Βελτίωση Sports καριέρα σου συνοδευτική επιστολή

Posted on

Βελτίωση Sports καριέρα σου συνοδευτική επιστολή

Η συνοδευτική επιστολή επιτρέπει την προσωπικότητά σας να λάμψει, σας δίνει την ευκαιρία να προωθήσει τονίζει στο βιογραφικό σας και να εισαγάγει τον εαυτό σας, σας επιτρέπει να προσαρμόσετε το μήνυμά σας στο άτομο εργοδότη, και σας δίνει την ευκαιρία να περιγράψετε γιατί είστε ένα αγαθό κατάλληλο για η εργασία. Είναι ένα ισχυρό εργαλείο!

Επίσης, είναι η ευκαιρία σας για να εμφανίσετε τις δεξιότητες επικοινωνίας σας και το επίπεδο δέσμευσης και ενθουσιασμό για τη θέση του καριέρα ανοικτό σπορ. Εδώ είναι μερικές συμβουλές για να δώσει τη συνοδευτική επιστολή σας μια ώθηση:

Εξατομίκευση συνοδευτική επιστολή σας

Οι περισσότεροι προτείνουν περικοπές βιογραφικό σας σε μία μόνο σελίδα, ή το λιγότερο να συντομεύσει. Η συνοδευτική επιστολή σας δίνει τη δυνατότητα να προσφέρει λεπτομέρειες που μπορεί να μην εμφανιστούν στο βιογραφικό σας.

Αν κερδίσει All-διάσκεψη τιμητική διάκριση στο ποδόσφαιρο και τώρα κάνεις αίτηση για μια θέση προπόνηση ποδοσφαίρου, τα συνοδευτική επιστολή σας προσφέρει την ευκαιρία να μιλήσουμε για αυτή την εμπειρία. Ενώ το βιογραφικό μπορεί να μειωθεί σε «Δεδουλευμένα όλα-διάσκεψης διακρίσεις στο ποδόσφαιρο,» η συνοδευτική επιστολή επιτρέπει την ευκαιρία να μιλήσουμε για τους λόγους που ήταν σε θέση να ολοκληρώσει αυτή την τιμή.

Αν οργάνωση είναι η δύναμή σας, βεβαιωθείτε ότι δείχνει μέσα στη συνοδευτική επιστολή σας. Αν είναι η δημιουργικότητα, αφήστε αυτό το show δεξιοτήτων μέσω της σε επαγγελματικό, αλλά κομψό συνοδευτική επιστολή.

Εξώφυλλο στόχος Επιστολή προς συγκεκριμένη θέση

Στην ιδανική περίπτωση, δεν πρέπει να έχετε για να κάνετε πολλές αλλαγές στο βιογραφικό του αθλητισμού καριέρα σας, αλλά να είστε έτοιμοι να κάνετε σημαντικές αλλαγές σε κάθε συνοδευτική επιστολή. Μια πολύ διαφορετική συνοδευτική επιστολή είναι συχνά απαραίτητη, εάν μία θέση που ακολουθούν είναι σημαντικά διαφορετική από ένα άλλο που προσπαθείτε να γη.

Επικεντρωθείτε στα χαρακτηριστικά που θα σας βοηθήσει να είναι ο καλύτερος υποψήφιος για τη θέση. Αν υπάρχει μια διαφήμιση ή μια επαφή δείχνει ποια είναι τα προσόντα για τη θέση, να αναθεωρήσει τα προσόντα και την αντιμετώπιση κάθε μία. Focus σχετικά με το γιατί είστε ένα αγαθό κατάλληλο για την εργασία, όπως σας μιλήσω για τα προσόντα σας.

Αν δεν πληρούν ένα από τα προσόντα, τώρα είναι η ευκαιρία σας να εξηγήσει γιατί ο εργοδότης θα πρέπει να κάνει μια εξαίρεση. Ας υποθέσουμε ότι ψάχνουν για πέντε χρόνια εμπειρίας, αλλά έχετε μόνο τρία χρόνια. Μπορείτε να σημειωθεί, «Αν και έχω προπονήσει μόνο γυμνάσιο ποδόσφαιρο για τρία χρόνια, έπαιξα ποδόσφαιρο κολλεγίων και τα τέσσερα χρόνια και κέρδισε όλα-διάσκεψης τιμές.»

Σίγουρα δεν ψεύδονται ή υπερβάλλει, όπως δεν θέλετε να ξεκινήσετε μια δουλειά με αυτόν τον τρόπο, κινδυνεύουν να χάσουν τη δουλειά πάνω από αυτό το θέμα στο μέλλον, ή να έχουν αυτό ως μια ανησυχία στο πίσω μέρος του μυαλού σας.

Συνδέσεις με μελλοντικό εργοδότη

Αν έχετε κάποια προσωπική συνδέσεις σε ένα μελλοντικό εργοδότη, να είστε βέβαιος να αναφέρει αυτές στην συνοδευτική επιστολή. Θα επιτρέψει στους ανθρώπους την ανάγνωση συνοδευτική επιστολή σας για να κάνουμε αυτή την ένωση.

Ας υποθέσουμε ότι κάνεις αίτηση για μια θέση εργασίας με μια ομάδα μπέιζμπολ ανήλικος πρωτάθλημα μετά την αποφοίτησή του από το κολέγιο. Ενώ στο λύκειο, θα δουλέψει με αυτή την ομάδα σε παραχωρήσεις. Μην υποθέσετε ότι ο καθένας θα αναγνωρίσει αμέσως το όνομά σας. Θυμηθείτε, οι θέσεις αλλάζουν, και ίσως ένα άτομο ή δύο στη διαδικασία λήψης μπορεί να μην γνωρίζουν προϋπηρεσίας σας.

Ίσως πρώην αφεντικό σας, ο κ Smith, του οποίου η γνώμη είναι σεβαστή, ανέφερε ότι θα πρέπει να ισχύουν. Τώρα, όταν σας αναφέρω τις προηγούμενες σχέσεις σας με τον σύλλογο, ο αναγνώστης μπορεί να σκεφτεί, «Ω ναι, αυτή είναι η αιτούσα κ Smith μου είπε για». Επίσης, χρησιμοποιούν το LinkedIn για να ανακαλύψουν συνδέσεις στην εταιρεία που δεν μπορεί να γνωρίζει.

Επιτεύγματα

Έτσι, στο κολέγιο και την πρώτη σας λίγα χρόνια έξω από το σχολείο, θα έχουν συσσωρευτεί επιτεύγματα που εργάζονται στο αθλητικό τμήμα σε ένα μικρό σχολείο. Ψάχνετε να προχωρήσουμε σε μια νέα πρόκληση και, προς τιμήν σας, η λίστα των επιτευγμάτων για το βιογραφικό σας είναι μακρύς.

Η επιστολή σας προσφέρει κάλυψη την ευκαιρία να επισημάνω μερικά από τα επιτεύγματα που καλύτερα ισχύει για τη θέση ειδικών που ακολουθούν. Αν κάνεις αίτηση για μια θέση εργασίας σπορ πληροφορίες, μπορείτε να γράψετε, «έχω λάβει πολλές τιμητικές διακρίσεις στο σχολείο, αλλά ένα είμαι ιδιαίτερα περήφανος για αυτό που τιμήθηκε από την Ακαδημία Αθλητισμού Συλλόγου Πληροφορίες Συμβουλίου το 2005 για …»

Ζητήστε Συνέντευξη

Μόλις έχετε πει συνοπτικά στον αναγνώστη γιατί θα ήταν μια μεγάλη τακτοποίηση για τη δουλειά, φροντίστε να εκφράσουν το ενδιαφέρον σας για συνάντηση με τον μελλοντικό εργοδότη σας. Αυτό δείχνει και πάλι τον ενθουσιασμό και θα υπενθυμίσει στον αναγνώστη να επανεξετάσει τα στοιχεία επικοινωνίας σας.

Συνοδευτική επιστολή δείγμα για Σπορ Εργασίας

Barry Alen
1234 Central City
Tempe, AZ 85820
000-123-4567
email: jjock@email.com
www.linkedin.com/in/jordanjock

24 του Μάρτη 2019

Ο κ James Jackson, Διευθυντής
Το Grand Canyon δοκάρια
123 Riverrun Οδού
Glendale, AZ 91020

Αγαπητέ κ Jackson:

Παρακαλώ δεχθείτε αυτή την επιστολή και το συνοδευτικό βιογραφικό ως ένδειξη της βαθιάς το ενδιαφέρον μου για τη θέση του Infield προπονητής που έχει ανοίξει με τα Grand Canyon δοκάρια.

Κατά τη διάρκεια των τελευταίων 7 χρόνια, είχα το προνόμιο να υπηρετούν ως επικεφαλής του μπέιζμπολ προπονητής για Desert View High School στο Tempe, Αριζόνα. Με αυτή την ιδιότητα, έχω εκπαιδευτεί πάνω από 50 παίκτες, οι οποίοι έχουν πάει για να μπέιζμπολ παιχνίδι στο κολέγιο, μικρές πρωτάθλημα, και το επίπεδο μεγάλες εταιρείες, επιτυγχάνοντας 4 5Α μέλος πρωταθλήματα, 2 5Α μέλος επιλαχόντες κατάταξη, και 6 Περιφερειακό Πρωτάθλημα.

Όπως προσωπικά επιβράβευση όπως θα βρείτε προπόνηση υψηλής ηλικίας, μου λείπει το καλοκαίρι ενθουσιασμό να συμβάλει σε ένα πρόγραμμα μπέιζμπολ ανήλικος πρωτάθλημα. Από το 2009 μέχρι το 2012, έπαιξα όπως Catcher για την έρημο σκυλιά Glendale, πετώντας έξω τους δρομείς που προσπαθούν να κλέψουν το δεύτερο ή τρίτο για το 60% των προσπαθειών μου. Θα ήθελα λοιπόν να είναι πολύ ενθουσιασμένοι σχετικά με τα ταξίδια με τα Grand Canyon δοκάρια και Infield προπονητής σας, χρησιμοποιώντας δοκιμασμένες ικανότητες προπόνηση μου για να συμβάλουν στην επιτυχία του 2019 θερινής περιόδου και πέρα ​​σας.

Σε μένα θα βρείτε ένα κινητήριο λεωφορείο με μια δια βίου πάθος για μπέιζμπολ συμπληρώνεται από την ικανότητα να φέρει έξω το καλύτερο σε κάθε παίκτη. Ικανότητα να αναγνωρίζει τις προσωπικές δυνάμεις και τις προκλήσεις σε μέλη της ομάδας μου, καταλαβαίνω πώς μπορείτε να προσαρμόσετε το στυλ προπόνηση μου με τρόπους που συμβάλλουν ουσιαστικά στην ανάπτυξη παίκτη, βελτίωση, και την επιτυχία.

Σας ευχαριστώ για το χρόνο σας κατά την εξέταση αυτής της αίτησης? παρακαλώ επιτρέψτε μου να ξέρω αν υπάρχει κάποια επιπλέον πληροφορία που μπορεί να προσφέρει. Θα ήμουν πολύ ευγνώμων για την ευκαιρία να συναντηθεί με σας για μια προσωπική συνέντευξη, και ανυπομονώ να ακούσω από σας σύντομα.

Τις καλύτερες ευχές,

Προπονητής Barry Allen

Διορθώνω τυπογραφικά δοκίμια

Εκτός από την εκ νέου ανάγνωση συνοδευτική επιστολή σας, φροντίστε να έχετε έναν έμπιστο φίλο ή δύο διαβάσει το γράμμα. Αν κάποιος στον τομέα ξέρεις να επανεξετάσει την επιστολή, ακόμα καλύτερα. Ενθαρρύνετε τα παιδιά σας να μην μόνο σήμα λάθη, αλλά κριτική συνολικά e-mail σας και να προτείνει κάποιες ιδέες που μπορεί να έχουν.

Ίσως θα συμφωνήσετε, διαφωνούν, ή να έρθουν σε κάποια απόφαση στη μέση. Αλλά θα πρέπει να σκεφτόμαστε ενεργά για τον καλύτερο τρόπο για να επικοινωνούν την εμπειρία και τα προσόντα σας. Θυμηθείτε, θα έχετε την ευκαιρία να γράφει διαφορετικά γράμματα κάλυψη για κάθε θέση συγκεκριμένες, έτσι διορθώσουν προσεκτικά κάθε φορά.

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *