Grundläggande Karriär Fakta om Sales Jobs

Posted on

Grundläggande Karriär Fakta om Sales Jobs

Hur är dina övertalningsförmåga? Om du svarade “excellent” och sedan en försäljning jobb kan vara rätt för dig. Som säljare kommer du att få människor, företag eller organisationer för att köpa varor eller tjänster från det företag du representerar. Du kan ställa in siktet på att arbeta i en mängd olika branscher, inklusive tillverkning, detaljhandel, informationsteknik, jordbruk, läkemedel, hälsovård, finansiella tjänster, transport, gästfrihet och professionella tjänster.

Försäljare kan mixtra många olika produkter. Bland de varor och tjänster som de säljer är kläder, bilar, aktier och obligationer, läkemedel, medicinsk utrustning, försäkring, datorteknik, elektronik, lantbruk, reklamutrymme eller reklamtid, boskap, semester, och fastighets. En säljare har specialiserat sig vanligen i en bransch eller typ av produkt.

Grundläggande fakta om Sales Jobs

 • Från och med 2016, US Bureau of Labor Statistics (BLS) uppskattar över 14.500.000 människor arbetat med försäljning och relaterade yrken. Denna siffra inkluderar inte egenföretagare.
 • Jobbet utsikterna för detta område är bra. BLS förväntar fem procent jobbtillväxten inom detta område mellan 2014 och 2024, vilket är ungefär lika snabbt som genomsnittet för alla yrken. Detta kommer att resultera i cirka 778 tusen nya säljjobb.
 • Försäljnings arbetare och de anställda i relaterade yrken tjänade en median årslönen på $ 26.590 maj 2016. Den årliga lönen för alla yrken var $ 37.040, vilket gör resultatet inom detta område en bit lägre än i andra.
 • En individuell ersättning omfattar ofta en bas lön plus en provision, som typiskt beräknas som en procentandel av försäljningen man gör.

Är en försäljning jobb rätt för dig?

En karriär inom försäljning, precis som alla andra yrke, är inte ett bra val för alla. Det kan eller inte kan vara rätt för dig. Innan du rör dig framåt, bör du avgöra om du har vad som krävs för att lyckas inom detta område. Som tidigare nämnts, för att lyckas i försäljning, måste du vara övertygande. Utmärkt kommunikationsförmåga är viktiga. Du måste vara en god lyssnare, samt ha förmåga att kommunicera väl verbalt. Exempel på social kompetens gör att du kan ansluta med andra.

Det behövs också ett åtagande att arbeta hårt och mycket tålamod. Det tar ibland en hel del arbete för att stänga en försäljning, och du kan behöva tålmodigt vänta medan en kund gör upp sitt sinne. Avslag är vanligt, så du måste vara okänslighet liksom.

försäljnings~~POS=TRUNC Karriärer

Vilka är dina alternativ om du vill göra karriär inom försäljning? Flera yrkestitlar faller under försäljnings paraply. De innebär att arbeta i en uppsjö av miljöer inklusive butiker och kontor. Personer som arbetar i dessa inställningar sägs vara i innesäljare. Vissa individer som är anställda i försäljning jobb träffa kunder i deras hem eller företag enligt överenskommelse. Andra gå från dörr till dörr, vilket gör oanmälda besök till potentiella kunder. Detta kallas utanför försäljning.

 • Reklam Säljrepresentanter
 • Försäkringsförmedlare
 • Fastighetsmäklare och mäklare
 • Retail säljare
 • Försäljningsingenjör
 • Värdepapper, råvaror, och Financial Services Sales Agent
 • Resebyrå
 • Partihandel och tillverkning Sales Representative

Hur man väljer en god försäljnings jobb

Med så många branscher och produkter att välja mellan, hur kan du bestämma vad du ska sälja?

Det finns flera kriterier som du bör titta på när man väljer en försäljning jobb. Du bör överväga potentiella intäkter, ditt intresse för den produkt du säljer, och anställningstrygghet när de fattar beslut.

Medan resultatet inte är strikt korrelerade med arbetsglädje, du kommer naturligtvis, behovet av att göra en levande. Jobb som säljer värdepapper och råvaror; andra investeringsinstrument; Finansiella tjänster; och harts, syntetgummi, och artificiell syntetiska fibrer och filament den bästa inkomstpotential tillverkning erbjudande enligt BLS.

Med detta sagt, om du har lite intresse för dessa produkter, kommer det att påverka din motivation. Mindre motivation kommer att leda till färre försäljning, vilket i sin tur leda till att du har ett lägre resultat om din ersättning inkluderar en provision eller förlora ditt jobb om din arbetsgivare är missnöjd med din prestation. Lika viktigt som det är att göra en levande, bör du också tänka på ditt intresse för den produkt du säljer.

Slutligen måste du vet att du kommer att kunna hitta ett arbete.

Om du är intresserad av en viss bransch eller typ av produkt, men det finns få lediga jobb, bör du leta efter ett annat område där att arbeta. Vanligtvis gäller att ju högre efterfrågan på produkten, desto större anställningstrygghet av arbetarna som säljer den. De säkraste jobb inom vård- och IT industrin.

Utbildning och träning

Din förberedelse för en försäljning jobb beror på vilken produkt du säljer. Du kan behöva mer än en gymnasieexamen för att sälja vissa produkter, men om du letar efter ett jobb Hawking vetenskapliga eller tekniska produkter, till exempel, kommer arbetsgivare endast anställa kandidater som har en högskoleexamen. Att sälja försäkringar, behöver du även en examen. En kandidatexamen är frivilligt för reklam säljare, men tjänar en kommer att avsevärt förbättra dina chanser att få ett jobb.

Du kan behöva en professionell licens, beroende på vilken produkt du vill sälja. Till exempel måste personer som säljer investeringsinstrument, finansiella produkter, och försäkringar licensieras.

Hur får man en försäljning jobb

Vare sig du letar efter en entry-level position eller ett bättre jobb än din nuvarande, det finns säljjobb specifika webbplatser som kan ha just den position du söker Du kan också använda allmänna anställnings webbplatser som Indeed.com. Arbetsgivare lägga öppningar direkt till faktiskt, och platsen samlar också platsannonser från andra jobbsökande webbplatser, branschorganisationer, och företagets webbplatser. Alternativt kan du ladda upp ditt CV och arbetsgivare kommer att kunna hitta dig när de letar efter någon med dina kvalifikationer.

Ditt professionella nätverk är en utmärkt resurs för att lära sig om arbetstillfällen. Bredda ditt nätverk med hjälp av en online-nätverk. Den mest kända en är Linkedin. Du kommer att kunna ansluta till andra försäljare eller medlemmar av nätverket som känner människor som arbetar inom detta område.

När en arbetsgivare överväger dig för en position, måste du säkra den genom att excel på en anställningsintervju. Försäljningschefen kommer att ställa frågor om din säljförmåga. Han eller hon kommer också att vilja veta om dina styrkor och svagheter. Genom dina svar, måste du visa din förmåga att fullfölja och tänka på fötterna.

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *