Paralegal Perks – καλύτερα πράγματα για να είσαι Paralegal

Posted on

Paralegal Perks - καλύτερα πράγματα για να είσαι Paralegal

Η paralegal βιομηχανία έχει αλλάξει σημαντικά από τη δεκαετία του 1970, όταν είναι ένα νομικό βοηθό εμφανίστηκε για πρώτη φορά ως καλόπιστη καριέρα. απαιτήσεις των πελατών, οικονομική αναγκαιότητα, και εκρηκτική ανάπτυξη έχουν κάνει paralegals μια δημοφιλής επιλογή σταδιοδρομίας, και δεν υπήρξε ποτέ ένας καλύτερος χρόνος να είναι ένα paralegal. Οκτώ paralegal πλεονεκτήματα καριέρα περιγράψει μερικά από τα highlights της εργασίας στον τομέα.

Η άνοδος Pay

Paralegal αποζημίωση έχει αυξηθεί σταθερά κατά την τελευταία δεκαετία, παρά εμπόδιο στο δρόμο στα βάθη του 2009-2010 ύφεσης. Όπως paralegals εκτελεί ένα ευρύτερο και πιο σύνθετο φάσμα των καθηκόντων του (paralegals αντιπροσωπεύουν ακόμη και τους πελάτες στο δικαστήριο σε ορισμένες χώρες και διοικητικά δικαστήρια), paralegal κέρδη συνεχίζουν να αυξάνονται. Ο μέσος όρος paralegal μισθός είναι $ 50561 το χρόνο, αλλά paralegals συχνά κάνουν περισσότερο με μπόνους. υπερωρίες μπορούν επίσης να προσθέσουν σημαντική μετρητά για να εκκαθαριστικό σημείωμα ενός paralegal του.

Εκρηκτικές Προοπτικές Απασχόλησης

Η paralegal πεδίο είναι μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες επαγγέλματα στον πλανήτη. Το αμερικανικό υπουργείο Εργασίας, Bureau of Labor Statistics προβλέπει η απασχόληση των paralegals και νομικών βοηθών να αυξηθεί 15 τοις εκατό για τη δεκαετία που έληξε το 2026, πολύ πιο γρήγορα από το μέσο όρο για όλα τα επαγγέλματα. Μεταξύ των παραγόντων που οδηγούν αυτήν την αύξηση είναι η ζήτηση των πελατών για φθηνότερο, πιο αποτελεσματική παροχή νομικών υπηρεσιών. Από ωριαίες τιμές που χρεώνουν οι δικηγόροι συνήθως είναι δίκλινα ή τρίκλινα τα ποσοστά των paralegals για την ίδια εργασία, δικηγορικό γραφείο των οικονομικών εντολών η αυξημένη χρήση των paralegals να ελαχιστοποιηθεί το κόστος. Ως εκ τούτου, μια paralegal καριέρα είναι ένα από τα πιο hot θέσεις εργασίας μη-δικηγόρος στο νομικό κλάδο.

Εύκολη καριέρας Είσοδος

Σε αντίθεση με τους δικηγόρους οι οποίοι θα πρέπει να συμπληρώσουν επτά χρόνια επίσημης εκπαίδευσης και να περάσει τη γραμμή εξετάσεις για την πράξη του νόμου, μπορείτε να γίνετε paralegal σε μόλις λίγους μήνες της μελέτης. Επιπλέον, paralegals δεν χρειάζεται να παρακολουθήσουν ένα ίδρυμα τούβλο-και-κονιάματος? μπορείτε να αποκτήσετε ένα. Paralegals με πτυχίο στις νομικές σπουδές ή σε σχετικό πτυχίο ή πτυχίο σε οποιοδήποτε τομέα και paralegal πιστοποιητικού από ένα paralegal πρόγραμμα ΑΒΑ-εγκεκριμένα έχουν τις περισσότερες ευκαιρίες απασχόλησης.

πνευματική Πρόκληση

Paralegal εργασία είναι διανοητικά προκλητική και περιλαμβάνει μια σειρά από υψηλού επιπέδου δεξιότητες. Οι πιο επιτυχημένες paralegals είναι επίλυσης προβλημάτων και καινοτόμες στοχαστές. Paralegals πρέπει να γίνει ειδικούς θεμάτων στην περιοχή τους ειδικότητα και νομικές διαδικασίες πλοίαρχο, την έρευνα, την κατάρτιση και άλλες δεξιότητες. Πρέπει να παραμείνουν στην κορυφή της συνεχώς μεταβαλλόμενες νόμους και τις νέες νομικές τάσεις και τις εξελίξεις, ενώ διασυνδέεται με δικηγόρους, αντίθετα ο δικηγόρος, τους προμηθευτές, τους υπαλλήλους, τους πελάτες και τους άλλους. Το έργο μεταβάλλεται και κάθε μέρα φέρνει νέες προκλήσεις.

Η άνοδος του Prestige

Όπως paralegals εκτελούν πιο πολύπλοκες και προκλητική εργασία, paralegal κύρος αυξάνεται. Paralegals δεν είναι πλέον απλώς βοηθοί δικηγόρου? που αναλαμβάνουν ρόλους διαχείρισης σε επιχειρήσεις, ηγετικούς ρόλους σε δικηγορικά γραφεία και την επιχειρηματική ρόλους σε ανεξάρτητες επιχειρήσεις paralegal. Με τα χρόνια, paralegals έχουν ξεπεράσει την εικόνα της δοξάζονται νομική γραμματέας να γίνουν σεβαστά μέλη της νομικής ομάδας.

Ευκαιρία να βοηθήσουμε τους άλλους

Μια καριέρα ως paralegal προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία για να βοηθήσει τους άλλους. Αυτές οι ευκαιρίες ποικίλλουν, ανάλογα με την περιοχή πρακτική της paralegal του. Για παράδειγμα, τα προσωπικά paralegals τραυματισμό βοήθεια τραυματίες ενάγοντες λάβουν αποζημίωση για τις ζημίες τους? πνευματικής ιδιοκτησίας paralegals βοήθεια των πελατών των διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας και την προστασία μοναδικές ιδέες τους, και τους πελάτες του οικογενειακού δικαίου paralegals βοήθεια στο διαζύγιο και την επιμέλεια περιπτώσεις σύγκρουσης γεμάτη. Paralegals προς το δημόσιο συμφέρον βοήθεια τομέα φτωχών και των μειονεκτούντων τμημάτων του πληθυσμού με νομικά θέματα που κυμαίνονται από την προστασία από την ενδοοικογενειακή βία στην προετοιμασία διαθήκες βοήθεια.

Πελατών Επικοινωνία

Ενώ paralegals λειτουργεί υπό την εποπτεία του δικηγόρου, πολλές paralegals έχουν άμεση επαφή με τους πελάτες. Για παράδειγμα, paralegals συνέντευξη δυνητικούς πελάτες για να εκτιμηθεί το βάσιμο της υπόθεσής τους, να προετοιμάσει τους πελάτες για καταθέσεις και κατ ‘αντιπαράσταση εξέταση στη δίκη, την εργασία με τους πελάτες για να συγκεντρώσει τα έγγραφα και στοιχεία, να βοηθήσει τους πελάτες στην προετοιμασία απαντήσεις ανακάλυψη και να λειτουργήσει ως σημείο του πελάτη της επικοινωνίας σε όλη την μια υπόθεση ή υπόθεση. Σε ορισμένους τομείς πράξη, όπως το διαζύγιο, την επιμέλεια των παιδιών, και σωματικές βλάβες, paralegals «κρατά το χέρι του πελάτη» μέσα από μια δύσκολη στιγμή. Για πολλούς paralegals, η άτυπη συμβουλευτική και υποστήριξη που παρέχουν στην ταραγμένη πελάτες είναι μερικά από τα πιο πτυχές επιβράβευση της εργασίας.

Μετατόπιση Δομή Νομική Υπηρεσία

Κατά τα τελευταία χρόνια, η νομική βιομηχανία έχει δει μια ριζική αλλαγή στον τρόπο που οι νομικές υπηρεσίες που παρέχονται. Οι δικηγόροι δεν έχουν πλέον το μονοπώλιο του νόμου. Οι νέοι νόμοι ανοίγουν τις πόρτες για paralegals να εκτελέσει ένα ευρύ φάσμα καθηκόντων από ποτέ, όπως η εκπροσώπηση των πελατών στα διοικητικά ακροάσεις, την παροχή υπηρεσιών απευθείας στο κοινό (όπως η προετοιμασία νομικών μορφών ή τη σύνταξη διαθήκης) και την έναρξη εικονικές επιχειρήσεις paralegal ότι οι δικηγόροι υποστήριξη σε όλους τους τομείς πρακτικής. Όπως πολλές οργανώσεις και ομάδες ωθήσει να παρέχει ισότιμη πρόσβαση στη δικαιοσύνη σε υποεξυπηρετούμενες άτομα, paralegals θα αποτελέσει ένα κρίσιμο ρόλο στη διατήρηση των δικαστικών εξόδων υπό έλεγχο.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *