Help Desk Τεχνικός Υποστήριξης Παράδειγμα Resume

Posted on

Help Desk Support / Τεχνικός Συνέχιση Παράδειγμα

Αγαπάτε τα προϊόντα πληροφορικής; Είσαι ένα φυσικό πρόβλημα-shooter και επικοινωνίας – κάποιος που μπορεί εύκολα να εξηγήσει περίπλοκο τεχνικά χαρακτηριστικά με τον υπολογιστή τους τελικούς χρήστες που δεν ξέρουν ένα τείχος προστασίας από ένα flash drive; Αν ναι, ίσως να θέλετε να εξετάσει την αποστολή των αιτήσεων και βιογραφικών για βοήθεια εργασίες υποστήριξης γραφείου.

Σύμφωνα με το Bureau of Labor Statistics’ του Outlook Handbook Εργασίας , η ανάγκη για ταλαντούχους ειδικούς υποστήριξης ηλεκτρονικών υπολογιστών αναμένεται να αυξηθεί κατά 11% έως το 2026 – πιο γρήγορα από το μέσο ρυθμό ανάπτυξης για τις περισσότερες εργασίες. Το 2017 μέση αμοιβή για αυτές τις θέσεις εργασίας ήταν $ 52.810 το χρόνο (περίπου 25.39 $ ανά ώρα).

Βοήθεια υποστήριξη γραφείο είναι μία από εκείνους τους τομείς σταδιοδρομίας, όπου δεν χρειάζεται απαραίτητα πτυχίο. Πολλοί εργοδότες θα προσλάβει υποψηφίους με πτυχία συνεργάτης του, ειδικά εάν έχουν αποδεδειγμένα ικανότητες εξυπηρέτησης πελατών, εξυπηρετικό δεξιότητες ακρόασης, ισχυρή ομιλία και γραφή ταλέντα, και τη δυνατότητα να κόπο-βλαστών απλά και σύνθετα θέματα υπολογιστών.

Εδώ είναι ένα παράδειγμα μιας  βιογραφικό  σχεδιαστεί για ένα ρόλο βοήθεια υποστήριξης γραφείου. Το βιογραφικό περιλαμβάνει μια  σύνοψη των προσόντων ενότητα. Όταν δημιουργείτε το βιογραφικό σας για τις θέσεις εργασίας υποστήριξης ηλεκτρονικών υπολογιστών, θα πρέπει επίσης να εξετάσει συμπεριλαμβανομένου ενός τμήματος τεχνικές δεξιότητες ότι οι κατάλογοι το λογισμικό του υπολογιστή και το υλικό που έχει γνώση του.

Help Desk Υποστήριξη Συνέχιση Παράδειγμα

Julian Assenge
408 Σ Enola Drive, Enola, PA 17025 · (709) 732-1234
julian@email.net

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΤΩΝ ΠΡΟΣΟΝΤΩΝ

Οι έμπειροι και γνώστες της τεχνολογίας των πληροφοριών επαγγελματική επιδιώκουν να συμβάλουν κατάρτισης και των δεξιοτήτων που αποκτούν μέσα σε ένα ρόλο βοήθεια υποστήριξης γραφείου. Καλά-καλά τα SAP και Windows Active Directory.

Λειτουργεί καλά ανεξάρτητα ή σε μια ομάδα ρυθμίσεων, παρέχοντας όλες τις πτυχές της υποστήριξης γραφείου υποστήριξης ηλεκτρονικών υπολογιστών, όπως η αντιμετώπιση προβλημάτων, εγκατάσταση και συντήρηση. Σε βάθος γνώση και κατανόηση των πολλών πακέτων λογισμικού και λειτουργικών συστημάτων. Ειδικευμένοι στην παροχή υποστήριξης πελατών και help desk του τελικού χρήστη. Εύκολα εντοπίζει και επιλύει τεχνικά προβλήματα και τις ανησυχίες. Εξαιρετική δυνατότητες επικοινωνίας και παρουσίασης.

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ

KnowledgeSoft, Inc., Mechanicsburg, PA
Μαθήματα IntraNetWare 4.11 Διοίκηση και 4.1α Σύνθετη Διοίκησης

Shippensburg Πανεπιστήμιο της Πενσυλβάνια, Shippensburg, PA,
John L. Grove Σώμα των Επιχειρήσεων
B.S. στην Πληροφορική

Harrisburg Area Community College, Harrisburg, PA
Α.Α. (Διακρίσεις)

Ανατολική Pennsboro Περιοχή Γυμνάσιο, Enola, PA

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ

Πλατφόρμες: Windows 7/10, Mac OS X, Android

Λογισμικό: MS Office Suite 2013+ (Word, Excel, PowerPoint, Access, Outlook), Γραφείο 365SAP, Adobe, McAfee, Norton Utilities, IntraNetWare 4.11, η SAP SE

Υλικό: TCP / IP, DHCP και DNS πρωτόκολλα, LAN / WAN, δρομολογητές, Ethernet, SAN, VPN

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

Pennsylvania Γραφείο του Γενικού Επιθεωρητή , Harrisburg, PA (01/2017 – σήμερα)
Help Desk Τεχνικός

Παροχή βοήθειας υπολογιστή υποστήριξης γραφείου μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας με τους τελικούς χρήστες. Εκτελέστε τη διάγνωση και την αντιμετώπιση των θεμάτων του συστήματος, τα εισιτήρια βοήθεια εγγράφου γραφείο / ψηφίσματα, και διατηρούν καταλόγους απογραφής του εξοπλισμού.

  • Συγγράψει οργανισμού για πρώτη φορά χρήσης των τυποποιημένων διαδικασιών λειτουργίας Help Desk (SOP).
  • Υλοποιούνται συνεχής βελτιώσεις διαδικασία βελτίωσης που μειώνεται το πρόβλημα του χρόνου απόκρισης του εισιτηρίου κατά 45%.
  • Σταθερά συναντήθηκε φιλόδοξους στόχους της ικανοποίησης των πελατών.

Tri-County Συνδέσμου Τυφλών , Harrisburg, PA (11/2015 – 1/2017)
Αναπληρωτής Παραγωγής

Διενεργείται διάφορα διοικητικά καθήκοντα, όπως η μαζική αποστολή να υποστηρίξει τις προσπάθειες συγκέντρωσης χρημάτων για τους τυφλούς και άλλους οργανισμούς για άτομα με ειδικές ανάγκες.

  • Καταρτίζονται λογοτεχνία, έτοιμοι ετικέτες αλληλογραφίας και φακέλους, και έχουν εκταμιευθεί μέσω της ταχυδρομικής υπηρεσίας.
  • Λογιστικά και επαλήθευσε τα μέρη του εξοπλισμού της IBM, συναρμολογούνται είδη γραφείου, και εξασφάλισε την κατάλληλη συσκευασία.

Pennsylvania Επιτροπής για την εγκληματικότητα και την παραβατικότητα , Harrisburg, PA (09 / 2013- 11/2015)
Πληροφορική Τεχνικός

Υπό την προϋπόθεση υποστήριξη γραφείο υποστήριξης ηλεκτρονικών υπολογιστών και τεχνική κατάρτιση σχετικά με hardware / software για τους τελικούς χρήστες.

  • Τεκμηριωμένη help desk εισιτηρίων / ψηφίσματα, καθώς και την παροχή συνολικής βοήθειας στην καθημερινή διαχείριση της SAP κοινοτικού δικτύου (SCN).
  • Διενεργείται set-up, ανάλυση και τη μεταφορά των γραφείων του εξοπλισμού σε ένα ως αναγκαία βάση.

Περισσότερες συμβουλές για το Help Desk Seekers Υποστήριξη Εργασίας

Όπως θα συντάξει το βιογραφικό σας για την υποστήριξη υπολογιστή τεχνικός ρόλους, να προσπαθήσει να ενσωματώσει όσες βιομηχανία συγκεκριμένες λέξεις-κλειδιά στο έγγραφό σας όσο το δυνατόν. Πολλοί εργοδότες χρησιμοποιούν σήμερα αυτοματοποιημένα συστήματα παρακολούθησης αιτούντα να κατατάξουν τα βιογραφικά που λαμβάνουν. Αν το βιογραφικό σας δεν έχει τις λέξεις κλειδιά αυτά τα συστήματα προγραμματιστεί για τον εντοπισμό, δεν μπορεί ποτέ να φτάσει το μάτι του διευθυντή ανθρώπινου προσλήψεις.

Καλύτερος οδηγός σας για ποιες λέξεις-κλειδιά θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε είναι τα κείμενα των περιγραφών θέσεων εργασίας για την οποία κάνετε αίτηση. Ψάξτε για τους όρους που χρησιμοποιούν για τους «ελάχιστα προσόντα» και «Προτεινόμενα Προσόντα» τμήματα. Επίσης, ρίξτε μια ματιά σε αυτές τις κοινές δεξιότητες τεχνική υποστήριξη ότι οι εργοδότες συνήθως ζητούν οι υποψήφιοι δουλειά τους.

Μόλις ακούσετε πίσω από έναν εργοδότη ότι θα πρέπει να ενδιαφέρονται για εσάς συνάντηση, χρόνο για πρόβες για τη συνέντευξή σας, έτσι ώστε θα κάνει τόσο μεγάλη εντύπωση στο πρόσωπο όπως κάνατε στο βιογραφικό σας. Εδώ είναι μερικές ερωτήσεις συνέντευξης help desk για να εξετάσει κατά την προετοιμασία σας.

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *