Kuinka Kirjoita Jatka Skills §

Posted on

Kuinka Kirjoita Jatka Skills §

Mikä on paras tapa kirjoittaa taitoja osio ansioluettelosi ja esittelemiseen pätevyys tehtävään? Taitoja osa ansioluettelosi sisältää kykyjä, jotka liittyvät työpaikat haet. Tässä osiossa voit luetella taitoja, jotka ovat merkityksellisiä asentoon tai uran alalla, että olet kiinnostunut, kuten atk-taidot, ohjelmisto taidot, ja / tai kielitaitoa.

Muokata ansioluettelosi taidot §

Muokata taitoja osassa ansioluettelosi vastaamaan, niin paljon kuin voit, luetellut vaatimukset Työpaikkaa. Lähempänä ottelu taitosi ovat työn vaatimukset, sitä paremmat mahdollisuudet ovat valitaan haastatteluun.

Jos esimerkiksi haet hallinnollista asemaa, sisällyttää taitosi osassa Microsoft Office taidot, QuickBooks taidot (jos niitä on), ja muita ohjelmistoja voi käyttää. Jos olet ohjelmoija, luettele ohjelmointikielet, ohjelmistot, laiturit ja muut tietotekniikan taitoja teillä.

Vihje: Ottaa taitoja osio helpottaa vuokraamalla johtaja paikantaa jos sinulla on erityinen taito tarvitaan kantaa. Se on myös helppo tapa saada jatkaa avainsanoja kiinni ansioluettelosi.

Monet työnantajat käyttävät automatisoituja hakijan ja seurantajärjestelmät (ATS) skannaamaan ehdokas jatkuu; nämä järjestelmät on ohjelmoitu etsimään tiettyjä avainsanoja.

Mitä enemmän avainsanoja ansioluettelosi voi ”täsmää” sitä todennäköisempää on, että ansioluettelosi valitaan arvioitavaksi ihmisten silmissä.

Skills

  • Hallintaa Microsoft Office -ohjelmien (Word, Excel, PowerPoint)
  • Kokemukset QuickBooks ja ylläpitää toimiston budjetin
  • Kyky työskennellä useita käyttöjärjestelmiä, kuten Windows, Mac OSX ja Linux

Useita Jatka Skills pääluokat

Jos on useita erityyppisiä taitoja, jotka ovat tärkeitä työn olet hakemista, voit lisätä useampia taitoja alalta ansioluettelosi.

Jos esimerkiksi olet työnhaku koulutukseen, saatat kuulua ”ATK-taidot” lista ja ”Kielitaito” lista.

Luettelot Review

Ole varma, mitä taitoja sisällyttää? Tässä lista jatkaa ja saatekirje avainsanoja voit käyttää kuvaamaan taitojasi sekä luettelot jatkuu taitoja erilaisiin ammatteihin ja työpaikkoihin.

Taidot: Hard vs. Soft

Taidot ovat sekä kovaa osaamista ja pehmeitä taitoja. Kovat taidot ovat opinhaluisia kykyjä tai taitoja, joita voidaan mitata. Pehmeät taidot ovat subjektiivisia ihmissuhdetaidot (kuten ”viestintä”, ”johtajuutta”, ”työryhmien” tai ”kannustavia” taidot), jotka ovat paljon vaikeampi mitata.

Molempia taitoja voidaan sisällyttää jatkaa ja työhakemukset. Tässä lisää tietoa eroa kovaa osaamista ja pehmeitä taitoja, ja luettelo pehmeitä taitoja.

Job Erityiset vs. Siirrettävät

Työhön liittyviä taitoja ovat niitä kykyjä, jotka mahdollistavat ehdokas työllisyyttä kunnostautua tiettyyn työhön. Jotkut taidot saavutetaan koulua tai koulutusohjelmia. Toiset voidaan hankkia kokemusta työssä oppimista.

Työhön liittyviä taitoja vaihtelevat asemaa. Esimerkiksi IT help desk työntekijä tarvitsee atk-taidot, opettajat tarvitsevat oppitunnin suunnitteluosaamista ja puuseppiä tarvitsevat taitoja työskennellä sähkötyökaluja.

Työhön liittyviä taitoja voidaan verrata siirrettäviä taitoja, kuten viestintä, järjestäminen, esittely, tiimityö, suunnittelu ja ajanhallinta, joita tarvitaan laaja joukko työpaikkoja.

Siirrettävien taitojen ovat sellaisia, että käytät lähes jokainen työpaikka. Molemmat taitoja voidaan sisällyttää jatkaa.

Ei jokainen taito olisi sisällytettävä ansioluettelosi 

Vaikka listalle taitoja on hyvä asia, ei jokainen taito teillä täytyy olla – tai pitäisi olla – mukana.

Tärkeää: Älä lisää taitoja, joita et itse ole. Jätä pois vanhentuneet taidot (ohjelman opit käyttämään kynnyksellä tietotekniikkaa, esimerkiksi).

Plus, ei ole tarvetta lisätä taitoja, jotka eivät liity työ käsillä. Ellet hakemassa viihdyttää lasten osapuolia, kykyyn tehdä ilmapallo eläimiä ei pitäisi sisällyttää.

Jatka taidot jakso Esimerkki

JasonApplicant
6739 Blossom Street
Kingsport, TN 37617
(000) 123-4567
email@email.com

Sosiaalisen median ASIANTUNTIJA

Asiantuntija lahjakkuuteen organisaation tunnustus ja kattavuutta yli sosiaalisen median kanavia.

Hyvin luova ja pirteä Social Media Specialist 6 vuoden kokemus rakentaa sosiaalisen median läsnäolon kiinteistöalan ammattilaista ja pienten yritysten omistajat. Perehtynyt sosiaalisen median markkinoinnin ja analytiikan, sisältö kirjallisesti, videoeditointi, ja digitaalisen valokuvauksen.

Avaintaitoja ovat:

Sosiaalinen media : Facebook, Twitter, Instagram, Snapchat Pinterest, Google+, YouTube

Sisältö Leikkaus : Microsoft Office (Word, Excel, PowerPoint, Access, Outlook), WordPress

Graafinen suunnittelu : Adobe Creative Cloud (Photoshop, Illustrator, InDesign, Dreamweaver, Premiere Pro)

AMMATILLINEN KOKEMUS

Homefront Kiinteistönvälitys, Kingsport, TN
sosiaalisen median SPECIALIST (08/2014 – Present)
vieminen tukemaan joukkue 18 kiinteistönvälittäjät luomaan dynaamisen sosiaalisen median läsnäoloa koko Facebook, Google, Twitter, Instagram, Pinterest, YouTube, ja Snapchat kanavia. Merkittäviä saavutuksia:

  • Lisääntynyt Facebook seuraajia 74% läpi ahkera ja reagoiva sosiaalisen median analytiikan.
  • Assisted kiinteistöjen tiimin jäseniä osallistumaan yhteistyöhön kiinteistöjen mainoksen lähettämistä strategiaa Craigslist.
  • Luoneet ja rakentaneet yrityksen ensimmäinen YouTube-kanava, lähettämistä diaesitys walk-through kodin listat.

FREELANCE tehtäviä, Kingsport, TN
sosiaalisen median SPECIALIST (06/2012 – Present)

Syntyy verkosto meneillään pienten yritysten asiakkaita, jotka tarvitsevat pienen mittakaavan sosiaalisen median ja verkkosivuilla hallintapalvelut. Perustettu sosiaalisen median tilejä, joiden verkkosivujen ja kirjoittanut virkaa ja blogeja. Ansioitunut:

  • Rakennettu pysyviä suhteita yritykset kuten Jane Matthews, kiinteistönvälittäjä, Line-Dry Pesula, Koti Puutarha Foods, ja Spring Hill Farms.
  • Koulutettu asiakkaiden WordPress ja muita digitaalisia työkaluja, joiden avulla ne voivat hallita omaa www ominaisuuksia.

KOULUTUS ja pätevyyttä

Tennesseen yliopistossa , Knoxville, TN
kandidaatti Media Management, 2012
Dean List; School of Journalism ja sähköisen median Scholarship; Junior Ulkomailla Ranskassa

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *