Kuinka valmistautua Erilaisia ​​Haastattelut

Posted on

Kuinka valmistautua Erilaisia ​​Haastattelut
Haastattelu on usein yhtä stressaavaa haastattelijan kuin se on työnhakijan. Jos ymmärrät erityyppisiä haastatteluja, myös miksi ja milloin he onnistunut, voit tehdä haastatteluja mukavampaa molemmille osapuolille.

Kun haastattelun, varmista, että et ole törmännyt yhtä valmistautumattomana, vähän aikaa, kiireisiä, hajamielinen tai ammattitaidottomia kello haastattelemalla. Se on teidän tehtävänne kysyä oikeita kysymyksiä onko ehdokas voi menestyä siinä asennossa.

seulonta Haastattelut

Haastatteluja voidaan jakaa kahteen ryhmään: seulonta haastattelun vuokraamalla tai valinnan haastattelussa. Seulonta haastatteluja saada ehdokasta ennen kuin hän tapaa vuokraamalla manager mahdollista valintaa varten ja palvella karsia ehdokkaita. Ne ovat yleensä nopeita, tehokkaita ja edullisia strategioita, jotka johtavat lyhyessä pätevien ehdokkaiden luettelosta. Vuokraamalla tai valinta haastattelu voi ottaa useita eri muotoja.

Kolmannen osapuolen rekrytoija tai joku henkilöstöosasto yleensä tekee seulonta haastatteluja. Nämä kokeneet ja ammatillinen haastattelijat ovat taitavia haastattelemalla ja seulonta ehdokkaita.

Niiden pitäisi olla tehokas päätellen luonnetta ja älykkyyttä ja määritettäessä, jos ehdokas on hyvä sovi yhtiön kulttuuriin. He myös olisi hyvä tunnistaa potentiaaliset punaisia ​​lippuja tai ongelmakohtia ehdokkaan työn tausta ja yleinen pätevyys. Jotkut haastattelussa kysymykset liittyvät etiikkaan. Esimerkkejä seulonta haastattelujen kuuluvat puhelinhaastattelu, tietokone haastattelu, ja videoneuvottelun haastattelussa.

Puhelin Haastattelut

Puhelin haastattelu on yleisin tapa suorittaa alustava seulonta. Tämä auttaa haastattelija ja ehdokas saada yleinen käsitys, jos ne ovat keskenään kiinnostuneita jatkamaan käsittelyä kuin ensimmäinen haastattelu. Puhelinhaastattelut myös säästää aikaa ja rahaa. Haastattelut voivat olla nauhoitettua varten tutkitaan muuta haastattelijoiden. Puhelinkeskustelun aikana haastattelussa hakijan tavoitteena on järjestää face-to-face kokouksessa.

tietokone Haastattelut

Tietokone haastattelu liittyy vastaamalla sarjan monivalintakysymyksiä mahdollisen työhaastatteluun tai yksinkertaisesti lähettämällä jatkaa. Jotkut näistä haastatteluista tehdään puhelimen kautta tai hakemalla verkkosivuilla. Ehdokkaat voidaan pyytää työntää asianmukaisia ​​painikkeita puhelimen vastaamaan kysymyksiin tai ne voivat ryhtyä haastattelussa verkossa.

videohaastatteluja

Yli puolet suurimpien yhdysvaltalaisten yritysten jo hyödyntävät verkossa videoneuvottelut vaihtoehtona kalliimpaa face-to-face tapaamisia. Sen jatkuva lasku kustannukset vuoksi suosittu voimavara yritysten sekä kotikäyttöön.

vuokraamalla Haastattelut

One-on-one haastatteluihin

Tämä on perinteinen haastattelu, jossa ehdokkaat tapaavat työnantajia henkilökohtaisesti, yksi-vastaan-yksi. Sekä ehdokas ja työnantaja yleensä kävellä pois tästä haastattelussa tunnetta vai ei sovi oikein.

Serial haastattelut

Serial haastattelut ilmetä ehdokkaat siirtyvät yhdeltä haastattelija välillä koko päivän mittaan. Päätöstä ei tehty, kunnes lopullinen haastattelu on tapahtunut ja kaikki haastattelijat on ollut mahdollisuus keskustella toistensa haastattelussa. Koska ehdokkaita on vain yksi mahdollisuus tehdä oikean ensivaikutelman, ne tulisi vetää ja valmis seuraavaan haastatteluun.

peräkkäinen Haastattelut

Perättäisessä haastattelussa ehdokas täyttää yhden tai useamman haastattelijaa yksi-vastaan-yksi perusteella aikana useita päiviä, viikkoja tai jopa kuukausia. Haastattelun on tarkoitus siirtää ehdokas asteittain kohti oppimaan lisätietoja asemasta, yrityksen, ja toivottavasti työtarjouksen.

paneeli Haastattelut

Paneelissa haastattelussa ehdokas kuultavana komitea tai paneeli haastattelijoita. Ehdokkaat arvioidaan ihmissuhdetaidot, pätevyys, ja niiden kyky ajatella jaloilleen. Tämäntyyppinen haastattelu voi olla uhkaava ehdokas.

Paneelissa haastattelussa ehdokas pitäisi katsekontaktin ja kommunikoida erikseen jokaisen ryhmän jäsen tai paneeliin.

ryhmähaastatteluja

Ryhmässä haastattelussa, yhtiö haastattelut ryhmä ehdokkaita samassa paikassa samaan aikaan. Tämän seurauksena yhtiö saa tunteen ehdokkaan johtajapotentiaalia, tyyli, ja vakuuttava taitoja.

Tämäntyyppinen haastattelu voi olla ylivoimainen ehdokas, joka on ymmärrettävä dynamiikkaa haastattelijan vahvistetaan ja määrittää pelisäännöt. Hänen on vältettävä avointa valtaa konflikteja, sillä ne tekevät ehdokas näyttää yhteistyöhaluinen ja epäkypsä. Haastateltava pitää kohdella muihin ehdokkaisiin nähden, kun vaikuttamisen päälle. Samalla hän tarvitsee pitää katseensa haastattelijan joten hän ei menetä tärkeitä vihjeitä.

Tilannetta tai Suorituskyky haastattelu

Tilanteessa tai suorituskykyä haastatteluja, ehdokkaat voidaan pyytää roolileikki yksi työtehtävät arvioida erityistaitoja. Oltuaan annetaan tietty, hypoteettinen tilanne tai ongelma, he kysyi miten he käsittelevät sitä tai kuvata mahdollinen ratkaisu. Tämä voi olla vaikeaa, jos haastattelija ei tarjoa tarpeeksi tietoa ehdokas suositella ratkaisua tai toimintatapa. Tämäntyyppinen haastattelu käytetään usein valitsemaan ehdokkaita asiakaspalveluun asema osaston tai alennustavaratalo.

koe haastattelu

Koe haastatteluja toimivat hyvin tehtävissä, joissa yritykset haluavat nähdä ehdokas toiminnassa ennen kuin ne tekevät vuokraamalla päätöstä. Haastattelijat voi olla ehdokas läpi simuloinnin tai lyhyt harjoitus arvioida hakijan taitoja. Tämä mahdollistaa ehdokas osoittaa kykyjään interaktiivisessa tavoin tuttu ehdokas. Tämän tyyppinen haastattelu toimii hyvin ohjelmoijat, kouluttajat, hitsaajia, ja mekaniikka.

stressi haastattelu

Stressi haastattelu on yleensä tarkoitus antaa ehdokas stressiä ja arvioida hänen reaktiot paineen alaisena eikä vaikeissa tilanteissa. Ehdokas voidaan pitää odotushuoneessa tunti ennen haastattelija tervehtii häntä. Ehdokas voi kohdata pitkä hiljaisuus tai kylmä tuijottaa. Haastattelija voi avoimesti haastaa haastateltavan vakaumus tai tuomiosta.

Hakija voi myös pyytää tekemään mahdottomaksi tehtäväksi lennossa, kuten vakuuttava haastattelija vaihtaa kengät ehdokas. Loukkauksia, röyhkeyden ja väärinkäsityksiä ovat hyvin yleisiä. Kaikki tämä on tarkoitus suunniteltu näkemään onko ehdokas on se mitä kestämään yrityskulttuuri, yrityksen asiakkaille tai muista mahdollisista stressiä.

Behavioral haastattelu

Monet yritykset käyttävät yhä enemmän käyttäytymiseen haastattelu. Riippuen viran velvollisuuksia ja työoloja, ehdokas voidaan pyytää kuvaamaan tilannetta, joka vaatii ongelmanratkaisun taitoja, sopeutumiskykyä, johtajuus, konfliktien ratkaisemiseen, moniajoon, aloitteesta tai stressin hallinta. Haastattelija haluaa tietää, miten ehdokas käsittelee tällaisia ​​tilanteita osoittamaan tulevia. On olemassa useita erilaisia ​​käyttäytymiseen haastattelupyynnöt:

  • Haastattelua kanssa kerroksellinen kysymyksiä: Taitavat haastattelijat yleisesti käyttää tätä, kysyy joukon käyttäytymiseen kysymyksiä ja ei-käyttäytymisen kysymyksiä. Kysymykset ovat usein päällekkäisiä ja niiden tarkoituksena on kerätä tietoa kunkin suuren työnantajan huolenaiheita.
  • Epävirallinen haastattelussa : Tämä tyyppi on rento ja rento. Sen tarkoituksena on saada ehdokas puhumisen ja liian ystävällinen. Ehdokas voi paljastaa enemmän tietoa kuin hän voisi muutoin. Liian paljon tietoa, liian pian, voi poistaa häntä.
  • Arviointivälineitä / testaus:  Erilaisia testejä käytetään selvittämään, onko ehdokas sopii hyvin yritykselle. Persoonallisuus varastot arvioida persoonallisuuden. Aptitude varastot arvioida taidot tietyillä osaamisalueet. Kiinnostus omaisuuden arvioida intressit eri ammattiryhmistä. Yhdistelmäinstrumentteja voi olla yhdistelmä tahansa näistä.
  • Yhdistelmä haastattelu:  Tämäntyyppinen haastattelu yhdistää kahta tai useampaa yllä haastatteluja. Tämä voisi tapahtua saman haastattelun myöhemmissä haastatteluja, tai molempia.

Direktiiviin tai Structured Style haastattelu

Direktiiviin tai strukturoitu haastattelu, haastattelija on selkeät tavoitteet ja seuraa sitä unflinchingly. Yritykset käyttävät tätä jäykkiä muotoa varmistaa tasavertaisuus haastatteluja. Haastattelijat kysyä kunkin ehdokkaan saman sarjan kysymyksiä, jotta he voivat vertailla tuloksia.

Tag-Team haastattelu

Tag-team haastattelu on usein houkutteleva yrityksille, jotka ovat hyvin riippuvaisia ​​tiimin yhteistyötä. Ehdokas voi odottaa vastaamaan yksi-vastaan-yksi haastattelija, mutta löytää itsensä huoneeseen useiden muiden ihmisten. Työnantajat haluavat saada oivalluksia eri ihmisille, kun hakijoiden haastatteluista.

He haluavat tietää, jos ehdokkaan taitoja sovittaa yhteen yhtiön ja onko ehdokas voi tulla toimeen muiden työntekijöiden. Hakijoiden on käyttää tätä mahdollisuutta saada niin paljon tietoa yhtiöstä kuin voivat. Jokainen haastattelija on eri tehtävä yhtiössä ainutlaatuisen näkökulman liiketoimintaa.

Polveileva Style haastattelu

Mutkitteleva tyyli haastattelu on valitettavasti usein kokemattomat haastattelijat. Haastattelija perustuu ehdokas johtamaan keskustelua. Haastattelija voisi aloittaa esimerkiksi maininnalla “Kerro minulle itsestäsi.” Ehdokkaat voivat käyttää tätä hyödykseen.

Tämän tyyppinen haastattelu tyyli mahdollistaa ehdokas ohjaamaan haastattelussa tavalla, joka parhaiten palvelee ehdokas. Vaan ehdokkaan täytyy muistaa pysyä kunnioittaa haastattelijan eikä hallitsevat haastattelussa.

ruokajuomat Haastattelut

Ateriaa varten haastattelussa käytetään määrittämään, mikä ehdokas on kuin sosiaalisessa ympäristössä. Mutta haastattelemalla yli aterian voi olla ehdokkaana pahin painajainen tai haaste. Haastattelijat haluavat paitsi tietää, miten käsitellä haarukalla mutta miten hoitaa isäntä, mitään vieraita, ja palveleva henkilökunta. Ehdokkaan tulee ottaa vihjeitä haastattelijan ja aina muistaa hän on vieras. Hakijan tulee istua kun hänen isäntä, näyttää oikea etiketti, ja kiittää isäntä aikansa.

Seuranta Haastattelut

Yritykset tuoda ehdokkaita takaisin toiseen ja joskus kolmannen tai neljännen seurantaa haastatteluja. Joskus he haluavat vain vahvistaa olet heidän ihanteellinen ehdokas. Joskus heillä on vaikeaa aikaa päättää keskuudessa lyhyt ehdokaslista. Muina aikoina muiden päättäjien yrityksen haluavat saada tunnetta kuka ehdokas on ennen vuokraamalla päätös tehdään.

Muita haastatteluja voi mennä eri suuntiin. Tavatessaan sama haastattelija, ehdokas voi keskittyä sementillä Rapport, ymmärtää missä yritys on menossa ja kuinka hänen taitojaan niveltyvät yrityksen visio ja heidän kulttuuriaan. Hakijat voivat joutua neuvottelee etuisuuksien tai ne voivat päätyä alusta alkaen uudella haastattelija.

kattava haastattelu

Kattava haastattelu on vajaakäytössä työnhakijoille. Työnhakijoiden turvallinen tiedotustilaisuuksia pyytää neuvoja joku heidän nykyisten ja haluttu kenttä. He haluavat myös saada lisää viittauksia muille ihmisille, jotka voivat neuvoa heitä. Koska työnantajat haluavat pysyä päällä luettelon käytettävistä lahjakkuutta, vaikka heillä ei ole yhtään avointa, he usein avoimia tällaisia ​​haastatteluja. Työnhakijan ja työnantajan vaihtaa tietoja ja tutustua toisiinsa paremmin ilman viittausta työtä aukkoon.

johtopäätös

Haastattelut ovat aikaa vieviä, ja koulutus on tarpeen tehdä niitä hyvin. Ne ovat joustavia arviointimenetelmä ja valitsemalla ehdokkaita kaikilla tasoilla ja eri tehtävissä. Tuottamalla oivalluksia, niiden avulla haastattelija arvioida, onko ehdokas sopii hyvin yritykselle.

Kuitenkin tietoa eri haastatteluista voi mahdollisesti olla vaikea hallita. Esimerkiksi:

  • Se voi olla vaikea järjestää näitä tietoja tehokkaasti yhdessä, jotta he antavat selkeän kuvan ehdokas.
  • Oivalluksia koottu voi olla avoin mahdollisille haastattelija bias.
  • Haastattelijat voi jäädä tietyillä tiedot, taidot ja kyky.
  • Haastattelija voi kuormittaa yhdelle alueelle ja laiminlyödä muille.
  • Koska Haastattelijoiden havainnot ovat subjektiivisia, ne voivat olla epätarkkoja.

On välttämätöntä, että yritykset löytää haastattelemalla tyylejä ja muotoja hyödyllistä tarpeisiin sekä yhtiön että sen potentiaaliset työntekijät. Jos he voivat saavuttaa tämän tavoitteen, ne voivat rakentaa penkki voimaa ja aseta oikeat ihmiset oikeille paikoille.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *