Top 10 Work-at-home θέσεις εργασίας για τους εκπαιδευτικούς

Posted on

Top 10 Work-at-home θέσεις εργασίας για τους εκπαιδευτικούς

Όταν σηκώνονται στις 5 το πρωί για να μετατρέψει την εργασία μετά από την διαμονή τους μέχρι τη μισή νύχτα κάνει προετοιμασία στην τάξη, μια δουλειά που σας επιτρέπει να εργάζεστε με τις πιτζάμες σας ακούγεται αρκετά καταριέται καλό. Θα μπορούσε επίσης να ακούγεται απίθανο, προφανώς, δεν μπορεί να διδάξει από την άνεση του σπιτιού σας, έτσι δεν είναι; θέσεις εργασίας τηλεργασίας είναι ελκυστικά για τους εργαζόμενους σε όλα τα είδη των επαγγελμάτων, αλλά και για τους εκπαιδευτικούς, ιδίως, τις ευκαιρίες για την οικοδόμηση σταδιοδρομία στην ψηφιακή εκπαίδευση δυναμώσει και πιο ποικιλόμορφη κάθε χρόνο.

Χάρη στην τεχνολογία, είναι απολύτως δυνατό να συνδυάσει την αγάπη σας για την εκπαίδευση με πλήρες ωράριο εργασίας-at-home τρόπο ζωής. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα εάν είστε πρόθυμοι να συνδυάσει τους ρόλους για την κατασκευή νέων καριέρα σας, για παράδειγμα, την ανάμιξη των εκπαιδευτικών συμβούλων με κάποια online διδασκαλία, κ.λπ.

Αν σκέφτεστε να κάνει μια μεγάλη αλλαγή? είστε ένας πρώην δάσκαλος ή συνταξιούχος, ή ψάχνετε για δουλειά έξω από την παραδοσιακή τάξη, ένα ή περισσότερα από αυτά τα 10 εργασία στο σπίτι θέσεις εργασίας για τους εκπαιδευτικούς θα μπορούσε να χωρέσει το νομοσχέδιο.

Online Teacher

Για τους εκπαιδευτικούς που αγαπούν ακόμα τη δουλειά, αλλά θέλουν να εργαστούν στο σπίτι, σε απευθείας σύνδεση διδασκαλία προσφέρει ευκαιρίες για κάθε εστίασης. Κάποιοι εικονικό καθηγητές επικεντρωθεί σε μαθητές στο σπίτι-σχολείο, για παράδειγμα, ενώ άλλοι μπορεί να επικεντρωθεί σε ενήλικες εκπαιδευόμενους ή εταιρικών εκπαιδευτικών προγραμμάτων.

Πληροφορίες σχετικά με την εικονική τους μισθούς διδασκαλία έναντι σε τάξη διδασκαλίας των μισθών είναι δύσκολο να έρθουν κοντά, αλλά αν κρίνουμε από αγγελίες θέσεων εργασίας και ανέκδοτες αναφορές, Κ-12 εκπαιδευτικοί θα πρέπει να είναι έτοιμη να λάβει μια μείωση μισθών για να διδάξει από το σπίτι. Ωστόσο, εάν είστε ενδεχόμενο μια κίνηση σε μια θέση με χαμηλότερο κόστος ζωής ή σκοπεύετε να συμπληρώσει τη διδασκαλία μισθό σας με ένα άλλο εστίασης ή δύο, αυτή η συναυλία θα μπορούσε να είναι για σας.

Online Καθηγητής

Είτε ειδικότητά σας είναι πρόωρη εγκατάλειψη του σχολείου, επιστήμη των υπολογιστών, ή SAT prep, online διδασκαλία μπορεί να είναι μια προσοδοφόρα τρόπος για να κάνει τα προς το ζην από το σπίτι, ή το μαξιλάρι του μισθού σας σε εργασία ημέρας σας. Τεχνολογίες όπως το Skype και άλλο λογισμικό τηλεδιάσκεψης έχουν καταστήσει ευκολότερο από ποτέ να αναπαράγουν μια περίοδο διδασκαλία πρόσωπο με πρόσωπο και κόψτε την μετακίνηση.

Συνδεδεμένοι Επίκουρος Καθηγητής / Εκπαιδευτής

Μόνιμος συναυλίες είναι δύσκολο να έρθουν κοντά αυτές τις μέρες, αλλά μια ανάποδα για την μετα-δευτεροβάθμια εκπαιδευτικούς είναι ότι οι εικονικές θέσεις εργασίας καθηγητή / εκπαιδευτή είναι πιθανό να συνεχίσει να αυξάνεται. Η σχετικά χαμηλή αμοιβή για συμπληρωματική καθηγητές είναι πολύ πιο εύκολο να το στομάχι, όταν μπορείτε να μάθετε από την άνεση του σπιτιού σας.

Προπονητής γραφής

Σε μια έκθεση του 2016 PayScale, το 44 τοις εκατό των διευθυντικών στελεχών δήλωσε ότι η γραφή δεξιότητες ήταν τα σκληρά δεξιότητες λείπει περισσότερο στη νέα βαθμούς. Μπορείτε να συμβάλει στην αναστροφή της τάσης σε συνεργασία με τους μαθητές και τους εταιρικούς πελάτες να ανανεώσει τις ακόλουθες βασικές δεξιότητες. Παρόμοια με την διδασκαλία, γράφοντας συναυλίες προπόνηση επωφελήθηκαν από τεχνολογίες όπως video conferencing, πράγμα που καθιστά ευκολότερο από ποτέ να επικοινωνούν με τους μαθητές εξ αποστάσεως.

Βιογραφικό προγραμματιστή

Chegg περιγράφει την ανάπτυξη του προγράμματος σπουδών με αυτόν τον τρόπο: «Αν η τάξη ήταν ένα θέατρο, το πρόγραμμα σπουδών Developer θα είναι ο Συγγραφέας που δημιουργεί την ιστορία και γράφει το διάλογο» Αν έχετε περάσει αρκετό χρόνο στην τάξη διδασκαλίας δικό σας υλικό, ξέρετε τι λειτουργεί και τι όχι. Βάλτε αυτή την εμπειρία για την καλή χρήση, και να οικοδομήσουμε μια δεύτερη καριέρα ως προγραμματιστής πρόγραμμα σπουδών. Σημαντικές πίνακες εργασίας έχουν πάντα καταχωρήσεις για την ανάπτυξη του προγράμματος σπουδών. Κάποιοι, όπως ο Μάλιστα, θα σας αφήσει να φιλτράρετε για το σπίτι με βάση τις ευκαιρίες.

Διδασκαλία Υλικά Provider

Αν έχετε ήδη διδακτικό υλικό σας, διαμορφωμένη από χρόνια της δοκιμής και του λάθους στην τάξη, γιατί να μην μοιράζονται αυτόν τον πλούτο της γνώσης και να κάνει τη σκληρή δουλειά σας εξοφλήσει ξανά και ξανά, την ίδια στιγμή; Οι εκπαιδευτικοί Pay εκπαιδευτικοί σας επιτρέπει να μοιράζεστε σχέδια μαθημάτων, δραστηριότητες, διακόσμηση στην τάξη σας και πολλά άλλα, και να κερδίσουν χρήματα από αυτό.

Πιθανότατα δεν θα κάνει μια περιουσία από την περιοχή, αλλά θα μπορούσε να κάνει μια-δυο επιπλέον εκατό το μήνα, η οποία έρχεται σε βολικό κατά την έναρξη μιας σταδιοδρομίας μετά την τάξη – ορισμένοι πωλητές φαίνεται να κάνει αρκετά καλά.

«Κάνω σήμερα πολύ πιο διδασκαλίας πώλησης πόρους από ό, τι θα είχα αν είχα συνέχισε τη διδασκαλία», γράφει η Ραχήλ Lynette σε Edutopia . «Σύμφωνα με ΤρΤ, ο κορυφαίος πωλητής έχει κάνει πάνω από $ 2 εκατομμύρια, 164 δάσκαλοι έχουν κερδίσει πάνω από $ 50.000, και χιλιάδες άλλοι φέρει σε μερικές εκατοντάδες δολάρια το μήνα, το οποίο μπορεί να κάνει μια μεγάλη διαφορά όταν είστε που ζουν από το μισθό ενός δασκάλου.»

Εκπαιδευτικό Συγγραφέας / Εκδότης

Εκπαιδευτικές εκδόσεις είναι μια φυσική τακτοποίηση για τους εκπαιδευτικούς που φεύγουν από την τάξη. Ελεύθερος επαγγελματίας συγγραφέας / συντάκτες γενικά εντολή ωρομίσθιο των $ 15-75, ανάλογα με την ένταση της εστίασης, το βάθος της έρευνας που απαιτείται, και το επίπεδο της γραφής / εκθέσεων που πρέπει να γίνουν.

Αλλά αν ο ανεξάρτητος ζωή δεν του αρέσει, δεν υπολογίζονται από τη δυνατότητα να εργάζονται για μια εταιρεία. Όλο και περισσότεροι εργοδότες σε όλες τις βιομηχανίες που αγκαλιάζουν ευέλικτα ωράρια, συμπεριλαμβανομένης της πλήρους απασχόλησης τηλεργασίας ρόλους και τις αναθέσεις συμβάσεων. Εάν είστε πρόθυμοι να κάνετε κάποια προσεκτική αναζήτηση εργασίας, μπορείτε να βρείτε την τέλεια δουλειά εκπαιδευτικό συγγραφέας / συντάκτης σας επιτρέπει να εργάζονται από το σπίτι.

δοκιμή Σκόρερ

Εκπαιδευτική Testing Service (ETS) είναι πάντα ψάχνει για online και επιτόπου σκόρερ τεστ για το TOEFL, GRE, και άλλες εξετάσεις. Αυτό είναι συνήθως μια εργασία μερικής απασχόλησης και κυκλική, όπως την ανάγκη ποικίλλει κατά τη διάρκεια του έτους.

Blogger / Writer

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, τα στερεά δεξιοτήτων γραφής αξίας. Αν είστε έτοιμοι για κάτι εντελώς νέο, μπορεί να θέσει τις ικανότητές σας για να χρησιμοποιήσετε ως blogger ή συγγραφέας, με έμφαση στα εκπαιδευτικά θέματα, ή οποιοδήποτε θέμα κοντά και αγαπητό στην καρδιά σας για την οποία έχετε πολλές γνώσεις. Για να ξεκινήσετε σε αυτόν τον τομέα, να προετοιμαστούν για να αρχίσουν να σκέφτονται πριν να αναστρέψετε το διακόπτη και να αφήσει την τάξη για τα καλά. Πλήρης απασχόληση σταδιοδρομία γραφή είναι χτισμένο σε συνδέσεις, και θα πρέπει να δημιουργήσουν το δίκτυό σας πριν να δεσμευτεί.

Εκπαιδευτικός Σύμβουλος

Είναι ένα βρώμικο μικρό μυστικό της επαγγελματικής ζωής που οι σύμβουλοι συχνά κερδίζουν περισσότερα από ό, τι οι εργαζόμενοι για την προσφορά παρόμοια εμπειρία. Εάν έχετε ένα επιχειρηματικό πνεύμα, μπορείτε να χτίσετε μια επιχείρηση προπόνηση καθηγητές και διοικητικούς υπαλλήλους.

Σημειώστε ότι αυτή η δουλειά δεν είναι εξ ολοκλήρου με έδρα το σπίτι, όπως τότε μάλλον θα πρέπει να διαβουλεύεται με τους πελάτες άμεσα. Ωστόσο, είναι αφεντικό του εαυτού σας έρχεται με μια μεγάλη ευελιξία (καθώς και την ευθύνη). Αν αυτό ακούγεται σαν κάτι που σας ενδιαφέρει, Angela Watson προσφέρει ένα καλό αστάρι για επίδοξους εκπαιδευτικούς συμβούλους στο site της, ο ακρογωνιαίος λίθος για τους εκπαιδευτικούς .

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *