Front-End Developer Уеб мотивационно писмо и да се започне Примери

Posted on

Front-End Developer Уеб мотивационно писмо и да се започне Примери

Като уеб разработчик предния край, вие сте в по-добро място, ако търсите нова работа. Бюрото за трудова статистика проекти, които уеб разработчик работни места ще се увеличи с 15% между 2016 г. и 2026 – далеч по-бързо от средното за страната.

В допълнение, уеб разработчици печелят добра заплата. Средният годишен заплащането през 2018 г. е 69 430 $. Не е зле за работа, която може да бъде в състояние да се приземи със сътрудник степен.

Но докато тази професия не изисква години на формалното образование, тя е високо квалифицирана професия. За да бъде челен разработчик, ще трябва основни умения като HTML, CSS и JavaScript. В зависимост от работата, може да се наложи да се знае гърба в края езици като Ruby. Вашето мотивационно писмо и автобиография трябва да покажете, че имате уменията и опита, необходими за да си свършат работата.

Какво да се включат в мотивационното си писмо и автобиография

Маркирайте уменията си. Включване на ключови думи от работата на борсата, особено тези, свързани с технически умения. Отново, на предния край роли разработчик ще изискват познания по HTML, CSS и JavaScript. Не забравяйте да включите меки умения, както и, като дава възможност да общуват технически проблеми и решения за не-технически персонал.

Подчертайте си най-подходящ опит. В зависимост от работата си история и изискванията за работата, може да искате да изберете тип автобиография, която подчертава свързаната с вашия опит. Например, ако работата ви историята показва линейна прогресия към тази роля, може да изберете да използвате хронологичен автобиография. От друга страна, ако си кариера е взел някои зигзагообразни заг, може да изберете функционален или комбинация автобиография, която показва уменията си.

Съвети за писане на мотивационно писмо и автобиография

Персонализиране на мотивационно писмо и автобиография на всяко работно място. Когато кандидатствате за нова позиция, това е важно, че сте шивач мотивационното си писмо и автобиография на сте търси работа. Внимателно анализираме изискванията за работата, изброени в командироването на работа, и съвпада с уменията си възможно най-точно.

Подгответе портфейл за да покаже работата си. Когато се кандидатства за работа като предния край разработчик, целта ви е да се докаже, че можете да решите проблемите на компанията и усъвършенства своите продукти. Един онлайн портфолио е един лесен начин да се покаже на последното си работа и да се покаже това, което можеш да направиш.

Ако изпращате имейл мотивационното си писмо и автобиография, се изброят вашето име и наименованието на длъжността в сюжетната линия на имейл съобщението:

Относно: Front-End Developer Уеб Позиция – Вашето Име и фамилия

Включете информация за контакт във вашия имейл подпис, и да не се изброят информацията за контакт с работодателя. Започнете вашето имейл съобщение с поздрав. Ето един пример за форматиран имейл мотивационно писмо.

Front-End Developer Уеб мотивационно писмо

Ето един пример за мотивационно писмо за позицията на уеб разработчик с преден край. Вижте по-долу за повече примери, включително проба възобновяване за уеб разработчик предния край, заедно със съвети за изпращане по имейл мотивационното си писмо и автобиография.

Рита Заявител
123 Main Street
Никопол 12345
555-555-5555
rita.applicant@email.com

1ви Септември 2018

Джеймс Лий
главен директор Уеб
Acme WebTech
123 Бизнес Rd.
Бизнес Сити, Ню Йорк 54321

Уважаеми г-н Лий,

Това писмо е да изразя моя интерес към работата публикуван на уебсайта си за опитен, подробно ориентирани, предния край уеб разработчик. Както ще видите, имам шест години практически опит ефективно кодиране уеб сайтове и приложения, използващи модерна HTML, CSS и JavaScript.

Изграждане на състоянието на най-съвременните, лесен за употреба, удобен за потребителя уеб сайтове и приложения наистина е моя страст и съм уверен, че ще бъде отлично допълнение към вашата организация. В допълнение към моята база от знания, аз активно търсят нови технологии и ще остане в крак с времето на тенденциите в промишлеността и напредък. Това ми позволи да остане една крачка напред и да достигне невероятни работа на всички мои работодатели, включително тези, в които съм работил за всеки отделен проект. Приложено Ви изпращам моята автобиография подробно моя опит, заедно с връзки към уебсайтове и приложения, аз съм имал честта да работим.

Аз може да се стигне по всяко време чрез моя мобилен телефон, 555-555-5555 или по електронна поща на rita.applicant@gmail.com.

Благодаря ви за отделеното време и внимание. Очаквам с нетърпение да говоря с вас за тази възможност.

С Най-Добри Пожелания,

Рита Заявител (подпис на хартиен носител писмо)

Рита Заявител

Front-End Developer Resume Web

Това е един пример за възобновяване за уеб разработчик на предния край. Вижте по-долу за повече примери.

Ханк Заявител

123 ABC Стрийт • Seattle, WA 99999 • (555) 555-5555 • hank.applicant@email.com

Front-End уеб разработчик

Превръщането на проекти към предния край код и определяне на изискванията за разработчици

Уважаван Front-End уеб разработчици с 10-те години опит в сътрудничеството с творчески и развитие на екипи за изпълнението на идеи и проекти.

Ключови умения включват:

● Насърчаване и комуникация нови идеи

● Създаване на подобрения в процесите

● Установяване на нови технологии

● писането Maintainable кодекс различни браузъри

● Оценка време и разходи за проекти,

● Осигуряване на кода е мащабируема и отзивчив

ПРОФЕСИОНАЛЕН ОПИТ

Скоти технологична компания, Seattle, WA

Front-End уеб разработчик (от февруари 2013 г. – до момента)

Превод на проекти към предния край код, оценка на времето на проекта и разходите, определяне на изисквания за разработчици и спецификации, както и работа с кръст-функционален екип, който да определи и разработи пътни карти на продукта.

Забележителни постижения:

● Повишена мащабируемост, възможност за поддръжка, и отзивчивост на код крос-браузър с 47%.

● Изпълнено подобряване на процесите, които се удвои скоростта на системата в рамките на две години.

MALCOLM TECHNOLOGY, Seattle, WA

Front-End уеб разработчик (юни 2008 г. – февруари 2013 г.)

Обновен и рационализира съществуващите код, за да се подобри ефективността на сайта за цялата компания.

Забележителни Постижения:

● Използвана авангардни JavaScript и HTML 5 техники, рамки и библиотеки.

● Пише документация подкрепа и при условие, обучение на вътрешни и външни потребители.

ОБРАЗОВАНИЕ & пълномощията

ABC Community College , Seattle, WA

Свързване на науките по компютърни науки (Акцент: Уеб програмиране, код на писане), 2008

Сертификати

Hyper Text Markup Language (HTML) и CSS Certified • Национален кодекс Писане Alliance (NCWA)

Информационни технологии Умения

  • Git • WordPress • JavaScript • IOS • Android

Как да привличате вниманието на молбата Ви

Маркирайте Вашите умения: уеб разработчици с челно трябва да знаят HTML, CSS и JavaScript. Не забравяйте за меки умения като комуникация концепции, за да не са членове на техническия екип.

Персонализирайте Вашето мотивационно писмо и Резюме: Съвпадение на вашите умения и опит, за да осветление на работни места и да се подчертае качествата, които ви правят изключителен кандидат.

Покажете вашата работа: Изготвяне на портфолио с работата проби, които показват какво можете да направите.

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *