Computer Specialist Υποστήριξη – Περιγραφή Εργασίας

Posted on

Computer Specialist Υποστήριξη - Περιγραφή Εργασίας

Ένας ειδικός υποστήριξης ηλεκτρονικών υπολογιστών βοηθά τους χρήστες που έχουν προβλήματα με το λογισμικό, υπολογιστές ή περιφερειακά όπως εκτυπωτές ή σαρωτές. Μερικά αποκαλούμενες υποστήριξη των χρηστών ηλεκτρονικών υπολογιστών ειδικοί υποβοήθησης των επιχειρήσεων των πελατών, ενώ άλλοι γνωστοί και υποστήριξη δικτύου πληροφορικής ειδικούς, παρέχει υποστήριξη στο σπίτι με ένα οργανισμών της τεχνολογίας των πληροφοριών (ΤΠ) προσωπικό.

Ίδια δουλειά, διαφορετικό τίτλο

Αυτοί είναι μερικοί από τους τίτλους εργασίας ότι οι ειδικοί υποστήριξης ηλεκτρονικών υπολογιστών μπορεί επίσης να πάτε με, αν και τα καθήκοντά τους είναι πανομοιότυπες. Κατά την αναζήτηση για θέσεις εργασίας, να χρησιμοποιήσει αυτές τις λέξεις-κλειδιά:

Τεχνικές ή Tech Specialist Υποστήριξη, Help Desk Τεχνικός, IT Specialist, Τεχνικός Δικτύων, Ειδικός Δικτύων, IT Consultant.

Γρήγορα γεγονότα

 • Οι ειδικοί της υποστήριξης των χρηστών υπολογιστών κερδίσει ένα μεσαίο ετήσιο μισθό $ 50.210 και ειδικούς υποστήριξης δικτύου υπολογιστών κερδίσει $ 62,340 (2017).
 • Από τους 835.300 επαγγελματίες υποστήριξης ηλεκτρονικών υπολογιστών, 636.600 είναι ειδικοί υποστήριξης των χρηστών ηλεκτρονικών υπολογιστών και 198.800 είναι ειδικοί υποστήριξη δικτύου πληροφορικής (2016).
 • Μια ποικιλία από βιομηχανίες απασχολούν αυτούς τους εργαζομένους της τεχνολογίας. Ορισμένες εργασίες για IT συμβουλευτικές εταιρείες που παρέχουν  τεχνική υποστήριξη  σε πολλές διαφορετικές εταιρείες σε συμβατική βάση.
 • Οι ειδικοί Τεχνική υποστήριξη μερικές φορές εργάζονται από το σπίτι, αλλά και άλλοι ταξιδεύουν στα γραφεία των πελατών.
 • Οι περισσότερες θέσεις εργασίας σε αυτόν τον τομέα είναι πλήρους απασχόλησης, αλλά οι εργαζόμενοι δεν είναι πάντα προγραμματιστεί κατά τη διάρκεια τυπικού ώρες της ημέρας. Οι χρήστες ηλεκτρονικών υπολογιστών χρειάζονται υποστήριξη 24/7, και ως εκ τούτου, οι ειδικοί υποστήριξης θα πρέπει να εργαστούν κατά τη διάρκεια της βράδια, νύχτες, σαββατοκύριακα και αργίες.
 • Το  προοπτικές απασχόλησης  για το επάγγελμα αυτό είναι εξαιρετικό. Το Γραφείο Στατιστικών Εργασίας των ΗΠΑ προβλέπει αύξηση των θέσεων εργασίας που θα είναι πιο γρήγορα από το μέσο όρο για όλα τα επαγγέλματα μεταξύ 2016 και 2026. ευκαιρίες εργασίας θα είναι πολύ θετική για την βιομηχανία σχεδιασμό της υγειονομικής περίθαλψης και των συστημάτων πληροφορικής. Υπάρχουν, επίσης, αναμένεται να είναι τα ανοίγματα με IT συμβουλευτικές εταιρείες, όπως οι μικρές επιχειρήσεις στραφούν σε αυτούς για τεχνική υποστήριξη.

Μια μέρα στη ζωή ενός ειδικού Υποστήριξη Υπολογιστών:

Αυτές είναι μερικές χαρακτηριστικές καθήκοντα εργασίας που λαμβάνονται από το online διαφημίσεις για τις θέσεις υποστήριξης ηλεκτρονικών υπολογιστών που βρέθηκαν στο Indeed.com:

 • «Υποστήριξη κοινών επιχειρήσεων και λογισμικού παραγωγικότητας»
 • «Assist καλούντες με αιτήματα για υπηρεσίες τεχνολογίας των πληροφοριών, οι αιτήσεις επισκευής ή υποστήριξης, καταγγελίες και έρευνες και να κατευθύνει στις κατάλληλες IT προσωπικό μέσω του συστήματος παρακολούθησης του υπολογιστή»
 • «Χρήστης έγγραφο καλεί επίλυση του ζητήματος, και οι σχετικές διαδικασίες και διαδικασίες»
 • «Απαντήστε στις ερωτήσεις ή επίλυση προβλημάτων του υπολογιστή για τους πελάτες στο πρόσωπο, μέσω τηλεφώνου, ή από μια απομακρυσμένη τοποθεσία»
 • «Προτείνετε αλλαγές ή ενημερώσεις στον προγραμματισμό, τεκμηρίωση και εκπαίδευση σε ελλείψεις του συστήματος διεύθυνσης και των αναγκών των χρηστών»
 • «Ανάπτυξη και βοηθούν στη διατήρηση απαραίτητη τεχνική τεκμηρίωση»

Εκπαιδευτικές Ανάγκες, Soft Skills, και Πρόοδο Ευκαιρίες

Όλοι οι εργοδότες απαιτούν από εκείνους που προσλαμβάνουν έχουν εμπειρία υπολογιστή, αλλά πολλοί είναι ευέλικτο σχετικά με το πώς απέκτησαν αυτή τη γνώση. Ενώ μερικοί θα προσλάβει μόνο τους ειδικούς υποστήριξης ηλεκτρονικών υπολογιστών που έχουν πτυχίο πανεπιστημίου, αυτό δεν συμβαίνει συνήθως. Μερικοί εργοδότες προτιμούν υποψηφίους εργασίας που έχουν συγγενή πτυχίο στην επιστήμη των υπολογιστών, αλλά και πολλοί άλλοι θα προσλάβει εργαζόμενους οι οποίοι έχουν μόλις λάβει κάποια μαθήματα ηλεκτρονικών υπολογιστών.

Εκτός από τις τεχνικές ικανότητές τους, ένας ειδικός υποστήριξης ηλεκτρονικών υπολογιστών θα πρέπει να έχουν ιδιαίτερες ικανότητες μαλακό. Αυτές είναι προσωπικές ιδιότητες των ατόμων είτε γεννήθηκαν με ή αποκτήθηκαν μέσα από την εμπειρία της ζωής. Άριστη δεξιότητες ενεργητικής ακρόασης είναι ένας μούστος. Χωρίς αυτούς, αυτός ή αυτή δεν θα είναι σε θέση να κατανοήσουν τις ανάγκες των λαών. Λεκτικές δεξιότητες επικοινωνίας επιτρέπουν ειδικός υποστήριξης ηλεκτρονικών υπολογιστών για να μεταφέρουν πληροφορίες με εκείνες που αυτός ή αυτή προσπαθεί να βοηθήσει. Επίσης απαιτείται είναι ανώτερη της κριτικής σκέψης και της ικανότητας επίλυσης προβλημάτων.

Αφού πέρασε το χρόνο βοηθώντας τους πελάτες ή τους χρήστες στο σπίτι, ορισμένοι ειδικοί υποστήριξης πελατών προωθούνται σε θέσεις όπου μπορούν να βοηθήσουν τη βελτίωση του σχεδιασμού και της αποτελεσματικότητας των μελλοντικών προϊόντων. Αυτοί που εργάζονται για το λογισμικό και το υλικό εταιρείες συχνά προχωρήσουν πολύ γρήγορα. Μερικοί άνθρωποι που αρχίζουν σε αυτή τη θέση αργότερα να γίνουν προγραμματιστές λογισμικού και διαχειριστές δικτύων και συστημάτων ηλεκτρονικών υπολογιστών.

Τι θα αναμένουν οι εργοδότες από εσάς;

Τι θα υποχρεώσει σε ένα μελλοντικό εργοδότη για να σας προσλάβει; Εδώ είναι μερικές απαιτήσεις από τις πραγματικές ανακοινώσεις θέσεων εργασίας σε Indeed.com:

 • «Η ικανότητα να μαθαίνουν και να αρθρώσει τεχνικές πληροφορίες και να μεταφέρουν σε μη τεχνικούς ανθρώπους»
 • «Εξαιρετική προσοχή στη λεπτομέρεια και multi-tasking ικανότητα»
 • «Να είστε επαγγελματίες με τους πελάτες και το προσωπικό»
 • «Πάθος για την παροχή βοήθειας σε άλλους και την επίλυση προβλημάτων»
 • «Ικανός να μεταφράσουν τεχνικές έννοιες σε απλή γλώσσα»
 • «Ικανό να εργάζονται ανεξάρτητα και multitasking»

Είναι αυτό το επάγγελμα ένα αγαθό κατάλληλο για σας;

Είναι επιτακτική ανάγκη να εξετάσει τα ενδιαφέροντά σας, τον τύπο προσωπικότητας, και τις αξίες σχετίζονται με την εργασία, όταν επιλέγουν μια καριέρα. Ένα αυτο-αξιολόγηση θα σας αφήσει να μάθετε για τα χαρακτηριστικά σας. Σκεφτείτε για να γίνει ένας ειδικός υποστήριξης ηλεκτρονικών υπολογιστών στ έχετε τα ακόλουθα:

 • Ενδιαφέροντα  (Ολλανδία Code): RCI (Ρεαλιστική, Συμβατικά, Investigative)
 • Προσωπικότητα Τύπος  (MBTI τύπους προσωπικότητας): ENFJ, INFJ, ENFP, INFP
 • Οι τιμές σχετίζονται με την εργασία : Σχέσεις, τις συνθήκες εργασίας, Achievement

Σχετικά Επαγγελμάτων

 ΠεριγραφήΗ διάμεση ετήσιο μισθό (2017)Ελάχιστη Απαιτούμενη Εκπαίδευση / Κατάρτιση
Μηχανικός Λογισμικού Διασφάλισης ΠοιότηταςΠροσδιορισμός των προβλημάτων με το λογισμικό$ 88.510Πτυχίο
Διαχειριστής δικτύουΔιαχειρίζεται ένα δίκτυα φορέων του υπολογιστή$ 81.100Πτυχίο σε δίκτυο υπολογιστών και τη διαχείριση του συστήματος ή της επιστήμης των υπολογιστών
Web Developerδημιουργεί ιστοσελίδες$ 67.990Πτυχίο σε έναν τομέα πληροφορικής (κατά προτίμηση) ή πιστοποίηση και την εμπειρία
Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *