Как да се създаде цели за моделиране на кариерата

Posted on

Как да се създаде цели за моделиране на кариерата

Трябва да въведете вашата кариера с план. Това ви помага да остана фокусиран, на път, и се движат по най-добрия път. За модели , поставяне на цели специфични ще помогнат на вас и вашия агент е по-ясна относно задачите, които трябва да вземат.

Имайте предвид, че си агент трябва да поддържа целите си честен, и се определи дали те са осъществими за моделиране кариера. Ако имате поставените цели, които си агент не намира за разумно, те ще ви помогнат да се преоцени тях, за да се създаде по-реалистичен списък. Има пазар за всички видове модели. Но не всички модели могат да направят всички видове моделиране. Ето четири конкретни цели, които ще ви помогнат да си създават със моделиране кариера и ви държат на правилния път.

Определете своя “Поглед”

Докато “Искам да бъда модел”, е място, за да започнете, трябва да получите по-специфична за вида на моделиране и действията, които бихте искали да направите, и по-специално, това, което ще бъде в състояние да направи. Може би винаги сте искали да бъде основен фотомодел, но си “поглед” е по-търговски характер. Да ви изследвания за различните индустрии и да разбера кой сте най-подходящи за и да го включите в целеполагане. Това е особено важно за цел да обсъдите с вашия агент, тъй като оказва значително влияние върху вида на работата, че ще се вземат.

Местата, които биха искали да работят

Ако искате да бъде бански модел , може би имате някои екзотични места в ума за плажни издънки. Или, ако искате да бъдете фотомодел, може да се мечтае за ходене в шоу на пистата по време на Парижката седмица на модата. Като се има предвид тези цели и да ги проследяване ще ви помогне да се съсредоточите и да ви държи мотивирани да работят за тях. Много хора препоръчват техники за визуализация за постигане на целите, и да си представим себе си моделиране дизайнер бански костюми на красив плаж звучи като доста голям период от време!

Получите много на експонацията

Снимките ви се получават видени от колкото е възможно повече хора е от съществено значение в конкурентна бизнес моделиране. Колкото повече се вижда от модни агенции и клиенти толкова повече възможности ще трябва да се подпише и да резервирате повече работни места. Най-доброто място да се види бързо от законните агенции за модели е ModelScouts.com.

Влезте С агенция Great

За постигането на целите си за моделиране ще ви е необходима помощта на опитен и опитен агент от ваша страна. Вашият брокер ще ви помогне да си намерят работа, да управлявате вашите резервации, преговаря заплащането ви, ще ви даде безценни съвети и моделиране прозрение, както и много други важни задачи. Ако споделяте вашите цели за моделиране с вашия агент, те ще ви даде реална представа за това какви са вашите бъдещи моделиране предполага и кои цели трябва да бъдат коригирани, както и най-добрите начини за постигането им.

Сега, когато имате някои цели в ума, следващата стъпка е да ги запишете на лесно достъпно място. Може би като списък на вашия хладилник, виси на огледалото в банята си, или е въвел на компютъра си – навсякъде, където можете бързо да получите в тях, за да ги прочетете отново. Постоянни напомняния за вашите цели ще ви насърчават да вземат решения, които ще ви върви към тях и в крайна сметка постигането им.

Защо Цели Материя и как за тяхното постигане

Напомняйки себе си защо сте задали тези цели, на първо място е друг важен тактика за постигане на целите си. Заедно с вашия списък с цели, напишете списък на ЗАЩО това са вашите цели и какво те са постигнати, ще означава за вас. Може би свободата на моделиране кариера средство за вас – свобода на пътуване и винаги да работят в различни места и да управлявате времето си по различен начин от 9-5 работни места.

Или, например, моделиране може да е просто хоби за вас, и в този случай, целта ви е да се забавляват и се наслаждавайте на себе си. Когато сте предложена работа моделиране, което наистина не искам да се вземат , напомняйки си, че целта ви е да се забавлявате, ще ви помогне да вземете решение, за да го намалите.

От друга страна, ако целта ви е да се печелят пари, напомняйки себе си на това ще ви убеди, че е в най-добрия си интерес да приеме работата. Когато вашият моделиране агент е наясно с целите си, те също ще бъде водеща сила в ви помага да ги достигне, което е защо е толкова важно да се подпише с голяма модна агенция.

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *