Paralegal Описание на длъжността: Заплата, умения, и Повече

Posted on

Paralegal Описание на длъжността: Заплата, умения, и Повече

Paralegals са обучени да подпомагат адвокати в предоставянето на правни услуги. Те биха могли да работят за адвокатски кантори, корпорации, правителството, или в други среди практика, но винаги под наблюдението на адвокат. Paralegals не могат да дават правни консултации. Те не могат да представляват клиенти в съда, се установи съдебни такси, или подписване на документи, които ще бъдат подадени в съда.

Приблизително 285 600 помощници са били заети в САЩ през 2016 г., като 73 от тях precnt наети от адвокатски кантори и фирми, предоставящи правни услуги.

Административно-правни Задължения и отговорности

Не всички помощници поемат точно същите задължения. Това зависи до голяма степен от който те работят за и какви правни услуги техния работодател предоставя. Някои отговорности са често срещани, но:

 • Организиране медиация или експертни психологическа оценка на семейното право развод и попечителство въпроси
 • Принос към проучване подготовка в съдебни практики
 • Оказване на подкрепа зад кулисите в съдебната зала съдебните заседания и изпитания, или в арбитраж, посредничество, административни производства и затваряния
 • Изготвяне на правни документи и писмени становища, включително съобщения за отлагания, съобщенията, предложенията, сертификати, договори, долни гащи, и жалби
 • Проучване на факти по случая чрез интервюиране на клиентите и свидетели и извършване на правни проучвания в съдебната практика и прецеденти
 • Работа откритие-обмен на определена информация между противоположни страни да заведе дело
 • Организиране и управление на файлове, документи и експонати
 • Подаване на документи с федерални и щатски съдилища

Въпреки, че това, което Paralegal  не може  да се установи със закон, това, което те могат да направите, е силно зависима от своите работодатели. Някои адвокати намират възлагане на задачи по-лесно, отколкото да направят другите. Основната цел А Paralegal е да освободите време адвокатите така адвокатите могат да правят тези неща, само юристи могат да направят, както съветват потребителите си и в съдебно заседание.

Paralegal Заплата

Административно-правни заплатите може да зависят от много фактори, включително опит, образование, практика среда и географско местоположение. Тези, които работят за федералното правителство са склонни да бъдат най-силно компенсирани.

 • Медиана годишна заплата: $ 50 940 ($ 24,49 / час)
 • Топ 10% годишна заплата: Повече от $ 82 050 ($ 39,45 / час)
 • Bottom 10% годишна заплата: По-малко от $ 31 400 ($ 15,10 / час)

Източник: САЩ Бюрото за трудова статистика, 2018

Забележка : Paralegals, които работят във фирми, разположени в градските зони обикновено печелят повече от тези, които работят в по-малките градове и селските райони. Някои опитни помощници със специални умения или управленски функции могат да печелят в шестте цифри годишно в големите градове, а помощници влизането на ниво в селските райони могат да печелят в съседство с 25 000 $ на година.

Образованието, обучението, и за сертифициране

Някои помощници не притежават формално обучение. Те се учат по време на работа под ръководството на адвокати, често се приема, че позицията на Административно-правни и допълнителни отговорности, след като служи като юридически секретар или в друга подкрепа роля за определен период от време. Това не винаги е така, обаче.

 • Образование: Много помощници имат двегодишни асоциирани градуса или четири години бакалавърска степен. Много младши колежи предлагат курсове към една Paralegal сертификат.
 • Обучение: Дори и ако те не го получите в класната стая настройка, помощници трябва да имат солидни познания на правна терминология, федерални и щатски правила за правна процедура и материалния закон. Paralegals могат да получат тази информация, като работят пътя си нагоре от позиция влизането на ниво с адвокатска кантора или в други правни услуги.
 • Сертификация: Тази професия не е силно регулиран, така че се налага професионална сертификация наистина може да помогне на кандидат за работа се открояват от останалите кандидати.
 • Лицензиране: Много малко държави имат лицензионен или регистрационен изисквания за помощници.

Paralegals с бакалавърски степени по-правни проучвания, или колеж степен във всяка област в съчетание с Paralegal сертификат, обикновено имат най-добри перспективи за кариера.

Административно-правни умения и компетенции

Не всеки е способен да бъде Paralegal. Някои присъщи умения и качества може да направи всичко разликата между успеха и изгаряне.

 • Организационни умения: Paralegals трябва да притежават отлични организационни умения за управление на обемисти файлове и експонати, които могат номер в стотиците за единичен случай.
 • Комуникативни умения: Paralegals трябва да си взаимодействат редовно с клиенти, експерти, служители на съда, както и адвокати, различни от техните работодатели.
 • Силни изследвания и умения за писане: тези умения е необходимо за изготвяне на писмени становища, изследователски меморандуми, кореспонденция и други документи.
 • Нервите на стомана: Способност да се справят с натиска и задаващите срокове могат да бъдат от решаващо значение за някои специалности, които включват голям брой съдебни спорове.
 • Способност на многофункционалността: Това е крайният срок-тежката професия, както и множество случаи могат да изискват действие в рамките на същите ограничени периоди от време. Може да се наложи да изпълнява различни задачи на повече от една преписка почти едновременно, като едно телефонно обаждане на един въпрос, докато сортиране чрез пробни експонати на друг-и грешки, защото сте претоварени или разсеян не е опция.

Job Outlook

Увеличаването на натовареността насърчиха адвокати, които да делегират задачи, запазени досега за адвокати, създаване на повече възможности за помощници. Бюрото за трудова статистика очаква, че Административно-правни позиции ще се увеличат с петнадесет процента от 2016 г. през 2026, което е много по-бързо от средното.

Този ръст на работни места може да бъде поне частично се дължи на факта, че адвокатите могат да преминат на разстояние повече работа, за да си помощници на по-ниска часова ставка, отколкото те лично ще таксува за времето си като клиенти да издържат на високи съдебни такси.

Работна среда

Paralegals са склонни да работят в тандем с друг персонал, като например адвокати и помощен персонал, така че е Paralegal е нещо като професия хора. Клиент взаимодействие също е много често срещана в някои области на закона.

По-голямата част от тази работа се извършва в офиса, но от време на време помощници могат да бъдат призовани да присъстват на съдебно производство с техните адвокати работодателите, или да пътуват по други причини, като например за подаване на документи или събиране на информация.

Работен график

В качеството си на Paralegal обикновено е работа на пълен работен ден се извършва по време на редовното работно време, но за извънреден труд и вечерни часове често са необходими срокове стан и изпитания предстоят, и изисква задълбочена подготовка.

Как да се свърши

се сертифицират

Вземете Националната Certified юридически сътрудник / Paralegal изпит (CLA / CP изпит), след като сте получили своя сътрудник степен или спечелил сертификат.

ИЗБЕРЕТЕ специалитет

Това не е необичайно за Paralegal да се създаде специалност или област на експертиза , след като се присъедини към една фирма в качеството влизането на ниво. Тя може да стане професионалист в определени области чрез обучение на работното място. В края на краищата, той може да слезе до това, което ви интересува и какъв тип право и мита, че сте най-комфортно. След това можете да кандидатствате за работа в този сектор.

Подготвите за първото интервю

Можете да се свържете на Националната асоциация на юридическите асистенти или на Националната федерация на Административно-правни асоциации за повече информация относно-правни кариера.

Сравнявайки Подобни работни места

Които се интересуват от правни кариера да помислите и тези професии:

 • Вземания Уреждам: $ 65 670
 • Посредник: $ 62 270
 • Адвокат: $ 120 910

Източник: САЩ Бюрото за трудова статистика, 2018

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *