Micro θέσεις εργασίας και πώς να κάνει τα χρήματα να κάνει τους

Posted on

Micro θέσεις εργασίας και πώς να κάνει τα χρήματα να κάνει τους

Ένα μικρο δουλειά είναι, όπως η λέξη υπονοεί, ένα πολύ μικρό πληρωμένη εργασία. Η καλύτερη λέξη για τις πολύ μικρές θέσεις εργασίας μπορεί να είναι στην πραγματικότητα «συναυλίες», επειδή η λέξη «δουλειές» μπορεί να σημαίνει για την απασχόληση, και όχι πολύ μικρές θέσεις εργασίας για τους εργαζόμενους, αλλά μόνο για τους ανεξάρτητους εργολάβους.

Ορισμός Micro Εργασία

Η βασική ιδέα ενός μικρο θέσεων εργασίας, που λαμβάνουν ένα μικρό ποσό για ένα μικρό έργο, διασχίζει πολλές πιθανές μορφές των πολύ μικρών θέσεων εργασίας. Αυτά μπορεί να περιλαμβάνουν:

Συνδεδεμένοι καθήκοντα: Αυτές οι μικρές εργασίες, ή microtasks, μπορεί να γίνει εξ ολοκλήρου σε απευθείας σύνδεση, που δεν απαιτούν πραγματικό κόσμο αλληλεπίδραση. Οι αγοραστές αυτών των υπηρεσιών διαφημίζουν τις πολύ μικρές ιστοσελίδες δουλειά για να βρεθεί κάποιος πρόθυμος να κάνει το καθήκον. Της Amazon Μηχανολόγων Turk είναι ένα από τα πιο δημοφιλή sites που προσφέρουν αυτό το είδος της μικρο εργασίας.

Σε πραγματικό κόσμο καθήκοντα: Παρόμοια με on-line εργασίες από το γεγονός ότι οι αγοραστές των υπηρεσιών διαφημίζουν στο διαδίκτυο για τους εργαζόμενους, το έργο δεν έχει ολοκληρωθεί online, αλλά στο πρόσωπο. Ιστοσελίδες προώθηση αυτών των τύπων των πολύ μικρών θέσεων εργασίας είναι βασικά μια αγορά για δουλειές του ποδαριού. Taskrabbit είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς χώρους εργασίας πραγματικό έργο. Ωστόσο, Taskrabbit και άλλοι, όπως συνήθως προσφέρουν online τα καθήκοντα, καθώς και.

Crowdsourcing έργα: Χρησιμοποιώντας μια ηλεκτρονική πλατφόρμα crowdsourcing, οι εταιρείες προσλαμβάνουν εργαζόμενους να κάνουν ένα μικρό μέρος ενός μεγαλύτερου έργου. Οι εργαζόμενοι γενικά συνδεθείτε με την ιστοσελίδα της εταιρείας και να επιλέξετε από τις διαθέσιμες εργασίες. Clickworker είναι μια εταιρεία που κάνει χρήση crowdsourcing για μια ποικιλία εργασιών.

Ιστοσελίδα δοκιμές ευχρηστίας: Remote δοκιμαστές χρηστικότητας αναθεώρηση ιστοσελίδες και εφαρμογές για κινητά για ένα σύνολο αμοιβής (συνήθως περίπου $ 10), συνήθως χρησιμοποιώντας μια συσκευή εγγραφής οθόνη ή φωνής.

Online υπηρεσίες αγορά: I n αυτοί οι πολύ μικρές θέσεις εργασίας, οι εργαζόμενοι προσφέρουν μικρές υπηρεσίες (συνήθως για ένα σύνολο αμοιβής) και οι αγοραστές να περιηγηθείτε την αγορά για να βρουν τους ανθρώπους που προσφέρουν τις υπηρεσίες που χρειάζονται. Η ιστοσελίδα παίρνει προμήθεια από την αγοραστή, πωλητή ή και τα δύο.

Επιβραβεύστε προγράμματα: Μερικά πολύ μικρές θέσεις εργασίας δεν μπορούν να προσφέρουν την καταβολή σε χρήμα αλλά σε σημεία ή κάτι άλλο. Τα καθήκοντα αυτά περιλαμβάνουν συχνά την εμπορία των προϊόντων για τον εργαζόμενο.

Έρευνες: Ολοκλήρωση μελετών ως μια εργασία εργασίας στο σπίτι ήταν γύρω για μια στιγμή και είναι, ίσως, η αρχική μικρο δουλειά.

Πώς Micro Εργασία γίνονται

Πολλές μικρές θέσεις εργασίας, ιδιαίτερα εκείνων των crowdsourced έργα εισαγωγής δεδομένων, γίνονται εντελώς σε απευθείας σύνδεση από έναν υπολογιστή. Ωστόσο, ορισμένες μικρο θέσεις εργασίας μπορεί να γίνει σε τόσο στον πραγματικό κόσμο και σε απευθείας σύνδεση και μπορεί να απαιτούν ένα κινητό τηλέφωνο. Για παράδειγμα, μια εταιρεία μπορεί να θέλετε να πάτε σε ένα κατάστημα και να φωτογραφίσουν μια οθόνη ενός προϊόντος ή προβεί σε έλεγχο των τιμών και να υποβάλουν τις πληροφορίες στο διαδίκτυο μέσω του κινητού σας.

Πώς Micro Εργασία Pay

Σε γενικές γραμμές, αυτές οι θέσεις εργασίας πληρώνουν πολύ μικρά ποσά, αλλά θα πρέπει να απαιτεί πολύ λίγο χρόνο. Θέσεις εργασίας μπορεί να πληρώσει οπουδήποτε από 1 σεντ έως $ 50, και η ιδέα είναι ότι η εργασία που απαιτείται θα πρέπει να είναι ανάλογη με την αμοιβή που προσφέρει. Τούτου λεχθέντος, προκειμένου να βγάλουν λεφτά, θα πρέπει να εργαστεί γρήγορα και να αναλάβει όσες εργασίες όπως μπορείτε.

Από αυτά γίνονται σε μια σύμβαση (και όχι των εργαζομένων) βάση, δεν υπάρχει καμία εγγύηση ότι αυτές οι πολύ μικρές θέσεις εργασίας πληρώνουν κατώτατο μισθό. Οι περισσότερες εταιρείες πληρώνουν τοις μετρητοίς (συνήθως μέσω ενός λογαριασμού PayPal), αλλά κάποια αμοιβή σε κάτι άλλο εκτός από μετρητά, δηλαδή κάρτες δώρων, τα σημεία ανταμοιβής, υπηρεσίες, bitcoins. Συχνά, η αμοιβή υπολογίζεται σε δολάρια ΗΠΑ, αλλά μπορεί να μετατραπεί σε διαφορετικό νόμισμα, όταν καταβάλλονται σε λογαριασμό PayPal.

Σχετικά Ορισμοί

  • Crowdsourcing : Παρόμοια με και μερικές φορές χρησιμοποιείται ως συνώνυμο της μικρο εργασίας, crowdsourcing συχνά απασχολεί εθελοντική εργασία.
  • Εργασία Τόπος : Online φόρουμ που συνδέουν τους αγοραστές και τους πωλητές των μικρών υπηρεσιών.
  • Microlabor: Παρόμοια με και μερικές φορές χρησιμοποιείται ως συνώνυμο της crowdsourcing, καταβάλλεται μικρο εργασίας, αν και συνήθως μικρές ποσότητες.
  • Sites προσφορών: τοποθεσίες, όπως Elance , όπου οι εργαζόμενοι προσφορά για έργα, αποτελούν παραδείγματα χώρων προσφορά? η διαφορά μεταξύ αυτών και των πολύ μικρών εργασίας είναι η μισθολογική κλίμακα και την πολυπλοκότητα των έργων.
  • Ανεξάρτητη ανάδοχος: Micro εργάτες είναι ανεξάρτητοι εργολάβοι, αλλά στο χαμηλότερο άκρο της μισθολογικής κλίμακας.
  • BPO: Business Process Outsourcing.
  • Εισαγωγή δεδομένων : Ορισμένες εταιρείες εισαγωγής δεδομένων χρησιμοποιούν μικρο εργασίας με το σπάσιμο μεγάλων έργων εισαγωγή δεδομένων σε διαφορετικές εργασίες γίνονται από ένα φάσμα ανθρώπων.
  • Outsourcing : Η χρήση μικρο εργασίας είναι ένα διαφορετικό είδος της εξωτερικής ανάθεσης από μετεγκαταστάσεις ή homeshoring.

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *