Πώς να Δείτε έναν εργοδότη που έχετε προσθέσει αξία στην Εργασία

Posted on

Πώς να Δείτε έναν εργοδότη που έχετε προσθέσει αξία στην Εργασία

Ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα που μπορείτε να κάνετε κατά τη διάρκεια μιας αναζήτησης εργασίας είναι να δείξετε την πρόσληψη διευθυντή ό, τι μπορείτε να φέρετε στην εταιρεία. Εργοδότες αναζητούν υποψηφίους που θα προσθέσει αξία στην οργάνωσή τους, και ένας από τους στόχους του μισθώνοντας διευθυντή είναι να βεβαιωθείτε ότι τα άτομα που προσλαμβάνουν οι κορυφαίες επιδόσεις που θα διαδεχθεί στη θέση. Μπορείτε να καταστεί ευκολότερο για τους δείχνοντας είστε πολύ καλά προσόντα για τη δουλειά.

Το βιογραφικό σας, συνοδευτική επιστολή, και άλλα υλικά εργασίας μπορεί να αποδείξει πως έχετε προσθέσει αξία στις προηγούμενες θέσεις σας. Αν επιλεγεί για μια συνέντευξη, παραδείγματα μερίδιο των επιτευγμάτων σας για να καταδείξει πώς θα ήταν η τέλεια επιλογή για το ρόλο.

Συμβουλή: Με την επίδειξη σαφώς τους τρόπους που πέτυχε στις προηγούμενες θέσεις, που θα βοηθήσει τους εργοδότες δείτε γιατί θα είναι ένα πολύτιμο υπάλληλο.

Πώς να Δείτε ένα μελλοντικό εργοδότη αξία σας

Ορίστε «επιτυχία» στις προηγούμενες θέσεις σας. Πριν ακόμα εγγράφως σχετικά με την απόδοση στην εργασία, σκεφτείτε για το πώς η επιτυχία μετρήθηκε πριν από τους ρόλους σας. Εάν έχετε εργαστεί στις πωλήσεις, η επιτυχία θα μπορούσε να μετρηθεί με τον αριθμό των πελατών που είχαν. Αν ήταν ένας δάσκαλος, η επιτυχία σας θα μπορούσε να μετρηθεί εν μέρει από βαθμούς των μαθητών σας και τα αποτελέσματα της δοκιμής. Βεβαιωθείτε ότι γνωρίζετε ό, τι η επιτυχία έμοιαζε σε κάθε θέση που έχετε στην κατοχή.

Κάντε μια λίστα με τρόπους που έχουν επιτύχει την επιτυχία . Μόλις έχετε ορίσει «επιτυχία» στις προηγούμενες δουλειές σας, κάνετε μια λίστα με τις φορές που πήγε πάνω και πέρα για να το παραδώσει. Για παράδειγμα, μπορείτε να σημειώσετε ένα μήνα, όταν θα αποκτήσει έναν αριθμό νέων πελατών, ή ένα χρόνο, όταν βαθμολογίες των εξεταστικών δοκιμασιών των μαθητών σας βελτιώθηκε σημαντικά κατά τη διάρκεια του έτους.

Ποσοτικοποίηση αυτή την επιτυχία. Μόλις έχετε μια λίστα των επιτευγμάτων και τα επιτεύγματα, σκέφτονται τρόπους για να ποσοτικοποιηθεί αυτή την επιτυχία . Οι αριθμοί βοηθούν διευθυντές προσλήψεων δούμε ακριβώς πώς έχετε προσθέσει αξία σε μια επιχείρηση. Οι αριθμοί αυτοί δεν πρέπει να συνδέονται με την κερδοφορία. Αντ ‘αυτού, θα μπορούσαν να αναφέρονται σε εξοικονόμηση χρόνου, μειώνεται το κόστος, ή διαδικασίες βελτιωθεί. Για παράδειγμα, αν είστε ένας βοηθός διοίκησης, που θα μπορούσε να εξηγήσει ότι η μετάβαση του γραφείου σας σε ένα σύστημα ηλεκτρονικού αρχείου που έσωσε την εταιρεία περίπου $ 1.000 ανά έτος σε προϊόντα χαρτιού.

Κάντε μια λίστα με τα βραβεία που έχετε λάβει. Η αναφορά κανένα βραβείο ή άλλες μορφές αναγνώρισης που λάβατε στην εργασία, επίσης, δείχνει ότι ο εργοδότης σας αναγνωρίζεται σημασία σας στην εταιρεία.

Χρησιμοποιήστε αξίας που σχετίζονται με τις λέξεις-κλειδιά. Χρησιμοποιήστε ενεργά ρήματα και άλλες λέξεις-κλειδιά στο βιογραφικό και τη συνοδευτική επιστολή σας που βοηθούν να δείξει πώς θα προστιθέμενη αξία, ενώ σε προηγούμενες επιχειρήσεις σας. Μερικές λέξεις που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε:

 • Επιτυγχάνεται / υποψήφια / γουόν
 • δημιουργήθηκε
 • Μειωμένη / αυξημένη
 • Αναπτηγμένος
 • Δημιουργούνται
 • Βελτιωμένη
 • ξεκίνησε
 • Έσοδα / κέρδη
 • Αποθηκευμένες
 • Σύμφωνα με τον προϋπολογισμό

Πότε και πώς να αναφέρω την αξία σας

Επισημάνετε τα επιτεύγματά σας στο βιογραφικό σας

Στην ιστορία εργασίας ενότητα του βιογραφικού σας, μην απλά λίστα των καθηκόντων σας για κάθε προηγούμενη εργασία. Αντ ‘αυτού, περιλαμβάνονται παραδείγματα για το πώς θα προστιθέμενη αξία σε κάθε επιχείρηση. Ένας τρόπος για να γίνει αυτό είναι να χρησιμοποιήσετε κουκκίδες να αναδείξει τα επιτεύγματά σας σε κάθε ρόλο.

Μπορείτε να επισημάνετε μερικά από τα πιο σημαντικά παραδείγματα προστιθέμενης αξίας σας σε σας σύνοψη βιογραφικό , εάν έχετε ένα. Για παράδειγμα, ένας συντάκτης μπορεί να γράψει μια περίληψη βιογραφικό που λέει, «Ελεύθερος επαγγελματίας editor με εμπειρία 10 ετών αναθεώρηση άρθρα, δοκίμια και βιβλία. Επεξεργάζεται κατά μέσο όρο 200 σελίδες ανά εβδομάδα για δεκάδες συγγραφείς βραβευμένο και περιοδικά.» Αυτή η συνοπτική περίληψη ποσοτικοποιεί την επιτυχία του συντάκτη όσον αφορά την ικανότητά της να χειριστεί μεγάλο όγκο των σελίδων και τον αριθμό των πελατών. Υπογραμμίζει, επίσης, την εμπειρία της με την ποιότητα γραφής.

Μοιραστείτε μια ιστορία στη συνοδευτική επιστολή σας

Στη συνοδευτική επιστολή σας, επιλέξτε δύο ή τρεις δεξιότητες ή ικανότητες που δείχνουν πώς θα είναι το δικαίωμα κατάλληλο για την εργασία . Για κάθε δεξιότητα, αναφέρουμε φορά που θα χρησιμοποιηθεί για την επίτευξη της επιτυχίας για την εταιρεία σας.

Για παράδειγμα, θα μπορούσατε να πείτε ότι είστε ένας δάσκαλος που έχει ισχυρές δεξιότητες διαχείρισης της τάξης. Θα μπορούσατε να προσδιορίσετε μπορείτε να διαχειριστείτε αίθουσες μέχρι 35 μαθητές και έχετε κερδίσει τρία βραβεία διδασκαλίας για την αποτελεσματική διαχείριση της τάξης σας.

Συμβουλή: Με την ποσοτικοποίηση επιτυχία σας και τονίζοντας τα βραβεία σας, θα δείξει τους εργοδότες που τις προηγούμενες οργανισμό σας αξίας.

Κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης εργασίας

Σε συνέντευξή σας, μπορείτε να πάρετε μια ερώτηση συγκεκριμένες, όπως «Πείτε μας πώς έχετε προσθέσει αξία σε προηγούμενες εργασίες σας.» Αν το κάνετε, παραδείγματα μερίδιο της επιτυχίες από τη λίστα που δημιουργήσατε πριν από τη συνέντευξη.

Μπορείτε, επίσης, να αναφέρω πως έχετε προσθέσει αξία, όταν απαντώντας σε άλλες ερωτήσεις της συνέντευξης. Για παράδειγμα, αν είστε επιδιώκουν μια θέση εργασίας ως οικοδέσποινα και ο ερευνητής ρωτά αν δεν μπορείτε να χειριστείτε το άγχος στην εργασία, θα μπορούσατε να αναφέρετε το μέσο αριθμό των ανθρώπων που κάθονται σε weeknights και τα Σαββατοκύριακα σε προηγούμενη εργασία hostessing σας. Αυτό θα δείξει τον εργοδότη μπορείτε να διαχειριστείτε μια πολυσύχναστη περιβάλλον εστιατόριο.

Παραδείγματα για το πώς να σας δείξει έχετε Προστιθέμενης Αξίας

Use αυτά τα δείγματα για την έμπνευση όταν γράφετε το βιογραφικό σας και τη συνοδευτική επιστολή και κατά την προετοιμασία για μια συνέντευξη.

Δείγμα Απασχόλησης Ιστορία τμήμα του Resume

ΕΡΓΑΣΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ
Συντονιστής Ανώτερος Event , ABC Εκδηλώσεις, Boston, MA 2017-σήμερα

 • Σχεδιάζονται και εκτελούνται πάνω από 125 εκδηλώσεις, συμπεριλαμβανομένων των εταιρικών υποχωρήσεις, έρανοι, και εργαστήρια για ομάδες μέχρι 300 συμμετέχοντες.
 • Υπεύθυνη για τη διαχείριση των προϋπολογισμών περίπτωση μέχρι και $ 50.000, ολοκληρώνοντας εκδηλώσεις στο πλαίσιο του προϋπολογισμού 100% του χρόνου.
 • Έλαβαν κατά μέσο όρο 4,81 στα 5 αστέρια από τους πελάτες.

Γάμος Planner Βοηθός Συντονιστή , Claire Smith Γάμοι, Hartford, CT 2015-2017

 • Co-προγραμματισμένη και συν-εκτελέστηκαν πάνω από 25 γάμους με κόμματα μέχρι 250 άτομα.
 • Υπεύθυνη για τη διαχείριση των σχέσεων με πάνω από 20 προμηθευτές σε όλη την ευρύτερη περιοχή της Νέας Αγγλίας.
 • Υπεύθυνη για τη διαχείριση των προϋπολογισμών μέχρι και $ 100.000.
 • Προωθείται από βοηθός του βοηθού συντονιστή λόγω της εξαιρετικής του προϋπολογισμού μου και οργανωτικές ικανότητες.

Δείγμα του άρθρου από μια συνοδευτική επιστολή

Μπορείτε να αναφέρει στην περιγραφή εργασίας που θέλετε ένα μπάρμαν με μεγάλη εμπειρία σε ένα γρήγορο ρυθμό περιβάλλον. Είμαι πολύ άνετα και οικεία με την εργασία σε μεγάλες, απασχολημένος εστιατόρια. Ως οικοδέσποινα στο ABC εστιατόριο για τρία χρόνια, κάθισα κατά μέσο όρο 300 πίνακες ανά ημέρα. Όταν μεταβεί στα δρομέα και, στη συνέχεια, μπάρμαν στο XYZ Bar και Taproom, υπηρέτησα 200-400 πελάτες σε νύχτες Σαββατοκύριακο. προϊστάμενό μου φορά απονέμεται μου «Υπάλληλος του Μήνα», λόγω της ικανότητάς μου να χειριστεί τις πιέσεις του μια πολυσύχναστη περιβάλλον εργασίας.

Δείγμα απάντηση σε μια ερώτηση Συνέντευξη

Το παρακάτω είναι ένα παράδειγμα της απάντηση στην ερώτηση συνέντευξη, «Γιατί θα πρέπει να σας προσλάβει;»:

Έχω πολλή οικειότητα εργασίας σε ένα περιβάλλον εκκίνησης όπως η δική σας. Απολαμβάνω την ευκαιρία να είμαστε καινοτόμοι και δημιουργικοί, η οποία παρέχει μια νεοσύστατη εταιρεία. Είπατε στην εργασία λίστα που θέλετε ένα καινοτόμο στοχαστής που μπορεί να χρησιμοποιήσει τη δημιουργικότητά την αύξηση της αποδοτικότητας. Αυτό είναι το είδος της εργασίας μου αρέσει να κάνω. Για παράδειγμα, στην προηγούμενη θέση μου ως διευθυντής των επιχειρήσεων, τα μέλη του προσωπικού ήταν συχνά αργά για τις συνεδριάσεις. Συνειδητοποίησα μια λύση ήταν να δημιουργήσει ένα πιο αποτελεσματικό σύστημα προγραμματισμού για τις συνεδριάσεις. Άλλαξα το γραφείο μας σε ένα νέο σύστημα προγραμματισμού που μειώνεται έχασε συναντήσεις και λάθη στις αναθέσεις δωμάτιο κατά 20%. Θα προσφέρει επίσης τρία προγράμματα κατάρτισης στο νέο σύστημα, ώστε να υπάρχει λίγη σφάλμα του χρήστη, ακόμα και κατά την πρώτη εβδομάδα χρήσης του συστήματος.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *