Tech Jobs: Θέσεις εργασίας στην Τεχνολογία της Πληροφορικής (ΙΤ)

Posted on

Tech Jobs: Θέσεις εργασίας στην Τεχνολογία της Πληροφορικής (ΙΤ)

Η εκρηκτική αύξηση των θέσεων εργασίας του κλάδου της πληροφορικής ξεκίνησε μόλις πριν από περίπου δύο δεκαετίες, και έχει μόλις επιβραδυνθεί από τότε. Ενώ η « dot βόμβα εποχή » στα τέλη της δεκαετίας του 1990 μέσα από τις αρχές της δεκαετίας του 2000 είχε μερίδιο δίκαιη της βλάβης, η πιο πρόσφατη ύφεση που ξεκίνησε το Δεκέμβριο του 2007 και ολοκληρώθηκε τον Ιούνιο του 2009, μόλις και μετά βίας ακόμη και να επιβραδυνθεί.

Τόσο ενδιαφέρουσα όσο είναι να κοιτάξουμε το παρελθόν, ωστόσο, μαθαίνοντας για τη μελλοντική υγεία αυτής της βιομηχανίας είναι πολύ πιο σημαντικό για τους ανθρώπους σχετικά με την εργασία της τεχνολογίας των πληροφοριών.

Υπάρχει πολύ καλή είδηση ​​σε αυτό το μέτωπο, αν είστε ανάμεσά τους, ή αν έχετε ήδη εργάζονται στον τομέα αυτό. Το Γραφείο Στατιστικών Εργασίας των ΗΠΑ προβλέπει συνέχισε άνω του μέσου όρου αύξηση των θέσεων εργασίας στον τομέα της τεχνολογίας για τα επόμενα πολλά χρόνια.

Υπεύθυνος για αυτή την ανάπτυξη είναι μεταβαλλόμενες τεχνολογίες και την προσαρμογή των οργανισμών τους. Για παράδειγμα, η αυξημένη προσαρμογή του cloud computing και την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο θα οδηγήσει σε αύξηση της απασχόλησης και η αύξηση σε άλλες τεχνολογίες, συμπεριλαμβανομένης της υγειονομικής περίθαλψης IT, κινητά δίκτυα, και τη διαχείριση των δεδομένων θα συμβάλει επίσης στη δημιουργία μιας ισχυρής προοπτικές για τον τομέα της τεχνολογίας των πληροφοριών.

Βασικά στοιχεία σχετικά με το IT Industry

 • Από το 2014, υπήρχαν 3,9 εκατομμύρια άτομα που εργάζονται στον τομέα της πληροφορικής επαγγέλματα. Αυτό περιλαμβάνονται οι απασχολούμενοι στον σχεδιασμό συστημάτων πληροφορικής και συναφείς υπηρεσίες βιομηχανία – αυτό που ονομάζουμε συνήθως ως κλάδο της τεχνολογίας – καθώς και άτομα που κάνουν τη δουλειά τεχνολογίας που σχετίζονται σε άλλους τομείς.
 • Η απασχόληση των ατόμων που εργάζονται στον τομέα της πληροφορικής επαγγέλματα αναμένεται να αυξηθεί 12 τοις εκατό από το 2014 έως το 2024. 488.500 θέσεις εργασίας θα προστεθούν κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.
 • Παραδοσιακά, υπήρξε έλλειψη της διαφορετικότητας σε αυτόν τον τομέα. Οι γυναίκες και οι μειονότητες έχουν σοβαρά υποεκπροσωπούνται. Η αφθονία των λευκών, Ασιάτες, και οι άνδρες εργάζονται σε αυτόν τον κλάδο, ενώ σχετικά λίγες Αφροαμερικανοί, Λατίνοι, και οι γυναίκες, σε σύγκριση με άλλες ιδιωτικές βιομηχανίες ( « Διαφορετικότητα στο High Tech ,» ΗΠΑ ίσες ευκαιρίες απασχόλησης Επιτροπή.)
 • Εταιρείες που περιλαμβάνει τον κλάδο της πληροφορικής είναι φορείς που προσφέρουν έθιμο προγραμματισμού ηλεκτρονικών υπολογιστών, σχεδιασμό υπολογιστικών συστημάτων, διαχείριση εγκαταστάσεων ηλεκτρονικού υπολογιστή, και άλλες υπηρεσίες πληροφορικής που σχετίζονται με. IT θέσεις εργασίας μπορεί να βρεθεί έξω από αυτόν τον κλάδο, καθώς και. Βιομηχανίες ότι οι εργαζόμενοι τεχνολογίας μίσθωση περιλαμβάνουν πληροφορίες, εκπαιδευτικές υπηρεσίες, διοικητικές και υποστηρικτικές υπηρεσίες, ενσύρματο τηλεπικοινωνίες, την κυβέρνηση, τη χρηματοδότηση και ασφάλιση, εκδόσεις λογισμικού, και τη διαχείριση των εταιρειών και επιχειρήσεων.
 • Αν και υπάρχουν πληροφορίες για την τεχνολογία θέσεις εργασίας σε όλη τη χώρα, η πλειοψηφία των ευκαιριών που επικεντρώνεται γύρω από ορισμένες περιοχές. Η κορυφαία πόλη των ΗΠΑ για την τεχνολογία της απασχόλησης είναι Raleigh-Durham, North Carolina. Άλλα μέρη στα οποία μπορείτε να εξετάσουν τη μετεγκατάσταση να βελτιώσει τις πιθανότητές σας να βρει μια δουλειά τεχνολογίας είναι Nashville, Tennessee? Ώστιν, Τέξας? και Φορτ Κόλινς, Κολοράντο.

Tech Καριέρα

Αν θέλετε να συμμετάσχετε στον κλάδο της πληροφορικής, έχετε πολλές επιλογές.

Ας ρίξουμε πρώτα μια ματιά σε υπολογιστή και της τεχνολογίας των πληροφοριών επαγγέλματα. Ενώ πολλοί άνθρωποι σε αυτά τα επαγγέλματα εργάζονται στον κλάδο της τεχνολογίας, πολλές εργασίες και σε άλλους τομείς. Αυτό που κάνει ελκυστικό αυτά τα επαγγέλματα, εκτός από εξαιρετικές προοπτικές δουλειά τους, είναι τα πιθανά κέρδη. IT επαγγελματίες κερδίσει ένα μεσαίο ετήσιο μισθό των $ 82860 τον Μάιο του 2016. Συγκρίνετε αυτό με το μέσο ετήσιο μισθό των $ 37 040 για όλα τα επαγγέλματα.

Υπολογιστών και Πληροφορικής επαγγέλματα είναι τεχνικές εργασίες που περιλαμβάνουν τα πράγματα όπως την εφαρμογή της τεχνολογίας, το σχεδιασμό δικτύων υπολογιστών, την κωδικοποίηση και την ανάπτυξη λογισμικού και ιστοσελίδων.

Οι παρακάτω εννέα επαγγέλματα έχουν εξαιρετική προοπτικές.

 • Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Πληροφορικής Ερευνητής
 • Αρχιτέκτονας Δίκτυο Υπολογιστών
 • Ειδικός Υποστήριξη Υπολογιστών
 • Υπολογιστικών Συστημάτων Αναλυτής
 • διαχειριστής της βάσης δεδομένων
 • Πληροφορίες Αναλυτής Ασφαλείας
 • Δικτύων και Υπολογιστικών Συστημάτων Διαχειριστής
 • Προγραμματιστής λογισμικού
 • Web Developer

Το Γραφείο Στατιστικών Εργασίας των ΗΠΑ προβλέπει την αύξηση της απασχόλησης που είναι είτε πιο γρήγορα από, ή πολύ πιο γρήγορα από ό, τι, ο μέσος όρος για όλα τα επαγγέλματα, για την περίοδο που ξεκίνησε το 2014 και θα ολοκληρωθεί το 2024. Δεν υπάρχει κανένας λόγος που δεν πρέπει να περιμένουμε την τάση να συνεχιστεί και στο μέλλον, καθώς η τεχνολογία συνεχίζει να εξελίσσεται και οι εμπειρογνώμονες που ξέρουν πώς να δημιουργήσουν και να εφαρμόσουν το χρειάζονται. Αξίζει να σημειωθεί ότι λείπει από αυτή τη λίστα είναι προγραμματιστές υπολογιστών, ένα επάγγελμα που θα παρουσιάσουν 8 τοις εκατό πτώση από το 2024.

Οι επαγγελματίες που απασχολούνται σε κάθε κλάδο που μπορείτε να σκεφτείτε, αλλά είναι, όπως ήταν αναμενόμενο, οι περισσότεροι εκπροσωπούνται ικανοποιητικά στον τομέα της τεχνολογίας των πληροφοριών. Αποτελούν το 56 τοις εκατό του συνόλου των εργαζομένων στην εν λόγω βιομηχανία, όμως.

Τι γίνεται με το άλλο 44 τοις εκατό; Είναι οι διευθυντές, λογιστές , διοικητικών εργαζομένων, χονδρική και την κατασκευή αντιπρόσωποι πωλήσεων , εκπρόσωποι των πωλήσεων διαφήμισης , οι εκπρόσωποι εξυπηρέτησης πελατών , και άλλους εργαζόμενους ότι οι επιχειρήσεις πρέπει να λειτουργούν.

Εάν δεν είστε σε έναν υπολογιστή με προσανατολισμό την καριέρα, γιατί θα πρέπει να εξετάσει εργάζονται στον κλάδο της τεχνολογίας; Κάνοντας αυτή την επιλογή θα σας επιτρέψει να απολαύσετε τα οφέλη που έρχονται με την επιτυχία της. εργαζομένων για μη-tech, όπως εκείνες των οποίων η εργασία περιλαμβάνει υπολογιστές, επίσης, να πάρετε για να απολαύσετε υψηλά ποσοστά απασχόλησης και αμοιβής.

Top Tech εργοδότες

Αν θέλετε μια σταδιοδρομία στη βιομηχανία της τεχνολογίας των πληροφοριών, γιατί να μην θέσει τις θέες σας σε υψηλά επίπεδα; Μπορεί να έχετε μια καλύτερη ευκαιρία να πάρει μια θέση εργασίας με μια μικρότερη εταιρεία, αλλά απώτερος στόχος σας μπορεί να είναι μια δουλειά με έναν από τους μεγάλους παίκτες του κλάδου. Εδώ είναι μερικά από αυτά.

Σκεφτείτε πρώτα τις εταιρείες με τα υψηλότερα έσοδα. Αυτές είναι οι κορυφαίες εταιρείες τεχνολογίας στην Fortune 500:

 1. μήλο
 2. Η Hewlett-Packard Company
 3. IBM
 4. Αμαζόνα
 5. Microsoft
 6. Google

( ” Το Top Technology εταιρείες του Fortune 500 .” Fortune .

2015)

Στη συνέχεια, εδώ είναι μια λίστα με τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες τεχνολογίας – γιατί αν πρόκειται να έχουμε μια σταδιοδρομία σε έναν ταχέως αναπτυσσόμενη βιομηχανία, όπως της πληροφορικής, γιατί να μην επιδιώξει μια θέση εργασίας με μια εταιρεία που έχει ένα εξαιρετικά υποσχόμενο μέλλον; Οι ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες τεχνολογίας, σύμφωνα με το Forbes, είναι τα εξής:

 1. LinkedIn
 2. μήλο
 3. Qlik Τεχνολογίες
 4. athenahealth
 5. Equinix
 6. Ebix

( ” Fast Tech 25 .” Forbes. 2017)

ημέρες Tech εργαζομένων είναι συνήθως πολύ. Έχοντας έναν εργοδότη που αντιμετωπίζει τους εργαζομένους της και μπορεί να κάνει αυτή τη φορά ευχάριστο. Σύμφωνα με αναφορές των εργαζομένων, αυτές είναι οι καλύτερες εταιρείες τεχνολογίας να εργαστεί για:

 1. Facebook
 2. Google
 3. World Wide Τεχνολογία
 4. Γρήγορη Επιχειρήσεις
 5. LinkedIn
 6. Πλίθα

( ” 25 Best Tech εταιρείες να εργαστούν για το 2016, σύμφωνα με υπαλλήλους .” Business Insider . 6η Δεκεμβρίου 2016)

Πώς να ξέρει εάν ένα Πληροφορικής σταδιοδρομίας είναι σωστή για σας

Αν θέλετε να έχετε μια καριέρα στον τομέα της τεχνολογίας των πληροφοριών, οι επιλογές σας είναι πολλές: θα μπορούσε να ακολουθήσει ένα επάγγελμα πληροφορικής στον κλάδο της τεχνολογίας, ένα επάγγελμα πληροφορικής σε άλλο κλάδο, ή μη-tech επάγγελμα στον κλάδο της πληροφορικής. Θα πρέπει να υπάρχει κάτι εδώ για σας, ανεξάρτητα από το ποια καριέρα είναι πιο κατάλληλη βάση τις ικανότητες, τα ενδιαφέροντα, και άλλα προσωπικά χαρακτηριστικά.

Υπάρχει κάτι για να απέχθεια; Αν ένας απλός 9 με 5 δουλειά είναι ό, τι είστε μετά, θα πρέπει να εξετάσει ένα διαφορετικό πεδίο. εργαζόμενοι συχνά εργάζονται πολλές ώρες. Περίπου 20 με 25 τοις εκατό των εργαζομένων στα επαγγέλματα που αναφέρονται εργασίας πάνω από 40 ώρες την εβδομάδα. Και ανάλογα με το συγκεκριμένο επάγγελμά σας, ίσως χρειαστεί να περάσετε το χρόνο εφημερίας σε περίπτωση που προκύψει κάποια έκτακτη ανάγκη ότι μόνο την εμπειρία σας μπορεί να λύσει.

Εκπαίδευση και κατάρτιση

Πώς να προετοιμαστείτε για μια καριέρα IT παίζει μεγάλο ρόλο στην επιτυχία σας. Όπως και με κάθε καριέρα, θα πρέπει να αποκτήσουν τις σκληρές δεξιότητες που θα σας επιτρέψει να κάνετε τη δουλειά σας. Για πολλά επαγγέλματα, αυτό σημαίνει ότι κερδίζει το πτυχίο πανεπιστημίου. Θα πρέπει να παρακολουθήσουν ένα ισχυρό πρόγραμμα τεχνικής σχολής .

Σε ένα συνεχώς μεταβαλλόμενο τομέα όπως αυτό, θα πρέπει συνεχώς να αναβαθμίσουν τις δεξιότητές σας. Με αυτές τις πολλές ώρες εργασίας, μπορεί να χρειαστεί λίγο χρόνο για να το κάνουμε αυτό. Λαμβάνοντας online μαθήματα μπορεί να σας βοηθήσει να διατηρήσετε τις ικανότητές σας up-to-ημερομηνία.

Πιστοποιήσεις είναι αρκετά πολύτιμο στη βιομηχανία της πληροφορικής. Χρησιμεύουν ως απόδειξη για τους εργοδότες που έχουν τα προσόντα για να εκτελέσει μια συγκεκριμένη εργασία. Συνήθως, επαγγελματικές ενώσεις και εταιρείες λογισμικού επιβλέπει τη διαδικασία πιστοποίησης, η οποία απαιτεί οι υποψήφιοι για να περάσει από εξετάσεις μετά την εκμάθηση μιας δεξιότητας, γλώσσα υπολογιστή, ή το πρόγραμμα λογισμικού. Έχοντας τα σωστά διαπιστευτήρια μπορεί να σας κάνει πιο ανταγωνιστική ως άτομο που αναζητά εργασία ή ως επαγγελματίας προσπαθεί να προωθήσει στην καλύτερη αμειβόμενες και πιο υπεύθυνη θέση.

Ποια πιστοποιητικά θα πρέπει να πάρετε; Ο χρόνος και τα χρήματα που θα σας αναγκάσει να περιορίσετε τις επιλογές σας. Είναι καλύτερο να πάει μετά από αυτά που θα σας κάνει να πιο ανταγωνιστική στο πιο hot τεχνολογίες. Για παράδειγμα, εάν θέλετε να χτίσετε την καριέρα σας σε μεγάλα δεδομένα , μπορεί να συνεχίσει αυτές τις πιστοποιήσεις:

 • Cloudera Certified Διαχειριστής για το Apache Hadoop (CCAH)
 • Cloudera Certified Professional: Δεδομένα Επιστήμονας (CCP: DS)
 • Μηχανικός Cloudera Certified Professional Δεδομένων

Τι δεξιότητες χρειάζεστε;

Ως επαγγελματίας, μπορεί να χρειαστεί να έχουν γνώσεις σχετικά με τα εργαλεία ανάπτυξης, γλώσσες προγραμματισμού και τα λειτουργικά συστήματα. Είναι αδύνατο να γνωρίζουμε τα πάντα, αλλά ένα καλό μέρος για να ξεκινήσετε είναι με δεξιότητες υψηλής ζήτησης , όπως το λειτουργικό σύστημα Unix, λειτουργικό σύστημα Linux, και γλώσσα προγραμματισμού Java.

Γνωρίζοντας μια ποικιλία γλωσσών προγραμματισμού μπορεί να σας βοηθήσει να συγκεντρώσει έχετε υψηλές αποδοχές. Ξεκινήστε με τις γλώσσες υψηλότερη πληρωμή , συμπεριλαμβανομένης της Ruby, Στόχος C, και Python.

Να πάρει Μισθωμένο: Πώς να βρείτε ένα το Job

Κατά την αναζήτηση για μια δουλειά της τεχνολογίας των πληροφοριών, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το γενικό ιστοσελίδες αναζήτησης εργασίας, όπως Indeed.com . Εκεί θα βρείτε ανακοινώσεις θέσεων εργασίας που θανατώθηκαν από διάφορες πηγές, συμπεριλαμβανομένων και άλλων χώρων λίστα θέσεων εργασίας και ιστοσελίδες της εταιρείας. Οι εργοδότες και τα ανοίγματα θέση εργασίας άμεσα σε Μάλιστα. Επιπλέον, μπορείτε να μοιραστείτε το βιογραφικό σας υπάρχει τόσο των εργοδοτών που αναζητούν κάποιον με τα προσόντα σας μπορεί να σας βρει.

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε εξειδικευμένα sites που είναι ειδικά για τις ευκαιρίες απασχόλησης στον κλάδο της πληροφορικής. Το όφελος από τη χρήση χώρων όπως αυτό είναι ότι σας επιτρέπει να περιορίσετε την εστίασή σας και να περάσετε το χρόνο σας πιο αποτελεσματικά.

Η δικτύωση είναι απαραίτητη όταν πρόκειται για τον εντοπισμό ανοικτές θέσεις. Εάν δεν είστε σε LinkedIn , θα πρέπει να είναι. Αυτό θα σας επιτρέψει να συνδεθείτε με τους ανθρώπους στον τομέα σας ή εκείνους που γνωρίζουν οι άνθρωποι που είναι.

Μια λεπτή-συντονισμένοι βιογραφικό ή βιογραφικό σημείωμα , ενώ δεν θα σας πάρει προσληφθεί, θα πάρετε ένα πιθανό εργοδότη να παρατηρήσετε. Σε απευθείας σύνδεση χαρτοφυλάκια είναι ένα must για web designers και προγραμματιστές που θέλουν να αναδείξουν το έργο τους. Εάν προσπαθείτε να οικοδομήσουμε μια καριέρα freelance, θα πρέπει να πάρετε μαρτυρίες πελάτη .

Ενώ ένα βιογραφικό ή χαρτοφυλακίου θα σας επιστήσω την προσοχή έναν πιθανό εργοδότη του, την απόδοσή σας σε μια συνέντευξη για δουλειά μπορεί να σας πάρει τη δουλειά που επιθυμείτε. Όπως και με οποιοδήποτε επάγγελμα, θα πρέπει πάντα να προετοιμαστούν για μια συνέντευξη για δουλειά και σκεφτείτε πώς θα ανταποκριθεί σε κάθε πιθανή ερώτηση – συμπεριλαμβανομένων των παράνομων αυτών .

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *