Sports Scout Описание на длъжността: заплати, умения и Повече

Posted on

Sports Scout Описание на длъжността: заплати, умения и Повече

Sports скаути облик и привличане на нови членове на спортен отбор в колежа, любители или професионално ниво. Те оценяват физическите умения на спортистите, нагласа, както и други фактори, които биха могли да определят техния успех на отбора. Скаути са неразделна част от подобряване на нивото на таланти с екип, който може да плати дългосрочни дивиденти по отношение на производителност и победи.

Най-скаути работа със специфичен спортен отбор, но също така са скаутите позиции са свързани с външни услуги, които след това продават информацията си отбори. В някои случаи, скаути също са треньори на спортни отбори.

Sports Scout Задължения и отговорности

Тази работа обикновено изисква способността да се направи следната работа:

 • Намери бъдещите спортисти, като следвате спортни новини и развитие на взаимоотношения с треньори от гимназията и любителски Атлетик съюз (ПЕЕ) екипи
 • Посетете спортни игри и да гледате видеоклипове на спортисти в процес на разглеждане, за да се оцени тяхната ефективност
 • Анализира статистически данни за ефективността на бъдещите спортисти
 • Сравнете бъдещите спортисти на тези на потенциалните противниковите отбори
 • Дайте доклади и препоръки към треньор, мениджър или собственик на отбора, за който те са скаутите
 • Координира и предлагат стимули за бъдещите играчи

На професионално ниво, повечето скаути оценяват млади играчи, за да се опита да се определи дали един ден ще бъде в състояние да допринесе на професионално ниво. Скаутите също помагат за определянето на на какво ниво на екипа трябва да инвестират в даден играч. Това включва решението за това дали да се изготви един играч и колко пари да оферта за бонус подписване.

Кандидат-работодатели също разузнавач гимназията талант, но обикновено са треньори с екипа на колежа.

Sports Scout Заплата

Спортен заплата разузнавач може да варират в зависимост от местоположението, опит, фирма или училище, за които те работят, както и дали позицията е на пълен работен ден или на непълно работно време. Тъй като много спортове скаути работа по-малко от пълно работно време, средните заплати са ниски.

 • Медиана годишна заплата: $ 32 270
 • Топ 10% годишна заплата: $ 75 400
 • Bottom 10% годишна заплата: $ 18 670

Източник: САЩ Бюрото за трудова статистика (BLS), 2017

Образование, обучение и сертификация

Повечето скаути са бивши спортисти, а други са настоящи или бивши треньори с дългогодишен опит след спорт.

 • Образование: Колеж не е задължително изискване за скаути, които са играли спорт на високо ниво и разработени набито око за таланти. Въпреки това, спортен скаути обикновено имат бакалавърска степен по бизнес, маркетинг, управление на продажбите, или спорт.
 • Подготовка и стаж : Тъй като скаути трябва да притежават способността да оцени таланта на младите играчи, те трябва да имат широки среди в свири на спорта, обикновено в колежа или професионално ниво, треньор на високо ниво, или на много години след този спорт.

Спортни скаутски умения и компетенции

Докато скаути за спортни отбори могат да идват от най-различни среди, те обикновено трябва да притежава следните качества, за да бъде успешна:

 • Умения за вземане на решения : Скаути трябва да бъдат аналитично и селективен при избора на възможни играчи за отбор и трябва да вземат решения въз основа на това, което е най-добро за тях работите с отбора.
 • Комуникация: Скаути трябва ефективно да представят евентуалните възможности за потенциални играчи и настоящите възможности на треньорите и отборите, че работят с.
 • Страст: Един успешен треньор трябва да бъде страстен достатъчно, за да се запознаете с всички тънкостите на спорта и престоя ток на играчите и съответните тенденции.

Job Outlook

Докато се очаква на пазара за спортни скаути да расте по-бързо от средната кариера, в размер на тринайсет процента през 2026, може да има високо ниво на конкуренция в горния скаутите позиции, в съответствие с БКД.

Работна среда

Скаутът могат да се направят някои работи в офис, но по-голямата част от работата се извършва в местата, където този спорт те са скаутите за която се играе. Позицията също обикновено изисква пътуване, за да видите играчите в действие.

Работен график

Работно време могат да варират за скаути и могат да включват почивните дни и вечери. Много скаути са самостоятелно заети, и се изплаща за индивидуални Скаутинг задачи с различна часа. Други скаути работят на непълно работно време в определена област или район за отбора. Тъй като те се изгради репутация на успеха, на пълно работно време, които обхващат по-големи територии или координиращи други скаути са опция. Някои претърсва предварително скаут директор на работни места с отбори или други различни административни длъжности, като генерален мениджър.

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *