Paralegal Περιγραφή Εργασίας: Μισθός, Δεξιότητες, και Περισσότερα

Posted on

Paralegal Περιγραφή Εργασίας: Μισθός, Δεξιότητες, και Περισσότερα

Paralegals εκπαιδεύονται για να βοηθήσει τους δικηγόρους στην παροχή νομικών υπηρεσιών. Θα μπορούσε να λειτουργήσει για δικηγορικά γραφεία, επιχειρήσεις, την κυβέρνηση, ή σε άλλα περιβάλλοντα πρακτικής, αλλά πάντα υπό την επίβλεψη ενός δικηγόρου. Paralegals δεν μπορεί να δώσει νομική συμβουλή. Δεν μπορούν να εκπροσωπούν πελάτες στο δικαστήριο, δημιουργία νομικά έξοδα, ή να υπογράψει τα έγγραφα που θα πρέπει να κατατεθεί στο δικαστήριο.

Περίπου 285,600 paralegals απασχολούνταν στις ΗΠΑ το 2016, με 73 precnt από αυτούς που απασχολούνται από δικηγορικά γραφεία και εταιρείες που παρέχουν νομικές υπηρεσίες.

Paralegal Καθήκοντα και Ευθύνες

Δεν είναι όλα τα paralegals αναλάβει τα ίδια ακριβώς καθήκοντα. Εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από το ποιος θα εργαστεί για λογαριασμό και τι είδους νομικών υπηρεσιών του εργοδότη τους παρέχει. Μερικές ευθύνες είναι κοινές, ωστόσο:

 • Τακτοποίηση διαμεσολάβηση ή εμπειρογνώμονα ψυχολογικής αξιολόγησης στο οικογενειακό δίκαιο διαζύγιο και τα θέματα επιμέλειας
 • Συμβολή στη μελέτη της προετοιμασίας σε δικαστικές πρακτικές
 • Παροχή πίσω από τα παρασκήνια υποστήριξη στην αίθουσα του δικαστηρίου σε ακροάσεις και δοκιμές, ή υπό διαιτησία διαφορές, διαμεσολάβηση, τις διοικητικές διαδικασίες, και κλεισίματα
 • Σύνταξη νομικά έγγραφα και υπομνήματα, συμπεριλαμβανομένων των ανακοινώσεων απόθεση, κλήσεις, κινήσεις, πιστοποιήσεις, συμβάσεις, σλιπ, και τις καταγγελίες
 • Διερευνώντας τα γεγονότα της υπόθεσης με συνεντεύξεις των πελατών και των μαρτύρων και την εκτέλεση νομικής έρευνας σε νομολογία και προηγούμενα
 • Χειρισμός ανακάλυψη, η ανταλλαγή ορισμένων πληροφοριών μεταξύ αντιτιθέμενων μερών σε μια δίκη
 • Οργάνωση και διαχείριση αρχείων, εγγράφων, καθώς και εκθέματα
 • Κατάθεση εγγράφων με ομοσπονδιακών και πολιτειακών δικαστηρίων

Αν και αυτό ένα paralegal  δεν μπορεί να  μην έχει ιδρυθεί με νόμο, αυτό που μπορεί να κάνει είναι εξαρτάται από τους εργοδότες τους πολύ. Κάποιοι δικηγόροι βρίσκουν την ανάθεση καθηκόντων πιο εύκολο από ό, τι κάνουν οι άλλοι. Πρωταρχικός σκοπός ενός paralegal είναι να απελευθερώσουν χρόνο δικηγόρων, ώστε οι δικηγόροι μπορούν να κάνουν αυτά τα πράγματα μόνο οι δικηγόροι μπορούν να κάνουν, όπως και οι πελάτες συμβουλές και εμφανίζονται στο δικαστήριο.

paralegal Μισθός

Paralegal μισθοί μπορεί να εξαρτηθεί από πολλούς παράγοντες, όπως την εμπειρία, την εκπαίδευση, το περιβάλλον πρακτική, και τη γεωγραφική θέση. Αυτοί που εργάζονται για την ομοσπονδιακή κυβέρνηση τείνουν να είναι η πιο υψηλή αποζημίωση.

 • Η διάμεση ετήσια Μισθός: $ 50.940 ($ 24,49 ευρώ / ώρα)
 • Top 10% Ετήσια Μισθός: Περισσότερα από $ 82.05 χιλιάδες ($ 39.45 / ώρα)
 • Κάτω 10% Ετήσια Μισθός: Λιγότερο από $ 31 400 ($ 15.10 / ώρα)

Πηγή: Γραφείο Στατιστικών Εργασίας των ΗΠΑ, το 2018

Σημείωση : Paralegals που εργάζονται για τις επιχειρήσεις που βρίσκονται στις μητροπολιτικές περιοχές συνήθως κερδίζουν περισσότερα από ό, τι εκείνοι που εργάζονται σε μικρότερες πόλεις και αγροτικές περιοχές. Μερικοί έμπειροι paralegals με ειδικές δεξιότητες ή διοικητικά καθήκοντα μπορεί να κερδίσει στις έξι αριθμούς ετησίως σε μεγάλες πόλεις, ενώ paralegals entry-level στις αγροτικές περιοχές θα μπορούσε να κερδίσει στη γειτονιά των $ 25.000 το χρόνο.

Εκπαίδευση, κατάρτιση, & Πιστοποίηση

Μερικοί paralegals έχουν καμία επίσημη κατάρτιση. Μαθαίνουν για την εργασία υπό την εποπτεία των δικηγόρων, συχνά αναλαμβάνοντας τη θέση του paralegal και πρόσθετες ευθύνες αφού εξέτισε ως νομικό γραμματέα ή σε άλλο υποστηρικτικό ρόλο για ένα χρονικό διάστημα. Αυτό δεν συμβαίνει πάντα, όμως.

 • Εκπαίδευση: Πολλοί paralegals έχουν δύο ετών συνεργάτης πτυχία ή βαθμούς τετραετές πτυχίο. Πολλοί κατώτερο κολέγια προσφέρουν μαθήματα προς ένα paralegal πιστοποιητικού.
 • Εκπαίδευση: Ακόμα και αν δεν το πάρει σε ένα περιβάλλον σχολικής τάξης, paralegals πρέπει να έχουν βαθιά γνώση της νομικής ορολογίας, ομοσπονδιακούς και πολιτειακούς κανόνες της νομικής διαδικασίας, και ουσιαστικού δικαίου. Paralegals μπορούν να αποκτήσουν αυτή τη γνώση με τον τρόπο εργασίας τους μέχρι από μια θέση entry-level με ένα δικηγορικό γραφείο ή σε άλλες νομικές υπηρεσίες.
 • Πιστοποίηση: Αυτό το επάγγελμα δεν ρυθμίζεται σε μεγάλο βαθμό, έχοντας έτσι την επαγγελματική πιστοποίηση μπορεί πραγματικά να βοηθήσει ένας υποψήφιος δουλειά ξεχωρίζουν από άλλους αιτούντες.
 • Αδειοδότηση: Πολύ λίγα κράτη έχουν απαιτήσεις αδειοδότησης ή καταχώρισης για paralegals.

Paralegals με πτυχία πανεπιστημίου σε paralegal μελέτες, ή πτυχίο κολεγίου σε κάθε τομέα σε συνδυασμό με ένα paralegal πιστοποιητικού, γενικά έχουν τις καλύτερες προοπτικές σταδιοδρομίας.

Paralegal δεξιότητες και ικανότητες

Όχι ο καθένας μπορεί να είναι ένα paralegal. Μερικοί εγγενείς ικανότητες και τα χαρακτηριστικά μπορεί να κάνει τη διαφορά ανάμεσα στην επιτυχία και την καύση έξω.

 • Οργανωτικές δεξιότητες: Paralegals πρέπει να διαθέτουν άριστη οργανωτικές δεξιότητες για τη διαχείριση μεγάλου όγκου αρχεία και εκθέματα, τα οποία μπορούν αριθμό σε εκατοντάδες για μια μεμονωμένη περίπτωση.
 • Δεξιότητες επικοινωνίας: Paralegals πρέπει να αλληλεπιδρούν τακτικά με τους πελάτες, τους εμπειρογνώμονες, προσωπικό των δικαστηρίων, και οι δικηγόροι, εκτός από τους εργοδότες τους.
 • Ισχυρή έρευνας και της γραφής δεξιότητες: Αυτές οι δεξιότητες που είναι απαραίτητες για τη σύνταξη υπομνημάτων, η έρευνα υπομνήματα, αλληλογραφία και άλλα έγγραφα.
 • Νεύρα του χάλυβα: Μια δυνατότητα πίεσης λαβή και διαφαινόμενη προθεσμίες μπορεί να είναι ζωτικής σημασίας για ορισμένες ειδικότητες που περιλαμβάνουν μια μεγάλη άσκηση της προσφυγής.
 • Μια δυνατότητα για πολλαπλές εργασίες: Αυτή είναι μια προθεσμία βαρύ επάγγελμα, και πολλαπλές περιπτώσεις μπορεί να απαιτούν δράση στο ίδιο περιορισμένο χρονικό διάστημα. Ίσως χρειαστεί να εκτελέσετε διάφορες εργασίες σε περισσότερα από ένα φάκελο της υπόθεσης σχεδόν ταυτόχρονα, λαμβάνοντας ένα τηλεφώνημα σε ένα θέμα, ενώ η διαλογή μέσω της δοκιμής εκθέματα σε μια άλλη, και κάνουν λάθη, γιατί είστε συγκλονισμένοι ή έξαλλος δεν αποτελεί επιλογή.

Job Outlook

Η αύξηση του φόρτου εργασίας έχουν ενθαρρύνει τους δικηγόρους να αναθέτουν καθήκοντα πρώην αποκλειστικά για δικηγόρους, δημιουργώντας περισσότερες ευκαιρίες για paralegals. Το Γραφείο Στατιστικών Εργασίας αναμένει ότι paralegal θέσεις θα αυξηθούν κατά 15 τοις εκατό από το 2016 έως το 2026, το οποίο είναι πολύ πιο γρήγορα από το μέσο όρο.

Αυτή η αύξηση των θέσεων εργασίας μπορεί να είναι, τουλάχιστον εν μέρει οφείλεται στο γεγονός ότι οι δικηγόροι να περάσει από περισσότερη δουλειά για να paralegals τους σε χαμηλότερο ωρομίσθιο από ό, τι θα χρεώνουν προσωπικά για την εποχή τους ως πελάτες αντισταθεί υψηλή νομικά έξοδα.

Εργασιακό περιβάλλον

Paralegals έχουν την τάση να λειτουργεί σε συνδυασμό με το λοιπό προσωπικό, όπως οι δικηγόροι και το προσωπικό υποστήριξης, έτσι ώστε να είναι ένα paralegal είναι κάτι σαν επάγγελμα ανθρώπων. αλληλεπίδραση πελάτη είναι επίσης πολύ συχνή σε ορισμένες περιοχές του νόμου.

Η συντριπτική πλειοψηφία των εργασιών γίνεται στα γραφεία, αλλά paralegals μπορεί μερικές φορές να κληθούν να παρακολουθήσουν τις δικαστικές διαδικασίες με τους εργοδότες δικηγόρο τους, ή σε ταξίδια για άλλους λόγους, όπως στα έγγραφα του αρχείου ή τη συλλογή πληροφοριών.

Πρόγραμμα εργασίας

Όντας ένα paralegal είναι γενικά μια θέση πλήρους απασχόλησης που εκτελούνται κατά τη διάρκεια των κανονικών ωρών γραφείου, αλλά υπερωρίες και απογευματινές ώρες είναι συχνά απαραίτητη όταν προθεσμίες αργαλειό και οι δοκιμές είναι επικείμενη, που απαιτεί μεγάλη προετοιμασία.

Πώς να πάρει την εργασία

Πιστοποιηθείτε

Πάρτε την Εθνική Certified Νομική Βοηθός / Paralegal Εξέταση (CLA / CP Εξετάσεων), αφού έχετε λάβει συνεργάτης σας πτυχίο ή κερδίσει ένα πιστοποιητικό.

Επιλέξτε ένα ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ

Δεν είναι ασυνήθιστο για ένα paralegal να δημιουργήσει μια ειδικότητα ή μια περιοχή της εμπειρίας μετά να ενταχθεί σε ένα γραφείο με την ιδιότητα του entry-level. Αυτή θα μπορούσε να γίνει ικανός σε ορισμένες περιοχές, μέσω on-the-job training. Στο τέλος, μπορεί να κατέβει σε αυτό που σας ενδιαφέρει και αυτό το είδος της νομοθεσίας και των καθηκόντων είστε πιο άνετα. Στη συνέχεια μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για θέσεις εργασίας στον εν λόγω τομέα.

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΣΑΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Εθνική Ένωση των Νομικών βοηθοί ή την Εθνική Ομοσπονδία Ενώσεων Paralegal για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με paralegal σταδιοδρομία.

Συγκρίνοντας παρόμοιες θέσεις εργασίας

Όσοι ενδιαφέρονται για νομική σταδιοδρομία θα μπορούσε επίσης να εξετάσει αυτά τα επαγγέλματα:

 • Απαιτήσεις ρυθμιστής: $ 65.670
 • Μεσίτης: $ 62.270
 • Δικηγόρος: $ 120.910

Πηγή: Γραφείο Στατιστικών Εργασίας των ΗΠΑ, το 2018

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *