Top Jobs for Business Πτυχίο Majors

Posted on

 Top 10 θέσεις εργασίας για την επιχείρησή Majors
Business μεγάλες εταιρείες να αναπτύξουν πολλές πολύτιμες δεξιότητες και τομείς της γνώσης που τους επιτρέπουν να κάνουν μια σημαντική συμβολή στην εταιρική και όχι-για-κέρδους κόσμους. Μπορούν να σκέφτονται με αριθμούς. Business μεγάλες εταιρείες μπορούν να ποσοτικοποιηθούν ένα σύνολο δεδομένων, αξιολόγηση των οικονομικών επιπτώσεων των αποφάσεων, και να χρησιμοποιούν τα στοιχεία για να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας των προτάσεών τους.

Οι φοιτητές πανεπιστημίου οι οποίοι σημαντική στην επιχείρηση να μάθουν να γράφουν με σαφή και συνοπτικό τρόπο, ενώ χειροτεχνίας περίπτωση αναλύσεων και άλλων εμπορικών εγγράφων για τις τάξεις τους. Καθηγητές συχνά απαιτούν από αυτούς να ολοκληρώσουν τα έργα σε ομάδες, ώστε να μάθουν τις προκλήσεις και την αξία της ομαδικής εργασίας, ενώ διύλισης παρουσίαση και ηγετικές ικανότητες τους.

Δεξιότητες Επιχειρήσεων Majors Έχουν

Τεμαχίζοντας τα προβλήματα των επιχειρήσεων και τη σύσταση επιχειρήσεων μεγάλες εταιρείες λύσεων βοήθεια για την ενίσχυση της κριτικής σκέψης και αναλυτικές ικανότητες. Μαθαίνουν να χρησιμοποιούν τα εργαλεία της τεχνολογίας των πληροφοριών για τη συλλογή, οργάνωση, και αντιπροσωπεύουν τα δεδομένα για παρουσιάσεις και έγγραφα.

Η γνώση που αποκτήθηκε σε βασικά θέματα όπως το μάρκετινγκ, τη διαχείριση, τους ανθρώπινους πόρους, και τη λογιστική προετοιμασία των επιχειρήσεων μεγάλες εταιρείες για να οδηγήσει τους άλλους στο χώρο εργασίας.

Με κατηγορίες όπως το δίκαιο των επιχειρήσεων και την επιχειρηματική ηθική, οι μαθητές αποκτούν νομική και ηθική άποψη του κόσμου γύρω τους. Επιπλέον, οι επιχειρήσεις οι μαθητές να αποκτήσουν μια σφαιρική άποψη και μια εκτίμηση για την αξία της διαφορετικότητας μέσα από τη μελέτη επιχειρηματικές πρακτικές σε άλλους πολιτισμούς.

Top 10 θέσεις εργασίας για την επιχείρησή Majors

Τα προσωπικά σας αξίες, δεξιότητες, και τα ενδιαφέροντά θα επηρεάσει την τελική σας επιλογή μιας σταδιοδρομίας, αλλά κάτω από ορισμένες εναλλακτικές λύσεις για να εξετάσουν καθώς περνάτε από τη διαδικασία λήψης αποφάσεων.

1. Λογιστής

Λογιστές βοηθήσει τους οργανισμούς να χρηματοδοτήσουν τις δραστηριότητές τους, τηρούν τους κανονισμούς της κυβέρνησης, εκτός από τα χρήματα, και να μεγιστοποιήσουν τα κέρδη τους. Θα αξιοποιήσει την οικονομική γνώσεις και δεξιότητες μάθει στο κολέγιο για τη λήψη αποφάσεων ήχο για τους πόρους του οργανισμού. Λογιστές εκπροσωπούν και να επικοινωνούν επιχειρηματικών πληροφοριών που χρησιμοποιείται από τους συναδέλφους να λειτουργεί πιο αποτελεσματικά και με τους επενδυτές να λαμβάνουν ορθές αποφάσεις για τις επενδύσεις τους.

Λογιστές τη διεξαγωγή ελέγχων και την παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών και φορολογικού σχεδιασμού των υπηρεσιών. Συχνά προχωρήσουμε σε ηγετικές θέσεις μέσα στην οικονομική διεύθυνση της οργάνωσης ή του πελάτη οργανώσεις τους. Όλα τα είδη των επιχειρήσεων, κυβερνητικές μη κερδοσκοπικές, και εκπαιδευτικούς οργανισμούς επιστρατεύσει τις υπηρεσίες των λογιστών.

Μισθός: Σύμφωνα με το Bureau of Labor Statistics  (BLS), η μέση ετήσια εισοδήματα για τους λογιστές Μάιος 2018 ήταν $ 70.500. Το χαμηλότερο 10% κέρδισε λιγότερο από $ 43.650, και το υψηλότερο 10% κέρδισαν περισσότερο από $ 122.840.

Job Outlook: Απασχόληση των λογιστών και ελεγκτών αναμένεται να αυξηθεί κατά 10% μεταξύ 2016 και 2026, ταχύτερα από το μέσο όρο για όλα τα επαγγέλματα.

Σύμβουλος 2. Διαχείριση

Σύμβουλοι Διαχείρισης ή αναλυτές διαχείρισης πραγματοποιήσει μια διαδικασία για τους πελάτες, δεν σε αντίθεση με τη μέθοδο ανάλυσης περίπτωση που χρησιμοποιείται σε πολλές από τις κατηγορίες για τις επιχειρήσεις μεγάλες εταιρείες. Ισχύουν αναλυτικές και δεξιότητες επίλυσης προβλημάτων στα έργα τους και χρησιμοποιούν τα ομαδική εργασία και την παρουσίαση των δεξιοτήτων που καλλιεργούνται μέσα από τις σπουδές τους. Σύμβουλοι είναι ειδικοί στην συλλογή πληροφοριών, την οργάνωση αυτή, και συνθέτοντας τις εκθέσεις με τα ευρήματά τους.

Οι αναλυτές είναι χρήστες δύναμη της τεχνολογίας που επεξεργάζονται και αντιπροσωπεύουν τα δεδομένα για τους πελάτες τους. Έχουν επιστρατεύσει τα εργαλεία υπολογιστικών φύλλων, βάσεων δεδομένων, καθώς και την παρουσίαση εφαρμόζεται τόσο συχνά στα έργα της κατηγορίας τους ως επιχειρήσεων μεγάλες εταιρείες.

Μισθός: Σύμφωνα με την BLS , η μέση ετήσια εισοδήματα για τους αναλυτές της διαχείρισης Μάιο του 2018 ήταν $ 83610. Το χαμηλότερο 10% κέρδισε λιγότερο από $ 48.360 και το υψηλότερο 10% κέρδισαν περισσότερο από $ 152.760.

Job Outlook: Απασχόληση των αναλυτών διαχείρισης προβλέπεται να αυξηθεί κατά 14% μεταξύ 2016 και 2026, ταχύτερα από το μέσο όρο για όλα τα επαγγέλματα.

3. Κοινωνική Media Manager

διαχειριστές Κοινωνική μέσα μαζικής ενημέρωσης χρησιμοποιούν την τεχνολογία καταλαβαίνω και τη γνώση των επικοινωνιών μάρκετινγκ που αποκτήθηκαν από τις επιχειρήσεις μεγάλες εταιρείες να συντονίσουν την παρουσία του εργοδότη τους σε ιστοσελίδες όπως το Facebook, LinkedIn, Pinterest, Twitter, Instagram και Tumblr. Ενισχύουν την επιχειρηματική δραστηριότητα, τη δημιουργία ταυτότητα της μάρκας, και να πάρει τη λέξη για την οργάνωσή τους. διαχειριστές Κοινωνική μέσα μαζικής ενημέρωσης σχεδιάσουν στρατηγικά σχέδια, να βοηθήσει στην ανάπτυξη του περιεχομένου, και τη μέτρηση του αντίκτυπου των online καμπάνιες.

διαχειριστές μέσα κοινωνικής δικτύωσης επιστρατεύσει την υποστήριξη του προσωπικού για τη συλλογή πληροφοριών για τις ιστορίες που μπορούν να τοποθετηθούν σε social media. Όπως και τις επιχειρήσεις μεγάλες εταιρείες, θα πρέπει να είναι οι παίκτες της ομάδας και έχουν τη φινέτσα με τους ανθρώπους για να πείσει τη συνεργασία όταν δεν διαθέτουν επίσημη αρχή πέρα ​​από τους συναδέλφους.

Μισθός: Σύμφωνα με PayScale , διαχειριστές social media κερδίζουν κατά μέσο μισθό των $ 49.340.

Job Outlook: Υπάρχει μεγάλη ζήτηση για τα διευθυντικά στελέχη των κοινωνικών μέσων μαζικής ενημέρωσης, όπως αποδεικνύεται από τις 35.038 θέσεις εργασίας δημοσιεύτηκε στην πραγματικότητα κατά το χρόνο αυτό το άρθρο δημοσιεύτηκε.

4. Οικονομικός Αναλυτής

Business μεγάλες εταιρείες να μάθουν να αξιολογήσει τα πλεονεκτήματα και τις αδυναμίες των επιχειρήσεων και να αναλύσει τις τάσεις σε διάφορες βιομηχανίες. Οικονομικοί αναλυτές επωφεληθούμε από αυτές τις δεξιότητες για να αξιολογήσει τις εταιρείες, βιομηχανίες, και τις συναφείς επενδύσεις για τους πελάτες ή της μητρικής της εταιρείας τους. Θα ερμηνεύσει οικονομικών καταστάσεων, υπολογίζει αναλογίες και άλλες μετρήσεις, και να γράφουν εκθέσεις με συστάσεις για τις επενδύσεις και την κατανομή των εταιρικών πόρων.

Οικονομικοί αναλυτές να επωφεληθούν από την παρακολούθηση μαθημάτων στον τομέα της λογιστικής, τη χρηματοδότηση, την οικονομία, και τα μαθηματικά, που είναι παραδοσιακά μέρος μιας επιχειρηματικών δραστηριοτήτων των μεγάλων.

Μισθός: Σύμφωνα με την BLS , η μέση ετήσια έσοδα για τους οικονομικούς αναλυτές Μάιο του 2018 ήταν $ 85.66 χιλιάδων. Το χαμηλότερο 10% κέρδισε λιγότερο από $ 52.540, και το υψηλότερο 10% κέρδισαν περισσότερο από $ 167.420.

Job Outlook: Απασχόληση των οικονομικών αναλυτών αναμένεται να αυξηθεί κατά 11% μεταξύ 2016 και 2026, ταχύτερα από το μέσο όρο για όλα τα επαγγέλματα.

5. Αναλογιστής

Επιχειρηματικό μεγαλύτερες εταιρίες με ισχυρή ποσοτικό προσανατολισμό προς τους υπόβαθρο μπορεί να γίνει βασικούς παράγοντες στον κλάδο των ασφαλίσεων δουλεύοντας ως αναλογιστή. Αναλογιστές υπολογίζουν την πιθανότητα των επικίνδυνων γεγονότων που συμβαίνουν, όπως ο θάνατος, τραυματισμός, ατυχήματα, πυρκαγιές, και ασθένειες, όταν οι ασφαλιστικές εταιρείες θα υποχρεούνται να καταβάλλουν τις αξιώσεις. Χρησιμοποιούν τη γνώση της λογιστικής, τη χρηματοδότηση και την οικονομία και να πραγματοποιήσει πολύπλοκες αναλύσεις σεναρίων με βάση τα δημογραφικά χαρακτηριστικά.

Αναλογιστών, όπως επαγγελματικές μεγάλες εταιρείες, χρησιμοποιούν λογιστικά φύλλα, βάσεις δεδομένων και στατιστικών λογισμικό για τη διεξαγωγή αναλύσεων τους. Επιπλέον, πρέπει να έχουν ισχυρή γραφής, παρουσίασης, και πειστική δεξιότητες για να εξασφαλίσει υποστήριξη από τους συναδέλφους για τις προτάσεις τους.

Μισθός: Σύμφωνα με την BLS , η μέση ετήσια εισοδήματα για τους αναλογιστές Μάιο του 2018 ήταν $ 102.88 χιλιάδων. Το χαμηλότερο 10% κέρδισε λιγότερο από $ 61.140, και το υψηλότερο 10% κέρδισαν περισσότερο από $ 186.110.

Job Outlook: Η απασχόληση των αναλογιστών προβλέπεται να αυξηθεί κατά 22% μεταξύ 2016 και 2026, πολύ γρηγορότερα από ό, τι ο μέσος ρυθμός ανάπτυξης για όλα τα επαγγέλματα.

6. Εισαγωγή College Εκπρόσωπος

Μισθός: Business μεγάλες εταιρείες που ενδιαφέρονται να εργαστούν σε ένα περιβάλλον κολλεγίων θα πρέπει να εξετάσει μια θέση με το γραφείο εισαγωγών ως επιλογή. Προσωπικό του τμήματος υποδοχής αξιοποιήσει την ισχυρή επικοινωνία, την παρουσίαση και πειστική ικανότητες των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων των μεγάλων για να φτάσει σε υποψήφιους φοιτητές.

Μπορούν να αναπτύξουν σχέδια μάρκετινγκ για την προώθηση στρατηγικά το κολέγιο και να ενθαρρύνει εφαρμογές. Εισαγωγή του προσωπικού, όπως και των επιχειρήσεων μεγάλες εταιρείες, θα πρέπει να συνεργαστούν με άλλα μέλη της ομάδας για τα έργα και να παραδώσει τα προγράμματα.

Ένας ρόλος κολέγιο ομολογίες είναι ουσιαστικά μια θέση πώλησης για το κολέγιο, έτσι ώστε η επιχείρησή μεγάλες εταιρείες με ένα ισχυρό θεμέλιο στις πωλήσεις και το μάρκετινγκ και μια εξερχόμενη προσωπικότητα είναι πιθανό να είναι επιτυχής σε αυτό το τμήμα.

Σύμφωνα με Glassdoor , οι εκπρόσωποι των εισαγωγών κερδίσουν ένα μεσαίο εισόδημα $ 46.148.

Job Outlook: Υπάρχουν άφθονες ανοίγματα για τους εκπροσώπους κολέγιο ομολογίες, με 2701 κενές θέσεις για Μάλιστα κατά το χρόνο αυτό το άρθρο δημοσιεύτηκε.

7. Business Δάσκαλος

Μισθός: Εκπαιδεύοντας τους μαθητές γυμνασίου για τον κόσμο των επιχειρήσεων είναι μια επιλογή για τις επιχειρήσεις μεγάλες εταιρείες που θα ολοκληρώσουν επίσης τις απαιτήσεις εκπαίδευσης των εκπαιδευτικών.

Business μεγάλες εταιρείες χρειάζονται την ευρεία γνώση που έχει αποκτηθεί στο μάρκετινγκ, τη διαχείριση, τη χρηματοδότηση και τη λογιστική για να πραγματοποιήσει αυτό το ρόλο αποτελεσματικά. Ισχυρή λεκτική επικοινωνία και διαπροσωπικές δεξιότητες που απαιτούνται για να εμπλέξει τους μαθητές.

Σχεδιασμός και παρουσίαση τόνωση μαθήματα είναι το κλειδί για την επιτυχία ως δάσκαλος. Business μεγάλες εταιρείες μπορούν να αντλήσουν από τη μεγάλη ποικιλία των διδακτικών προσεγγίσεων που έχουν συναντήσει κατά την ολοκλήρωση πτυχίο τους.

Σύμφωνα με την BLS , η μέση ετήσια έσοδα για καθηγητές γυμνασίου Μάιος 2018 ήταν $ 60.320. Το χαμηλότερο 10% κέρδισε λιγότερο από $ 39.740, και το υψηλότερο 10% κέρδισαν περισσότερο από $ 97.500.

Job Outlook: Η απασχόληση των καθηγητών γυμνασίου προβλέπεται να αυξηθούν κατά 8% μεταξύ 2016 και 2026, περίπου το ίδιο με το μέσο ρυθμό ανάπτυξης για όλα τα επαγγέλματα.

8. Επιχειρήσεων Reporter

Εκτύπωση, μετάδοση και ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης όλα παρέχουν εκτενή κάλυψη των γεγονότων και των εξελίξεων στο επιχειρηματικό και οικονομικό τομέα. Business μεγάλες εταιρείες να μάθουν να αναλύουν τις εταιρείες και βιομηχανίες και συνθέτουν τις γραπτές περιλήψεις των ευρημάτων τους, όπως ακριβώς και δημοσιογράφους. Αναπτύσσουν τις επικοινωνίες και τις δεξιότητες παρουσίασης που απαιτούνται για σαφώς αρθρώσει περιεχόμενο για τον επιχειρηματικό κόσμο.

Έτσι, αν είστε γοητευμένος από τις επιχειρήσεις, αλλά θα προτιμούσα να επικοινωνούν σχετικά με το ό, τι συμπεριφορά των επιχειρήσεων, την υποβολή εκθέσεων των επιχειρήσεων θα μπορούσε να είναι για σας.

Μισθός: Σύμφωνα με την BLS , η μέση ετήσια εισοδήματα για δημοσιογράφους Μάιο του 2018 ήταν $ 41,260. Το χαμηλότερο 10% κέρδισε λιγότερο από $ 23.490 και το υψηλότερο 10% κέρδισαν περισσότερο από $ 100.930.

Job Outlook: Απασχόληση των δημοσιογράφων ως σύνολο προβλέπεται να μειωθεί κατά 9% μεταξύ 2016 και 2026, το οποίο είναι πολύ χαμηλότερο από το μέσο ρυθμό ανάπτυξης για όλα τα επαγγέλματα. Ωστόσο, η διάδοση της εκπομπής και σε απευθείας σύνδεση κάλυψη από τα ΜΜΕ σε σχέση με τις οικονομικές και επιχειρηματικές εξελίξεις θα πρέπει να παρέχουν καλύτερες ευκαιρίες για εκείνους που ειδικεύονται στην αναφορά των επιχειρήσεων.

9. Εταιρική Εισαγγελέα

Οι δικηγόροι που ασκούν όφελος εταιρικό ή το δίκαιο των επιχειρήσεων από την ευρεία γνώση των επιχειρηματικών φορέων και των πρακτικών που αποκτώνται από τις επιχειρήσεις μεγάλες εταιρείες. Η επιχειρηματικών δραστηριοτήτων των μεγάλων αναπτύσσει μια σταθερή βάση για τις περιοχές του εταιρικού δικαίου όπως η πτώχευση, κινητές αξίες, τις συμβάσεις, τις συγχωνεύσεις, τις συλλογές, τις επιχειρήσεις κληρονομική διαδοχή, και συσσωματώσεων. Οι δεξιότητες της έρευνας, τη γραφή και την παρουσίαση αναπτύχθηκαν από τις επιχειρήσεις μεγάλες εταιρείες να βοηθήσει την εταιρική τους δικηγόρους για να επιτελέσουν το έργο τους.

Επιχειρηματικό μεγαλύτερες εταιρίες με σταθερή ακαδημαϊκή πορεία και LSAT αποτελέσματα μπορεί να κερδίσει την αποδοχή σε σχολεία ελίτ του νόμου.

Μισθός: Σύμφωνα με την BLS , ο μέσος ετήσιος μισθός των δικηγόρων ήταν $ 120 910 Μάιο 2018. Το χαμηλότερο 10% κερδίζουν λιγότερα από $ 58 220, και το υψηλότερο 10% κέρδισαν περισσότερο από $ 208.000.

Job Outlook: Η απασχόληση των δικηγόρων προβλέπεται να αυξηθούν κατά 8% μεταξύ 2016 και 2026, περίπου το ίδιο με το μέσο ρυθμό ανάπτυξης για όλα τα επαγγέλματα.

10. Υγειονομική περίθαλψη Διαχειριστής

Οι διαχειριστές στον τομέα της υγείας πρέπει να έχουν γνώση της λογιστικής, του προϋπολογισμού, το ανθρώπινο δυναμικό, το μάρκετινγκ, τη διαχείριση, το δίκαιο των επιχειρήσεων, την ηθική, και την τεχνολογία των πληροφοριών, όλα τα θέματα που καλύπτονται στο πρόγραμμα σπουδών των επιχειρήσεων. Επιπλέον, τα ομαδική εργασία, επικοινωνία, αναλυτικές και δεξιότητες παρουσίασης των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων των μεγάλων είναι επίσης ζωτικής σημασίας για την επιτυχία ενός διαχειριστή της υγειονομικής περίθαλψης.

Πολλές επιχειρήσεις μεγάλες εταιρείες που ενδιαφέρονται για το πεδίο θα πάει για να μεταπτυχιακές σπουδές στη  διαχείριση της υγειονομικής περίθαλψης .

Μισθός: Σύμφωνα με την BLS , ο μέσος ετήσιος μισθός για τους διαχειριστές ιατρική και υγειονομική υπηρεσία ήταν $ 99730 Μάιο 2018. Το χαμηλότερο 10% κερδίζουν λιγότερα από $ 58 680, και το υψηλότερο 10% κέρδισαν περισσότερο από $ 182.6 χιλιάδων.

Job Outlook: Απασχόληση των διαχειριστών ιατρική και την υγεία υπηρεσία προβλέπεται να αυξηθεί κατά 20% μεταξύ 2016 και 2026, πολύ γρηγορότερα από ό, τι ο μέσος ρυθμός ανάπτυξης για όλα τα επαγγέλματα.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *