Πού να βρείτε Δικαιολογημένη Micro Εργασία

Posted on

Πού να βρείτε Δικαιολογημένη Micro Εργασία

Όταν είστε περιήγηση ιστοσελίδες για νόμιμους μικρο θέσεις εργασίας, μικρές εργασίες που μπορείτε να κάνετε για την πληρωμή είναι στην επιφυλακή για τα σημάδια της εργασίας στο σπίτι απάτες. (Για παράδειγμα, έχετε να πληρώσετε για να εγγραφείτε;) Υπάρχουν αξιόπιστες ιστοσελίδες που προσφέρουν εξ αποστάσεως θέσεις εργασίας, επίσης γνωστή ως crowdsourcing, και την πάροδο του χρόνου αυτά έχουν αποδειχθεί ότι είναι αξιόπιστο και εύκολο τρόπο για να κερδίσουν επιπλέον χρήματα.

Amazon Mechanical Turk

Ένα από τα πρωτότυπα μικρο εργοδότες εργασίας, της Amazon Μηχανολόγων Turk απαριθμεί τα καθήκοντα ανθρώπινης νοημοσύνης (hits) ότι η εξ αποστάσεως εργαζόμενοι να επιλέξουν και πλήρεις για ένα τέλος που έχει οριστεί από τον αιτούντα. Διαθέσιμα καθήκοντα περιλαμβάνουν την εικόνα και την επεξεργασία βίντεο, την επαλήθευση των δεδομένων και τον καθαρισμό, τη συλλογή πληροφοριών, την επεξεργασία των δεδομένων, και πολλά άλλα.

Appen

Appen είναι μια εταιρεία μετάφραση και τη γλώσσα λύσεις που επίσης προσφέρει απομακρυσμένο μικρο θέσεων εργασίας, την οποία αποκαλεί «crowdsourcing». Τα έργα όλα γίνονται με τη χρήση υπολογιστή και κυμαίνονται από τη μεταγραφή ήχου σε ερευνητική εμπειρία του χρήστη με την αξιολόγηση περιεχόμενο.

Clickworker

Clickworker χρησιμοποιεί ένα crowdsourcing πλατφόρμα για τη διανομή καθηκόντων σε απομακρυσμένες ελεύθερους εργάτες. Οι εργασίες μπορούν να γίνουν από έναν υπολογιστή ή κινητή συσκευή, και περιλαμβάνουν την κατηγοριοποίηση των δεδομένων, αντίγραφο Επεξεργασία, διόρθωση κειμένων, έρευνα στο διαδίκτυο, λαμβάνοντας έρευνες, και πολλά άλλα.

ySense

Οι εργαζόμενοι στις ySense (παλαιότερα γνωστή ως ClixSense) αποδίδεται απλές εργασίες για να ολοκληρωθεί σε απευθείας σύνδεση, σε συνδυασμό με τις οδηγίες. Τα καθήκοντα αυτά μπορούν να περιλαμβάνουν την πραγματοποίηση αναζητήσεων στο Google, κατηγοριοποίηση εικόνες, και πολλά άλλα.

EasyShift

Οι χρήστες μπορούν να κατεβάσουν την εφαρμογή EasyShift στην κινητή συσκευή τους και να ολοκληρώσουν με βάση την τοποθεσία στο σπίτι ή «βάρδιες». Οι περισσότερες από τις αλλαγές περιλαμβάνουν τη λήψη φωτογραφιών των αντικειμένων στα καταστήματα για τις μάρκες των καταναλωτών που αναζητούν να παρακολουθείτε τα προϊόντα τους, και ο χρόνος ολοκλήρωσης είναι συνήθως 24 ώρες.

Σχήμα Οκτώ

Παλαιότερα γνωστό ως CrowdFlower, Σχήμα Οκτώ αναφέρει ότι η αποστολή του είναι «ενδυνάμωση επιστήμονες δεδομένα για το τρένο, δοκιμή, και συντονιστείτε μηχανικής μάθησης τους για έναν ανθρώπινο κόσμο.» απομακρυσμένες συνεργάτες της να επιλέξουν τα έργα από έναν τοίχο έργο που ενημερώνεται τακτικά. Μερικά παραδείγματα από τα καθήκοντα περιλαμβάνουν την κατηγοριοποίηση των κοινωνικών μηνυμάτων πολυμέσων, μέτρο το περιεχόμενο και τη μεταγραφή ήχου.

Fiverr

Εγγραφείτε ως «πωλητής» για Fiverr και να γίνει μέρος της κοινότητας των ελεύθερων επαγγελματιών που προσφέρουν on-demand υπηρεσίες, όπως η γραφιστική, ψηφιακό μάρκετινγκ, συγγραφή, μετάφραση, παραγωγή βίντεο, αφήγηση τέχνη, τον προγραμματισμό, και πολλά άλλα. Οι αγοραστές είναι συνήθως επιχειρηματίες και τις μικρές επιχειρήσεις ότι η οικοδόμηση ανάγκη τη βοήθεια και την ανάπτυξη των επιχειρήσεών τους.

Το πεδίο Agent

Παράγοντες κατεβάσετε την εφαρμογή για κινητά, επιλέξτε μια δουλειά που είναι κοντά τους, και στη συνέχεια να ολοκληρώσει μέσα σε δύο ώρες. Θέσεις εργασίας μπορεί να συμπεριλαμβάνεται και η τιμή και η εμφάνιση τους ελέγχους των προϊόντων στα καταστήματα, mystery shopping, τον έλεγχο των επιχειρήσεων τοποθεσίες, και έρευνες.

Gigwalk

Για να γίνει μια Gigwalker, κατεβάστε την εφαρμογή για κινητά και ισχύουν για συναυλίες στην περιοχή σας που ταιριάζουν τις δεξιότητες και τα ενδιαφέροντά σας. Οι περισσότερες συναυλίες περιλαμβάνουν την επαλήθευση ότι τα προϊόντα που εμφανίζονται και τιμολογούνται σωστά σε λιανοπωλητές ή που διαθέτουν στην αγορά τα γεγονότα γίνονται με ακρίβεια και σε χρόνο.

Quicktate και iDictate

Μεταγράψει αρχεία ήχου που είναι λιγότερο από πέντε λεπτά το καθένα με Quicktate, ή μεταγράψει αρχεία πλέον ήχου με iDictate? είναι και οι δύο μέρος της ίδιας εταιρείας. Ιατρικές θέσεις εργασίας μεταγραφή πληρώνουν περισσότερα από ό, τι γενικά αυτά.

Scribie

Scribie είναι μια άλλη υπηρεσία ήχου μεταγραφής. Transcribers εργάζονται απομακρυσμένα σε αρχεία που είναι 6 λεπτά ή λιγότερο με μια 2-ωρών χρόνος ολοκλήρωσης.

Skyword

Οι συγγραφείς, κινηματογραφιστές, σχεδιαστές και φωτογράφοι μπορούν να ενταχθούν στην πισίνα του δημιουργούς περιεχομένου Skyword και να ανεβάσετε ένα χαρτοφυλάκιο της εργασίας. Πρέπει να είστε αποδεκτές σε ένα κανάλι για να μπορέσετε να διεκδικήσετε αναθέσεις ή να υποβάλουν ιδέες. Τα ποσοστά αμοιβής καθορίζονται από τους ιδιοκτήτες του καναλιού.

Το Smart πλήθος

Παλαιότερα VirtualBee, Το Smart πλήθος από Lionbridge ζητά πιθανούς εργαζόμενους να υπογράψουν, να απαντήσει σε ερωτήσεις και να λάβουν αξιολογήσεις για να καθορίσει σύνολα ικανότητας τους. Η εταιρεία σας επαφές, όταν το έργο είναι διαθέσιμα? αποδέχεστε τις εκχωρήσεις που θέλετε, και να ολοκληρώσει τους σε απευθείας σύνδεση. Καθήκοντα περιλαμβάνουν ερευνητικά δεδομένα, η εισαγωγή δεδομένων, τον έλεγχο, και πολλά άλλα.

TaskRabbit

Η πλειοψηφία των συναυλίες αυτού του δημοφιλές site στόχος είναι οι δραστηριότητες πρόσωπο με πρόσωπο, όπως κάνουν παραδόσεις, τον καθαρισμό, και δουλειές του ποδαριού. TaskRabbit έχει μια πολύ πιο εκτεταμένη διαδικασία υποβολής αιτήσεων από τους άλλους μικρο θέσεις εργασίας (που συνήθως έχουν πολύ μικρή), αλλά οι θέσεις εργασίας πληρώσουν περισσότερα.

TryMYUI

TryMYUI δοκιμαστές δείτε ιστοσελίδες χρησιμοποιώντας ένα όργανο καταγραφής οθόνης και την ανατροφοδότηση σχετικά με τις εμπειρίες τους. Κάθε δοκιμή, η οποία διαρκεί περίπου 20 λεπτά, πληρώνει ένα κατ ‘αποκοπή ποσό $ 10. Οι θέσεις εργασίας που διατίθενται για δοκιμαστές με βάση τα δημογραφικά στοιχεία τους, και μπορούν να περιμένετε να πάρετε μερικές αποστολές ανά εβδομάδα.

Ο χρήστης Δοκιμές

Παρόμοια με TryMYUI, οι δοκιμαστές για δοκιμή των χρηστών πλήρωσε $ 10 έως περάσουν 10 έως 20 λεπτά την πλοήγηση σε μια ιστοσελίδα και να δώσουν ανατροφοδότηση χρησιμοποιώντας μια συσκευή εγγραφής οθόνης και φωνής. διαθεσιμότητα θέσεων εργασίας βασίζεται στα δημογραφικά στοιχεία του δοκιμαστή.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *