Ξεκινώντας ως eBay πωλητή

Posted on

Ξεκινώντας ως eBay πωλητή

Ιδρύθηκε τον τρόπο πίσω το 1995 ως ένα online site δημοπρασιών, eBay καθιζάνει μια ριζική αλλαγή στον τρόπο που ο κόσμος αγοράζει και πωλεί τα πράγματα. Κατά τη διαδικασία αυτή, θα ανοίξει ευκαιρίες για χιλιάδες ανθρώπους να κάνουν τα χρήματα από το σπίτι. Σήμερα, χάρη στο eBay, αν έχετε κάτι να πουλήσει, όλος ο κόσμος είναι αγορά σας. Αυτό σημαίνει πιο πιθανούς αγοραστές, αλλά σημαίνει επίσης περισσότερο ανταγωνισμό.

Όπως κάθε επιτυχημένο online επιχείρησης, eBay αλλάζει συνεχώς με την εποχή και την τεχνολογία. Για να είναι επιτυχής eBay πωλητή, θα πρέπει να κάνουν το ίδιο. Αυτό το έναυσμα για να ξεκινήσετε την πώληση σε eBay έχει ως στόχο να κάνει ακριβώς αυτό: να μπείτε στο παιχνίδι. Στη συνέχεια θα πρέπει να λάβει αυτές τις πληροφορίες και να οικοδομήσουν το επιχειρηματικό σχέδιο που λειτουργεί για σας. Να είστε προετοιμασμένοι για συνεχή μικροαλλαγές, όπως οι τεχνολογίες και τα γούστα εξελίσσονται.

Κατανόηση Πώς eBay Έργων

Αν eBay ξεκίνησε ως ένα online site δημοπρασιών, όπου ο αγοραστής με την υψηλότερη προσφορά κερδίζει το στοιχείο, είναι κάτι πολύ περισσότερο από ότι τώρα. Είναι μια πραγματική αγορά όπου οι πωλητές μπορούν να απαριθμήσει τα στοιχεία σε καθορισμένη τιμή και ακόμη και να ανοίξει το δικό τους «μαγαζί».

Στην ουσία, ο τρόπος που λειτουργεί είναι ένας πωλητής λίστες ένα στοιχείο, προσθέτοντας φωτογραφίες και περιγραφή και την επιλογή των τιμών και τις επιλογές αποστολής. Οι αγοραστές στη συνέχεια να υποβάλουν προσφορά για αυτό ή απλά «Αγοράστε τώρα». Όταν μια συμφωνία έχει γίνει, οι αγοραστές κάνουν την πληρωμή μέσω οποιουδήποτε από μια σειρά από διαφορετικές επιλογές πληρωμής, και ο πωλητής το στέλνει.

Ενώ μπορεί να είναι ελεύθεροι να απαριθμήσει ένα στοιχείο (ανάλογα με το πόσα στοιχεία θα απαριθμήσω ένα μήνα), ο πωλητής πληρώνει ένα τέλος όταν πωλείται. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τα τέλη eBay . Επίσης, οι πωλητές πληρώνουν συνήθως τέλη που σχετίζονται με τη μέθοδο πληρωμής χρήσεις αγοραστή σας. Υπάρχουν και άλλες υπηρεσίες που μπορεί να επιλέξουν να πληρώσουν για.

Όταν ολοκληρωθεί η συναλλαγή, ο αγοραστής και ο πωλητής να δώσει ο ένας τον άλλον σχόλια σχετικά με τη διαδικασία πώλησης και / ή το είδος που πωλείται. eBay έχει πολλούς κανόνες για την προστασία τόσο των αγοραστών και των πωλητών, έτσι προτού να αρχίσετε, ξέρουν τι είναι.

Αποφασίζει Τι να πωλήσει

Για κάποιους που ψάχνουν να πωλούν σε eBay, τι να πωλούν δεν είναι πραγματικά μια εκτίμηση. Ξέρουν τι θέλουν να πουλήσουν. Ίσως έχετε ήδη ένα προϊόν από το σπίτι των επιχειρήσεων τους, και το eBay είναι ένας τρόπος για να επεκτείνουν αγορά τους. Η εταιρεία παρέχει πολλά εργαλεία για έναν πωλητή τη χρήση σε ό, τι μπορεί να είναι ακριβώς η σωστή τιμή. Μπορεί να είναι ένας τρόπος για να αρχίσει να πουλά στο διαδίκτυο χωρίς την επένδυση στην υποδομή των εργαλείων πώλησης για τη δική σας ιστοσελίδα, η απότομη καμπύλη εκμάθησης για το πώς να τα χρησιμοποιούν, και η προσπάθεια οικοδόμησης μιας αγοράς για τα αγαθά σας. Αν αυτό που είναι, να προχωρήσουμε στην επόμενη διαφάνεια «Getting Ρύθμιση».

Εάν ο στόχος σας είναι να ξεκινήσει μια νέα επιχείρηση ως πωλητής eBay, για να μην επεκταθεί το ήδη υπάρχον, τότε τι να πωλούν είναι ένα κρίσιμο ζήτημα.

Δημοφιλείς κατηγορίες πράγματα για να πωλήσει σε eBay περιλαμβάνουν ηλεκτρονικά είδη, είδη ένδυσης, και συλλεκτικά αντικείμενα. Οι άνθρωποι πηγαίνουν στο eBay για ψώνια επειδή θέλουν να βρουν στοιχεία φθηνότερα από ό, τι μπορούν με τη δική τους θέση ή για να βρείτε τα πράγματα που δεν είναι εύκολα διαθέσιμες σε τοπικό επίπεδο. Κρατήστε αυτό στην πρώτη γραμμή του μυαλού σας, μπορείτε να επιλέξετε τι να πουλήσουν.

Ενώ σε πολλές περιπτώσεις ο αγοραστής πληρώνει τη ναυτιλία, όποιος πληρώνει γι ‘αυτό, προσθέτει στο συνολικό κόστος. Κατά την εξέταση ενός αντικειμένου προς πώληση, να θυμάστε οι αγοραστές συνήθως ψάχνουν για μια συμφωνία και θα πληρώσει μόνο τόσο πολύ για ένα στοιχείο. Εάν το κόστος αποστολής ενός αντικειμένου είναι πολύ μεγάλη θα μπορούσε να κάνει δεν μπορούν να πουληθούν.

Μια προσέγγιση για τον αρχάριο είναι να ξεκινήσει με την πώληση πράγματα που ήδη το δικό, αλλά δεν χρειάζονται ή θέλουν πια, όπως ένα ηλεκτρονικό πώληση ναυπηγείων. Το πλεονέκτημα αυτό δεν είναι μόνο ότι δεν χρειάζεται να δαπανήσουν χρήματα για πράγματα που πρέπει να μεταπωλούν, αλλά και ότι θα μάθετε περισσότερα από την πώληση ένα ευρύτερο φάσμα των ειδών. Επειδή δεν έχετε κανένα ή πολλά σχόλια, δεν ξεκινούν από την πώληση ακριβά αντικείμενα. Οι αγοραστές είναι πιθανό να είναι δύσπιστοι όσον αφορά τον πωλητή, χωρίς σχόλια, έτσι ώστε να αρχίσει μικρό.

Αν έχετε κάποια εμπειρία σε μια περιοχή, όπως αντίκες ή ηλεκτρονικά, μπορείτε να αγοράσετε αντικείμενα που χρησιμοποιήθηκαν τοπικά σε μια υπαίθρια αγορά ή άλλο χώρο με χαμηλό κόστος και να τα μεταπωλήσουν σε eBay. Έχοντας την εμπειρία σχετικά με το αντικείμενο και τους πιθανούς πελάτες σας είναι το κλειδί για το κέρδος με αυτό το είδος του αντικειμένου. Ό, τι πουλάτε θα πρέπει να είναι σε θέση να αποκτήσουν φθηνότερα από ό, τι ο μέσος άνθρωπος μπορεί να το αγοράσει σε τοπικό επίπεδο. Αυτό μπορεί να σημαίνει καθιστώντας τον εαυτό σας ή να βρουν μια καλή τιμή από μία χονδρικής πωλήσεως.

Να πάρει Set Up

Οι περισσότεροι πιθανοί πωλητές σε eBay έχουν ήδη αγοράσει κάτι για το online site, έτσι ώστε να μπορεί να έχει ήδη ένα eBay ID. Αν η ταυτότητα έχει καλή αίσθηση που συνδέονται με αυτό, μπορεί να θέλετε να το κρατήσετε για πωλήσεις σας. Ωστόσο, μπορείτε επίσης να θελήσετε ένα αναγνωριστικό που είναι σύμφωνη με την επιχείρησή σας. Μπορείτε να αλλάξετε την ταυτότητά σας, αλλά eBay θα ενημερώσει τους αγοραστές ότι έχετε αλλάξει πρόσφατα την ταυτότητά σας, η οποία θα μπορούσε να είναι μια κόκκινη σημαία για ορισμένους.

Δημιουργήστε ένα eBay Λογαριασμού

Το πρώτο πράγμα που θα έχετε να κάνετε κατά τη δημιουργία ενός λογαριασμού είναι να αποφασίσει τι είδους λογαριασμό θέλετε, επιχείρηση ή άτομο. Μπορείτε να πουλήσει χρησιμοποιώντας είτε ένα.

Το κύριο πλεονέκτημα, ιδιαίτερα για τους πωλητές στις Ηνωμένες Πολιτείες και στον Καναδά, είναι ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το όνομα της επιχείρησής σας στη σελίδα σας. Αυτό σημαίνει ότι το όνομα θα εμφανίζεται στην επικοινωνία με τους αγοραστές, συμπεριλαμβανομένων των τιμολογίων και τα ηλεκτρονικά ταχυδρομεία. Σε χώρες όπου υπάρχει ένας φόρος προστιθέμενης αξίας (ΦΠΑ), θα παρέχει το ποσοστό του ΦΠΑ στους αγοραστές.

Σε γενικές γραμμές οι επιχειρηματικές λογαριασμοί για τους πωλητές μεγάλου όγκου. Μπορείτε να αλλάξετε το λογαριασμό σας από τις επιχειρήσεις στις ατομικές και αντίστροφα εύκολα, οπότε αν δεν έχετε ακόμα μια εμπορική επωνυμία μπορείτε πάντα να αλλάξετε αργότερα.

Για να δημιουργήσετε ένα λογαριασμό , θα πρέπει να εισάγετε το όνομά σας, τη διεύθυνση, τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και έναν αριθμό τηλεφώνου. Νέου λογαριασμού σας θα έχει μηνιαίο όριο πώλησης, το οποίο μπορεί να δει κανείς στη σελίδα «Όλες οι πωλήσεις» σε «eBay μου.» Αρχική όρια για ένα μεμονωμένο λογαριασμό είναι συνήθως 1.000 συναλλαγές ή $ 25.000. Όταν πηγαίνετε για να δημιουργήσετε την πρώτη σας λίστα, θα σας ζητηθεί να εισάγετε έναν τρόπο πληρωμής των τελών πώλησης σας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το PayPal, πιστωτική κάρτα, ή να έχουν αφαιρεθεί από το λογαριασμό σας έλεγχο.

Πληρώνομαι

Για περισσότερες συναλλαγές (με ορισμένες εξαιρέσεις για την ακίνητη περιουσία, αυτοκίνητα, κλπ) υπάρχουν τρεις τρόποι για να λάβετε την πληρωμή:

  • Εμπορικό απολογισμό Διαδικτύου με πιστωτική κάρτα έχει συσταθεί μέσω eBay εγκεκριμένο εξωτερικό πάροχο και συνήθως έχει σημαντικές αμοιβές.
  • Στο πρόσωπο πληρωμής μπορεί να περιλαμβάνουν τα μετρητά, επιταγή, και εντολών πληρωμής, οι οποίες δεν επιτρέπεται με online πωλήσεις. Ωστόσο, το πρόσωπο πωλήσεων σε eBay είναι αρκετά σπάνια.
  • Το PayPal είναι η πιο κοινή μορφή της πληρωμής που χρησιμοποιούνται σε eBay, και μπορείτε να δέχονται πιστωτικές κάρτες χρησιμοποιούν.

Όλα eBay εγκεκριμένες μεθόδους ηλεκτρονικών πληρωμών χρησιμοποιούν το σύστημα ταμείο eBay. Οι αγοραστές θα δείτε ένα κουμπί «Pay Now», η οποία θα τους πάρει με τις επιλογές πληρωμής που έχετε επιλέξει.

Ρύθμιση ενός λογαριασμού PayPal

υπόψη Ένα PayPal είναι μια αναγκαιότητα για το eBay πωλητές, ακόμη και αν δεν είναι μια πραγματική ανάγκη. Για να λάβετε την πληρωμή μέσω PayPal λογαριασμό, θα πρέπει να επιλέξετε αν θέλετε μια προσωπική, επαγγελματική, ή premier λογαριασμό. Προσωπικούς λογαριασμούς έχουν πολύ περιορισμένες υπηρεσίες για τους εμπόρους.

Δεν έχει σημασία τι είδους λογαριασμό έχετε, στέλνοντας χρήματα είναι πάντα δωρεάν. Υπάρχουν τέλη που σχετίζονται με τη λήψη χρήματα σε όλους τους λογαριασμούς, και με προσωπικούς λογαριασμούς, υπάρχει ένα όριο στον αριθμό των συναλλαγών εισερχόμενα κεφάλαια που μπορείτε να κάνετε.

Premier και επιχειρηματικών λογαριασμών επιτρέπει απεριόριστο αριθμό συναλλαγών με πιστωτικές κάρτες. Online πωλήσεις στο εσωτερικό των Ηνωμένων Πολιτειών κοστίζουν 2 τοις εκατό της συναλλαγής συν $ .30. Εκτός των Ηνωμένων Πολιτειών, είναι 4,4 τοις εκατό συν ένα τέλος που διαφέρει από χώρα σε χώρα. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το PayPal για να δέχεται πληρωμές σε πραγματικό κόσμο κατάστημά σας, αλλά υπάρχει μια διαφορετική δομή των τελών.

PayPal προσφέρει εργαλεία για την τιμολόγηση, υπενθυμίσεις πληρωμής, και σε δημοπρασία επιλογές πληρωμής για τις επιχειρήσεις και την πρεμιέρα των πελατών της.

Business λογαριασμούς σας επιτρέπουν να στείλετε τις πληρωμές μάζας προς τους πελάτες (κατά πάσα πιθανότητα δεν είναι απαραίτητη για την eBay πωλητές) και σας επιτρέπουν να κάνουν επιχειρήσεις κάτω από το όνομα της επιχείρησής σας.

Ξεκινήστε τις πωλήσεις!

Για να δημιουργήσετε μια λίστα απλά εισάγετε το όνομα του στοιχείου σας. eBay θα σας μεταφέρει στη σωστή κατηγορία και να σας καθοδηγήσει. Θα σας δείξει παρόμοια αποτελέσματα για να σας βοηθήσει να το τιμή. Θα πρέπει να δώσετε μια περιγραφή. Εικόνες, αν και δεν απαιτείται, είναι απαραίτητη για τους περισσότερους αγοραστές. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το eBay εφαρμογή για κινητά για να ανεβάσετε τις φωτογραφίες σας ακόμα και να προσθέσετε πληροφορίες για το προϊόν αν έχει bar code. 

Επιλέξτε λίστα τον τύπο και την τιμή σας. Μπορεί να είναι μια δημοπρασία με χρόνο τρία, πέντε, επτά ή 10 ημέρες. Μπορεί να είναι η πώληση σταθερής τιμής. Μπορείτε να συνδυάσετε και τα δύο, με τη δημιουργία μιας λίστας δημοπρασίας, αλλά την προσθήκη ενός «Αγοράστε το τώρα» ή σταθερή τιμή. Αν υπάρχει παρόμοια αντικείμενα πώλησης, το eBay θα συστήσει τόσο μια αρχική προσφορά και μια σταθερή τιμή.

Εάν το στοιχείο σας είναι κάτι που πωλεί συχνά, eBay μπορεί να συστήσει μια στέλνοντας αμοιβή για να ορίσετε για τον αγοραστή. Μπορείτε, επίσης, να προσφέρουν δωρεάν αποστολή και τοπικών pick up. Θα πρέπει επίσης να αποφασίσει αν δεχτούμε τις επιστροφές και να ορίσετε ένα χρόνο χειρισμού, το οποίο είναι πόσο καιρό θα σας πάρει για να το στείλετε.

Αν όλα αυτά ακούγονται πολύ περίπλοκο για σας, μπορείτε πάντα να δοκιμάσετε το eBay Πάρκιγκ όπου κάποιος άλλος πουλάει τα πράγματά σας. Δεν χρειάζεται καν να πληρώσει τη ναυτιλία. Μπορείτε να πάρετε μια περικοπή της τιμής πώλησης, όσο το 80 τοις εκατό για τις πωλήσεις των $ 500 ή περισσότερο ή μόλις το 25 τοις εκατό των πωλήσεων κάτω από $ 25.

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *