Πόσο κοστίζει για να γίνει ένα πρότυπο;

Posted on

Πόσο κοστίζει για να γίνει ένα πρότυπο;

Ένας από τους τομείς που δημιουργεί τη μεγαλύτερη σύγχυση για τα νέα μοντέλα είναι η περιοχή των τελών, εξόδων και του κόστους εκκίνησης. Υπάρχει μια μεγάλη δημοσιότητα και η παραπληροφόρηση γύρω από τα έξοδα μοντελοποίηση και τι μοντέλο πρέπει και τι δεν πρέπει να πληρώνουν για το ότι είστε ξεκινάμε. Αυτή η παραπληροφόρηση είναι ιδιαίτερα διαδεδομένη στη μοντελοποίηση φόρουμ και άλλες online πηγές. Νέα μοντέλα μπορούν να πάρουν αμηχανία στο σημείο του να σταματήσει και να μην κυνηγούν το όνειρό τους. Μην αφήσετε να συμβεί αυτό σε εσάς.

Την πρώτη φορά που ξεκινήσετε το ταξίδι σας να γίνει ένα μοντέλο, θα πρέπει πραγματικά μόνο δύο απλά πράγματα: στιγμιότυπα και την έκθεση. Η απόκτηση αυτά τα πράγματα δεν χρειάζεται να είναι ακριβό, και με λίγη τεχνογνωσία, μπορεί ακόμη και να είναι φτηνό.

βασικές Στιγμιότυπα

Το πρώτο βήμα στο ταξίδι μοντέλων σας θα πρέπει να είναι να πάρετε κάποια βασικά στιγμιότυπα. Αυτές οι φωτογραφίες μπορούν να είναι εξαιρετικά απλή, και μπορούν να ληφθούν από έναν φίλο ή μέλος της οικογένειας. Θα ήθελα να φορούν απλά ρούχα και πολύ λίγο μακιγιάζ σε αυτά τα στιγμιότυπα.

Πάρτε έκθεσης Μοντελοποίηση Πράκτορες και Προσκόπων

Μόλις έχετε στιγμιότυπα σας, θα πρέπει να πάρετε αυτά τα στιγμιότυπα θεωρείται από πολλούς ως πράκτορες και προσκόπους όσο το δυνατόν. Ότι η έκθεση θα σας βοηθήσουν να υπογράψει για έναν οργανισμό, τη μοντελοποίηση πρώτο μεγάλο στόχο της κάθε επίδοξο μοντέλο. Υπάρχουν διάφορες στρατηγικές για την αντιμετώπιση αυτού του βήματος, και το καθένα έχει πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα.

Μπορείτε να εκτυπώσετε τις φωτογραφίες σας και φυσικά το ταχυδρομείο τους σε όλους τους οργανισμούς, αλλά αυτή θα είναι η πιο αργή και πιο δαπανηρό τρόπο για να προσεγγίσουμε αυτό το βήμα. Μπορείτε επίσης να στείλετε email στιγμιότυπα σας σε όλους τους οργανισμούς. Ενώ το email είναι μια δωρεάν εναλλακτική λύση για να πληρώνουν για τα ταχυδρομικά τέλη, δεν είναι πάντα τόσο αποτελεσματικό, ένα e-mail είναι πιο πιθανό να αγνοείται ή λάθος έχασε από ένα φυσικό πακέτο που παίρνει παραδίδεται σε ένα γραφείο. Τέλος, μπορείτε να δημοσιεύσετε τις φωτογραφίες σας για παρακολούθηση μοντέλο ιστοσελίδες, αν μπορείτε να μάθετε για τυχόν πράκτορες ή ανιχνευτές οι οποίοι είναι ενεργά ψάχνουν για τα μοντέλα.

Μόλις έχετε στιγμιότυπα και μια στρατηγική για την απόκτηση της έκθεσης, αυτό είναι λίγο πολύ αυτό! Με αρκετή προσπάθεια και λίγη τύχη, αυτά τα δύο πράγματα θα πάρετε το πόδι σας στην πόρτα του κόσμου μοντελοποίησης.

Μόλις ένας οργανισμός θέλει να σας Σύνδεση

Ενώ κερδίζοντας την προσοχή ενός οργανισμού είναι αιτία για κάθε νέο μοντέλο για τον εορτασμό, το μόνο σηματοδοτεί την αρχή της καριέρας μοντελοποίηση σας. Μόλις ένας οργανισμός έχει εκφράσει ενδιαφέρον για την εκπροσώπηση σας, θα σας ενδέχεται να δοθεί ένα ολόκληρο νέο σύνολο των εργασιών, πολλές από τις οποίες θα κοστίσει χρήματα. Μπορεί να σας πει ότι θα πρέπει να προσλάβει έναν φωτογράφο, make-up artist, ή στυλίστα. Μπορεί να σας ζητηθεί να κάνετε εκτυπώσεις των φωτογραφιών σας, να δημιουργήσετε σύνθετα φύλλα, να δημοσιεύσετε τις φωτογραφίες σας στο δικτυακό τόπο του Οργανισμού, και ούτω καθεξής. Ορισμένοι οργανισμοί μπορεί ακόμη και να σας πω ότι θα πρέπει να πάρετε τη μοντελοποίηση τάξεις σε σχολεία που διδάσκουν αυτά τα είδη των δεξιοτήτων.

Αυτή είναι η στιγμή για να πάρει μια ανάσα και να καταλάβω την καλύτερη διαδρομή για εσάς.

Πολλά νέα μοντέλα έχουν ακούσει «αν έχετε σε τίποτα αμοιβές είναι μια απάτη» ή «αν ένας οργανισμός σας αρέσει, θα πληρώσουν για τα πάντα.» Ωστόσο, αυτό δεν συμβαίνει πάντα, και το θέμα των εξόδων δεν είναι ποτέ τόσο κομμένα και ξηρά καθώς οι άνθρωποι θα ήθελαν να πιστεύουν. Δεν πρέπει να εγκαταλείψουμε τον εαυτό σας ή ενός οργανισμού, όταν το θέμα των εξόδων έρχεται, αλλά εσείς πρέπει να σκεφτείτε προσεκτικά τι σας ευεξία σας ζητηθεί να κάνετε και τι είναι καλύτερο για την καριέρα σας.

Λίγα πράγματα που πρέπει να θυμάστε είναι:

  • Ποια είναι η φήμη του οργανισμού; Είναι ο οργανισμός είναι γνωστό για την ανάπτυξη νέων μοντέλων και να τους κρατήσεις; Έχουν συνδέσεις σε μεγαλύτερα γραφεία σε μεγαλύτερες αγορές μοντελοποίησης; Ποιο είναι το σχέδιό τους για το πώς να εμπορεύεστε;
  • Αν χρειάζεστε νέες φωτογραφίες, να ζητήσει από τον οργανισμό για μια λίστα των διαφορετικών φωτογράφων που θα συνιστούσα. Αν επιμένετε να χρησιμοποιείτε φωτογράφος στο σπίτι τους, προσέξτε. Αυτό θα μπορούσε να είναι ένα προειδοποιητικό σημάδι ότι κερδίζουν περισσότερα φωτογραφίσεις πώλησης από ό, τι νομίζετε να πάρει κρατήσεις. Ένας οργανισμός δεν πρέπει να κερδίζουν εισόδημα από φωτογραφίσεις σας.
  • Είναι το μέρος γραφείο του σχολείου μοντέλων; Μοντελοποίηση μαθήματα μπορεί να είναι επωφελής σε ορισμένα μοντέλα, αλλά δεν θα πρέπει να αποτελεί προϋπόθεση για να μπορείτε να πάρετε υπογραφεί σε έναν οργανισμό.
  • Είστε σε μια μεγάλη αγορά όπως η Νέα Υόρκη, το Λος Άντζελες, το Μιλάνο ή το Παρίσι; Ή είστε σε ένα μικρότερο, τοπική αγορά; Τα περισσότερα μοντέλα δεν ξεκινούν από την κορυφή στη μεγάλη Νέα Υόρκη ή το Παρίσι οργανισμούς. Αντίθετα, μαθαίνουν την επιχείρηση, να αναπτύξουν το βλέμμα τους, και να οικοδομήσουν τα βιβλία τους στους μικρότερους οργανισμούς της αγοράς. Ενώ ένα μεγάλο γραφείο στη Νέα Υόρκη μπορεί να προσφέρει για να προωθήσει τα έξοδά σας, γραφεία σε μικρότερες αγορές είναι λιγότερο πιθανό να έχουν τους πόρους για τη χρηματοδότηση νέων μοντέλων. Ακόμα, αν έχετε την ευκαιρία να συνεργαστεί με έναν οργανισμό σε μια μικρότερη αγορά, μην το χάσουμε. Μικρές φορείς της αγοράς μπορεί να είναι ένα πολύτιμο εργαλείο για την καριέρα σας.

Γραφεία Μαΐου Advance έξοδα, αλλά ποτέ δεν Οικονομικών

Όταν είστε συνδεδεμένοι σε έναν οργανισμό, που θεωρείται ανεξάρτητος ανάδοχος. Δεν είστε υπάλληλος του οργανισμού. Οι υπηρεσίες σας ως πρότυπο σύμβαση από τον οργανισμό. Ουσιαστικά, είστε ένας μοναδικός ιδιοκτήτης της δικής σας επιχείρησης. Ως εκ τούτου, όλα τα έξοδα θα είναι δική σας ευθύνη. Τούτου λεχθέντος, υπάρχουν περιπτώσεις όπου ένας οργανισμός μπορεί να είναι πρόθυμοι να προχωρήσουν ορισμένες από αυτές τις δαπάνες για να ξεκινήσετε. Μόλις αρχίσετε την κράτηση θέσεων εργασίας, ο οργανισμός θα αφαιρέσει αυτό που τους οφείλονται από το λογαριασμό σας.

Ακόμα και μετά την εκκίνηση μέρη του βιβλίου των θέσεων εργασίας που εργάζονται και, θα έχετε τρέχουσες δαπάνες, όπως νέα φωτογραφήσεις, εκτυπώσεις για το βιβλίο σας, ταχυδρόμοι, τέλη οργανισμό ιστοσελίδα, προμήθειες γραφείων, τα έξοδα ταξιδίου, υπεραστικές τηλεφωνικές χρεώσεις, κλπ Αυτά τα έξοδα δεν είναι μοναδική για τα νέα μοντέλα, ακόμα και ιδρύθηκε supermodels έχουν παρόμοια έξοδα από καιρό σε καιρό. Ωστόσο, αυτά θα (ελπίζουμε) να είναι μικρές δαπάνες σε σχέση με το εισόδημα που θα κερδίσουν. Επίσης, να θυμάστε ότι όλα τα έξοδα των επιχειρήσεων θα εκπίπτουν από την φορολογία.

Κάθε μοντέλο και κάθε οργανισμός είναι διαφορετική

Όταν πρόκειται για την μοντελοποίηση τέλη εκκίνησης και έξοδα, είναι σημαντικό να έχουμε κατά νου ότι κάθε μοντέλου και κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός. Εάν ζητηθεί από 100 επιτυχημένα μοντέλα πώς ξεκίνησε, θα πάρετε πιθανώς 100 διαφορετικές ιστορίες. Κάποιοι μπορεί να είχαν ορισμένα πλεονεκτήματα που δεν μπορείτε προσωπικά αναπαράγουν, αλλά οι περισσότεροι από αυτούς πιθανότατα δεν το έκανε. Τα περισσότερα μοντέλα εργάστηκε πολύ σκληρά για να φτάσουμε εκεί που είναι, και που ταιριάζουν με την εργασία τους ηθική, μπορείτε να φτάσετε εκεί, καθώς και.

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *