Як відповісти на питання інтерв’ю Поведінкові

Posted on

Як відповісти на питання інтерв'ю Поведінкові

Більшість менеджерів по найму, включають принаймні кілька поведінкових питань в кожній співбесіді вони ведуть. Що ви можете очікувати, коли ви запитали ці типи питань? У поведінковому співбесіді інтерв’юер ставить запитання про ваше минуле досвіді роботи. Наприклад, він або вона може сказати: «Розкажіть мені про час, що ви повинні були багатозадачність на роботі» або «Дайте мені приклад конфлікту у вас з працівником. Як ви її рішення? »

Роботодавці, які використовують цей підхід шукають конкретні докази того, що доводить кандидат має навички і вміння, необхідні для роботи. Ідея поведінкових інтерв’ю питання в тому, що минуле поведінкою є індикатором майбутньої поведінки. Таким чином, приклади з вашого минулого дати роботодавцю подання про те, як ви могли б впоратися з подібною ситуацією, якщо ви повинні були бути найняті.

Що ви могли б бути задаються

Інтерв’юер може представляти різні поведінкові питання. Приклади питань для інтерв’ю включають в себе: «Чи можете ви дати мені приклад того, як ви мотивовані неефективним підлеглий для підвищення продуктивності?» і «Опишіть час, коли ви реалізували нову програму, яка пройшла успішно.»

Роботодавці шукають докладне пояснення досвіду з минулого. Вони хочуть знати, що цей досвід був і як ви справляєтеся з ним. Ваші відповіді дадуть інтерв’юеру вказівку про те, як ви справляєтеся проекти і проблеми на роботі.

як підготуватися

Це неможливо для кандидатів, щоб передбачити всі можливі питання, вам будуть запропоновані до інтерв’ю. Багато будуть специфічними до роботи, для якої ви час розглядається. Однак, уважно переглянувши роздруківку завдань і аналіз списків загальних поведінкових інтерв’ю питань, ви можете підготуватися до найбільш імовірним питань.

Перш, ніж йти в інтерв’ю, взяти час, щоб визначити якості ідеального кандидата на цю посаду. Подивіться на список завдань для отримання списку кваліфікації та пошуку будь-яких ключових слів, які дають вам натяк на те, що роботодавець хоче в роботу кандидата. Тоді відповідати вашій кваліфікації для роботи, так що ви готові приклади, пов’язані з досвідом і кваліфікацією роботодавець шукає.

У доповненні до пошуку будь-яких підказки в рамках оголошення про роботу, якщо дозволяє час, проведення інформаційні інтерв’ю з професійними контактами в області, щоб отримати вхід в відношенні бажаних навичок, база знань і особистісних якостей успішних співробітників в цьому типі роботи.

Після того, як ви отримаєте відчуття питань може бути запитаний, наступний крок буде придумати приклади з минулого досвіду, які допомогли вам розвинути навички і якості, необхідні для роботи. Створити список семи до 10 ключових активів, які роблять вас сильним кандидатом для вашої цільової роботи. Для кожного активу, подумайте про анекдоту або історії про те, як ви використовували цю силу, щоб додати значення в якійсь ситуації. Ви можете використовувати анекдоти з ваших ролей в якості службовця, студента, волонтера, або стажиста.

Як відповісти на питання інтерв’ю Поведінкові

Практикуючи відповіді на поведінкові питання інтерв’ю, розглянемо наступне, що називається техніка СТАР відповідь інтерв’ю. Це чотири кроки метод для відповіді на питання про минуле поведінки на роботі:

  • (S) ситуації. Опишіть ситуацію або встановити сцену. Пояснити місце , де ви працювали в протягом або завдання , яке було дано.
  • (Т) Завдання. Опишіть проблему або проблему ви зіткнулися с.
  • (A) Дія.  Опишіть дію , яке було потрібно , щоб втрутитися в ситуацію або вирішити цю проблему. Це повинно ввести ключ активу ви хотіли б, щоб проілюструвати.
  • (R) Результати. Опишіть результати ваших дій , згенеровані. Поясніть , як ви допомогли вирішити проблему або поліпшити компанії в деякому роді.

Уявіть собі, роботодавець просить вас поведінковий питання інтерв’ю «Розкажіть мені про час, який ви використовували свої організаційні навички, щоб поліпшити ситуацію на роботі.» Можливий відповідь, використовуючи метод STAR, буде виглядати наступним чином:

Коли я прийняв на роботі в якості помічника в маркетингових рішеннях, незабаром я дізнався, що не було легко доступною системою для отримання інформації про минулі кампаніях. Кожен з п’яти консультантів мав свої власні комп’ютерні файли. Я запропонував директор, що ми створили спільну інтерактивну систему подачі з минулими агітаційними матеріалами, які будуть доступні для всіх співробітників. Я брав інтерв’ю у кожного із співробітників, щоб отримати введення про те, як класифікувати файли і запропонував систему, яка була реалізована. Система мала успіх; він все ще на місці, чотири роки по тому. Мій керівник згадав це досягнення в якості однієї з причин мого рейза на моєму нещодавньому огляді продуктивності.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *