Πόσα χρήματα χρειάζονται για μια Συγγραφέας Make;

Posted on

Πόσα χρήματα χρειάζονται για μια Συγγραφέας Make;

Πόσο μπορεί ένας συγγραφέας κάνει; Το ερώτημα αυτό έρχεται πολύ, και η απάντηση ποικίλλει σε μεγάλο βαθμό, από το σχεδόν τίποτα (ή ακόμη και να χάσουν τα χρήματα) σε εκατομμύρια δολάρια. Αλλά η κατανόηση λίγο για το πώς οι συγγραφείς που καταβάλλονται μπορεί να βοηθήσει να δώσει πληροφορίες για το τι μπορεί να είναι η κατώτατη γραμμή.

Για τους περισσότερους συγγραφείς, τέλη και δικαιώματα που τους έχουν τη μεσολάβηση του αντιπροσώπου ή άλλου εκπροσώπου. Ακόμα και όταν γνωρίζετε τα ins και outs, είναι καλύτερο να μην προσπαθήσει να χειριστεί τους όρους της σύμβασης άμεσα με έναν εκδότη.

Οι επενδύσεις συγγραφέα στο βιβλίο

Συγγραφείς δαπανούν πολλές ώρες την έρευνα, την ανάπτυξη, τη γραφή, και την επανεγγραφή τους βιβλία, και υπάρχει ένα κόστος που συνδέεται με το χρόνο. Μερικά βιβλία απαιτούν μια πραγματική νομισματική επένδυση από τον συγγραφέα-για παράδειγμα, στο ταξίδι για την έρευνα ή, στην περίπτωση των συγγραφέων βιβλίο μαγειρικής, τα χρήματα που δαπανώνται για τα συστατικά για τη δοκιμή συνταγή και το κόστος της φωτογράφησης τροφίμων.

Ο τύπος του βιβλίου ο συγγραφέας γράφει επηρεάζει το δυναμικό του εισοδήματος. Μυθιστόρημα και πεζός λόγος; Η τρέχουσα (και εύκολα ημερομηνία) ή αειθαλή (και ένα αιώνιο «παλαιότερων» επιλογή); Ένας φανταστικός χαρακτήρας των οποίων οι περιπέτειες τρέξει σε πολλά βιβλία ή ένα θέμα πεζός λόγος ότι backlists, είναι πιο πιθανό να αυξήσει τις δυνατότητες εισοδήματος για έναν συγγραφέα.

Προκαταβολές και Δικαιώματα

Οι συγγραφείς που κάνει μια συμφωνία με μια από τις βιβλίου εκδοτικούς οίκους Big Five ή μερικές από τις μεγαλύτερες ανεξάρτητες εκδοτικών οίκων συνήθως καταβάλλεται ένα ποσοστό των δικαιωμάτων για κάθε βιβλίο που πωλείται και δίνεται μια προκαταβολή έναντι αυτών των δικαιωμάτων των προτέρων, πριν από την ημερομηνία δημοσίευσης. Αυτό είναι αντικείμενο διαπραγμάτευσης με τον παράγοντα ή / και συγγραφέας και στη συνέχεια έκανε μια συμβατική υποχρέωση.

Το ποσό της προκαταβολής εξαρτάται από έναν αριθμό παραγόντων που περιλαμβάνουν αλλά δεν περιορίζονται σε: εκδόσεις του συγγραφέα και πωλήσεις παρακολουθείτε τα αρχεία, πώς «καυτό» το θέμα του βιβλίου είναι, μια γενική αίσθηση από την πλευρά του συντάκτη / εκδότης και άλλα που εμπλέκονται στη διαδικασία για το πώς ειδικών και εμπορεύσιμο το βιβλίο όταν λαμβάνονται στο σύνολό του (π.χ., το γράψιμο, την ιστορία, τη ροή, κλπ), και, πολύ σημαντικό, πλατφόρμα (ες) του συγγραφέα.

Self-Publishing

δίκαιη Ήρθε η ώρα να πούμε ότι οι περισσότεροι αυτο-δημοσιεύονται συγγραφείς δεν σπάσει ακόμα και με τη δημοσίευση του κόστους τους. Αυτό βασίζεται στο γεγονός ότι ο μέσος όρος αυτο-συγγραφέας πωλεί λιγότερα από 200 αντίγραφα και πιθανώς που ορίζονται τουλάχιστον κάποια μετρητά για να δημοσιεύσει στην πρώτη θέση, για παράδειγμα, σε ελεύθερους υπηρεσίες σύνταξης.

Τούτου λεχθέντος, μια αυτο-συγγραφέας ο οποίος παράγει ένα βιβλίο υψηλής ποιότητας, γνωρίζει την αγορά για το βιβλίο και πώς να φτάσει στην αγορά αυτή, και βάζει τους απαιτούμενους πόρους σε αυτόν τον τρόπο, έχει μια καλή ευκαιρία να δούμε κάποιες δηλώσεις σχετικά με τον συντάκτη επενδύσεων τους .

Σε ορισμένες περιπτώσεις, αυτο-δημοσιεύονται συγγραφείς των οποίων τα βιβλία πάρει έλξη των πωλήσεων μπορεί να το κεφάλαιον ότι (αν αυτός / αυτή θέλει) σε μια συμφωνία βιβλίο με ένα παραδοσιακό εκδότη του βιβλίου.

Αμάντα Χόκινγκ είναι ένας συγγραφέας παραφυσικό ειδύλλιο που έκανε εκατομμύρια δολάρια πουλώντας αυτο-δημοσιεύονται ηλεκτρονικά βιβλία της και στη συνέχεια πήγε για να πάρετε μια συμφωνία βιβλίο πολλών εκατομμυρίων δολαρίων από το Press Αγίου Μαρτίνου.

Donna «Faz» Fasano έγραψε για τους παραδοσιακούς εκδότες και στη συνέχεια έγινε ένα indie συγγραφέα. Ως indie συγγραφέας, ήταν ένας έξυπνος έμπορος, έκανε μια καλή διαβίωση, και τελικά επέστρεψε στην οποία παραδοσιακά δημοσιεύονται.

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *