Top 10 Στρατηγικές για μια επιτυχή αναζήτηση εργασίας

Posted on

Top 10 Στρατηγικές για μια επιτυχή αναζήτηση εργασίας

αναζήτηση εργασίας δεν είναι μόνο για την εφαρμογή για την απασχόληση και την ελπίδα για να κληθούν σε συνέντευξη πια. Λίγοι άνθρωποι είναι σε θέση να το θέσουμε απλά σε μια εφαρμογή, να πάρει μια συνέντευξη, και προσγειωθεί μια εργασία σε ανταγωνιστικές, του δικτύου με γνώμονα την σημερινή αγορά εργασίας. Οι πιο επιτυχημένες άτομα που αναζητούν εργασία χρησιμοποιούν μια ποικιλία στρατηγικών, από την ίδρυση της κοινωνικής παρουσίας σε εταιρείες που δραστηριοποιούνται, για να τους βοηθήσει να ξεχωρίζουν από το πλήθος.

Δοκιμάστε αυτές τις στρατηγικές αναζήτησης εργασίας για να επισπεύσει την αναζήτησή σας, βρείτε συνδέσεις που μπορεί να δώσει μια χείρα βοηθείας, να πάρει το βιογραφικό σας πρόσεξα, και άσσο συνεντεύξεις σας, ώστε να μπορείτε να πάρετε προσφορές εργασίας.

1. να παρατηρήσει από Dream της εταιρείας σας

Η αγορά εργασίας είναι γεμάτο και μια από τις πιο σημαντικές στρατηγικές αναζήτησης εργασίας μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να βεβαιωθείτε ότι έχετε ξεχωρίσει από το πλήθος και να δείξει τον υπεύθυνο προσλήψεων που είστε υποψήφιος, ο οποίος σίγουρα θα πρέπει να επιλεγεί για μια συνέντευξη.

2. Αναζητήστε το σωστό Εργασία

Χρησιμοποιήστε τις μηχανές αναζήτησης εργασίας να βρουν εργασία χρησιμοποιώντας λέξεις-κλειδιά που ταιριάζουν με τα ενδιαφέροντά σας και τη θέση στην οποία θέλετε να εργαστείτε. Στένωση κριτήρια της αναζήτησής σας θα εξοικονομήσετε χρόνο, να σας βοηθήσει να εστιάσετε την αναζήτηση εργασίας σας, και να σας δώσει μεγάλη σχέση λίστες εργασίας για να επανεξετάσει (και λιγότερες μη σχετικές καταχωρήσεις να εξαλείψουμε μέσω).

3. Προσαρμόστε το βιογραφικό σας και συνοδευτική επιστολή

Είναι σημαντικό να πάρετε το χρόνο να γράψει στοχευμένες βιογραφικά σημειώματα και συνοδευτικές επιστολές που συνδέονται με συγκεκριμένα προσόντα σας με τα κριτήρια πρόσληψης για τις θέσεις εργασίας που υποβάλλετε αίτηση για. Ο διευθυντής προσλήψεων θα είναι σε θέση να δείτε, με μια ματιά, γιατί, και πώς, θα έχουν τα κατάλληλα προσόντα για τη δουλειά. Θα έχετε μια πολύ καλύτερη πιθανότητα να πάρει μια συνέντευξη με ένα στοχευμένο βιογραφικό από ό, τι εάν στείλετε ένα γενικό επιστολή και βιογραφικό.

4. Χρησιμοποιήστε το δίκτυό σας

Η δικτύωση είναι ακόμα ο τρόπος που οι περισσότεροι άνθρωποι βρίσκουν θέσεις εργασίας και τις στρατηγικές αναζήτησης εργασίας που χρησιμοποιείτε πρέπει να περιλαμβάνουν δικτύωσης. Συνδεθείτε με όλους τους γνωστούς σας, γιατί ποτέ δεν ξέρεις ποια επαφή μπορεί να είναι σε θέση να σας βοηθήσει με την αναζήτηση εργασίας σας ή να σας φέρει σε επαφή με κάποιον που μπορεί.  Εγγραφή LinkedIn Ομάδες  έτσι θα έχετε πρόσβαση σε λίστες εργασίας δημοσιεύτηκε για τα μέλη της ομάδας και περισσότερους ανθρώπους να δικτυωθούν με.

5. Κατάταξη καλά στο Google

Δημιουργήστε προφίλ στο LinkedIn και άλλων  επαγγελματικών χώρων δικτύωσης . Χρησιμοποιήστε το όνομά σας για το URL, αν είναι δυνατόν. Όταν υποψήφιους εργοδότες αναζήτηση για εσάς στο διαδίκτυο, αυτά τα προφίλ συνήθως καταλαμβάνουν υψηλή θέση, έτσι θα παρέχει προσλήψεις, οι εργοδότες και οι επαφές με ισχυρή θετική και επαγγελματική εικόνα σας ως υποψήφιος θα πρέπει να ενδιαφέρονται.

6. αναζήτησης εργασίας όπου οι εταιρείες είναι Πρόσληψη

Εάν είστε ενήμεροι για το πού εταιρείες επιδιώκουν οι αιτούντες, μπορείτε να τοποθετηθείτε για να αυξήσετε τις πιθανότητές σας να πάρει βρεθεί από τους διευθυντές προσλήψεων. Μία από αυτές τις σημαντικές στρατηγικές αναζήτησης εργασίας που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε είναι να εστιάσουμε τις προσπάθειές σας στις ίδιες θέσεις εργασίας που οι επιχειρήσεις χρησιμοποιούν για την πρόσληψη.

7. Βεβαιωθείτε ότι Εταιρίες μπορείτε να βρείτε

Όταν είστε διεξαγωγή μιας αναζήτησης εργασίας, θα πρέπει να είναι εύκολο για τους εργοδότες να σας βρουν σε απευθείας σύνδεση. Οι εργοδότες, οι οποίοι μπορούν να πλημμυρίζουν με βιογραφικά, όταν μετά την εργασία, αναζητούν συχνά παθητική υποψήφιοι (προσόντα υποψηφίων οι οποίοι δεν είναι κατ ‘ανάγκη ψάχνουν για δουλειά, αλλά που μπορεί να ενδιαφέρονται αν η σωστή δουλειά έρχεται). Εδώ είναι πώς να εξασφαλίσει ότι οι εταιρείες μπορούν να σας βρουν.

8. Ace τη συνέντευξη εργασίας

Μια συνέντευξη για δουλειά, βέβαια, είναι τι πρόκειται να μπορείτε να πάρετε μια προσφορά εργασίας – ή όχι. Πάρτε το χρόνο για να προετοιμαστούν. Έρευνα της εταιρείας πριν πάτε για τη συνέντευξη, ντυθείτε κατάλληλα, τηλεφωνητή πρακτική και τις ερωτήσεις της συνέντευξης, και να κάνουμε μια συντονισμένη προσπάθεια για να εντυπωσιάσει τη συνέντευξη με σας ικανότητες, την εμπειρία, την εμπιστοσύνη, και την τεχνογνωσία.

9. Παρακολούθηση Μετά τη συνέντευξη

Είναι πολύ σημαντικό να δοθεί συνέχεια μετά από μια συνέντευξη ευχαριστώντας όλους σας συνέντευξη με. Οι υποψήφιοι που στέλνουν σας ευχαριστώ σημειώσεις να προσληφθεί πιο συχνά από ό, τι εκείνοι που δεν το κάνουν. Χρησιμοποιήστε ευχαριστήριο σας σημειωθεί ως μια ευκαιρία να επαναλάβω γιατί είστε ο καλύτερος υποψήφιος για τη θέση. Αν flubbed μια απάντηση κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε σας ευχαριστώ σημείωμα να διευκρινιστούν.

10. Χρήση εργασίας Αναζήτηση στρατηγικές για τους ηλικιωμένους εργαζόμενους κατά περίπτωση

Υπάρχουν στρατηγικές μεγαλύτερης ηλικίας άτομα που αναζητούν εργασία μπορούν να εφαρμόσουν για να συμβάλουν στην επίσπευση αναζήτηση εργασίας και να βρουν επικερδή και ουσιαστική, την απασχόληση. Από την ηλικία θωράκιση βιογραφικό σας και τη συνοδευτική επιστολή για να τονίσει χρόνια εμπειρίας σας με έναν θετικό τρόπο, εξετάστε τις παρακάτω συμβουλές απευθύνονται σε βοηθήσει ώριμα άτομα που αναζητούν εργασία συνεντεύξεις γης και να προσληφθεί.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *