Qualcomm πρόγραμμα πρακτικής Επισκόπηση

Posted on

Qualcomm πρόγραμμα πρακτικής Επισκόπηση

Qualcomm , ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές και πρωτοπόρος των προηγμένων ασύρματων τεχνολογιών, προϊόντων και υπηρεσιών, ιδρύθηκε το 1985 και έχει την έδρα της στο Σαν Ντιέγκο, CA. Qualcomm έχει πολλές πτυχές και τμήματα , τα οποία εστιάζουν την προσοχή τους στην επίτευξη των πιο καινοτόμες ασύρματες λύσεις σε ιδιώτες σε όλο τον κόσμο.

Πρόγραμμα Πρακτικής Άσκησης

Κάθε οικότροφος Qualcomm συνεργάζεται άμεσα με έναν σύμβουλο που θα τους καθοδηγήσει σε όλη την πρακτική τους άσκηση. Οι μέντορες που παρέχονται για να βοηθήσουν καθοδηγούμενους τους να μάθουν γρήγορα την κουλτούρα του οργανισμού και να εξοικειωθούν με τους διαθέσιμους πόρους, προκειμένου να πάρει μεμονωμένα έργα έχουν ολοκληρωθεί στην ώρα τους. Με την παροχή καθοδήγησης στους ασκούμενους της, Qualcomm παρέχει ανεκτίμητη πόρους για να βοηθήσει τους μαθητές να μάθουν και να αναπτυχθούν σε μια καριέρα που ταιριάζει με το ενδιαφέρον τους.

Qualcomm προσφέρει πρακτικές εννέα παρα τρία μηνών για τους μαθητές σε όλη τη σχολική χρονιά. Αυτές οι εμπειρίες πρακτικής άσκησης παρέχουν εμπειρία του πραγματικού κόσμου και μια ευκαιρία για τους μαθητές να μάθουν κάποια καταπληκτική τεχνολογία, ώστε να μπορεί να αξιοποιήσει πλήρως τις γνώσεις που αποκτούν στην τάξη και μεταφοράς ότι σε μια πλήρους απασχόλησης μελλοντική καριέρα. Qualcomm προσφέρει πάνω από 800 πρακτική και co-op εμπειρία για τους φοιτητές κάθε χρόνο.

Qualcomm παρέχει τις ακόλουθες κατάρτιση και τη διαρκή εκπαίδευση των πόρων σε ολόκληρη την εμπειρία της πρακτικής ενός μαθητή:

  • Κάθε ασκούμενος λαμβάνει εκπαίδευση στην ανάπτυξη ηγεσίας, οι εποπτικές ικανότητες, τη διαχείριση του χρόνου και την προηγμένη ασύρματη τεχνολογία μέσω live συνεδρίες τάξη της Qualcomm, web-based προγράμματα, και την κατάρτιση βασισμένη σε υπολογιστή.
  • Κάθε εκπαιδευόμενος θα είναι σε θέση να προσαρμόσετε την επαγγελματική τους εξέλιξη μέσω της χρήσης των online εργαλείων ανάπτυξης για την ευθυγράμμιση της μάθησης τους για να βοηθήσουν τους στόχους και τους στόχους συναντιούνται εταιρείας.
  • Οι ασκούμενοι έχουν την ευκαιρία να μάθουν με το άκουσμα σε μερικές από τις πιο γνώστες και επαγγελματίες στον κλάδο, μέσω εκτελεστικής σειρά ηχείων της Qualcomm.
  • Qualcomm παρέχει ένα κέντρο εκμάθησης βραβευμένο η οποία παρέχει στους φοιτητές με ένα μέρος όπου μπορούν να μάθουν για την εταιρεία και τις τεχνολογίες της, καθώς και την ανάπτυξη λύσεων για την τοπική, περιφερειακή και διεθνή γραφεία.
  • Qualcomm παρέχει επίσης μια εκτενή βιβλιοθήκη που είναι γεμάτη με εκπαιδευτικούς και τεχνικούς πόρους για να βοηθήσει τους ασκούμενους να επεκτείνουν τις γνώσεις τους και να βρουν λύσεις στα προβλήματα που ενδέχεται να αντιμετωπίσετε κατά την ολοκλήρωση έργων για την εταιρεία.

Οφέλη

Qualcomm παρέχει στους φοιτητές με άριστες on-the-job training και εκπαιδευτικές ευκαιρίες που θα τους βοηθήσει να αποκτήσουν τις γνώσεις και τις δεξιότητες που χρειάζεται για την Qualcomm και παρόμοιες εταιρείες για να τους θεωρούν ως πιθανές υποψήφιες για τις μελλοντικές θέσεις εργασίας στον τομέα. Qualcomm αναφέρει ότι περίπου το 60% των ασκούμενων τους προσλαμβάνονται ως εργαζόμενοι πλήρους απασχόλησης μετά την αποφοίτησή του από το κολέγιο.

τοποθεσίες

Πολλές πρακτική άσκηση που βρίσκεται στα κεντρικά γραφεία της Qualcomm στο Σαν Ντιέγκο, CA. Υπάρχουν επίσης ευκαιρίες που διατίθενται για τους μαθητές και σε άλλα γραφεία των ΗΠΑ και των διεθνών. Οι βοηθοί που μεταφέρουν θα λάβουν πλήρως επιπλωμένα προσωρινή στέγαση και πτήσεις από το πανεπιστήμιό τους. Μια προσωπική σύμβουλος μετεγκατάσταση θα ανατεθεί στον ασκούμενο πριν από την πρακτική τους.

Qualcomm έχει 150 + θέσεις με γραφεία στην Αυστραλία, την Αυστρία, το Βέλγιο, τη Βραζιλία, τον Καναδά, την Κίνα, τη Φινλανδία, τη Γαλλία, τη Γερμανία, το Χονγκ Κονγκ, την Ινδία, την Ινδονησία, Ιρλανδία, Ισραήλ, Ιταλία, Ιαπωνία, Μεξικό, Ολλανδία, Φιλιππίνες, Ρωσία, Σαουδική Αραβία, Σιγκαπούρη, Νότια Αφρική, Νότια Κορέα, Ισπανία, Σουηδία, Ταϊβάν, Ταϊλάνδη, Τουρκία, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Ηνωμένο Βασίλειο, Ηνωμένες Πολιτείες και το Βιετνάμ για να αναφέρουμε μόνο μερικά. Οι υποψήφιοι πρέπει να ελέγξετε για να δείτε πού υπάρχουν τρέχουσες ευκαιρίες πρακτικής άσκησης Qualcomm και τον τρόπο εφαρμογής τους.

Να εφαρμόσει

Για να βρείτε ευκαιρίες πρακτικής άσκησης και να ακούσω τι οι εργαζόμενοι και οι μαθητές έχουν να πουν για την εμπειρία τους που εργάζονται για την Qualcomm, φροντίστε να επισκεφθείτε τους ιστοσελίδα .

Αν επιλεγεί για ένα τηλέφωνο ή πρόσωπο με πρόσωπο συνέντευξη, η Qualcomm συνιστά ιδιαίτερα ότι οι υποψήφιοι προετοιμαστεί πλήρως για την εμπειρία για να βοηθήσει να δώσει τον εαυτό τους ένα πλεονέκτημα έναντι των άλλων αιτούντων σε αυτή την άκρως ανταγωνιστική αγορά εργασίας.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε δείτε το FAQ για ενότητα στην ιστοσελίδα της Qualcomm.

Κατά την υποβολή αίτησης για πρακτική άσκηση να είστε βέβαιος να ελέγξει έξω το 5 τρόποι για να βελτιώσετε το βιογραφικό και Πέντε εύκολοι τρόποι για να βελτιώσετε τη συνοδευτική επιστολή σας πριν από την υποβολή των εγγράφων σας.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *