Tech работа: Работа в информационните технологии (IT)

Posted on

Tech работа: Работа в информационните технологии (IT)

Експлозивният растеж на работа на индустрията на информационните технологии започна преди почти две десетилетия, и то едва се забави, тъй като. Докато ” точка бомба епоха ” от края на 1990-те години през началото на 2000 г. е направил своя справедлив дял от повреди, по-новата рецесия, която започна през декември 2007 г. и приключи през юни на 2009 г. едва дори да го забави.

Толкова интересно, колкото е да гледаме в миналото, обаче, обучение за бъдещото здраве на тази индустрия е много по-важно за хората, като се има предвид по информационни технологии на работа.

Има много добри новини на този фронт, ако сте сред тях, или ако вече работят в тази област. Бюрото за трудова статистика на САЩ прогнозират, че продължаващият ръст над средния работа за технологичния сектор през следващите няколко години.

Отговорен за този ръст са променящи се технологии и адаптиране на тях организации. Така например, повишено адаптирането на изчислителни облаци и киберсигурността ще доведе до повишаване на заетостта и увеличаване на други технологии, включително ИТ здравеопазване, мобилни мрежи и управление на данни също ще допринесе за по-силна перспектива за сферата на информационните технологии.

Основни факти за ИТ индустрията

 • От 2014 г. е имало 3,9 милиона души, работещи в ИТ професии. Това включва заетите в областта на компютърните системи за проектиране и свързаните с тях услуги, индустрия – това, което ние обикновено наричаме ИТ индустрията – както и хората, които вършат работа, свързана с технологични и в други области.
 • Заетост на хората, работещи в ИТ професии се очаква да нарасне дванадесет процента от 2014 г. през 2024 г. 488 500 работни места ще бъдат добавени през този период.
 • Традиционно, е налице липса на разнообразие в тази област. Жените и малцинствата са сериозно по-слабо представени. Изобилие от бели, азиатци, и мъжете работят в тази индустрия, а сравнително малко афроамериканци, латиноамериканци и жените правят, в сравнение с други частни индустрии ( ” Многообразието в High Tech “, САЩ Равни възможности на Комисията.)
 • Фирми, включващи ИТ индустрията са субекти, които предлагат потребителски компютърно програмиране, дизайн на компютърни системи, управление на компютъра съоръжения, както и други, свързани с компютри услуги. ИТ работни места могат да бъдат намерени извън тази индустрия, както добре. Industries, които наемат работници технологии включват информация, образователни услуги, административни и обслужващи дейности, жични телекомуникации, правителство, финанси и застраховане, софтуер издателска дейност, и управление на фирми и предприятия.
 • Въпреки че има информационни технологии работни места в цялата страна, по-голямата част от възможностите са центрирани около определени области. Най- отгоре на САЩ града за техническа работа е Рали-Дърам, Северна Каролина. Други места, на които можете да се обмислят преместване да подобрят шансовете си за намиране на работа тек са Нашвил, Тенеси; Остин, Тексас; и Форт Колинс, Колорадо.

Технически Кариери

Ако искате да се присъедините към ИТ индустрията, имате много възможности.

Нека първо да разгледаме компютърни и информационни технологии професии. Въпреки че много хора в тези професии да работят в ИТ индустрията, много от тях работят в други сектори. Това, което прави привлекателни тези професии, в допълнение към тяхната отлична перспектива за работа, са потенциалните печалби. ИТ специалисти спечелили средната годишна заплата от 82 860 $ май 2016 г. Сравнете това на средната годишна работна заплата на 37 040 $ за всички професии.

Компютърни и ИТ професии са технически работни места, които включват неща като например прилагането на технологии, проектиране на компютърни мрежи, кодиране, и разработване на софтуер и уеб сайтове.

Деветте професии долу имат отлични перспективи.

 • Компютърни и информационни научен
 • Компютърна мрежа Архитект
 • Специалист Компютърна поддръжка
 • Компютърни системи анализатор
 • администратор на база данни
 • Информационна сигурност анализатор
 • Мрежа и компютърни системи Администратор
 • Разработчик на софтуер
 • Уеб разработчик

Бюрото за трудова статистика на САЩ прогнозира ръст на заетостта, което е било по-бързо, отколкото, или много по-бързо, отколкото, средната стойност за всички професии за периода, която започна през 2014 г. и ще приключи през 2024 г. Няма причина не трябва да очакваме тази тенденция да продължи и в бъдеще, тъй като технологиите продължава да се развива и експерти, които знаят как да се създаде и приложи това са необходими. За отбелязване липсва от този списък са компютърни програмисти, професия, която ще изпитате 8% спад на от 2024.

ИТ специалисти са наети във всяка индустрия можеш да се сетиш, но те са, не е изненадващо, че най-добре представени в индустрията на информационните технологии. Те съставляват 56 процента от всички работещи в тази индустрия, все пак.

Какво да кажем за другите 44 процента? Те са мениджърите, счетоводители , административни работници, търговия на едро и производство на търговски представители , търговски представители за реклама , представители за обслужване на клиенти , както и други работници, които фирмите трябва да функционира.

Ако не сте в компютър, ориентирани към кариера, защо трябва да помисли за работа в ИТ индустрията? Да направим този избор ще ви позволи да се насладите на ползите, които идват с нейния успех. Non-тек работници, както и тези, чиято работа включва компютри, също така да се насладите високи нива на заетост и заплащане.

Топ Tech Работодателите

Ако искате кариера в технологичната индустрия на информация, защо да не настроите високи цели? Може да имате по-голям шанс да си намерят работа с по-малка компания, но крайната си цел може да бъде на работа с един от големите играчи в индустрията. Ето някои от тях.

Помислете за първите компаниите с най-високи приходи. Това са топ технологични компании в класацията Fortune 500:

 1. ябълка
 2. Hewlett-Packard
 3. IBM
 4. Амазонка
 5. Microsoft
 6. Google

( ” The Top технологични компании от Fortune 500 “. Fortune .

2015 г.)

На следващо място, тук е списък на най-бързо развиващите технологичните компании – защото, ако ще да има кариера в бързо развиваща се индустрия като IT, защо да не се стреми към работа с фирма, която има изключително обещаващо бъдеще? Най-бързо развиващите технологичните компании, според Forbes, са:

 1. LinkedIn
 2. ябълка
 3. Qlik Technologies
 4. athenahealth
 5. Equinix
 6. Ebix

( ” Fast Tech 25 .” Форбс. 2017)

дни Tech служителите обикновено са дълги. Като работодател, който да третира своите работници и може да направи този път приятно. Според прегледи на работниците и служителите, това са най-добрите технологични компании да работят за:

 1. Facebook
 2. Google
 3. World Wide Технология
 4. Бързи Enterprises
 5. LinkedIn
 6. кирпич

( ” 25 най-добри технологични компании за работа през 2016 г., според служители .” Business Insider . 6ти декември 2016)

Как да разберете дали по информационните технологии на кариерата е точно за вас

Ако искате да имате кариера в областта на информационните технологии, възможностите за избор са много: може да преследва ИТ професия в ИТ индустрията, ИТ професия в друга индустрия, или професия, която не е тек в ИТ индустрията. Трябва да има нещо тук за вас, независимо от това какво кариера е най-подходяща въз основа на вашите способности, интереси и други лични черти.

Има ли нещо, за да не харесвам? Ако просто 9-5 работа е това, което след, трябва да помислите за други полета. ИТ работници често работят дълги часове. Около 20 до 25 на сто от работещите в професиите изброени работа повече от 40 часа седмично. И в зависимост от вашата конкретна професия, може да се наложи да прекарат времето на разположение в случай на спешно възниква само, че вашият опит може да реши.

Образованието и обучението

Как да се подготвите за ИТ кариера играе голяма роля в успеха си. Както при всяка кариера, трябва да придобие твърди умения, които ще ви позволи да си върши работата. В продължение на много професии, това означава печелят бакалавърска степен. Вие трябва да присъства силна техническа програма колеж .

В постоянно променящия се терен като този, вие постоянно ще има за подобряване уменията си. С тези дълги часове работа, може да имате малко време, за да направите това. Като онлайн курсове може да ви помогне да поддържате уменията си в крак с времето.

Сертификати са доста ценни в ИТ индустрията. Те служат като доказателство за работодателите, че сте квалифициран за извършване на определена работа. Обикновено, професионални сдружения и софтуерни компании контролират процеса на сертифициране, която изисква кандидатите да преминат изпит, след като научи, умение, компютърен език, или софтуерна програма. Като с правилните идентификационни данни може да ви направи по-конкурентоспособни като търсещ работа или като професионален опитва да преминете към по-добро заплащане и по-отговорна позиция.

Кои сертификати трябва да получите? Време и пари ще ви накара да ограничите възможностите. Най-добре е да отида след тези, които ще ви накарат да се най-конкурентната в най-горещите технологии. Например, ако искате да се изгради кариерата си в големи данни , може да се преследват тези сертификати:

 • Cloudera Certified Administrator за Apache Hadoop (CCAH)
 • Cloudera Certified Professional: Data Scientist (ККП: DS)
 • Инженер Cloudera Certified Professional Data

Какви умения са ви необходими?

Като един ИТ специалист, може би трябва да има познания за инструменти за разработка, програмни езици и операционни системи. Невъзможно е да се знае всичко, но едно добро място да започнете е с високо търсенето на умения , като операционната система Unix, Linux операционна система, както и Java език за програмиране.

Знаейки, различни езици за програмиране може да помогне Гарнър ви високи доходи. Започнете с най- високото заплащане езици , включително Руби, Objective C, и Python.

Се наемат: Как да намерим един ИТ работа

При търсене на работа по информационни технологии, можете да използвате общи сайтове за търсене на работа като Indeed.com . Там ще намерите обяви за работа подбрани от различни източници, включително други места в списъка сайтове и интернет страниците на дружествата. Работодателите също публикувайте работни места директно действителност. В допълнение, можете да споделите вашето резюме има толкова работодатели, които търсят някой с вашите квалификации могат да ви намерят.

Можете да използвате и специализирани сайтове , които са специално за възможностите за заетост в ИТ индустрията. Ползата от използването на сайтове като този, е, че тя позволява да се стесни фокуса си и прекарват времето си по-ефективно.

Работа в мрежа е от съществено значение, когато става въпрос за намиране на отворени позиции. Ако не сте на LinkedIn , трябва да бъде. Това ще ви позволи да се свържете с хората във вашата област или тези, които знаят хората, които са.

А прецизно действаща автобиография или автобиография , макар че няма да получите ви е наел, ще получите потенциален работодател да ви забележат. Онлайн портфейли са задължителни за уеб дизайнери и разработчици , които се нуждаят, за да покаже своята работа. Ако се опитвате да се изгради кариера на свободна практика, трябва да получите на клиента признания .

Докато резюме или портфейл ще ви отведе до вниманието на потенциален работодател, ефективността си при интервю за работа можете да получите работата, която желаете. Както при всяка друга професия, винаги трябва да се подготвят за интервю за работа и мисля за как ще отговори на всяко възможно въпрос – включително и нелегалните .

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *