързо да добавите до повече от хиляда долара. Друг вариант е да пишете вашите снимки, но с хиляди снимки са изпратени по имейл до агенции за модели всеки ден, то е лесно за тях да се загубиш в микса.

За да увеличите шансовете си да бъде подписан от агенция, работа с хора, които имат опит и директни връзки към агенции в различни пазари. ModelScouts.com е страхотно място да се започне и да предлага най-легитимен и рентабилен начин за вас да получите на експозицията, което трябва да се види от много агенти по целия свят, както и в най-бързия възможен начин.

Знае Моделиране пазар-доброто за вас

Понятието “пазар” се отнася до различните географски местоположения, в които модели работят и изкарват прехраната си. Ню Йорк, Лос Анджелис, Париж и Токио са примери за големи пазари за моделиране. А на пазара може да се отнася към категорията специално външния ви вид попада в, като модата, рекламата, плюс или дребничка.

Докато супермоделите, които виждате в големите списания и пешеходни пистите за топ клиенти като цяло работата на всеки пазар, много успешни модели за работа в една или две пазари. Ако не се представлява от една агенция в Ню Йорк или Париж, вие много добре може да бъде идеален за Токио, Сингапур, или други азиатски пазари. Един опитен агент може да ви помогне, за да дясното пазар за конкретните си вид.

Бъдете постоянни

Да станеш професионален модел е дълъг процес и рядко се случва за една нощ. Дори и моделите, които казват: “Аз просто се върви по улицата един ден и на следващия бях на корицата на Vogue”, се преувеличава. Много от съвременните топ модели не се подписва договор с една агенция от портата. Супермоделът Жизел Бюндхен е отхвърлена над 40 пъти, преди тя е била най-накрая подписа на агенция. Останете позитивни и не забравяйте, че само защото една агенция не е в състояние да ви представлява и днес, това не означава, че няма да се интересуват утре.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *