Qualcomm Стажантска програма Преглед

Posted on

Qualcomm Стажантска програма Преглед

Qualcomm , водещ разработчик и новатор на съвременни безжични технологии, продукти и услуги, е създадена през 1985 г. и е със седалище в Сан Диего, Калифорния Qualcomm има много страни и разделения , всички от които се фокусират вниманието си върху постигането на най-иновативните безжични решения на физически лица по целия свят.

Стажовете

Всеки стажант Qualcomm работи директно с ментор, който да ги води през целия им стаж. Менторите са предвидени да помогнат на своите наставлявани бързо да се научат на културата на организацията и да се запознаят с наличните ресурси, за да получат индивидуални проекти, завършени в срок. Чрез осигуряване на наставничество на своите стажанти, Qualcomm осигурява безценни ресурси, за да помогне на студентите да учат и да растат в кариерата си, която отговаря на техните интереси.

Qualcomm предлага 8:57-месечни стажове за студенти през учебната година. Тези стажантски опит да предоставят опит в реални ситуации и възможност за студентите да се научат някои невероятни технологии, така че те могат да използват в пълна степен знанията, които спечелят в класната стая и транспорт, които да на пълно работно време бъдеща кариера. Qualcomm предлага над 800 стажантски и Кооп опит за студенти всяка година.

Qualcomm предоставя следните квалификация и продължаващо обучение през целия ресурс стаж опит на студента:

  • Всеки стажант получава обучение в развитие на лидерски умения, умения за управление, управление на времето и напреднали безжична технология, чрез живи сесии класната стая на Qualcomm, уеб-базирани програми, както и компютърно обучение.
  • Всеки стажант ще бъде в състояние да персонализирате тяхното професионално развитие чрез използването на онлайн инструменти за развитие, за да се приведе в съответствие своите знания, за да отговарят на целите и задачите на фирмата.
  • Стажантите имат възможност да научат от слушане на някои от най-знаещи и професионални хора в бизнеса чрез Изпълнителната Говорител Series на Qualcomm.
  • Qualcomm осигурява с награден Центъра за обучение, която дава на студентите на място, където те могат да научат повече за компанията и нейните технологии, както и решения за развитие на местни, регионални и международни офиси.
  • Qualcomm също предоставя богата библиотека, която е пълна с образователни и технически ресурси, за да помогне на стажантите да разширят знанията си и да намерят решения на проблемите, които биха изпитали при попълването проекти за дружеството.

Ползи

Qualcomm осигурява студенти с отличен обучение по време на работа и възможности за образование, които ще им помогнат да получат знания и умения, необходими за Qualcomm и подобни фирми да се разглеждат като потенциални кандидати за бъдещи работни места в областта. Qualcomm съобщава, че около 60% от своите стажанти са наети на като служители на пълен работен ден, след като завършва колеж.

Места

Много стажове са разположени в централния офис на Qualcomm в Сан Диего, Калифорния Има и възможности достъпни за студенти в други американски и международни офиси. Стажантите, които преместват ще получат напълно обзаведен временно настаняване и полети от своя университет. Личната преместване съветник също ще бъде назначен за стажант преди своите стажове.

Qualcomm има 150 + места с офиси в Австралия, Австрия, Белгия, Бразилия, Канада, Китай, Финландия, Франция, Германия, Хонг Конг, Индия, Индонезия, Ирландия, Израел, Италия, Япония, Мексико, Холандия, Филипините, Русия, Саудитска Арабия, Сингапур, Южна Африка, Южна Корея, Испания, Швеция, Тайван, Тайланд, Турция, ОАЕ, Великобритания, САЩ, Виетнам и да назовем само няколко. Кандидатите трябва да проверят, където съществуват сегашните възможности на Qualcomm стажантски и как да се прилагат по отношение на тях.

да кандидатстваме

За да намерите възможности за стаж и да чуят това, което служителите и студентите трябва да се каже за опита си да работи за Qualcomm, не забравяйте да посетите техния уебсайт .

Ако бъде избран за телефона или лице в лице интервю, Qualcomm силно препоръчва на кандидатите да се подготвят за пълно опита да помогне на себе си даде предимство пред останалите кандидати в този силно конкурентен пазар на труда.

За допълнителна информация, моля, разгледайте Често задавани въпроси раздел на интернет страницата на Qualcomm.

При кандидатстване за стажове, не забравяйте да проверите на 5 начина за подобряване на автобиография и пет лесни начина да подобрите мотивационното си писмо, преди да изпратите Вашите документи.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *